2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ben 2. yada 3. olmayi dusunuyorum
tabi aramizdan birisi cikipta ben senden once dogurdum diyip supriz yapmazsa

seni bilmem sende kendine simdiden bi yer ayarlamaya bak

ozaman 4-5 gibi olabilir bak:)
bizde bekleyip duruyoruz, doktor acilman var dedikce gelmiyor benimki sanirim 40. haftaya anca dogar

kızlar valla benden söylemesi çok az kalmış yatın uyuyunn bidaha çok zorr herşey bambaşka olucak..yatın yatağınıza kapatın ışıkları ohhh ..bida çok zor öyle raht uyku hep tetikte olucaksınız uyusanızda

ay canim uyucamda Almanyadan annemler geliyor surda 20 dk sonra anca gelirler onlari bekliyorum ,degilse uykunun tadini cikariyorum valla
sen baya hasretsin yazindan cok belli oluyo

Günaydın Arkadaşlar ;

Herkes iyidir inşallah. ben bebişlerimi gördüm maşallah kiloları haftaları ile uyumlu oldugunu söyledi dr.
duss dr 26 kasım gibi alırız beişleri dedi yani 32 gün var. İnşallah o zamana kadar dururlar sorunsuzca.:18:

Canım şimdiden Gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin,Bir avazda doğur inşallah

sempatik ;
annenin gelmesi senin için iyi oldu konusacak dertleşecek biri her zaman iyidir hele birde bu anne ise..Gözün aydın canım hem de kızının hamile halinide görmüş oluverir annesi.
canım ben kilo takip çizelgesini tam göremiyorum sayfa bozuk sanırım yarısından sonrası sağ kısmı bende görünmüyor:26:
benim 31.hafta itibarı ile kg 68 , 32.hafta:69
listeye ilave edersen sevinrim.
bebişler 32.hafta itibarı ile 1900-1950 kg lar

Günaydın kızlar...
Bende bu hafta sonu bolbol geziyorum, hazır hava güzel bir daha ne zaman çıkabilirim rahatça dışarı bilmiyorum :). Kısmetse İnşallah çarşamba günü geliyor bizim küçük hanım. 37+4 te kilosuna 3013 gr dedi, ama son haftalardaki ölçümlerde hata payı yüksek olur en az 3000 gr doğar dedi. Sağlıklı olsunda kilosu sorun değil. Bende 75 olmuşum yani toplamda 13 kilo almışım. 1 kilo daha hak veriyorum kendime çarşambaya kadar . Hala çok endişeli değilim sanırım yarın yada salı farkına varacağım olayın :). Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın İnşallah.

selam kzlar,herkes iyidir inş.henüz 2.bebiş haberi yok sanırım
biz dün eyüp sultan hazretleirne gittik ailecek annemler vs
aslında kendimi tehlikeye atmayıp gitmeyecektim ama gidip dua etmek istedim
burdaki herkese bebişlerini sağlıcakla kucğaına almaları için dua ettim

ara ara kasılmalarım oluyor benimde,elimi göğsümün altına koyuyorum elimin altından kayıyor kızım:) kafası çok kasıyor üst tarafı

alt tarafıda ayaklarıyla tepikleridği için biraz zor oluyor ama çok mutlu oluyorum canım kızım inş dursun içerde biraz daha

tarihiniz belli oldu demek canım hadi hayrlısı
benim doğum günümden 1 gün sonra
25 kasım benm doğm günüm
hayrlısıyla alaım kuzularımızı inş
bakalım benim ne zaman ve nasıl olcak
son zamanda eğitim araştrmada yattğım için artık herşeyimi onlara emanet ettim
onla rne uygun görürse o olcak
bakalım neler olucak...

bu magnorm nasıl bi ilaçtır Ya Rabbim nasıl bi şifa kaynağıdır bu
bana mı bu kadar iyi geliyor yoksa herkese iyi geliyormu bilmem ama
ilacı almayı unuttuğumda yerimden kalkamıyorum
içtiğimde ise tüm ağrılarım gidiyo sanki hafifliyorum yaaaaa

Merhaba bebişle gezmeler duaalar ne guzel masallah
Ben bu marmaradan bı turlu randevu alamıyorum canım ya yarın acılden gıtcem ınsallah alırlar da o kadar yolu boşuna gelmemiş olurum polıklınıktekı doktorlar nasıl yukarda gördukleımızmı kı acaba varmı bana bı önerın

sağolasın canım teşekkkür ederim gezdik bakalım havayı güzel bulunca kaçırmayalım dedik
ben artık randevu almıyorum valla naısl oluyorsa bi şekilde halloluyor
bu ara havva hanımla esmer bi bey var genç hani nst bağlamaya gelenlerden o ikisi var çok iyiler
sen söyle uzaktan geldiğini kendileri ajandadan randevu veriyorlar belki sanada verirler

Yanı acıle gıtmeden dırek polıklınıgemı gıdeyım erkenden ınsallah verırler caanım ya sagol

Canım şimdiden Gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin,Bir avazda doğur inşallah

amin rudicim amin doğum , kaygı, korku, heves, heyecan, ... her şey birbirine karıştı... odası, şekeri , çantası ... bir hengame ile hazırlıklar tamamlandı allahım tek dileğimiz sağlıkla kucağımıza alacak... beni
m sızlanmam olur ama avaz olmayacak heralde bu gece doğurmazsam... yarın spinal anestezi ile sezeryan olacak... ben normal doğum istemiyorum... yapamam... : )

bakalım ameliyat korkusunu hissetmiyorum başka türlü kaygılardan...

herkes bana uyu diyor bense 3 gecedir uyku bilmiyorum uyuduğumda da geceleri rüyamda bebeğim doğmuş oluyor... ama ben onu emziremiyormuşum, sütüm gelmiyormuş... emzirmeyi unutuyormuşum...sürekli böyle rüyalar görüyorum...bu tip kaygılar beni ameliyat korkusundan uzaklaştırdı ama o da var ...

bilmiyorum... yarın akşam 6 da ameliyta alacak doktorum...eve döner dönmez yazacağım.. ameliyatı merak edenler içimn...

akasyaoğlu beni biras korkuttu ama çnemli olan kızının sağlıklı olmasıydı o da çok güzel...

Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah: )

herkes ii olsun... bir aksilik çıkmazsa salı hastaneden çıkınca ... haber ederim... ama bu arada her an sempatikten doğum bekliyorum : )

o benden önde gidiyor... her an doğurabilir.. açılması var...: ) bakalım sempatikten ne zaman güsel habei alacas: )

herkes için hayırlısı...

harika deme çarşamba : ) süper... hayırlısı... sağlıkla ikinizi de kurtasrsın allah: )

hımmm 26 kasım süper... tarihi bu kadar erken bilmek ne güsel: ) hazırlıklarının hepsini ayarlarsın... ne hoş.. geri sayım başladı...

sağlıkla üçünüzü de kurtarsın allah ...

ne güsel bir de sen 2 tane birden kucağına alacaksın...çifte mucize: )

çok heyecanlı

rudi cok az kalmış doğumuna masallah bebişlerinin de kilosu iyi hastaneden gün aldınız mı? bizim hersey tamam şimdi insanı başka bir korku sarıyor ya günün den önce gelirse diye neyse iyi düsünelim iyi olsun inşş
kaçıncı hafta alıyor bebişlerini merak ettim benim ki tam 36 hafta oluyor maceraya atılmaya gerek yok dedi doktorum alalım artık dedi.şükürler olsun ki küvez olayı ortadan kalktı onun icin kendi doktorum doğumu mu yaptırıcak.

bu ne ilaçı lahor benim de ağrılarım var ama bir kez bile ilaç almadım .
kızlar bayadır bella dan ses yok , çok merak ediyorum inşş bir aksilik yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…