2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

doğum yapanlar korse takmaya başladınız mı? göbiş sarkmasın diye merak ettim .:26:

selam kizlarrr nasilsiniz ben hala dogurmadim daha kizimin niyeti yok valla heralde 40. haftayi doldurcaz gibi geliyor bana :)
dun randovum vardi kalp atislarina falan bakildi hersey normaldi gelcek gibiye benzemiyo dedi hemsire, iste en son zamana kadar gelmezse bizi arayin dedi, artik bende dedim doktor 31 de gelcek o beni ara demisti dedim oda tamam ozaman siz halledin ozamana kadar gelmezse dedi
doktor 1 ayi geckindir aciklik var bebek dogum pozisyonu aldi derken gelmedi sanirim doktor amcamizi bekliyor :)
2. sira bizim olcak derken ilk 3e bile giremedim
sakasi bi yana erken yada gec saglikli gelsinlerde dunyaya

bu arada annem geldi allahim bir valiz bebeis icin biseyler almis ben onu hayatta odama yerlestiremezdim artik gittik dolap aldik diger odaya insallah yarin gelcek oda sonra yerlestiririm, hepsi 3 aydan buyuk yikama isleminde dogumdan sonra hallederim
ve en sonunda bebek sekerlerimizde tamamen bitirdim cok tatli oldu tam 50 tane yaptim insallah yeter :)
tweety battaniyede tamamen bitti ,hep korkuyodum heralde ben yetisemem diye ama yetistirdim sukur herseyi

birde topige hic gelen yokya hadi benim annecik yanimda dogum bekliyorum aralik annisleride cok fazla yok,biz kasimlar yavas yavas dokulcez artik

yani masallah iki gunde 3 dogum oldu pazartesi oooofff dunde mehtap ve mersinli dogum yaptilar ikisindende hala haber yok merak ettim

mersinli canim bianda olmus seninkide suan kizin kucagindadir insallah girince yazarsin bize

mehtapcim dunden beri hep aklimdaydin nasilsin dun normalde kizini alcaktin kucaina ,gelde bize haberdar et ben dogurmadan :)

ooooofff canim gozun aydin olsun Allah anali babali buyutsun insallah, ve masallah tosuncuk dogurmusun, demekki bu kilolarda baya bi fark oluyo dogumda, bende cok merak ediyorum bizimki kac dogmus olcak
dogumunda cok guzel gecmis insallah darisi bizlere olsun
suan kizini emzirememene bende uzuldum ama ne yapcaksinki elde olmayan problemlerden dolayi insan istedigi seyleri yapamior
insallah duzelirde rahatlikla emzirirsin bebisi

rudi canim o sutle yuzunu falan belki temizler ama mamaya katincada ayni sey olur sonucta bebek onu icecek ha biberondan ha memeden icmis bu tur seylerde doktoru dinlesin ,bide ilk olunca insan tecrubesiz oluyor, cok zorya bebegi emzirememek
birde canim tabloda sorunmu var diye yazmisin , evet eskisi gibi tum gozukmuyor ama altta ayarlama yeri var ordan kaydirim diger tarafa bakabilirsin , yani bende suan sorun yok gozukuyor, yeni bilgilerini ekledim

ankara canim cok gecmis olsun dikkat et kendine insallah simdi duzelmisindir biraz

duss canim ben daha dogurmadim ama kesinlikle takmayi dusunuyorum, hatta korse bile almadim bugun okdar magazaya gittimde aklima gelmedi, yani ozamana kadar almasam bile bi bezle falan kesinlikle saricam toparlasin diye
normal dogum yapanlar hemen takiyorda sanirim sezeryanlilar 20 gunden once takmiyor yani yanlisda bilebilirim iyice sormak gerek

atadilem hosgeldin canim hic yoktun zor seyler atlatmisin ama bak doktor demis zaten sizin anlayamayacaginiz bi buyukluk diye, hem 2 hafta bisey degilki okadarda kkorkutmamalari gerekir bence ,tabi tecrubemiz yok bilmiyoruz yine
dogum tarihinizde masallah belli olmus artik heyecanlisindir sende, bende heyecan yok daha gun falan belli olmadigi icin , gece gunduz bekliyorum ama gelmeyede niyeti yok bizim kizin :)

lahor canimya sekerler cok tatli gorunuyor en cok su kiyafetli olanlara bayildim ama hepsini tek tek ormen gerekiyor ,hangisi kolayina gidiyorsa oyle yap birde hem kiz heme erkek :)
bende sekerleri bitirdim sonunda i etiketi kaldi onu halledemedim, elimdemi yazcam ne yapcam bu gidisle

bella canim gozun aydin olsun tarihiniz belli olmus, bi ben belirsiz bekliyorum oyle:)
suan nasilsin iyisin insallah en son halsiz oldugunu yazmisin

Son düzenleme:

Rabbim hayırlısıyla oğlunu kucağına almayı nasip etsinnnn
ağrısız sıkıntısız bi doğum yaşaman dileğiyle

yaptım bileeeeeeee
ama şeker için olanları yoğun baskı nedeniyle hazır almaya karar verdim
örgüleri alıcam şekerlerini yine kendim paketlerim
ama beşik sepeti de kendim yapacam inşaAllah
onu da beyaz tül üzerine pembeli mavili süslerim
ayyyy çooook keyif verdi yaparkennn

grip oldum:2::2::2::2:
Allahım nepacam ben yaaa
hapşırken canım çıkıyıor

geçmiş olsunnnn:2::2::2:
hakikaten yapacak bişeyin de yok
bol meyva ve istirahatten başka
çabuk toparlarsın inşaAllah

hayırlısıyla almışındır inşaAllah bebeğini kucağına
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Allah analı babalı büyütüsn hayırlı evlat olsun inşaAllah
maşaAllah kızına büyümüşde doğmuşşş
dua et bize de ikizlerimde kiloları yerinde doğsunlar
kanındaki mikrop ne mikrobuymuş bilgi vermediler mi??

bu spinal anestezinin epiduralden farkı nedirrr ???merak ettim
bende epiduralli sezeryan istiyodum ama ikizlerde çok tavsiye edilmiyomuşşş
acaba spinali ikizlerde kullanıyorlarmıdır??

Son düzenleme:
kasım anneleri çiçeklerini açıyor birer birer
bakalım aralık annelerinin top10 listesi nasıl olacak

baktığım herşeyibilimum yiyecek olarak görmeye başladımm
haftam ilerledikçe şekerim tavan yapar oldu
dr idare edelim insilüne başlamayalım dedi ama
benim gözümün önünden ne yiyecekler geçiyorrrr
tabaktaki narı bile kafamı çevirince pasta olarak görüyorum iyimi
daha da jesapta 2 ay var nasıl geçecek bu günlerrr
evde yatmakla gün geçmiyor
dışarda uzun süreli dolaşamıyorum karnım hemen taş gibi oluyo
bebişlerimin vaktinden çok önce gelmelerinden korkuyorum
dışarıda çıkmak istemiyorum apt merdivenleri çok yoruyo beni

kızın da acele etmiyo işte bak doktoru gelsin annem başka doktorların eline kalmasın diye düşünüyo
sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşaAlah
şekerlerin hayırlı olsun canım ohhh battaniye de bitmişş
kızın annesini zor durumda bırakmak istememiş bak herşeyi tamamlatıp gelecek
yazılarını zaten doğumdan sonra yazmayacakmısın üzerlerinde doğum tarihi olsun
elle yazmak yerine prıntırdan çıkartmak daha kolay
keser keser zımbalarsın

bende 50 tane yapmayı düşünüyorum yetmezse alırım bende
o kıyafetli olanlara karar verdim

Slm Hanimlar

Ohh ohh masallah bebeislerimiz geliyor ne guzel, rabbim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin...Merrsinl, Offf, Mehtappp tebrikelrr hanimlar, ne guzel bebeleriniz kucaginizda simdi... rabbim bizlerede hayirli dogumlarla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etse...

Sempatik anacin, geldi bebegin nazlaniyor simdi sana, heheh vakitlice dogsunlar daha iyi saglikli, sihatli gelsinlerde... ne mutlu ben hic bebek sekeri filan yapmadim, yapsam cok iyi olurdu ama kosullar iste... annenemiz belli bir suru cici getimis,,, ahh ne guzelll... bende simdiden bir korse ciktimmi bakcama cunku bilemiyoruz, normalmi olur sezeryanmi olur.. tedbirli olmak lazim...

Duss senin dogumda yaklasiyor cifte mucizelerini hayirlisi ile kucagina alirsin insallahhh

Gulsum gecmis olsun cnaim sanada,,,

kizlar uykusuzluktan yazamiyorum, okudum bile aklimda kalmiyor, hep bir yorgunluk, halsizlik, sag tarafimdada hep agri oluuyor, cuma randevum var sabretip bekleyim dedim, hayirlisi bakalim...

Yeniden gönderdim msjı canım.
Benimde midem ağzımda özellikle akşamları gaviscon içiyorum iki kaşık:44:

saol canım bundan sonra böyle kör topal gidicez heralde enerji diye bişey kalmadı bende
son 4 hafta kendi gelmezse artık
seninkide ne güzel doktorunu bekliyo uslu uslu
canım benim bilgiler 34. haftaya olucak 33 te görünüyo sonra ne şişko demeyin kızıma:)

Kızlar nereye yazacağımı bilemedim,bu işte mutlu sona yaklaşmış anne adaylarına sormak en doğrusu diye düşündüm.

Ben ocak ayında tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum.2 ,5 yıldır bekliyorum.ilaç ve iğne tedavisi gördüm 5 6 ay. aşılama denemeden tüp bebeğe geçmek istiyorum.

İstanbulda hangi merkez ve hangi doktoru tavsiye edersiniz?maliyeti ne olur?özelde rapor alabilir miyim?

Bir de ilk kez gittiğmde adetimin 2. gününde mi olmalıyım.Ne zaman gitmeliyim?

Yardımcı olur yol gösterirseniz çok sevinirim.

hadi hayırlı olsun canım.belki şimdi doğumdasındır belkide bebeğini almışsındır kucağına.iyi haberlerini bekliyoruz.

gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün inş.ne güzel doğumun sorunsuz olmuş.diğer arkadaşlarında inş öyle olur.ben büyük ihtimalle tam uyuşamadım o yüzden bu kadar acı duydum.sen anesteziden sonra doğum esnasında bacaklarını oynatabiliyormuydun canım.yoksa hiç kımıldamıyodu.kilo işi kesinlikle kimse inanmasın ultrasona benimde doğumdan 4 gün önce 3650 gr denmişti 2860gr doğdu kızım.senin kız maşşallah tombiş olmuş annesi tam kucaklık benimki minicik biyerleri kırılacak diye aklım çıkıyor giydirirken falan.sütünde mikrop olduğu kanısına nasıl vardılar canım alerji falanmı oldu bebiş.inş sonuçlar temiz çıkarda emzirebilirsin.
ağrılar 1 hafta sürüyor canım parol iç çok iyi geliyor.benim ağrılar geçti ama arada karnımın içinde bişeyler batıyo gibi bi sancı girip geçiyo.topuk kanını ben pazartesi verdim.o kadar ağladıki kızım o ağladı ben ağladım.nerdeyse eşim bile ağlayacaktı:)topuk kanını bebeği yatık şekilde değil sen kucağında dik şekilde tut öyle aldır canım.yatıkken gelmiyormuş kan kaç kez deliyolarmış.ben öyle duymuştum kucağımda tuttum gerçektende ilk seferde aldılar hemen kanı.
bide dikişm alıncak demişsin ya benimde yapıştırma bana dikiş alıncak falan demediler.acaba kontrol amaçlımı çağırdılar seni.

senin kız içerde mutlu anlaşılan canım.yada kendi doktorunu bekliyo:)sağlıklı sıhhatli gelsinde ne zaman gelirse gelsin.bu arada son zaman diye hangi tarihi veriyolar canım.ona dikkat et olurmu son zamanını geçirmesin Allahım korusun kendi kakasını yyiyor ya bebiş zamanı geçince.sende biliyosundur gerçi canım.
annecin de gelmiş ve sana dolap aldıracak kadar çok cici getirmiş ha:)))güle güle kullanın canım.iyiki büyük almış annen sende çok almıştın çünkü hepsini giymeye fırsat bulamıycak senin fıstık.

saol....

çok üzgünüm bebeğimi emziremiyorum diye bakalım tahlil sonucumu bekliyorum...

dikiş derken evet hem kontrol...bi de köşelerdeki iki ipi alacak gibi...

ya bi de bebeğim çok uyuyor zorla uyandırıp mama veriyorum...sarılık 11 çıktı bugün hormon kan işitme testleri oldu ... bakalım ne olacak... üzülüyorum akasyaoğlu... umarım tahlilim temiz çıkar...

senin bebek nasıl ii mi?

topuk kanı yarın alınacak... tavsiyen için saol... o ne için bu arada...

saol...

herkes ii olsun...

üzüntünü tahmin edebiliyorum canım benimde başta sütüm gelmedi.nasıl korktum nasıl üzüldüm emziremiycem diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum.benim kızımda biraz sarardı canım ama kan testi yapmadı doktor şimdi damardan kan almam lazım canını yakmayım çok sarı değil dedi.bol bol emsin dahada sararırsa getir dedi.ama şükür geçti bizim sarılığımız.doğduğunda hepatit b aşısı yapılıyo ya o yüzden sararma olabilirmiş normal dedi doktor.benim kızımda başlarda çok uyuyodu şimdi uyumuyo.ama emmekde istemiyo bende zorla emziriyorum.tam zamanlarını doldurmadan doğdukları için bu hareketleride normalmiş.daha anne karnındaki zamanlarını dolduruyolarmış.seninkide yakında daha az uyumaya başlar.inş şu tahlilin temiz çıkarda emzirebilirsin kızını.
ben hormon tahlili falan yaptırmadım.işitme testi iyi çıktı.ama bugün göbeği biraz sulanmış gibiydi.hemen götürdüm granülmü olmuş ne öyle bişey dedi.kulak çubuğu gibi bişeyle içini temizledi.baya içine soktu nasıl ağladı anlatamam.2de krem yazdı sabah akşam sürücem.sende dikkat et göbeğine iyiki erken getirmişsin dedi doktor.
bide topuk kanı ne için diye sordun heralde canım.üç tane hastalığa bakıyolarmış fenilketonüri,doğumsal hipotiroidi,biyotinidaz eksikliği.bu hastalıklar çok nadir görülüyomuş ama erken teşhisde tedavisi varmış onun için yapılıyor.

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

bebişini kucğaına alanları tebrk ediyorum darısı başımıza inş

kızlar çok şükür grip ilerlemeden geçti şimdi daha iyiym
ama kızım bugün çok baskı yapıyor aşağıya

birde biz bugün lahusa takımımızı aldık epeydir bakıyordum beğenmiyordum ama bi gördüm bayıldm ve aldım
çok cici

İlerlemeden virüsleri durdurmana sevindim ben yeni yeni kendime gelebildim.
takımın hayırlı olsun canım bende gecelik ve sabahlık aldım, birde pijama takımı peşindeyim ama hala beğenemedim. ne olacak benim bu halim:44::44:

topiğin 4.bebeğide geldi.maşallah ,

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
Gözün aydın canım,
maşallah bebişine kilosu,boyu yerinde. birde sütün gelene kadar bebişi aç mı bırakacan dayanamam yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…