- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.341
ben 2. yada 3. olmayi dusunuyorum
tabi aramizdan birisi cikipta ben senden once dogurdum diyip supriz yapmazsa
seni bilmem sende kendine simdiden bi yer ayarlamaya bak
: ) : ) : )
ilk bebek geldi...
: ) : ) : )
ne mutlu sağlıklı bir mucize geldi : )
darısı başımıza...
Ama kilosu 600 gr beklenenin altında çıkmış buna şaşırdım bir de korktum...
Bizde bebeği 3300 - 3250 falan bekliyoruz çok daha düşük gelebilir demek ki...
Neyse sağlıklı olsunlarda....
Doğuma gelince ilk defa korktum... Spinal anestezi rahat olur diye duymuştum şaşırdım...
Neyse pazartesi öğleden sonra saat 6da doğumum var....
Inşallah allahım bana sağlıklı bir evlat verir ve evladıma bakmağa yetecek kudreti de bana verir...
Darısı topiğin tüm anne adaylarına...
Herkes ii olsun....
Ne mutlu ....
Sağlıklı bebekler doğsun : )
mucize bebekler çoğalsın : )
allah bu ilk bebeğimizi ve diğer tüm bebeklerimizi analı babalı büyütsün : )
Günaydın Arkadaşlar ;
Herkes iyidir inşallah. ben bebişlerimi gördüm maşallah kiloları haftaları ile uyumlu oldugunu söyledi dr.
duss dr 26 kasım gibi alırız beişleri dedi yani 32 gün var. İnşallah o zamana kadar dururlar sorunsuzca.:18:
selam kzlar,herkes iyidir inş.henüz 2.bebiş haberi yok sanırım
biz dün eyüp sultan hazretleirne gittik ailecek annemler vs
aslında kendimi tehlikeye atmayıp gitmeyecektim ama gidip dua etmek istedim
burdaki herkese bebişlerini sağlıcakla kucğaına almaları için dua ettim
ara ara kasılmalarım oluyor benimde,elimi göğsümün altına koyuyorum elimin altından kayıyor kızım:) kafası çok kasıyor üst tarafı
alt tarafıda ayaklarıyla tepikleridği için biraz zor oluyor ama çok mutlu oluyorum canım kızım inş dursun içerde biraz daha
Merhaba bebişle gezmeler duaalar ne guzel masallah
Ben bu marmaradan bı turlu randevu alamıyorum canım ya yarın acılden gıtcem ınsallah alırlar da o kadar yolu boşuna gelmemiş olurum polıklınıktekı doktorlar nasıl yukarda gördukleımızmı kı acaba varmı bana bı önerın
sağolasın canım teşekkkür ederim gezdik bakalım havayı güzel bulunca kaçırmayalım dedik
ben artık randevu almıyorum valla naısl oluyorsa bi şekilde halloluyor
bu ara havva hanımla esmer bi bey var genç hani nst bağlamaya gelenlerden o ikisi var çok iyiler
sen söyle uzaktan geldiğini kendileri ajandadan randevu veriyorlar belki sanada verirler
Canım şimdiden Gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin,Bir avazda doğur inşallah
Günaydın kızlar...
Bende bu hafta sonu bolbol geziyorum, hazır hava güzel bir daha ne zaman çıkabilirim rahatça dışarı bilmiyorum :). Kısmetse İnşallah çarşamba günü geliyor bizim küçük hanım. 37+4 te kilosuna 3013 gr dedi, ama son haftalardaki ölçümlerde hata payı yüksek olur en az 3000 gr doğar dedi. Sağlıklı olsunda kilosu sorun değil. Bende 75 olmuşum yani toplamda 13 kilo almışım. 1 kilo daha hak veriyorum kendime çarşambaya kadar. Hala çok endişeli değilim sanırım yarın yada salı farkına varacağım olayın :). Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın İnşallah.
Günaydın Arkadaşlar ;
Herkes iyidir inşallah. ben bebişlerimi gördüm maşallah kiloları haftaları ile uyumlu oldugunu söyledi dr.
duss dr 26 kasım gibi alırız beişleri dedi yani 32 gün var. İnşallah o zamana kadar dururlar sorunsuzca.:18:
sempatik ;
annenin gelmesi senin için iyi oldu konusacak dertleşecek biri her zaman iyidir hele birde bu anne ise..Gözün aydın canım hem de kızının hamile halinide görmüş oluverir annesi.
canım ben kilo takip çizelgesini tam göremiyorum sayfa bozuk sanırım yarısından sonrası sağ kısmı bende görünmüyor:26:
benim 31.hafta itibarı ile kg 68 , 32.hafta:69
listeye ilave edersen sevinrim.
bebişler 32.hafta itibarı ile 1900-1950 kg lar
bu magnorm nasıl bi ilaçtır Ya Rabbim nasıl bi şifa kaynağıdır bu
bana mı bu kadar iyi geliyor yoksa herkese iyi geliyormu bilmem ama
ilacı almayı unuttuğumda yerimden kalkamıyorum
içtiğimde ise tüm ağrılarım gidiyo sanki hafifliyorum yaaaaa