2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkama işini tamamladım tüm etiketlerinide kestim,minik minik uğraşması keyifli oldu ama.
Artık ptesi iyi olursam ütülerim böylece bu işide tamamlamış olurum.
rudi işin en zor kısmını tamamlamıssın benimkiler de hazır ama valize konulucak .
3 gün sonra kontrol var merak ediyorum sizi doktorun gün verecek mi masallah baya oldunuz.

mehtaperkan ne güzel 1 haftan kalmis sonlara doğru sanki zaman geçmiyor bu kadar geçti simdi diyorum iki hafta nasıl geçicek uyuyamıyorum heyecandan.
Sempatik nerelerdesin merak edşyoruz seni ,dogum tarihin kesinleşti mi?
Aaksoyoğlu tebrikler allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere inşş.bende epitural çok istiyodum doktorum ikiz gebelikte tavsiye etmedi bende tamam dedim iyi ki demisim içim bir hoş oldu dayanamam ben.:18:

selam kizlar nasilsiniz ,ben daha dogurmadim heralde dogurmucam sonuna kadar gitcez :)
babamiz kustu kizina bekleye bekleye bi hal oldu hergun gel artik diyodu simdi tamam gelme istemiyorum diyor bende dedim kim kalmis icerde erken gec gelecek bi sekilde boyle heyecanla beklenilmesi daha iyi oluyo :)
iki gundur baya agrilarim kasilmalarim var hele geceleri karnim nasil agriyor her gece dogurcam zannediyorum sabah ayaga kalkinca gidiyor agrisi,ama bugun gunduzde hep agri oldu suan bile agri var bakalim bekliyorum gece gunduz

dun degil ondan onceki gun randovum vardi doktor bakti 1 parmak kadar acilma var dedi yani 1 cm falanmis artik istedigin gibi yuru hareket et merdiven cik dogumun kolaylassin dedi
ve birde cinsel iliskiyi kesinlikle oneriyorum dedi
kilosunu malesef bilmiyoruz ama eliyle bakti baya dolmus karnin dedi galiba yedigim seyler baya yaradi artik kiloda dogumda belli olur

doktorum gitti turkiyeye ayin 31 e kadar yok bebek gelirse artik kim dogurtursa, eger 31 kadar gelmezse sabah beni ara dedi ama 31e kalmaz doktor yokya kesin gelir sonra esime dedi dogurunca hemen bana mesaj yaz diye iste son halimiz bu

veee yarin aksam annem geliyo almanyadan ,dogumdan sonra gelcekti izini ozaman alcakti,simdi erkene vermisler ozamanlar yogun olabilir diye,annemde hem dogumdada yaninda olurm sonrasindada gorurum dedi ve 10 gunluk kadar geliyo , bu evde hep kendim huzursuz oldugum icin annemin gelmesine bile heyecan duyamiyorum hic yanliz kalamiyorum hep yanda kaynana oluyo daha fazla sinirime gidiyo artik bakalim neolursa , bir yandan gelmesine sevinirken bir yandan sevinemiyorum

hic gulmeden hamilelik gecirdimhuzursuzlukla insallah kizima yansimaz hep derler anne hamileligi nasil gecirirse cocguda oyle oluyo diye

neysem iste dogurursam haber veririm size:))

ha bide kiz spinalle epudural arasindaki fark ne ayni sey gibi sanki tam bilmiyorum
bana epidural uygulancak insallah cok gec kalmazsam doguma

AKASYAOGLU

Canim gozun aydin, cok sukur saglikli sihatli bebeis glemis... sende baya bir emek harcamsin, Epidurol nicin istemedin anlamadim... zaten bu belden yapilan Epidorol degilmi? AMan cok sukur hayirlisi ile dogdu ya olsun.... Kiloya ben bu yuzden takilmamaya calisiyorum cunku bak arada ne kadar farka var, sagliklari yerinde olsunda kiloda gelir... Rabbim hayirlisi ile saglikli, sihatli buyutmeyi nasipe tsin ins. BAkalim ikinci annemiz kim olcak....

Bende girememiyorum onceki gbi cok sukur ehrkes iyi ama, sevindim Sempatikten'de ses cikmiyor bayadir, elfkaya filanda yok aman iyi olsunlardaa.....

vee en sonunda insallah darisi bizlere olsun

Aaksoyoglu canim Allah anali babali buyutsun minik kizini, cok zor seyler atlatmisin iyiki bizimle paylastin ama bende baya tirstim dgrusu:18: en yakin ben oldugumdan dolayi heralde
bide diyorum kolay zor bisekilde gelcek diye ama insallah Rabbim bizlere kolay bi dogum nasip eder
bebegin kilosunada cok sasirdim hani tam olmasada biraz farkli oluyo ama sizinki baya farkli gelmis tabi onemli olan saglikli gelmeleri ,insallah bol bol sutun olsun icsin icsin doysun bebis

mehtapcim seninde gunun belli olmus hadi hayirlisi artik seninki bellide benimki ne zaman gelir belli degil agrilarim kasilmalar falan baya var hayirlisiysa gelsinle insallah

kizlar suan cikmak zorundayim kusura bakmayin tek tek yazamadim insallah hersey olumlu gecsin

son bilgileri ekledim listeye bide dogum listesi yapayim bos kalinca artik o listede gerekli bize dimi :)
hadi hepiniz saglicakla kalin cok optum

Son düzenleme:

sen benden ses cikmiyor derken ben baya bi dokturuyomusum :)))

Son düzenleme:
Kizlar veeeee 30 olduk insalllllah 34 oldugum gunude gorurum hayirlisiyla
Allah buyuk gorelim mevlam neyler neylerse guzl eyler
Dua edin bana

Dua edin bana

kardelen bak gördün mü 30 haftaları geçtin bile inşş 34 görüceksin, ben varya o kadar panik yaptım ki acaba 34 görücem mi ,ya erken dogum yaparsam kendi kendimi yedim durdum rabbim gerçekten çok büyük ne kadar süküretsek az simdi doktorum 36 haftada alıcam diyince şok oldum rüya gibi geldi bana .inşş rabbim kucagımıza alacagımız günleri de gösterir.
senin kontrol na zaman?

Dua edin bana
maşallah size
inşallah 34 olduğun günüde göreceksin canım
allah büyük dualarımız hepimiz için
Allahım kızlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin
bundan sonra biraz daha rahatlamış olursun

3 kasım doğum tarihin öylemi ne güzel çok heyecan verici olmalı
hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın inşallah çok az aldı

aaksoyoğlu yazdıklarını okudum sona bi an tırstım yine okudum baştan aşağı

doğumun kolayı yokmuş onu anladım yani

Allah kızına ve sana hayırlı sağlıklı ömürler versin canım misss gibi bizim yerimizede kokla bebişini hatta uygun olduğun bi zamanda resminide eklersen çok seviniriz

çok üşengecim bu günlerde yazılanları okudup tüyüyorum

merakta ediyorum sizi okumadan edemiyorum

sizde ben gibi üşenmeyin yazın kızlarr

BEn tahlikede oldugum icin her hafta gidiyom ama sadece bebeklerin kalp atislariyla midesinin dolu olup olmadigina bakiyoolar simdi seker diyetinede basladim
Gercekten allah cok buyyuk
Sabah esime dedim gecensene bu zamanlar tupbebek icin sira bekliyoduk simdi iki tane cadi bkliyoz ddim
Ne kadar sukretsek az
Zaten kuranda bicok yerdede geciyoya ne kadar az sukrederler diye
İnsallah saglikla kucagimizada aliriz
Ne guzel sen sonuna geldin cok sukur
Rabbim yardimcin olsun dogumdada

hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
ama anlamadığım neden 34 de almaya karar verde dr un
ben benimkine 36 bittiğinde alalım diyorum da dursunlar durabildikleri kadar diyor
benim takip ederken gözden kaçan bş problemin mi vardi kiiii

Rabbim büyük hakikaten ne kadar şükredip dua etsek az
dr bana da bayramdan sonra her hafta çağıracağım dedi
neden midesinin dolu olup olmadığına bakıyorlar
erkenden kakasına yapar diye mi düşünüyolar yoksa farklı bi sebebi mi var

: ) : ) : )

ilk bebek geldi...

: ) : ) : )

ne mutlu sağlıklı bir mucize geldi : )

darısı başımıza...

Ama kilosu 600 gr beklenenin altında çıkmış buna şaşırdım bir de korktum...

Bizde bebeği 3300 - 3250 falan bekliyoruz çok daha düşük gelebilir demek ki...

Neyse sağlıklı olsunlarda....

Doğuma gelince ilk defa korktum... Spinal anestezi rahat olur diye duymuştum şaşırdım...

Neyse pazartesi öğleden sonra saat 6da doğumum var....

Inşallah allahım bana sağlıklı bir evlat verir ve evladıma bakmağa yetecek kudreti de bana verir...

Darısı topiğin tüm anne adaylarına...

Herkes ii olsun....

Ne mutlu ....

Sağlıklı bebekler doğsun : )

mucize bebekler çoğalsın : )

allah bu ilk bebeğimizi ve diğer tüm bebeklerimizi analı babalı büyütsün : )

Son düzenleme:

lahor doktorum bebeklerin kilosu masallah çok iyi dedi oglan 2 350 kız 2 250 olmuş beklemenin anlamı yok bu ndan daha iyisi olmaz dedi 2 hafta sonra hemen alalım dedi çok şükür bir sorun çıkmadı .
off allah yardımcın olsun dogumun kolay geçsin inşş
SEMPATİK doğum yapan anne adayları tablosuna bayıldım çok şeker olmuş
:)benim de belim le kasıklarım ağrıyınca panik yapıyordum doğurucam diye seen kaç haftadır çekiyorsun öyle allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
kizlarr dogum yapan annelerimizin listesini bugun yaptim hadi hayirli olsun artik teker teker dolar listemiz
2. bekleniyor bakalim kim olcak
bende annemleri bekliyorum 1 saate kadar gelirler onlar gelmeden halledim dedim simdi annem gelir ilgilenemem sonrasind dogum falan derken duzenleyemem ama bilgileri her zaman girip ekliyorum tabi

bakin bakalim nasil olmus

Dogum Yapan Cici Annelerimizin Listesi
NickCinsiyetiİsimBoyuKilosuHaftasiDogum TarihiDogum Sekli
1aaksoyogluKizŞifa2.850 gr38+317/10/2011spinal anestezi
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

bende tam ilgileniyodum canim mercii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…