2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım sağlıklı olsunlar da 1 veya 2 farketmez...çookk heyecanlıyım. inşallah bi problem çıkmaz ,sağlıklıdır bebişlerim:=) Rabbim hepimize yardım et...

Gozun aydin, hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin

Senin de gozun aydin merik89, insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin.

Suuperisiiii ben de yarin keseyi gorucem, cok heyecanliyim :)

Ne mutlu sana, hem bebegini gormus huzur bulmussun hem de 2 hafta tatil. :) senin yerinde olmak isterdim dogrusu :) aman simdi nasil olsa evdeyim deyip, ise koyulup kendini yorma, bol bol dinlen, keyfince vakit gecir. Ustelik cinsiyetini ogrenmene de az kaldi. Bi de 12. Hafta cok onemli bir esik, onu gectin mi hem tum riskler azaliyor hem de hamileligin en keyifli donemi basliyor. Oleeeyyy :))

Maşallah ya yeni yeni anne adayları eklenmiş listeye İnş. dolar çok daha kalabalık oluruz Yeni hamilelik haberleri alınca insan kendi hamileliği gibi seviniyor...İnş. hepinizin hamilelikleri hayırlı olur kızlar...Allahım kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder inş...

benım 25 mart transfer tarıhım. 5,gun embrıyosu. tek embrıyo kondu ve ılk denemem cok sukur. yasım 27 kilom 52 canım. ınsallah hepımız bebıslerımıze kavusuruzz

teşekkür ederim.çok heyecanlı ve stresliyim geçmek bilmedi bugün hayırlısı olur inşallah hepimiz
için...

kızlar çok üzgünüm:2:
sonuç negatif zaten ilk deneme zordu biliyorum ama çok umutlanmıştım.adetim gelmedi henüz ilaçlardan heralde hormonlarım altüst oldu.birde acaba kan testi hatalımıdır diye saçma bir düşünceye kapıldım.ama genelde gecikirmiş tedavi sonrası.bekliyorum adeti sonrasında yine doğal yollardan olması için tırmalıyacaz
bu arada QUOTE=Sympathique] canım sana msj gönderemedim site izin vermedi anlamadımda burdan alırsın inşllh ilgin için teşekkür ederim cnm.herşey gönlünüzce olsun:2::2::2:

kızlar yine ben birde çamur gibi akıntılarım başladı sizde oldumu hiç kist vardı bende inşşlh o düşüyodur kurtulurum.progestanı kestim dünden beri bir muzice olabilirmi sizce devam edeyimmi adet olana dek allahım ne zormuş yardım et:84::84::84:

çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun inşaallah bir dahaki denemeye herşey yolunda gider.
ilaç, sonuç negatif çıkarsa kesiliyor biz de öyle olmuştu ama yinede doktoruna danış istersen.

Maşallah ne güzel görmüşsün bebişini : İnşallah sağlıcaklada kucağına alırsın
Kese için benim dr randevum nisan 21 de o zamana kadar insan nasıl bekler bende dayanamadım dün evin yakınında bi kadın dığum hastanesi vardı ultrason için ona gittim

ultarson raporunda endimetrial kavite e içerisinde sol yerleşimli 15 mm 5 hafta 4 gün ile uyumlu GS ile uyumlu görünüm izlendi İçerisinde bu aşamada TA yolla embriyo ve ekler görülmedi yazıyordu anlamadım kese görünmüş ama içinde embriyo görünmemiş normal bişeymi bu

Canım hamileliğin başındasın...Bu gayet doğal...Önce kese gözukur...Bebek ilerleyen günlerde...İçin rahat olsun

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Beni sorarsanız 9. haftamız bitti 10. haftaya girdik çok şükür 10. haftayı geçiren arkadaşlara bir sorum olucak...Kızlar ben bu hafta çok kasık ağrısı çekmeye başladım...Batmalar oluyor...Öncekinden daha fazla...Lekelenmem olsa korkarım ama Allaha şükür lekelenme yok...10. haftada rahim iyice büyüdüğü için sizdede böyle kasık ağrıları oldumu ? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım benim üzülme desemde üzülüceksın...ama kendini lütfen çabuk toparla ve bir an önce tedavine kaldığın yerden devam et...Kutlu doğum haftasındayız bu hafta bol bol dua et ve güzel Allahımdan iste...Eminim dualarını geri çevirmiycektir...Bol şanslar canım...

lütfen üzülme hakkında hayırlısı olsun zamanı vardır ilk denenmenmiş inşallah bidaha denemeye kalmaz kendiliğinden olur.

alttan bakip durma canim gel
nasilsin gorusmeyeli

Canımcım mrb. Ay çok güldüm alttan bakma sözüne. Dün buraya bakarken misafirim geldi, pc yi açık bıraktım. Sonra bir ara geldim kapattım, dikkat etmedim yazılara.
Senin için çok sevindim. Ne güzel hem bebişini görmüşsün hem de rapor alabilmişsin. Ohh ne rahat yan gel yat, evle de ilgilenme, canın isterse yemek yap sadece, kendini şımart lütfen. Bu arada 11. haftaya gelmişsin, hayırlı olsun. İnşallah gebeliğin geri kalanını da rahat geçirip bebişine kavuşursun.
Bizde bugün artık 8 haftalığız. Büyüyoruz inşallah.
Allahım tüm arkadaşlarımıza yardımcı olsun ve de isteyen herkese nasip etsin...

Canım üzüntünü paylaşıyorum. Yakın zamanda tekrar güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Allaha dunı eksik etme, inşallah umuduna kavuşacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…