- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.401
Merhaba kızlar, çooook uzun süredir giremiyordum, hem olumsuz bir şey okuyup moralimi bozmamak için hem de moralinizi bozmamak için:18:, maalesef bende gastesyonel diabet çıktı birde ayrıntılı muayenede bebeğimin başı büyük çıkınca çok zor günler geçirdim:18:, ama dietime çok dikkat ederek çok şükür bu haftaya kadar sağlıkla geldik oğlumun başı hep 2 hafta ilerde çıktı, bugün randevumuz vardı doktor bebişimin başının hala 2 hafta ilerde olduğunu söyledi ama korkulacak bir şey olmadığını bu büyüklüğü bizim algılayamayacağımızı söyledi neyse 12 kasım normal doğum günümüzdü, ultrason 7 kasımı gösterdi 7 kasım bayramın 2. gününe denk geliyormuş bu yüzden 4 kasım alırız dedi, bebişime 11 gün kaldı, bu arada aaksoylu hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, kızlar hep kalbimdesiniz, hepimiz için hep dua ediyorum kendnize ve bebişlere iyi bakın
Canım güzelmiş . sen uğraşmayı seviyorsun beceriklisin sanırım ; bende olmadığından hepsini hazır aldım.
Beşik sepetler çok moda şimdi içine birde yastıktan şeker koyuyorlar eminönü' n de görmüştüm çok şirin duruyordu.
Kolay gelsin
grip oldum:2::2::2::2:
Allahım nepacam ben yaaa
hapşırken canım çıkıyıor
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
MERHABALAR,
SPİNAL ANESTEZİ İLE PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17 DE DOĞUM YAPTIM SALI YANİ DÜN SAAT 17 DE TUVALETE ÇIKTIKTAN VE DOKTORUM BENİ TABURCU ETTİ... ŞİMDİ AVDEYİM 3. GÜNDE BANYO YAPTIM. YANİ BUGÜN... DİKİŞİM HAFTAYA PAZARTESİ ALINACAK... GERÇİ DİKİŞ DEĞİL YAPIŞTIRMA...
DOĞUMUM ÇOK RAHAT OLDU... KANAMAM ŞU ANDA SÜRÜYOR GÜNDE ORTA BOY ORKİDİN YETECEĞİ MİKTARDA ... AZ AZ DEVAM EDİYOR...
ANESTEZİNİN ETKİSİ 2 SAAT SONRA YAVAŞCA GECTİ BACAKLARIMI HSSETMEĞE BAŞLADIM...
KIZIMI İLK BEN GÖRDÜM...SAĞLIĞI İYİ... 3 KİLO BEKLİYORDUK...4 KİLO 100 GR DOĞDU
....
SÜTÜM HEMEN GELDİ ÇOK GÜSEL EMİYORDU...
AMA ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ KANIMDA BİR MİKROP ÇIKMIŞ DÜN DOKTORUM EMZİRMEYİ 1 HAFTALIĞINA KESTİ KANI ANKARAYA TAHLİİLE GÖNDERDİ... 1 HAFTA SONRA EĞER TEMİZ ÇIKARSA EMZİREMEYE DEVAM...
YOKSA MAMA: ( ÇOK ÜZGÜNÜM BUna...
mama milupa kullanıyorum...
KIZIM İİ AMA EMZİREMEMEK ÇOK KÖTÜ...SÜTÜMÜ SAĞIYORUM ŞİMDİLİK...
AĞRILARIM DEVAM EDİYOR ...
YARIN KIZIMIN DOKTOR KONTROLÜ VAR..
CUMA TOPUK KANI ALINACAK...İŞTE BÖYLE...
İİİ OLUN...
kızın da acele etmiyo işte bak doktoru gelsin annem başka doktorların eline kalmasın diye düşünüyoselam kizlarrr nasilsiniz ben hala dogurmadim daha kizimin niyeti yok valla heralde 40. haftayi doldurcaz gibi geliyor bana :)
dun randovum vardi kalp atislarina falan bakildi hersey normaldi gelcek gibiye benzemiyo dedi hemsire, iste en son zamana kadar gelmezse bizi arayin dedi, artik bende dedim doktor 31 de gelcek o beni ara demisti dedim oda tamam ozaman siz halledin ozamana kadar gelmezse dedi
doktor 1 ayi geckindir aciklik var bebek dogum pozisyonu aldi derken gelmedi sanirim doktor amcamizi bekliyor :)
2. sira bizim olcak derken ilk 3e bile giremedim
sakasi bi yana erken yada gec saglikli gelsinlerde dunyaya
bu arada annem geldi allahim bir valiz bebeis icin biseyler almis ben onu hayatta odama yerlestiremezdim artik gittik dolap aldik diger odaya insallah yarin gelcek oda sonra yerlestiririm, hepsi 3 aydan buyuk yikama isleminde dogumdan sonra hallederim
ve en sonunda bebek sekerlerimizde tamamen bitirdim cok tatli oldu tam 50 tane yaptim insallah yeter :)
tweety battaniyede tamamen bitti ,hep korkuyodum heralde ben yetisemem diye ama yetistirdim sukur herseyi
birde topige hic gelen yokya hadi benim annecik yanimda dogum bekliyorum aralik annisleride cok fazla yok,biz kasimlar yavas yavas dokulcez artik
rudi canım ya acamadım çok dolu mesaj kutusu silerken yanlışla okuyamadım gitti sanırımmüsait olunca yaz tamam mı? merak ettim.bu arada nasılsın?migde sorunum var su gibi süt içiyorum nasıl rahatlatıyor anlatamam.
offf hayırlı olsun ne güzel kurtuldun sağ salim gerisi bizlere inşş bu arada topige kimseçikler uğramaz oldu yazın arkadaşlar beraber bu günleri geçirelim hepinizi öpt kocaman
yani masallah iki gunde 3 dogum oldu pazartesi oooofff dunde mehtap ve mersinli dogum yaptilar ikisindende hala haber yok merak ettim
mersinli canim bianda olmus seninkide suan kizin kucagindadir insallah girince yazarsin bize
mehtapcim dunden beri hep aklimdaydin nasilsin dun normalde kizini alcaktin kucaina ,gelde bize haberdar et ben dogurmadan :)
ooooofff canim gozun aydin olsun Allah anali babali buyutsun insallah, ve masallah tosuncuk dogurmusun, demekki bu kilolarda baya bi fark oluyo dogumda, bende cok merak ediyorum bizimki kac dogmus olcak
dogumunda cok guzel gecmis insallah darisi bizlere olsun
suan kizini emzirememene bende uzuldum ama ne yapcaksinki elde olmayan problemlerden dolayi insan istedigi seyleri yapamior
insallah duzelirde rahatlikla emzirirsin bebisi
rudi canim o sutle yuzunu falan belki temizler ama mamaya katincada ayni sey olur sonucta bebek onu icecek ha biberondan ha memeden icmis bu tur seylerde doktoru dinlesin ,bide ilk olunca insan tecrubesiz oluyor, cok zorya bebegi emzirememek
birde canim tabloda sorunmu var diye yazmisin , evet eskisi gibi tum gozukmuyor ama altta ayarlama yeri var ordan kaydirim diger tarafa bakabilirsin , yani bende suan sorun yok gozukuyor, yeni bilgilerini ekledim
ankara canim cok gecmis olsun dikkat et kendine insallah simdi duzelmisindir biraz
duss canim ben daha dogurmadim ama kesinlikle takmayi dusunuyorum, hatta korse bile almadim bugun okdar magazaya gittimde aklima gelmedi, yani ozamana kadar almasam bile bi bezle falan kesinlikle saricam toparlasin diye
normal dogum yapanlar hemen takiyorda sanirim sezeryanlilar 20 gunden once takmiyor yani yanlisda bilebilirim iyice sormak gerek
atadilem hosgeldin canim hic yoktun zor seyler atlatmisin ama bak doktor demis zaten sizin anlayamayacaginiz bi buyukluk diye, hem 2 hafta bisey degilki okadarda kkorkutmamalari gerekir bence ,tabi tecrubemiz yok bilmiyoruz yine
dogum tarihinizde masallah belli olmus artik heyecanlisindir sende, bende heyecan yok daha gun falan belli olmadigi icin , gece gunduz bekliyorum ama gelmeyede niyeti yok bizim kizin :)
lahor canimya sekerler cok tatli gorunuyor en cok su kiyafetli olanlara bayildim ama hepsini tek tek ormen gerekiyor ,hangisi kolayina gidiyorsa oyle yap birde hem kiz heme erkek :)
bende sekerleri bitirdim sonunda i etiketi kaldi onu halledemedim, elimdemi yazcam ne yapcam bu gidisle
bella canim gozun aydin olsun tarihiniz belli olmus, bi ben belirsiz bekliyorum oyle:)
suan nasilsin iyisin insallah en son halsiz oldugunu yazmisin
bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.
MERHABALAR,
SPİNAL ANESTEZİ İLE PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17 DE DOĞUM YAPTIM SALI YANİ DÜN SAAT 17 DE TUVALETE ÇIKTIKTAN VE DOKTORUM BENİ TABURCU ETTİ... ŞİMDİ AVDEYİM 3. GÜNDE BANYO YAPTIM. YANİ BUGÜN... DİKİŞİM HAFTAYA PAZARTESİ ALINACAK... GERÇİ DİKİŞ DEĞİL YAPIŞTIRMA...
DOĞUMUM ÇOK RAHAT OLDU... KANAMAM ŞU ANDA SÜRÜYOR GÜNDE ORTA BOY ORKİDİN YETECEĞİ MİKTARDA ... AZ AZ DEVAM EDİYOR...
ANESTEZİNİN ETKİSİ 2 SAAT SONRA YAVAŞCA GECTİ BACAKLARIMI HSSETMEĞE BAŞLADIM...
KIZIMI İLK BEN GÖRDÜM...SAĞLIĞI İYİ... 3 KİLO BEKLİYORDUK...4 KİLO 100 GR DOĞDU
....
SÜTÜM HEMEN GELDİ ÇOK GÜSEL EMİYORDU...
AMA ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ KANIMDA BİR MİKROP ÇIKMIŞ DÜN DOKTORUM EMZİRMEYİ 1 HAFTALIĞINA KESTİ KANI ANKARAYA TAHLİİLE GÖNDERDİ... 1 HAFTA SONRA EĞER TEMİZ ÇIKARSA EMZİREMEYE DEVAM...
YOKSA MAMA: ( ÇOK ÜZGÜNÜM BUna...
mama milupa kullanıyorum...
KIZIM İİ AMA EMZİREMEMEK ÇOK KÖTÜ...SÜTÜMÜ SAĞIYORUM ŞİMDİLİK...
AĞRILARIM DEVAM EDİYOR ...
YARIN KIZIMIN DOKTOR KONTROLÜ VAR..
CUMA TOPUK KANI ALINACAK...İŞTE BÖYLE...
İİİ OLUN...
doğum yapanlar korse takmaya başladınız mı? göbiş sarkmasın diye merak ettim .:26:
selam kizlarrr nasilsiniz ben hala dogurmadim daha kizimin niyeti yok valla heralde 40. haftayi doldurcaz gibi geliyor bana :)
dun randovum vardi kalp atislarina falan bakildi hersey normaldi gelcek gibiye benzemiyo dedi hemsire, iste en son zamana kadar gelmezse bizi arayin dedi, artik bende dedim doktor 31 de gelcek o beni ara demisti dedim oda tamam ozaman siz halledin ozamana kadar gelmezse dedi
doktor 1 ayi geckindir aciklik var bebek dogum pozisyonu aldi derken gelmedi sanirim doktor amcamizi bekliyor :)
2. sira bizim olcak derken ilk 3e bile giremedim
sakasi bi yana erken yada gec saglikli gelsinlerde dunyaya
bu arada annem geldi allahim bir valiz bebeis icin biseyler almis ben onu hayatta odama yerlestiremezdim artik gittik dolap aldik diger odaya insallah yarin gelcek oda sonra yerlestiririm, hepsi 3 aydan buyuk yikama isleminde dogumdan sonra hallederim
ve en sonunda bebek sekerlerimizde tamamen bitirdim cok tatli oldu tam 50 tane yaptim insallah yeter :)
tweety battaniyede tamamen bitti ,hep korkuyodum heralde ben yetisemem diye ama yetistirdim sukur herseyi
birde topige hic gelen yokya hadi benim annecik yanimda dogum bekliyorum aralik annisleride cok fazla yok,biz kasimlar yavas yavas dokulcez artik
gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün inş.ne güzel doğumun sorunsuz olmuş.diğer arkadaşlarında inş öyle olur.ben büyük ihtimalle tam uyuşamadım o yüzden bu kadar acı duydum.sen anesteziden sonra doğum esnasında bacaklarını oynatabiliyormuydun canım.yoksa hiç kımıldamıyodu.kilo işi kesinlikle kimse inanmasın ultrasona benimde doğumdan 4 gün önce 3650 gr denmişti 2860gr doğdu kızım.senin kız maşşallah tombiş olmuş annesi tam kucaklık benimki minicik biyerleri kırılacak diye aklım çıkıyor giydirirken falan.sütünde mikrop olduğu kanısına nasıl vardılar canım alerji falanmı oldu bebiş.inş sonuçlar temiz çıkarda emzirebilirsin.
ağrılar 1 hafta sürüyor canım parol iç çok iyi geliyor.benim ağrılar geçti ama arada karnımın içinde bişeyler batıyo gibi bi sancı girip geçiyo.topuk kanını ben pazartesi verdim.o kadar ağladıki kızım o ağladı ben ağladım.nerdeyse eşim bile ağlayacaktı:)topuk kanını bebeği yatık şekilde değil sen kucağında dik şekilde tut öyle aldır canım.yatıkken gelmiyormuş kan kaç kez deliyolarmış.ben öyle duymuştum kucağımda tuttum gerçektende ilk seferde aldılar hemen kanı.
bide dikişm alıncak demişsin ya benimde yapıştırma bana dikiş alıncak falan demediler.acaba kontrol amaçlımı çağırdılar seni.
saol....
çok üzgünüm bebeğimi emziremiyorum diye bakalım tahlil sonucumu bekliyorum...
dikiş derken evet hem kontrol...bi de köşelerdeki iki ipi alacak gibi...
ya bi de bebeğim çok uyuyor zorla uyandırıp mama veriyorum...sarılık 11 çıktı bugün hormon kan işitme testleri oldu ... bakalım ne olacak... üzülüyorum akasyaoğlu... umarım tahlilim temiz çıkar...
senin bebek nasıl ii mi?
topuk kanı yarın alınacak... tavsiyen için saol... o ne için bu arada...
saol...
herkes ii olsun...
bebişini kucğaına alanları tebrk ediyorum darısı başımıza inş
kızlar çok şükür grip ilerlemeden geçti şimdi daha iyiym
ama kızım bugün çok baskı yapıyor aşağıya
birde biz bugün lahusa takımımızı aldık epeydir bakıyordum beğenmiyordum ama bi gördüm bayıldm ve aldım
çok cici
Gözün aydın canım,kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.