lahorcum kizim valla bilemiyorum doktorunumu bekliyor daha doktor pazartesi gelcek bakalim ogune kadar beklicekmiyim
bugun pek bi rahatsizim ,bebisin dolabini aldik demistimya o geldi onu kurmayla ugrastik, yani ben bisey yapmadim ama otur kalk git gel derken biraz zorlandim,bgun baya bi karin agrim var sanki bebek cikcak gibi haldeyim, oyle siddetli bi agrim olsa gitcemde acile cok fazla degil az dinlenince gececek gibi ,iste bakalim gece gunduz beklemedeyiz :)
sekerleri battaniyeyi bitirdim sukur icim pek bi rahat :) etiketleride ben diyodum dogumdan once yaparsam tarih yazmam diye, bu gidisle dogumdan sonraya kalcak tarihleride yazilcak gibi, bende printten cikartmak istiyorum ama istedigim kucuk boyutta yapamam zannediyorum esime dedim oda ha bugun ha yarin bekliyor bakalim, sen kendinmi yapcaksin etiketlerini?
elbiseli olanlar cok tatli iyiki ona karar vermisin, benimkide pek seker bisey oldular :)
silanaz evet canim nazlaniyor galiba benimki, benim doktor nerdeyse 2 aya yakindir biraz aciklik var dedi durdu ,en son gittigimde bir cm acilma var dedi ,o her acilma var demesinde kendimi hemen dogurcak zannediyorum ama hala tik yok :) komsumuzun kizina hic acilma yok bebek asada degil diyodu oda bugun suyu gelmis hastanedeymis belki dogurur , yani aciklikla pek alakasi yok yine gelcegi gunu bekliyor, 31e kadar geldi geldi gelmezse ozaman esim beni doktora goturdugunde hastaneye birakcakmis, doktor suni sancimi vercek ne yapcaksa artik dogurtsun daha seni getirmem hastaneden diyor
bakalim ne olcak
evet canim anneannemiz baya esya getirmis biraz buyuk zaten kucuk alma dedim kucuk bendede vardi ,koskoca valiz ses dinleme cihazi bebek icin cantam yoktu o battaniye ayakkabi bana oda terligine varana kadar getirmis daha yetmez 5 cift bana ayakkabi
bi yere sigdiramiyorum varim yogum bi oda artik dedik ne yapalim mecbur bi dolap alcaz yarin hediyeler gelcek, birde esim masallah cocuk bezlerini stokladi ev bez icinde
bu hafta %50 indirim vardi baya almis yani bebek baya kismetli insallah sansi bhati iyi olsun
yorgunluk halsizlik son aylarda oluyor, valla ben bi bulasik toplayim diyorum nefes nefese kaliyorum kendimi zor atiyorum insallah az kaldi gececek ondan sonra uykusuz gunler bekliyor bizi :)
bellacim az kaldi valla sizede artik hersey normal agrilar sizilar halsizlikler
bebisin haftasinda yanlislik olmus hemen duzeltiri valla derler bu ne bir haftada nasil okadar kilo aldi diye
merci soyledigin icin
aaksoyoglu sorma canim benim kiz biseyler bekliyo ama ne bende bilmiyorum yada daha dur birazdaha kilomu alayim diyor ne diyor :)
seninki ne alemde nasil buyuyomu uykusuzluklar nasil op benim icin kuzucugu
evet cani annem baya getirmis yani hep buyyuk zaten ozellikle su aydan sonra al demistim, benimkilerde ancak giyer mesela biz burda 4 gun hastanede kaliyoruz en az 6 tulum ve 6 zibin istiyolar onun haricinde hastane cikisi su bu derken baya cok gibi gozukuyor ama ancak gider gibi geliyo bana
dogum tarihi nette hesaplamama goore 3 kasim cizelgemdede oyle, ama doktor diyor 11 kasim ,3 kasim belkide 11e kesin kalmaz zaten :)
mersinli canim masallah kizina demek aldin kucagina insallah kisa zamanda gelir cok kisininki gelmiyor, bende zannediyorum hep benimde gelmicekmis gibi diye op kuzunu benim icin
ankara canim sevincim atlattigina
lohusa takimi derken gecelikmi diyosun, eklede bizde gorek
rudi ve duss aldiginiz gecelikleri gule gule kullanin insallah, ben gecelik almadim buralarinki hep askili sevmiyorum,4 tane pijama aldim oyle kaldi artik bunlari giycem napim