2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

masallah ya yarin cok kisi icin ,cok guzel bi gun
insallah keseyi gorucen ve sevincle gelip bizlerle paylsican :)
yarinda aslinda tek cift oldugunu bilmem anlayabilirmisin
cunku benimde 2 emriyom transfer edilmisti gittigimde birinin ici dolu biri daha cok kucuk oldugu ici belli degildi, ve diger hafta gittim birinin ici bos biri doluydu
rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah

canım sağlıklı olsunlar da 1 veya 2 farketmez...çookk heyecanlıyım. inşallah bi problem çıkmaz ,sağlıklıdır bebişlerim:=) Rabbim hepimize yardım et...

merhaba kızlar. benımde 25 martta transferim oldu. 12. gun degerım 847 cıktı. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur bende hamıleyım.2 hafta sonra muane olacam. ınsallah sorun cıkmaz. arada gaz sıkısması oluyo cok rahatsız oluyorum. umarım hersey yolunda gıder...:emir_bebek::nazar:

Gozun aydin, hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin :KK66::KK66::KK66:

slm kızlar benı de aranıza alın çok mutluyum bir o kdar da hecanlıyım transfer tarihim martın 20 isi 13.gün test sonucum 141 16. gün test sonucum 400 doktorum 21 nisana randevu verdi inşallah keseyı goruruz. rabbim hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın. siz keseyı kaçıncı haftada gördünüz bir de adet tarıhınden mı yoksa transfer gununden itbren mı hesaplıyorsunu z
doğum 8aralık yaş22 kilo 67

Senin de gozun aydin merik89, insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin.:KK64::KK64::KK64:

:nazar:canım merhaba hoşgeldin aramıza..hayırlı olsun bebeğin:) benimde transfer tarihim 23 mart..yarın keseleri görmeye gitcem nasib olursa...ne güsel bi duygu değilmi?Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...seni tebrik ediorum..Rabbim kucağına da sağlıklı sıhhatli bebişini almayı nasib etsin canım...:nazar:

Suuperisiiii ben de yarin keseyi gorucem, cok heyecanliyim :):KK66:

geldim kizlar geldim :KK3::KK3: eeee nasilsiniz,hic mesajlara okumadan yazim donucem simdi :)
dun gittik doktora ,kan testleri yapildi ,bebisimi cok detayli olmada gordum
cunku dun muayene odasina gittim ,esas ekografi odasi baskaydi ,ve ordaydi tabi detayli makina oldugu icin bir dahakine detayli gorcem ama dun yine gordum ,baya belirginlesmis, kafasi sirti ,kollari falan ,hareketide baslamis tabi ben daha hissetmem simdi
klp sesini duymadim ama atisini gordum icimdeki superler uctu gitti ,sag saglim annesininkarninda buyuyor bebesim:emir_bebek:

hic calismak istemiyordum ama doktor dedim simdi tamemen veremem yani raporu, hemen denetleme gelir dedi, artik 2 haftalik rapor verdi ,ayin 26sina kadar ve ogun randovum var ekografi icin
yani 2 hafta suresince evdeyim ,oh yan gelip yatacam ,hatta ev bile temizlemedim oglen olmus, oyle yattim:KK1:
iste benden haberler bunlar
gelelim sizlere :)

Ne mutlu sana, hem bebegini gormus huzur bulmussun hem de 2 hafta tatil. :) senin yerinde olmak isterdim dogrusu :) aman simdi nasil olsa evdeyim deyip, ise koyulup kendini yorma, bol bol dinlen, keyfince vakit gecir. Ustelik cinsiyetini ogrenmene de az kaldi. Bi de 12. Hafta cok onemli bir esik, onu gectin mi hem tum riskler azaliyor hem de hamileligin en keyifli donemi basliyor. Oleeeyyy :))

Maşallah ya yeni yeni anne adayları eklenmiş listeye :KK16::KK16::KK16: İnş. dolar çok daha kalabalık oluruz :KK49::KK49::KK49: Yeni hamilelik haberleri alınca insan kendi hamileliği gibi seviniyor...İnş. hepinizin hamilelikleri hayırlı olur kızlar...Allahım kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder inş...:nazar::nazar::nazar:

hosgeldin canim aramiza, ne guzel taze alinmis bir sonuc ,cok sevindim senin adina
insallah 2 hafta sonraya keseyi gorursun ,hersey yolunda problemsiz gider
birde degerlerin baya bi yuksek cikmis kac tane emriyo transfer edildi ,yoksa ikiz olabilirmi diye
guzel haberlerini bekliyor olcaz
bizde listede bulunmak istersen Sat-yas-kilo-dogum tarihinde yazarsan eklerim senide listeye
kendine ve bebesine iyi bak :KK71:

benım 25 mart transfer tarıhım. 5,gun embrıyosu. tek embrıyo kondu ve ılk denemem cok sukur. yasım 27 kilom 52 canım. ınsallah hepımız bebıslerımıze kavusuruzz:nazar::emir_bebek:

teşekkür ederim.çok heyecanlı ve stresliyim geçmek bilmedi bugün hayırlısı olur inşallah hepimiz
için...:emir_bebek:

kızlar çok üzgünüm:2:
sonuç negatif zaten ilk deneme zordu biliyorum ama çok umutlanmıştım.adetim gelmedi henüz ilaçlardan heralde hormonlarım altüst oldu.birde acaba kan testi hatalımıdır diye saçma bir düşünceye kapıldım.ama genelde gecikirmiş tedavi sonrası.bekliyorum adeti sonrasında yine doğal yollardan olması için tırmalıyacaz
bu arada QUOTE=Sympathique] canım sana msj gönderemedim site izin vermedi anlamadımda burdan alırsın inşllh ilgin için teşekkür ederim cnm.herşey gönlünüzce olsun:2::2::2:

kızlar yine ben birde çamur gibi akıntılarım başladı sizde oldumu hiç kist vardı bende inşşlh o düşüyodur kurtulurum.progestanı kestim dünden beri bir muzice olabilirmi sizce devam edeyimmi adet olana dek allahım ne zormuş yardım et:84::84::84:

çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun inşaallah bir dahaki denemeye herşey yolunda gider.
ilaç, sonuç negatif çıkarsa kesiliyor biz de öyle olmuştu ama yinede doktoruna danış istersen.

geldim kizlar geldim :KK3::KK3: eeee nasilsiniz,hic mesajlara okumadan yazim donucem simdi :)
dun gittik doktora ,kan testleri yapildi ,bebisimi cok detayli olmada gordum
cunku dun muayene odasina gittim ,esas ekografi odasi baskaydi ,ve ordaydi tabi detayli makina oldugu icin bir dahakine detayli gorcem ama dun yine gordum ,baya belirginlesmis, kafasi sirti ,kollari falan ,hareketide baslamis tabi ben daha hissetmem simdi
klp sesini duymadim ama atisini gordum icimdeki superler uctu gitti ,sag saglim annesininkarninda buyuyor bebesim:emir_bebek:

hic calismak istemiyordum ama doktor dedim simdi tamemen veremem yani raporu, hemen denetleme gelir dedi, artik 2 haftalik rapor verdi ,ayin 26sina kadar ve ogun randovum var ekografi icin
yani 2 hafta suresince evdeyim ,oh yan gelip yatacam ,hatta ev bile temizlemedim oglen olmus, oyle yattim:KK1:
iste benden haberler bunlar
gelelim sizlere :)

Maşallah ne güzel görmüşsün bebişini ::emir_bebek: İnşallah sağlıcaklada kucağına alırsın
Kese için benim dr randevum nisan 21 de o zamana kadar insan nasıl bekler bende dayanamadım dün evin yakınında bi kadın dığum hastanesi vardı ultrason için ona gittim

ultarson raporunda endimetrial kavite e içerisinde sol yerleşimli 15 mm 5 hafta 4 gün ile uyumlu GS ile uyumlu görünüm izlendi İçerisinde bu aşamada TA yolla embriyo ve ekler görülmedi yazıyordu anlamadım kese görünmüş ama içinde embriyo görünmemiş normal bişeymi bu

Maşallah ne güzel görmüşsün bebişini ::emir_bebek: İnşallah sağlıcaklada kucağına alırsın
Kese için benim dr randevum nisan 21 de o zamana kadar insan nasıl bekler bende dayanamadım dün evin yakınında bi kadın dığum hastanesi vardı ultrason için ona gittim

ultarson raporunda endimetrial kavite e içerisinde sol yerleşimli 15 mm 5 hafta 4 gün ile uyumlu GS ile uyumlu görünüm izlendi İçerisinde bu aşamada TA yolla embriyo ve ekler görülmedi yazıyordu anlamadım kese görünmüş ama içinde embriyo görünmemiş normal bişeymi bu

Canım hamileliğin başındasın...Bu gayet doğal...Önce kese gözukur...Bebek ilerleyen günlerde...İçin rahat olsun :KK34:

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Beni sorarsanız 9. haftamız bitti 10. haftaya girdik çok şükür :KK16::KK16::KK16: 10. haftayı geçiren arkadaşlara bir sorum olucak...Kızlar ben bu hafta çok kasık ağrısı çekmeye başladım...Batmalar oluyor...Öncekinden daha fazla...Lekelenmem olsa korkarım ama Allaha şükür lekelenme yok...10. haftada rahim iyice büyüdüğü için sizdede böyle kasık ağrıları oldumu ? Bilgi verirseniz çok sevinirim :KK34:

sonuç negatif zaten ilk deneme zordu biliyorum ama çok umutlanmıştım.adetim gelmedi henüz ilaçlardan heralde hormonlarım altüst oldu.birde acaba kan testi hatalımıdır diye saçma bir düşünceye kapıldım.ama genelde gecikirmiş tedavi sonrası.bekliyorum adeti sonrasında yine doğal yollardan olması için tırmalıyacaz

Canım üzülme olurmu bundada vardır bi hayır diye düşün. Benimde bugün belli olucak sonucum. Sabah kan verdim. Öğleden sonrayı bekliyorum sonuç için ama nedense içimde heyecan yok. Halbuki önceden adetim 3gün bile gecikmiş olsa çok heyecanlanırdım acaba hamilemiyim diye. Ve birkaç gün bekleyip hemen kan testi yaptırırdım. Ama tedavi gördüğüm halde ne eşimde nede bende bi heyecan yok. Sabah hastaneye giderken eşimde dedi sanki tedavi gören biz değiliz sonucu bugün biz almıcakmışız gibi içimde bi heyecan yok dedi.
Nasıl bi ifade şekli koyucağımı bile bilemediğimden surat ifadesi koymuyorum.....

Canım üzülme olurmu bundada vardır bi hayır diye düşün. Benimde bugün belli olucak sonucum. Sabah kan verdim. Öğleden sonrayı bekliyorum sonuç için ama nedense içimde heyecan yok. Halbuki önceden adetim 3gün bile gecikmiş olsa çok heyecanlanırdım acaba hamilemiyim diye. Ve birkaç gün bekleyip hemen kan testi yaptırırdım. Ama tedavi gördüğüm halde ne eşimde nede bende bi heyecan yok. Sabah hastaneye giderken eşimde dedi sanki tedavi gören biz değiliz sonucu bugün biz almıcakmışız gibi içimde bi heyecan yok dedi.
Nasıl bi ifade şekli koyucağımı bile bilemediğimden surat ifadesi koymuyorum.....

Tevekkül et canım...Allah büyüktür...İnş. güzel haberını alıcaz ben umutla bekliyorum:KK34:

Canım benim üzülme desemde üzülüceksın...ama kendini lütfen çabuk toparla ve bir an önce tedavine kaldığın yerden devam et...Kutlu doğum haftasındayız bu hafta bol bol dua et ve güzel Allahımdan iste...Eminim dualarını geri çevirmiycektir...Bol şanslar canım...

bu arada QUOTE=Sympathique] canım sana msj gönderemedim site izin vermedi anlamadımda burdan alırsın inşllh ilgin için teşekkür ederim cnm.herşey gönlünüzce olsun:2::2::2:

lütfen üzülme hakkında hayırlısı olsun zamanı vardır ilk denenmenmiş inşallah bidaha denemeye kalmaz kendiliğinden olur.

alttan bakip durma canim gel:KK3:
nasilsin gorusmeyeli:KK49:

Canımcım mrb. Ay çok güldüm alttan bakma sözüne. Dün buraya bakarken misafirim geldi, pc yi açık bıraktım. Sonra bir ara geldim kapattım, dikkat etmedim yazılara.
Senin için çok sevindim. Ne güzel hem bebişini görmüşsün hem de rapor alabilmişsin. Ohh ne rahat yan gel yat, evle de ilgilenme, canın isterse yemek yap sadece, kendini şımart lütfen. Bu arada 11. haftaya gelmişsin, hayırlı olsun. İnşallah gebeliğin geri kalanını da rahat geçirip bebişine kavuşursun.
Bizde bugün artık 8 haftalığız. Büyüyoruz inşallah.
Allahım tüm arkadaşlarımıza yardımcı olsun ve de isteyen herkese nasip etsin...

Canım üzüntünü paylaşıyorum. Yakın zamanda tekrar güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Allaha dunı eksik etme, inşallah umuduna kavuşacaksın...

X