Merhama Anneler, ve anne adaylari...
Zaman bulup giremiyorum kizlar inanaki, hep yorgun ve tembel bir durumdayim.. evde yemek, temizlik youruyo artik...ama guzel ahberlerinizi, yakindan takip ediyorum... dogum yapan annelerimizin paylasimlari inanki bana cok buyuk morel ve tecrube oluyor, neyle karsilastiklarini bilmek..en basiti ben hic uzun gecelik giymedim hayatimda, hepte pjima sabahlik bakiyordum hastane icin, simdi uzun geceligin pjimadan cok daha onemli oldunu gordum.... arkadaslarin tecrublerini okudukca
KARDElen canim snein ikizlerin kilosu bence muhtesem kizlarina cok iyi bakiyosun
inanki benimki simdi tek gebelik sanmiyorum o kadar olsun....burda bir arkadas dogum yapti 9 aylik tam zamaninda 2,300 bebisi oldu....sagliklari yerinde olsunda canim kilo dogduktan sonrada hizlica alirlar insallahh..
Ankarali senin kizin kilosuda gayet iyi bacim masallah Elif'imizeee
hem arkadaslar bu ultrasound olcumun verdi sonuclara guvenmemek gerektini cok iyi gorduk dogum yapan arkadaslardan, en kilolu giden arkadasalrimizin bebkleri cok farkli kilolarla dogdu ama cok sukur hepsi saglikli, annecikelrinin koyunlarinda misil misil uyuolar
Gulsum cok dikkat et canim kendine cogu gitti azi kaldi bacim..
Ikiz anne adaylari maslalah sizede baya yol aldiniz Duss canim senin doguma cok az kaldi rabbim mucizelerini hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin... Rudi sende iyisin canim masalllah okudum kadariyla... allah anzardan saklasin
LAHOR seninde hersey yolunda gidiyor cok sukur, biraz zorlaniyorsun ama hayirlsii canim ablalarin ailen yaninda ne mutlu sana..
Sempatik hanim sizin kuzucukda belki bu pazartesi gelebilirdi gibi hatirliyorum rabbim hayirlisi ile kucaklamayi nasip etsin ins. Anacin ne guzel morel olmusdur sana...
Bende Persembe gecesi sancilandim hastaneye gittim AKSAM 9 gibi, yalanci sancilar benim simdidden baslamis ama cok sukur her sey yoluna girdi gece eve dondum... Cuma'da normal randevum vardi doktor, korkma bundna sonra dogsada hicbisey olmaz insallah dedi....ultrasounda girmedim bu hafta iki hafta sonra doktor girmemi istedi, bebegin durusu pozisyonu, kilosu ve gelisimine gore dogumun ansil olcana karar evrcekmisizzz.. simdiye kadar hep normal diyen doktor, esinle konus sen nasil istiyorsan oylede yapabiliriz dedi, sevinmedim desem yalan olmaz, ama hala kafam cok karisik, dedim su sonuclar bir belli olsun ona gore rabbim hakkimda hayirli olan sekilde yavrumu dunyaya getirmeyi nasip eylesinn