- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.361
canım sana da yakın zaman da gün verirler. bebişlerimle nerdeyse aynı gün doğmuşsun teyzesitarihiniz belli oldu demek canım hadi hayrlısı
benim doğum günümden 1 gün sonra
25 kasım benm doğm günüm
hayrlısıyla alaım kuzularımızı inş
bakalım benim ne zaman ve nasıl olcak
son zamanda eğitim araştrmada yattğım için artık herşeyimi onlara emanet ettim
onla rne uygun görürse o olcak
bakalım neler olucak...
benim her gece yarısı kramp giriyordu magnorm içerek uyursam problem yok. hem de hep aynı saatlerde kramp giriyordu bir ara günde 2 ye çıkamıştım magnezyumu bazen de gün içinde maden suyu içiyorum o da işe yarıyor..bu magnorm nasıl bi ilaçtır Ya Rabbim nasıl bi şifa kaynağıdır bu
bana mı bu kadar iyi geliyor yoksa herkese iyi geliyormu bilmem ama
ilacı almayı unuttuğumda yerimden kalkamıyorum
içtiğimde ise tüm ağrılarım gidiyo sanki hafifliyorum yaaaaa
Sağol canım .. Canım 36+5 oluyor 26 kasım. inşallah dururlar o zamana kadar.hastaneden gün almadım çünki 34.haftadan önce olursa hastane seçimim farklı olacak maglum küvez fiyatlarındanrudi cok az kalmış doğumuna masallah bebişlerinin de kilosu iyihastaneden gün aldınız mı? bizim hersey tamam şimdi insanı başka bir korku sarıyor ya günün den önce gelirse diye neyse iyi düsünelim iyi olsun inşş
kaçıncı hafta alıyor bebişlerini merak ettim benim ki tam 36 hafta oluyor maceraya atılmaya gerek yok dedi doktorum alalım artık dedi.şükürler olsun ki küvez olayı ortadan kalktı onun icin kendi doktorum doğumu mu yaptırıcak.
Arkadaşlar birde dr bana bebişler ikiz oldugundan maksimum 2 500 doğarlar . buda gayet iyi dedi. ben normal bir hastane çıkışı almıştım 10 lu.
sanırım ilk zamanda giydiremeyeceğim onun yerine 2 tane de 5 li premütüre hastane çıkışı aldım onları kullanırım artık.
kendi lohusa geceliğimi,emzirme sütyenimi,emzirme atletimi de bebek deterjanı ile yıkadım nede olsa emzirirken bebişe temas edecek değil mi?
Yıkama +ütüleme işi tamamdır. Hastane çantam da hazır , yerleştirmesi kaldı..
Duss bebek odası kokun çıktı mı?
benim bugun geldi çok fena kokuyor aman Allah'ımkoku hiç çıkmayacak gibi
inşallah canım benim oda kokusuda 1 haftada uçar gider.odaya şu an giremiyorumhemen burnum tıkanıyor kokudan 2-3 gün geçsin koku hafiflesin fotoyu çekerim.rudi kokusu gitti 1 hafta sonra kalmıyor koku felan,bide resmini uygun oldugun zaman da çekip koysana merak ediyorum bende bugün chicco nun banyo takımını aldım sampuan felan çanta hediyeliydi 1 tane de hazır yorgan aldım .ama hastane süsü cikolata olaylarına felan girmedim daha .
bu ne ilaçı lahor benim de ağrılarım var ama bir kez bile ilaç almadım .
kızlar bayadır bella dan ses yok , çok merak ediyorum inşş bir aksilik yoktur.
inşallah canım benim oda kokusuda 1 haftada uçar gider.odaya şu an giremiyorumhemen burnum tıkanıyor kokudan 2-3 gün geçsin koku hafiflesin fotoyu çekerim.
aldıkların hayırlı olsun canım ben de daha önce sebamed almıştım .güle güle kullanın..canım hastane süsü için mutlaka eminönü ne gitmeni tavsiye ederim. hafta içi git ama h.sonu çok kalabalık.minicik minicik bebek süslemeleri satan yaklaşık 10 dükkan var. hepsi aynı caddede. ben bikapı süsü hazırlattım beyaz üzerine pembe, mavi civciv koydurdum. beyaz tül aldım ayrıca 10 mt.
bebek şekerine ise karar veremedim yaklaşık 6 modelden aldım ayrıca şeker aldım içerisine koyup kapatacağım sadece,bir de sepet hazırlattım maglum ya pembe var ya da mavi ikisi bir arada yok ben de oradan seçip geneli beyaz üzerine pembe,mavi bebekler koydurdum.
aramızda 1 hafta var nasıl gezindin canım eminönünde
sepeti şekerleri nekadara aldın ??bende yakınlarımda var bebek süsleri satan yerler var ordan bakmayı düşünüyorum da
eminönü ile çok fiyat farkerdemi diye düşünüyorum daa
beni pazara çıkarttırmıyolar neredeyseee
gerçi bende işim olmadıkça çıkmıyorum rahatsız oluyorum
kimin yanından geçsem ya kısık sesle yada yüksek sesleee
''ayyyyy Allah kurtarsınnnn''diyolarrr yaaaa kendimi garip hissediyorummm
size de böyle söyleyenler çıkıyo muu
aramızda 1 hafta var nasıl gezindin canım eminönünde
sepeti şekerleri nekadara aldın ??bende yakınlarımda var bebek süsleri satan yerler var ordan bakmayı düşünüyorum da
eminönü ile çok fiyat farkerdemi diye düşünüyorum daa
beni pazara çıkarttırmıyolar neredeyseee
gerçi bende işim olmadıkça çıkmıyorum rahatsız oluyorum
kimin yanından geçsem ya kısık sesle yada yüksek sesleee
''ayyyyy Allah kurtarsınnnn''diyolarrr yaaaa kendimi garip hissediyorummm
size de böyle söyleyenler çıkıyo muu
magnezyum ilacı canım kasları gevşetiyor ağrıları hafifletiyor
yaklaşık 2 aydır sabah akşam kullanıyorum süper iyi geldi diyebilirim canm
eskiden kasıklarımı tuta tuta gezerdim ağrıdan
Arkadaşlar birde dr bana bebişler ikiz oldugundan maksimum 2 500 doğarlar . buda gayet iyi dedi. ben normal bir hastane çıkışı almıştım 10 lu.
sanırım ilk zamanda giydiremeyeceğim onun yerine 2 tane de 5 li premütüre hastane çıkışı aldım onları kullanırım artık.
kendi lohusa geceliğimi,emzirme sütyenimi,emzirme atletimi de bebek deterjanı ile yıkadım nede olsa emzirirken bebişe temas edecek değil mi?
Yıkama +ütüleme işi tamamdır. Hastane çantam da hazır , yerleştirmesi kaldı..
Duss bebek odası kokun çıktı mı?
benim bugun geldi çok fena kokuyor aman Allah'ımkoku hiç çıkmayacak gibi
meraba kızlar.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.bütün yazılanları okudum ama tek tek cevap yazamıyorum kusurabakmayın.
sempatikcim doğum çizelgesi harikası olmuş.kızımın boyu 50 cm onuda ekleyiver canım.buarada gözünaydın anneciğin gelmiş.artık bırak şu stresi bebeğine azıcık huzur ver.normal doğum yapman çok iyi olucak canım.ben bu kadar acı çekiceğimi bilseydim sancımı çeker ıkına ıkına normal doğururdum.inş sıkıntısız az sancılı doğuruverirsin canım.
ooooffff canım sende yarın alıcaksın bebişini kucağına.sende spinal olucakmışsın inş benim gibi olmazsın.başka spinal olanlarla konuşuyorumda herkez bişeyler hissetmiş ama benim kadar kötü olmamışlar.ben çok tam uyuşamamışım galiba.herkez ayaklarını hiç oynatamadıklarını söylüyolar ama ben gayet rahat oynatıyodum hatta kesmeye başladıktan sonra çırpınmaya başladım.epidural daha iyiymiş keşke onu tercih etseydin.ben hasta olduğum için yapamadılar bana.Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.doğumdan sonra mutlaka uğra neler yaşadın paylaş canım.
mehtapcım sende 3.annemiz olucaksın inş.tabi sempatik araya girmezse:)inş sende sağlıklı sıhhatli olarak bebişini alırsın kucağına.salı günü iyice basar heyecan.ooff şimdi o durumdır.ben hiç uyuyamadım ogün.ama uyumaya çalışın ertesi gün doğumdan sonra hiç uyuyamıyosunuz çünkü.
rudi duss sizlerinde tarihler belli olmuş.ankaranında belli olur yakında.inş güzel haberlerinizi alıcaz sırayla.
elifcim doğumun kolayı yok diye kim diyosa çok doğru demiş.sezeryanda genel anestezi olup o an hiç bişey hissetmesende sonrasındaki ağrılar.normal doğumdada önce var.hepsi zor.Allahım sizlere kolay doğumlar nasip etsin inş.
unuttuklarım varsa kusurabakmayın kızlar.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
ağrıları hafiflediyorsa ne güzelmis ben belim kasıklarım ağrıyor dedim doktoruma hiçbiseyçik vermedi olur dedi yükün ağır iki çocuk taşıyosun benim en çok sikayetim kaburgalarım ağrıyor gece yatarken hiç sormayın sol hiç dönemiyorum sagda daha rahat ediyorum .
canım öncelikle seni ve burdaki herkesi allah kurtarsınben jfk da yaptım doğumumu bebeişim küveze girdi yeni doğan yoğun bakım küvezinde kaldım 1 lira ödemedik devlet artık karşılıyo tüm masrafları aklında bulunsun..[/QUO
sağol canım iyi dileklerin için..bilgi için teşekkürler ben anadolu yakasındayım ama gene de aklımda bulunsun. kendine ve bebişine iyi bak..
meraba kızlar.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.bütün yazılanları okudum ama tek tek cevap yazamıyorum kusurabakmayın.
sempatikcim doğum çizelgesi harikası olmuş.kızımın boyu 50 cm onuda ekleyiver canım.buarada gözünaydın anneciğin gelmiş.artık bırak şu stresi bebeğine azıcık huzur ver.normal doğum yapman çok iyi olucak canım.ben bu kadar acı çekiceğimi bilseydim sancımı çeker ıkına ıkına normal doğururdum.inş sıkıntısız az sancılı doğuruverirsin canım.
ooooffff canım sende yarın alıcaksın bebişini kucağına.sende spinal olucakmışsın inş benim gibi olmazsın.başka spinal olanlarla konuşuyorumda herkez bişeyler hissetmiş ama benim kadar kötü olmamışlar.ben çok tam uyuşamamışım galiba.herkez ayaklarını hiç oynatamadıklarını söylüyolar ama ben gayet rahat oynatıyodum hatta kesmeye başladıktan sonra çırpınmaya başladım.epidural daha iyiymiş keşke onu tercih etseydin.ben hasta olduğum için yapamadılar bana.Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.doğumdan sonra mutlaka uğra neler yaşadın paylaş canım.
mehtapcım sende 3.annemiz olucaksın inş.tabi sempatik araya girmezse:)inş sende sağlıklı sıhhatli olarak bebişini alırsın kucağına.salı günü iyice basar heyecan.ooff şimdi o durumdır.ben hiç uyuyamadım ogün.ama uyumaya çalışın ertesi gün doğumdan sonra hiç uyuyamıyosunuz çünkü.
rudi duss sizlerinde tarihler belli olmuş.ankaranında belli olur yakında.inş güzel haberlerinizi alıcaz sırayla.
elifcim doğumun kolayı yok diye kim diyosa çok doğru demiş.sezeryanda genel anestezi olup o an hiç bişey hissetmesende sonrasındaki ağrılar.normal doğumdada önce var.hepsi zor.Allahım sizlere kolay doğumlar nasip etsin inş.
ah canı m ya okudum doğumun zor olmuş şükürki şimdi ikinizde iyisiniz.anestazi uzmanı iyi değildi sanırım ilk defa duyuyorum senin gibi yaşayanı..
neyseki iyisin..
nasıl besliyosun mama veriyomusun.
salı günüyazmağa çalışacağım nasıl olduğunu bakalım... önbilgi için saol...sen de kızın da ii olun : )
bu arada evet dün gece hiç uyumadım bu gece nasıl olurum bilmem... uyuya mı kalırım yoksa ağrıdan sabaha kadar nöbet mi tutarım bilmem :)
kızımı istiyorum sağlıkla kucağıma almak... ve tüm topik anneleri sağlıkla bebeğini kucağına alsın istyrm:)