2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sonuç negatif. Sonucu öğrendikten sonra bi süre tuttum kendimi. Aklıma tedavi süresince geçirdiğim dönemler geldi dayanamadım ve ağladım.
Demekki bizim için hayırlısı böylesiymiş... O yüzden çok fazla üzülmüyorum...

Canım benim çok üzüldüm...Herşeyin hayırlısı...Hepimiz için...Lütfen kendini çabucak toparla ve kaldığın yerden tedavine devam et...

canimya aklim hep sendeydi ne oldu sonucu ogrendimi diye ama gordumku sonuc negatifmis
cok uzuldum ya Allah varki icimden pozitif sonuc alip gelcek dedim ama Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah , insallah diger denemende bebegine kavusursun
benimde bebegim san cok riskte dusme tehlikesi var rabbim insallah hakkimizda hayirlisini verir
kendine cok iyi bak uzulme diyememde demekki hayirli degilmis de optm seni

Son düzenleme:

Senindemi düşme tehlikesi var

canım benim çok üzüldüm..hayırlsıı olsun senin için..hemen toparlan ve yola devam et canım...bizler için pes etmek yok nazlı bebişler gelene kadaar çabalamak zorundayız..Rabbim sana en uygun bi zamnda bebiş nasib edecek inşallah..ben bugün hastanede bı kızın tüp bebekle 3 aylık bebişi eline düşmüş ölee üzülüp korktumki anlatamam....resmen herşeyi belliydi diıo
yemin ederim hakkımızda hayırlısını dileyelim.....Allahım yaradandır..o en iyisini bilir...

Ben pozitif bi sonuç alabileceğimi sanmıyordum zaten. Sabahta demiştim içimde heyecan yoktu. Sadece tedavi süreci için tekrar başa dönmek moralimi bozuyor. Hastaneye git gel, yumurta toplama işlemindeki hissettiğim ağrılar avaz avaz bağırmalarım onlar aklıma geldikçe üzülüyorum kendime....
Yoksa sonuç olumsuz diye kendimi harap etmiyorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum....

Suuperisiiii ben de yarin keseyi gorucem, cok heyecanliyim :)

canım gördünmü keseyi:)
çok şükür ben bugün gördüm ama varya yemin ederim kalbim durcak sandım..ölee heyecanlandım ki:) doktorum kan değerime göre %90 ikiz demişti ama tekmiş:) çok mutluyum Rabbim isteyen dileyen her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah...

Kendimi toparlamam çok uzun sürmeyecektir, yeni tedaviye başlayıp onunla kafamı meşgul ediceğim için öncekini pek düşünmeye zamanım olmicak diye düşünüyorum.
Çok tşk ederim beni yanlız bırakmadığınız için....

kizlar geceden beri korku icindeyim buara yazmadim ama hemen cevap alabilirim dusuncesiyle buralara yazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/419531-2011-kasim-anneleri-289.html#post18699139

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-bebekle-anne-olacaklar-136.html#post18701366

heralde burda 11 hfaya giren tek benim ,ekimde dogum yapcaklara sordum ve neyse konuya gelim

gece tam yaticaktim ,baktimki benden kan geliyor ,ayni regly kani gibi,esim uyuyordu sok oldum dedim yoksa beek dustmu,sabaha kadar uyuyamadim aklim hep ondaydi ,gece kac kalkip kontrl ettim ve bi ruya gordum ,doktora gidiyoruz dusuk diye hemen orda aliyolar bebegimi
artik sabah kalktimki hafif gelen kan kopkoyu bir kahverengi seklinde olmus
birde aksilik dun doktorum Ameriya gitti onu arayamadim ama telefonundan mesaj yazdim zannetmem cevap vermez
esim ise gitti ve burdan kizlar kanama soyleyse dusuk olur falan diye, ve hafifte agriarim var, ben dedim kesin dustu
artik sabah esimi cagirdim hemen acile gittik ,baya beklemeden sonra aldilar beni, dedi tuvalete git, bi gittim allahim felaket kanama var yine baslamis
soyledim hepsireye bakti,sukurki bebegim yasiyor kalp atisini duydum ,ama bebek asagidaymis biraz ,kanama buyuzdenmis, suan riskli dusme durumu var
bana bi ilac ve progesteron verdi ,hemen onlara basladim
baa dedi hic kalma yat hic bisey yapmicaksin dedi , artik calisiyorum dedigimden rapor vercekti dedim 2 haftalik raporum var

hastaneden cikista yine kanamam vardi ben kendi doktorumun degilde baska hastaneye gitmistim
dediler kanaman devam edere o hstaneye git dosyan orda diye,
suan geldim geleli yatiyorum insallah devam etmez kanamam
cok korktum kaybettim diye, dunde aksama kadar bisey yapmadim ama neden old bilmiyorum

ne olur sizde cok dikkat edin kendinizi yormayin hizli hareket etmeyin yatmaya calisin

cnm hayırlı olsun hamilesin demek çok sevindim konuşmuştuk hatırlıyosan Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah

canim zaten kolaylikla hamile kalmis olsak insn kou olurda hani bizler kadar olmaz
ki bendede olsaydi, biz yeniden turkiyeye gitcez hastaneler git gel ,iste insan bunlardan dolayi daha fazla uzuluyor
canim pozitif sonuc alabilcegini sanmsan bile insanin icinde hep bi heyecan oluyor pozitif sonuc iolsun istyor
insallah Rabbim hakkinda hayirlisini versin

bu arada yumurta toplama isleminde seni uyutmadilarmida okadar aci cektin
ben hic aci cekmedim sade bi transferde az bi agri oldu ama oda normaldi
beni uyuttular yada tedavi oldugum yerde hep uyutuyolar aci cekme diye,zaten islemden sonra uyandim hic bisey farketmedim

malesef canim bu geceden beri degilse iki gun once doktora gittigimde hersey normaldi

Canım benim inan çok üzüldüm ama moralını yüksek tut...Bak 2 hafta önce falan bende öyle bir tehlike atlattım...progenex 50 mlg iğneyı karıştırıp 2 taneyi tek enjektörde yaptırdılar...1 hafta kullandım ve lekelenmem geçti...Ayrıca jele ve progenex hapınada bu arada devam ettim...Senin ordaki doktorların yanılmıyorsam bu ilaçları kesmişti...Sen ne yap et bu ilaçlari temin et canım...Bu ilaçlar bebeğin düşmesine engel olmak için...Ne kadar çok yüklerseler yüklesinler çocuğa yada sana zararı yok...

Benimde şuan lekelenme yok ama dünden bu yana sol tarafımda bıçak saplanıyor gibi bir ağrı var...Dün belimde çok ağırdı...Sen bilirsin 11. haftaya geldin...10. haftada rahim büyüdüğü için böyle ağrılar oldumu sendede?

Ne kadar zormuş...Allahım önce çocuğumuz olsun diye stres yaşadık şimdide sağlıklı dünyaya geliceklermi diye yüreğimiz ağzımızda...Allahım hepimizin yanında olsun

Uyutamadılar. Herşeyi hissettim ve çok ağrı çektim. Çok bağırdım yumurta toplama işlemi sırasında. Canım çok acımıştı. Oyüzden aynı şeyi yaşıyacağımı düşününce sinirlerim bozuluyor.

Mai canim burda igneyi kesin vermiyorlar, ben jel degilde progesteron kullaniyordum onuda vermediler gerek yok diye
coraspirin hamileler kullanamazmis onuda kesin vermiyorlar
elevitte kullanmiyorum doktor baska vitamin verdi onu kullan dedi daha baslamadim ama
bugun acilde o doktorlarin vermedigi progesteronu verdiler, gunde iki kez kullan diye, inan anlamiyorum bunlari
iste o ilac tutunmasi icinya sanirim oyuzden verdiler
arada kaldim iyice neyseki eczaneden aldim basladim progesterona, jeli soyledim onuda vermediler, zaten ise yrasalardi ben burayi birakipta turkiyede tedavi gormeye gitmezdim
insallah bisey olmaz, hafiften karin agrim varya iyice dinlenince gecer insallah
canim gecen hafta bende hafif sanci vardi sanki sol tarafimlda ama gecti, simdide bu basladi
insallah problemsiz atlatirsin o sancilar normal sanirm
anen canim cok zor ,ah bi hamile kalsaydim diyoruz ama kalmakla bitmiyor arkasindan endiseler problemler devam ediyor, insallah dilegim kimse yasamaz

uyutmadilarsa e tabi haklisin canim
bir dahakini aynni yerdemi olcaksin ,iyi bi sor uyutmuyolarmiymis
bizim merkezde cok aci cekiyosun diye artik uyutuyoruz dedi, bence sen bunun uzerinde bi sorustur

Canım benim en mübarek haftadayız...Kutlu doğum haftası...Yat dinlen ve bol bol içinden dua et canım...Moralını çok yüksek tut...Düşüklerin başlıca sebebi stres...İlacada başlamışsın geçicek inş. korkma canım...Allahım hepimizin yanında olsun...Çok öpüyorum seni geçmiş olsun...Senin içinde dua edicem...Allahıma emanet sende meleğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…