- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
HS_HS 'cim inşallah güzel haberlerini duyacağız. En hayırlı bir şekilde...
Sonuç negatif. Sonucu öğrendikten sonra bi süre tuttum kendimi. Aklıma tedavi süresince geçirdiğim dönemler geldi dayanamadım ve ağladım.
Demekki bizim için hayırlısı böylesiymiş... O yüzden çok fazla üzülmüyorum...
canimya aklim hep sendeydi ne oldu sonucu ogrendimi diye ama gordumku sonuc negatifmis
cok uzuldum ya Allah varki icimden pozitif sonuc alip gelcek dedim ama Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah , insallah diger denemende bebegine kavusursunbenimde bebegim san cok riskte dusme tehlikesi var rabbim insallah hakkimizda hayirlisini verir
kendine cok iyi bak uzulme diyememde demekki hayirli degilmis de optm seni
Sonuç negatif. Sonucu öğrendikten sonra bi süre tuttum kendimi. Aklıma tedavi süresince geçirdiğim dönemler geldi dayanamadım ve ağladım.
Demekki bizim için hayırlısı böylesiymiş... O yüzden çok fazla üzülmüyorum...
canimya aklim hep sendeydi ne oldu sonucu ogrendimi diye ama gordumku sonuc negatifmis
cok uzuldum ya Allah varki icimden pozitif sonuc alip gelcek dedim ama Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah , insallah diger denemende bebegine kavusursunbenimde bebegim san cok riskte dusme tehlikesi var rabbim insallah hakkimizda hayirlisini verir
kendine cok iyi bak uzulme diyememde demekki hayirli degilmis de optm seni
Suuperisiiii ben de yarin keseyi gorucem, cok heyecanliyim :)
canım benim çok üzüldüm..hayırlsıı olsun senin için..hemen toparlan ve yola devam et canım...bizler için pes etmek yok nazlı bebişler gelene kadaar çabalamak zorundayız..Rabbim sana en uygun bi zamnda bebiş nasib edecek inşallah..ben bugün hastanede bı kızın tüp bebekle 3 aylık bebişi eline düşmüşölee üzülüp korktumki anlatamam....resmen herşeyi belliydi diıo
yemin ederim hakkımızda hayırlısını dileyelim.....Allahım yaradandır..o en iyisini bilir...
canım gördünmü keseyi:)
çok şükür ben bugün gördüm ama varya yemin ederim kalbim durcak sandım..ölee heyecanlandım ki:) doktorum kan değerime göre %90 ikiz demişti ama tekmiş:)çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah...
Ben pozitif bi sonuç alabileceğimi sanmıyordum zaten. Sabahta demiştim içimde heyecan yoktu. Sadece tedavi süreci için tekrar başa dönmek moralimi bozuyor. Hastaneye git gel, yumurta toplama işlemindeki hissettiğim ağrılar avaz avaz bağırmalarım onlar aklıma geldikçe üzülüyorum kendime....
Yoksa sonuç olumsuz diye kendimi harap etmiyorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum....
Senindemi düşme tehlikesi var
benım 25 mart transfer tarıhım. 5,gun embrıyosu. tek embrıyo kondu ve ılk denemem cok sukur. yasım 27 kilom 52 canım. ınsallah hepımız bebıslerımıze kavusuruzz
malesef canim bu geceden beri degilse iki gun once doktora gittigimde hersey normaldi
canim zaten kolaylikla hamile kalmis olsak insn kou olurda hani bizler kadar olmaz
ki bendede olsaydi, biz yeniden turkiyeye gitcez hastaneler git gel ,iste insan bunlardan dolayi daha fazla uzuluyor
canim pozitif sonuc alabilcegini sanmsan bile insanin icinde hep bi heyecan oluyor pozitif sonuc iolsun istyor
insallah Rabbim hakkinda hayirlisini versin
bu arada yumurta toplama isleminde seni uyutmadilarmida okadar aci cektin
ben hic aci cekmedim sade bi transferde az bi agri oldu ama oda normaldi
beni uyuttular yada tedavi oldugum yerde hep uyutuyolar aci cekme diye,zaten islemden sonra uyandim hic bisey farketmedim
Uyutamadılar. Herşeyi hissettim ve çok ağrı çektim. Çok bağırdım yumurta toplama işlemi sırasında. Canım çok acımıştı. Oyüzden aynı şeyi yaşıyacağımı düşününce sinirlerim bozuluyor.