2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım ben de yarın güzel haberlerle geleceğine inanıyorum, hadi hayırlısı..

Canım hoşgeldin, hayırlı olsun öncelikle. Allahım Yardımcın olsun kolay geçir gebeliğini. Sağlıcakla bebişini kucaklayabil.

gaz konusuda olması çok muhtemel bir şey. Benimde transferden hemen sonra başlamıştı. Hatta öyleki bir an kasıklarım da adet sancısı var gibi oluyordu. Sonra hemen sakinliyordu. Sende de öyle mi oldu bilmem ama bende zaman ilerleyince sanki biraz azaldı gibi.

slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim test tarihim 23 nisan :))inşalla herşey iyi olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...

geldim kizlar geldim eeee nasilsiniz,hic mesajlara okumadan yazim donucem simdi :)
dun gittik doktora ,kan testleri yapildi ,bebisimi cok detayli olmada gordum
cunku dun muayene odasina gittim ,esas ekografi odasi baskaydi ,ve ordaydi tabi detayli makina oldugu icin bir dahakine detayli gorcem ama dun yine gordum ,baya belirginlesmis, kafasi sirti ,kollari falan ,hareketide baslamis tabi ben daha hissetmem simdi
klp sesini duymadim ama atisini gordum icimdeki superler uctu gitti ,sag saglim annesininkarninda buyuyor bebesim

hic calismak istemiyordum ama doktor dedim simdi tamemen veremem yani raporu, hemen denetleme gelir dedi, artik 2 haftalik rapor verdi ,ayin 26sina kadar ve ogun randovum var ekografi icin
yani 2 hafta suresince evdeyim ,oh yan gelip yatacam ,hatta ev bile temizlemedim oglen olmus, oyle yattim
iste benden haberler bunlar
gelelim sizlere :)

canim benim sali gunu test gunundu ne oldu sonuc ,merak ettim seni ,insallah sonuc pozitiftir, yazarsan cok sevinirim
guzel haberini bekliyoruz

ohh çok sevindim cnm...senin kaç haftalıktı ? raporda almışsın süper olmuş..bölee parça parça alırsın raporunu bişey olmaz:)

Doğru diyorsun silik yada hiç çizgi çıkmazsa bu sefer cuma olmak bilmez bana
Bencede hiç bi test yapmadan cumayıyı beklim. Tşkler cnm yardımcı olduğun için.

Hayır şimdi yaptım
İnatçılığım işte... Yapmamam gerekiyordu, durduk yere moralimi bozucak yer aradım.
Hayır ama ya neden moralim bozulsunki. Kesin sonucum 15/04/2011 da belli olcak arkadaşlar...

canim ya tum yazdiklarini tek tek okudumda ne kadar heyecanlisin ,zaman gecmek bilmiyor dimi
bir yandan okuyorum bir yandan guluyorum sana
hatta ozellikle hep alinti yaptim
kizlar yapimmi demisim ,herkes yok gunu bekle demis sende evet gunumu bekleyim derken ,bi baktikki yapip gelmisin :) e tabi yine bunun ardindan test gununu bekleyim derken ,yine eczane onunden gecerken aklindan gecirmisin ve son anda birakmisin ,guldum valla
insallah bu heyecaninin sonucu guzel olur
seninle bizde burda sonucunu bekliyor olcaz ,benide heyecan basti simdi sorma
az kaldi ha sakin test falan yapim deme
isin sakasi tabi hepimiz aklindan kac gecti bunlar cok normal

ohh çok sevindim cnm...senin kaç haftalıktı ? raporda almışsın süper olmuş..bölee parça parça alırsın raporunu bişey olmaz:)

canim merk etmisin merci
benim tam bugun 11 haftalik oldu 3. ayimiza az kaldi
evet aslinda tum istedim ama veremedi, artik bende boyle ara ara alirim idare ederim
iside birakmak istemiyorum ,haklarim gider
eee sen nasilsin bakim bugun

hosegeldin canim sende aramiza, masallah aralik anneleride cogaliyor
Rabbim insallah kucagina, kucagimiza lamayi nasip etsin ,esas sonucu aldiktan sonra artik heyecanlar basliyor, ilk keseyi gorceksin ,sonra kalp atisini duycaksin ,sonrasinda hareketlenmesini gorceksin
ve suana kadar ben bunlari yasadim insallah guzel bi hamileleligim ,hamileligin gecer
senide hemencik ugurlu listemize ekleyim de senin sat kac oluyor yani en son adert tarihin
canim hesaplama konusunda tup bebekle hamile kalanlarin hep kafasi karisik oluyor ama, en son adet tarihinden itiberen hesaplicaksin
ben fransadakaliyorum tedaviyi turkiyede oldum ,burdaki gittigim doktor transferden itibaren sayiyor, Turkiyedeki ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor, bende burdakine inanmayip hep en son adet tarihimden itibaren hesapliyorum :) anladin simdi dimi :)

hosgeldin canim aramiza, ne guzel taze alinmis bir sonuc ,cok sevindim senin adina
insallah 2 hafta sonraya keseyi gorursun ,hersey yolunda problemsiz gider
birde degerlerin baya bi yuksek cikmis kac tane emriyo transfer edildi ,yoksa ikiz olabilirmi diye
guzel haberlerini bekliyor olcaz
bizde listede bulunmak istersen Sat-yas-kilo-dogum tarihinde yazarsan eklerim senide listeye
kendine ve bebesine iyi bak

slm arkadaşlar ben kuzucuklarımı aldım geldim test tarihim 23 nisan :))inşalla herşey iyi olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...

ay canim benim masallah hadi hayirlisi olur insallah ,simdi elin karninda test gununu bekliceksin :)
insallah test sonucun pozitif olur ,hepimiz mutluluk yasariz
ve birde 23 nisanda belli olcakmis, hemde cocuk bayraminda ,insallah senin bebiste sana bayrami yasatir
bol bol dinlen ,herseyi birak sonucu olumlu bekle insallah gerck olur dilegin
kendine ve gelecek bebesimize iyi bak

saol canım tesekkur ederim ilgin için ama zaman bir trlü geçmiyor önce tuttumu dıye heyecanla bekledık şimdi kese varmı diye onun heyecanıyla beklıyorum

sat 03 mart yaş 22 kilo 67 doğum tarıhı 8 aralık

Son düzenleme:

saol canım bende senin keseyi gördüm haberini beklıyorum rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın beım transfer tarıhım 20 mart ama doktorum bana 21 nısana randevu verdi gel de o zaman bakalım dıye bu arada benım ara ara kasıklarıma iğne gibi sanki bişey batıyo gıbı oluyo ama kısa suruyo sızde de oluyor mu acaba normalmı

O anı yaşayan seni anlayan birileriyle paylaşmak çok güzel bi duygu. İnsan ozaman yanlız olmadığını daha ii anlıyor. Test yapma zamanı geçti. Yarın sabah hastaneye gidip kan tahlilimi yaptırıcam. Büyük ihtimal öğleden sonra 2gibi falan sonucumu öğrenmiş olucam. Ozaman sizinle sonucumu paylaşırım....

canim merk etmisin merci
benim tam bugun 11 haftalik oldu 3. ayimiza az kaldi
evet aslinda tum istedim ama veremedi, artik bende boyle ara ara alirim idare ederim
iside birakmak istemiyorum ,haklarim gider
eee sen nasilsin bakim bugun

canım iim çok şükür..hayırlısı ile bende bi yarın keselerimi görseydim..tekmi çiftmi bi bilseydim...iiçimde bi bebiş olduğuna o zaman inanıcam:)

canım bende de olmuştu ..doktor gel bi bakıyım dedi..baktı...bişey yok normal dedi..zaten hamilelikte oluomuş...inşallah canım yarın öğrenir öğrenmez yazarım burdan...

e tabi kese gordukten sonra ,kalp sesini ne zaman duycam diye heyecan basar insallah rabbim nasip eder
tamam canim simdi tam olarak ekledim

insallah canim yarin bende dort gozle beklicem
hatta o saatte bi yere gitcem ama gelince insallah suprizzz olarak ogrenmis olurum
azcik kaldi birazdaha sabir

canım iim çok şükür..hayırlısı ile bende bi yarın keselerimi görseydim..tekmi çiftmi bi bilseydim...iiçimde bi bebiş olduğuna o zaman inanıcam:)

masallah ya yarin cok kisi icin ,cok guzel bi gun
insallah keseyi gorucen ve sevincle gelip bizlerle paylsican :)
yarinda aslinda tek cift oldugunu bilmem anlayabilirmisin
cunku benimde 2 emriyom transfer edilmisti gittigimde birinin ici dolu biri daha cok kucuk oldugu ici belli degildi, ve diger hafta gittim birinin ici bos biri doluydu
rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…