2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Yanı acıle gıtmeden dırek polıklınıgemı gıdeyım erkenden ınsallah verırler caanım ya sagol

canım her yolu dene işte
acileden olmadı poliklnğe git
o da olmadı 5.kata çık o uzun saçlı beyi bul anlat randevu alamıyorum de
inş hallolur ne zaman gitcektin haber ver banada
perş yada cuma bende gidicem

Merhaba kızlar, çooook uzun süredir giremiyordum, hem olumsuz bir şey okuyup moralimi bozmamak için hem de moralinizi bozmamak için:18:, maalesef bende gastesyonel diabet çıktı birde ayrıntılı muayenede bebeğimin başı büyük çıkınca çok zor günler geçirdim:18:, ama dietime çok dikkat ederek çok şükür bu haftaya kadar sağlıkla geldik oğlumun başı hep 2 hafta ilerde çıktı, bugün randevumuz vardı doktor bebişimin başının hala 2 hafta ilerde olduğunu söyledi ama korkulacak bir şey olmadığını bu büyüklüğü bizim algılayamayacağımızı söyledi neyse 12 kasım normal doğum günümüzdü, ultrason 7 kasımı gösterdi 7 kasım bayramın 2. gününe denk geliyormuş bu yüzden 4 kasım alırız dedi, bebişime 11 gün kaldı:21:, bu arada aaksoylu hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, kızlar hep kalbimdesiniz, hepimiz için hep dua ediyorum kendnize ve bebişlere iyi bakın:KK54:

Merhaba kızlar, çooook uzun süredir giremiyordum, hem olumsuz bir şey okuyup moralimi bozmamak için hem de moralinizi bozmamak için:18:, maalesef bende gastesyonel diabet çıktı birde ayrıntılı muayenede bebeğimin başı büyük çıkınca çok zor günler geçirdim:18:, ama dietime çok dikkat ederek çok şükür bu haftaya kadar sağlıkla geldik oğlumun başı hep 2 hafta ilerde çıktı, bugün randevumuz vardı doktor bebişimin başının hala 2 hafta ilerde olduğunu söyledi ama korkulacak bir şey olmadığını bu büyüklüğü bizim algılayamayacağımızı söyledi neyse 12 kasım normal doğum günümüzdü, ultrason 7 kasımı gösterdi 7 kasım bayramın 2. gününe denk geliyormuş bu yüzden 4 kasım alırız dedi, bebişime 11 gün kaldı:21:, bu arada aaksoylu hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, kızlar hep kalbimdesiniz, hepimiz için hep dua ediyorum kendnize ve bebişlere iyi bakın:KK54:

canım hayırlı olsun şimdiden allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım
inş sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına
şuan kaç haftalıksınız

$665082159_xD0mxb0E7oILiAdhRFP4.jpg $bebek_sekeri_19.jpg

$bebek_sekeri_30.jpg $bebek_seker_sepeti_4.jpg

kızlarrr bu yukardaki kapı süsünü beyazdan yapıyorum.kurdalelerini pembe mavi yapıcam
ama şekerlere karar veremedim aklım bunlarda da kaldı hımmm bi tane daha vardı bebek anahtarlıktı oda
sepeti de evde kızımın beşiği vardı onu boyatacam nasıllll???
bitmişlerini de yayınlarım

Son düzenleme:
kızlar güzel anneler hepinize kucak dolusu sevgiler :KK71::KK71:
hepiniz bizi merak etmişsiniz teşekkür ederiz.biz salı günü akşam çıktık hastaneden.ama anca girebildim nete.kızımda bende iyiyiz çok şükür.inş kısa zaman sonra sizlerde bu duyguyu yaşıyacaksınız.Anne olmak harika bişey:109::109:
biraz huysuzuz gece asla uyumuyo sürekli ağlıyoruz:)kucağımda çok mutlu beşiği kesinlikle istemiyo kucağımda çok huzurlu herkez alıştırma kucağına diyo ama umrumda değil alışsın o kucağımdayken bende çok huzurluyum:)doğumdan sonrası bu şekilde kızlar.
öncesine gelince anlatsammı bilmiyorum sizi korkutmak istemiyorum.ama anlatıyımki siz bu şekilde sezeryan olmayın.biliyosunuz ben genel anestezi istiyordum.doğumdan bir gün önce grip oldum.hastanede hazırlıklarım yapılırken söyledim grip oldum dedim.burnum falan baya tıkalıydı.hemen anestezi uzmanı gelmiş.genel anestezi yapamayız dedi.belki uyanamazsın grip olmuşsun dedi.spinal anestezi yapalım dedi.istemiyorum diye krize girdim doğurmuycam dedim.adam beni sakinleştirmek için baya bi uğraştı.bari epidural olsun dedim.malesef bu seferde 4-5 günden önce hastaneden çıkamazsın zor kendine gelirsin dedi.en uygun spinal bak hem kızını ilk sen göreceksin falan dedi.ben asla spinal istemiyodum ama şartlar yüzünden malesef kabul etmek zorunda kaldım.bekleyim desem hiç olmucak bebeğimin oksijeni az.neyse ameliyathaneye gittik.sırtımdan yaptılar iğneyi onu hiç hissetmedim onda korkulacak bişey yok.biraz geç uyuştum baya bi beklediler.anestezi uzmanı adam başımda beni sakinleştirmek için saçlarımı falan okşuyo adam sürekli benle konuşuyolar oyalıyor yani beni.neyse kesmeye başladı doktor kestiğini tabiki hissetmiyorum ama ondan sonra biraz çekiştirme falan hissedebilirsin dedi.ne çekiştirmesi sanki karnımı komple yırtıyolar.benim ayaklar kollar çırpınıyo birileri beni tutmaya başladı resmen doktorun ellerini içimde hissediyorum bi yandan midemden acayip şekilde bastırıyolar tamam bekle geliyo bebeğin az kaldı sabret derken bebeğimi çıkardılar 1 saniyelik bir rahatlama sonra tekrar bi sancı.resmen hala çırpınıyorum ben.artık anestezi uzmanı dayanamadı bebeğini getirsinler gör seni azıcık uyutucam dedi.bebeğim gelene kadar sabrettim sonra getirdiler kızımı okadar harika bişeyki ama nasıl ağlıyo çırpınıyo titriyo.bu arada tam karnımdan çıkarırlarken benim kız doktorun ellerine yapışıp kendini iteklemiş.sonra odama gelen her hemşire her doktor birbirine bak bu bebek doktora tutunup çıkan bebek diye birbirlerine gösterdiler:)bide doğar doğmaz doktorun üstüne işemezmi:))neyse ben kızımı gördükten sonra gerisini hatırlamıyorum uyutmuşlar beni.uyandığımda karnımda baya bi sancıyla uyandım.şuan hala günde 5-6 parol içiyorum ağrılarım geçmedi.yatarken kalkarken perişan durumdayım.ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıveriyorum.ne zaman düzelecek bilmiyorum.
kızım 2850 gr doğdu.ultrasonda söylenene pek inanmayın bana en som 3450 demişlerdi.akşamada şişi inmişti 2630 gr kaldı.yani mini minnacık kızışım.sütümde daha bugün gelmeye başladı.malesef birazcık mama vermek zorunda kaldım.ama sütüm arttıkça kesicem inş.
bu yazıyı bile 2 saattir yazmaya çalışıyorum kızlar:) zırt pırt ağlıyo benimki.inş en kısa zamanda sizlerin yavrularınızında güzel haberlerinizi alırız burdan.arada girmeye çalışıcam kendinize çok iyi bakın:KK54:

canım tebrik ederim.biraz zorlu bi doğum yaşamışsın, ama çok şükür ki kızını sağlıkla kucağına almışsın.rabbim evladının bahtını açık etsin, hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayatı boyunca..onlar bizim kıymetlilerimiz..Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı bizim başımıza...:nazar:

Eki Görüntüle 278567 Eki Görüntüle 278568

Eki Görüntüle 278569 Eki Görüntüle 278570

kızlarrr bu yukardaki kapı süsünü beyazdan yapıyorum.kurdalelerini pembe mavi yapıcam
ama şekerlere karar veremedim aklım bunlarda da kaldı hımmm bi tane daha vardı bebek anahtarlıktı oda
sepeti de evde kızımın beşiği vardı onu boyatacam nasıllll???
bitmişlerini de yayınlarım
Canım güzelmiş . sen uğraşmayı seviyorsun beceriklisin sanırım ; bende olmadığından hepsini hazır aldım.
Beşik sepetler çok moda şimdi içine birde yastıktan şeker koyuyorlar eminönü' n de görmüştüm çok şirin duruyordu.
Kolay gelsin

Kızlar günaydın ;
Nerelerdesiniz ? son 1 ay neredeyse çoğumuz için , zaman geçmek bilmiyor benim için.
Hazırlıklar ne durumda..
ben hastane çantamı hazırladım. ama hala bebiş arabasını alamadım beğenemiyorum yaa,:KK43::KK43:

bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.

bugün kontrolüm vardı.odaya girer girmez ne bu hal doğuruyor musun dedi.açılma varmı diye baktı,nst de ağrı baktı.normal dedi.pazartesiye çekelim sezeryanı dedi..kuzum kanala yerleşmiş.2 haftada sadece2000 g almış.neden az dedim.kanala girince kilo alamaz dedi.
eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.

hadi hayırlı olsun canım
sağlıcakla al kuzunu kucağıana

Geçmiş olsun canım, ben 6 gündür hala düzelemedim öksürük devam etmekte ,
sana tavsiyen hiç dışarı çıkma hep dinlen ve meyve tüket bol bol.

ah canım ya Allah daha beterinden korusun ama gripte hiç çekilmiyor yaa
elimden gelen herşeyi yapıyorum ama 1 haftadan önce geçmez benm grip

Eve gelince hiç yürüyemez oldum.telefon ettik dr.yarın sabah gel alalım dedi.çantamı hazırladım.dua edin bana.

mersinli hayırlı olsun allah kolaylık versin sonlara doğru insanı baya zorluyor hamilelik insan annesinin kıymetini daha bir anlıyor
valla bende yürümekte zorlanıyorum allah yardımcem olsun.

MERHABALAR,

SPİNAL ANESTEZİ İLE PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17 DE DOĞUM YAPTIM SALI YANİ DÜN SAAT 17 DE TUVALETE ÇIKTIKTAN VE DOKTORUM BENİ TABURCU ETTİ... ŞİMDİ AVDEYİM 3. GÜNDE BANYO YAPTIM. YANİ BUGÜN... DİKİŞİM HAFTAYA PAZARTESİ ALINACAK... GERÇİ DİKİŞ DEĞİL YAPIŞTIRMA...

DOĞUMUM ÇOK RAHAT OLDU... KANAMAM ŞU ANDA SÜRÜYOR GÜNDE ORTA BOY ORKİDİN YETECEĞİ MİKTARDA ... AZ AZ DEVAM EDİYOR...

ANESTEZİNİN ETKİSİ 2 SAAT SONRA YAVAŞCA GECTİ BACAKLARIMI HSSETMEĞE BAŞLADIM...

KIZIMI İLK BEN GÖRDÜM...SAĞLIĞI İYİ... 3 KİLO BEKLİYORDUK...4 KİLO 100 GR DOĞDU
....

SÜTÜM HEMEN GELDİ ÇOK GÜSEL EMİYORDU...

AMA ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ KANIMDA BİR MİKROP ÇIKMIŞ DÜN DOKTORUM EMZİRMEYİ 1 HAFTALIĞINA KESTİ KANI ANKARAYA TAHLİİLE GÖNDERDİ... 1 HAFTA SONRA EĞER TEMİZ ÇIKARSA EMZİREMEYE DEVAM...

YOKSA MAMA: ( ÇOK ÜZGÜNÜM BUna...

mama milupa kullanıyorum...

KIZIM İİ AMA EMZİREMEMEK ÇOK KÖTÜ...SÜTÜMÜ SAĞIYORUM ŞİMDİLİK...

AĞRILARIM DEVAM EDİYOR ...

YARIN KIZIMIN DOKTOR KONTROLÜ VAR..

CUMA TOPUK KANI ALINACAK...İŞTE BÖYLE...

İİİ OLUN...

MERHABALAR,

SPİNAL ANESTEZİ İLE PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17 DE DOĞUM YAPTIM SALI YANİ DÜN SAAT 17 DE TUVALETE ÇIKTIKTAN VE DOKTORUM BENİ TABURCU ETTİ... ŞİMDİ AVDEYİM 3. GÜNDE BANYO YAPTIM. YANİ BUGÜN... DİKİŞİM HAFTAYA PAZARTESİ ALINACAK... GERÇİ DİKİŞ DEĞİL YAPIŞTIRMA...

DOĞUMUM ÇOK RAHAT OLDU... KANAMAM ŞU ANDA SÜRÜYOR GÜNDE ORTA BOY ORKİDİN YETECEĞİ MİKTARDA ... AZ AZ DEVAM EDİYOR...

ANESTEZİNİN ETKİSİ 2 SAAT SONRA YAVAŞCA GECTİ BACAKLARIMI HSSETMEĞE BAŞLADIM...

KIZIMI İLK BEN GÖRDÜM...SAĞLIĞI İYİ... 3 KİLO BEKLİYORDUK...4 KİLO 100 GR DOĞDU
....

SÜTÜM HEMEN GELDİ ÇOK GÜSEL EMİYORDU...

AMA ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ KANIMDA BİR MİKROP ÇIKMIŞ DÜN DOKTORUM EMZİRMEYİ 1 HAFTALIĞINA KESTİ KANI ANKARAYA TAHLİİLE GÖNDERDİ... 1 HAFTA SONRA EĞER TEMİZ ÇIKARSA EMZİREMEYE DEVAM...

YOKSA MAMA: ( ÇOK ÜZGÜNÜM BUna...

mama milupa kullanıyorum...

KIZIM İİ AMA EMZİREMEMEK ÇOK KÖTÜ...SÜTÜMÜ SAĞIYORUM ŞİMDİLİK...

AĞRILARIM DEVAM EDİYOR ...

YARIN KIZIMIN DOKTOR KONTROLÜ VAR..

CUMA TOPUK KANI ALINACAK...İŞTE BÖYLE...

İİİ OLUN...
Canım seni ve eşini tebrik ederim. Doğumun sorunsuz geçmesi bebişinin beklenenden daha kilolu olması süper, yalnız bu kadar yanılma payı olması normal mi tahmini kilodan arada 1 kilodan fazla var.
neyse sağ salim sıhhatli olsunda gerisi boş,
kanın da çıkan mikrobu nasıl anladılar rutin bir test falan mı vardı o esnada mı çıktı ? Umarım ciddi birşey değildir. Sen sütleri stokla hatta şöyle bir şey duymuştum sütünle bebişinin cildini temizleyebilirsin hatta mamalarını sütünle hazırlayabilirsin ne derece doğru bilemem ama bir topikte okumuştum.
Yine yaz bize olur mu, merakta bırakma.
Kızını öpüyorum tombiş ayaklarından:21::21:

mersinli hayırlı olsun allah kolaylık versin sonlara doğru insanı baya zorluyor hamilelik insan annesinin kıymetini daha bir anlıyor
valla bende yürümekte zorlanıyorum allah yardımcem olsun.

dusss
sana msj attım gördün mü?

dusss
sana msj attım gördün mü?

rudi canım ya acamadım çok dolu mesaj kutusu silerken yanlışla okuyamadım gitti sanırım:KK50:müsait olunca yaz tamam mı? merak ettim.bu arada nasılsın?migde sorunum var su gibi süt içiyorum nasıl rahatlatıyor anlatamam.
offf hayırlı olsun ne güzel kurtuldun sağ salim gerisi bizlere inşş bu arada topige kimseçikler uğramaz oldu yazın arkadaşlar beraber bu günleri geçirelim hepinizi öpt kocaman:KK54::KK54::KK54::KK54:

X