- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #4.321
rudi işin en zor kısmını tamamlamıssın benimkiler de hazır ama valize konulucak .kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkama işini tamamladım tüm etiketlerinide kestim,minik minik uğraşması keyifli oldu ama.
Artık ptesi iyi olursam ütülerim böylece bu işide tamamlamış olurum.
aaksoyoğlu tebrik ederim seni ve eşini. Bizde kısmetse haftaya çarşambaya gün aldık ama yazını okuyunca korktum şimdi. Ben epidural istiyorum genel anesteziden korkuyordum ama ağrı hissetmesende sana dokunuşları hissetmek çok kötü olmalı...ah haftaya bugün olsa da kızımı kollarıma alıp herşeyi unutsam...
rudi işin en zor kısmını tamamlamıssın benimkiler de hazır ama valize konulucak .
3 gün sonra kontrol var merak ediyorum sizi doktorun gün verecek mi masallah baya oldunuz.
Canım evet yıkama işi bitti ptesi inşallah ütü yapacağım ve hastane çantasını ayarlayacağım artık bakalım dr ne diyecek kontrole 2 gün var.İnşallah her şey yolundadır yarın oda takımımız gelecek inşallah güzel olmuştur.
senin son 12 günün değil mi valize konacakları hazırla allah korusun acil bişey olursa hemen çantaya atar çıkarsınız ben acil bir durumdan çok korkuyorum.
AKASYAOGLU
Canim gozun aydin, cok sukur saglikli sihatli bebeis glemis... sende baya bir emek harcamsin, Epidurol nicin istemedin anlamadim... zaten bu belden yapilan Epidorol degilmi? AMan cok sukur hayirlisi ile dogdu ya olsun.... Kiloya ben bu yuzden takilmamaya calisiyorum cunku bak arada ne kadar farka var, sagliklari yerinde olsunda kiloda gelir... Rabbim hayirlisi ile saglikli, sihatli buyutmeyi nasipe tsin ins. BAkalim ikinci annemiz kim olcak....
Bende girememiyorum onceki gbi cok sukur ehrkes iyi ama, sevindim Sempatikten'de ses cikmiyor bayadir, elfkaya filanda yok aman iyi olsunlardaa.....
Kizlar veeeee 30 olduk insalllllah 34 oldugum gunude gorurum hayirlisiyla
Allah buyuk gorelim mevlam neyler neylerse guzl eyler
Dua edin bana
maşallah sizeKizlar veeeee 30 olduk insalllllah 34 oldugum gunude gorurum hayirlisiyla
Allah buyuk gorelim mevlam neyler neylerse guzl eyler
Dua edin bana
kardelen bak gördün mü 30 haftaları geçtin bile inşş 34 görüceksin, ben varya o kadar panik yaptım ki acaba 34 görücem mi ,ya erken dogum yaparsam kendi kendimi yedim durdum rabbim gerçekten çok büyük ne kadar süküretsek az simdi doktorum 36 haftada alıcam diyince şok oldum rüya gibi geldi bana .inşş rabbim kucagımıza alacagımız günleri de gösterir.
senin kontrol na zaman?
kardelen bak gördün mü 30 haftaları geçtin bile inşş 34 görüceksin, ben varya o kadar panik yaptım ki acaba 34 görücem mi ,ya erken dogum yaparsam kendi kendimi yedim durdum rabbim gerçekten çok büyük ne kadar süküretsek az simdi doktorum 36 haftada alıcam diyince şok oldum rüya gibi geldi bana .inşş rabbim kucagımıza alacagımız günleri de gösterir.
senin kontrol na zaman?
senin kontrol na zaman?
BEn tahlikede oldugum icin her hafta gidiyom ama sadece bebeklerin kalp atislariyla midesinin dolu olup olmadigina bakiyoolar simdi seker diyetinede basladim
Gercekten allah cok buyyuk
Sabah esime dedim gecensene bu zamanlar tupbebek icin sira bekliyoduk simdi iki tane cadi bkliyoz ddim
Ne kadar sukretsek az
Zaten kuranda bicok yerdede geciyoya ne kadar az sukrederler diye
İnsallah saglikla kucagimizada aliriz
Ne guzel sen sonuna geldin cok sukur
Rabbim yardimcin olsun dogumdada
hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
ama anlamadığım neden 34 de almaya karar verde dr un
ben benimkine 36 bittiğinde alalım diyorum da dursunlar durabildikleri kadar diyor
benim takip ederken gözden kaçan bş problemin mi vardi kiiii
Nick | Cinsiyeti | İsim | Boyu | Kilosu | Haftasi | Dogum Tarihi | Dogum Sekli | ||
1 | aaksoyoglu | Kiz | Şifa | 2.850 gr | 38+3 | 17/10/2011 | spinal anestezi | ||
2 | |||||||||
3 | |||||||||
4 | |||||||||
5 | |||||||||
6 | |||||||||
7 | |||||||||
8 | |||||||||
9 | |||||||||
10 | |||||||||
11 | |||||||||
12 |
lahor doktorum bebeklerin kilosu masallah çok iyi dedi oglan 2 350 kız 2 250 olmuş beklemenin anlamı yok bu ndan daha iyisi olmaz dedi 2 hafta sonra hemen alalım dedi çok şükür bir sorun çıkmadı .
off allah yardımcın olsun dogumun kolay geçsin inşş
SEMPATİK doğum yapan anne adayları tablosuna bayıldım çok şeker olmuş
:)benim de belim le kasıklarım ağrıyınca panik yapıyordum doğurucam diye seen kaç haftadır çekiyorsun öyle allah yardımcın olsun.