2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Transferin icin bol sanslar diliyorum simdiden. Guzel haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle.

Benim bildigim kadariyla bir zarari yok, hatta bazilari sindirim sistemine iyi geliyor, bagirsaklari calistiriyor. Ayrica sut de icmis oluyorsun, bu acidan da faydasi var.

Bu arada kizlar, belki biliyorsunuzdur ama uzun omurlu sutlerin besin degeri cok dusuk. Sutten faydalanmak icin gunluk sutleri tercih edin.

Bir de sorum var size, benim her gun, ortalama iki uc kere adet sancisi gibi sancim oluyor, uzun surmuyor ama her gun oluyor. Normal mi sizce?

İlk zamanlar yani gebeliğimi öğrendikten sonra benimde dediğin şekilde sancılarım oluyordu. Sancı dışında birde sağ ve sol kasığıma lkramplar giriyordu. Çok şükür 1-2 hafta sonra hepsi geçti şimdi o kadar sık değil çok nadir olarak yaşıyorum onları. Merak etme, kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok.

ay masallah kizlarr ya ne guzel sohbet olmus boyle, hergun boyle dolu dolu gecsin
okudukca alinti yapip yazim dedim ,oooo bu satte girdigime gore ancak sabah cikarim heralde :)
kese gormeyi bekleyenler, sonuc bekleyenler, transfer bekleyenler masallah valla
Rabbim hepinizin gonlundekine gore hayirlisini versin ,cani gonulden isterim hic problemsiz bebeklerinizi kucaginiza almayi

bende pek bi heyecanliyim kizlarr sormayin yarin buyuk gun ,bebisimi gorcem insallah
ay heyecan basti beni aceba nasil iyimiki
3 haftadir gormuyorum ,en son doktorum iki kez kalp sesini dinletti icin rahat etsin diye ama,iste insan gormeyince ici rahat etmiyor, insallah yasiyordur bi problem yoktur
hepimiz ayni kaygiyi yasiyoruz, bosuna bu konuyu acmadimya, biz cok zor bulduk ve herseye korkuyoruz bisey olcakmi diye, insallah kimseninkinde problem olmazda sag saglim bebeklerimizi kucagimiza aliriz

ay daha gobuslerimizi eklicez durun yolumuz cok uzun

yarin ise gitmiyorum randovum var ve testler falan yapilcak, ve artik calismakta istemiyorum, cok yorulup zorlaniyorum
1.5 saat ise git ,okadar zaman gel, yemek hazirla ye kaldir, hafta icinde boyle
cumartesi kendi is yerimizde calisiyorum e tabi pazarda bir haftalik ev temizligi utu falan
kac haftadir utuyu hep erteledim bi utu birikti 2 saati geckin utu yapmisim bu hafta

doktordan izin alcam calismayi durdurcam yani, bakalim ne dicek ,ve contratim suresincede yine maasimi alcam sigortadan ,insallah olurda gitmem ise

kizlarr bilgisayarin sarzinin bitmesine az kaldi ,ben alintilari yani size cevap yazamadan bitecek herealde ,simdi yaaktan kalkipta sarzii takamam ne eringecim
neysem yarin yazarim ,zaten gece cok fazla gelen olmaz sanirim
hadi simdilik kendinize ve bebisinize cok cok iyi bakin

Son düzenleme:

ne güzel yazmışsın heyecanını korkularını dileim beende senin bu yaşadığın heyecanları mutlulukları yaşayabilirim sağlıkla gümbür gümbür duy meleğinin sesini sağlıkla al kucağına bende gidiyorum emanetlerimi almaya dilerim herşey güzel olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun...

oooo baya çoğalmışız maşallah. dahada çoğalırız inşallah.
transferi bekleyen arkadaşlar,
kan testini bekleyen arkadaşlar,
kese görmeyi kalp atışı duymayı bekleyen arkadaşlar...
hepiniz için hepimiz için engüzel haberler almak dileğiyle, allah yardımcımız olsun.
meleklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşaalah.
ben duanın gücünü çok inanıyorum hepimiz içtenlikle birbirimize, bebek özlemi çeken herkese dua edelim

Güzel anne adayları günaydın. Nasılsınız? Bugün bir çok arkadaşımız için önemli bir gün. Hepinizin Allah yardımcısı olsun. Doktor sonrası bekliyoruz sizleri, hadi bakalım...

İnşallah herkesten güzel haberler alırız.
Bir yerde Esmaül hüsnadan bu ismi ve faydalarını okumuştum, paylaşmak istedim. Eşime yaptırmadım ama ben aklıma geldikçe elimi karnıma koyup okuyorum.
Ya Mübdiü : Maddesiz ve örneksiz yaratıcı, yoktan yaratıp var eden
Cenab-ı Hak buyuruyor:

"Çünkü O, ilkin var eden, (sonra dirilterek) döndürecek olandir." (1)

"Yaratmayı başlatan, sonra onu iade edecek olan O'dur; bu O'na göre pek kolaydır. Göklerde ve yerde en yüce misal O'nundur.
O, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir." (2)

İlk yaratan ve sonra da tekrar yaratacak olan ancak odur. İlk yaratmayı da, yeniden hayat vermeyi de o yapar. Allah yaratışı ta başlangıçtan yapar. Her ilk yaratılanı o yaratır, her yeniden yaratılanı o yeniden yaratır. Başka birinin etki ve müdahalesi olamaz. Kâfirlere azap etmeye başlar, sonra da iade eder. Cehennem ateşi onları yer, nihayet kömür olurlar. Sonra da onları yeni bir yaratılışla yeniden yaratır. (3)

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Son düzenleme:
slm kızlar benı de aranıza alın çok mutluyum bir o kdar da hecanlıyım transfer tarihim martın 20 isi 13.gün test sonucum 141 16. gün test sonucum 400 doktorum 21 nisana randevu verdi inşallah keseyı goruruz. rabbim hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın. siz keseyı kaçıncı haftada gördünüz bir de adet tarıhınden mı yoksa transfer gununden itbren mı hesaplıyorsunu z
doğum 8aralık yaş22 kilo 67

Son düzenleme:

Canım öncelikle hoşgeldin ve de hayırlı olsun. Kese, test yaptığın ilk günden tam bir hafta sonra görülebiliyor. Bana doktorum öyle randevu vermişti, Allaha şükür kesemizi gördü. İnşallah sen de en yakın zamanda sevinçli haberlerini buradan paylaşırsın.
Ben de bebeğimin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadım. Şimdilerde onun heyecanı sardı beni. Önümüzdeki hafta giderim inşallah doktorumuza bakalım:))

canım doğum tarihini doğru hesaplamışsın, Son adet tarihin (SAT) olarak sordum. Belki de ben yanlış gördüm:)

slm kızlar...
Bu akşam işten eve gelirken yolumun üstünde 3 tane eczane vardı. İçimden dedim alim bi test sabah uyanır uyanmazda yapim. İlk eczane önünden geçerken dedim bi ilerki eczaneden alırım o eczaneye gelene kadar dedimki zaten ertesi sabah kan testi yapılcak onda %100 sonuç çıkıcak. Az biraz daha bekle... O eczaneyide es geçtim.Diğer eczacı tanıdıktı önceki aylarda 3gün adetim geciktimi hemen eczaneden test alıyordum. Kadın artık sen doğuramadınmı dicekmiş gibi hissettiğim için ondan almamaya karar verdim artık

Sonuç olarak test falan almadım. Yarınıda atlattımmı dahada kan testinde belli olucak.... Bakalım nasl bi sonuçla karşılaşıcammmmmmmm

merhaba kızlar. benımde 25 martta transferim oldu. 12. gun degerım 847 cıktı. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur bende hamıleyım.2 hafta sonra muane olacam. ınsallah sorun cıkmaz. arada gaz sıkısması oluyo cok rahatsız oluyorum. umarım hersey yolunda gıder...

canım merhaba hoşgeldin aramıza..hayırlı olsun bebeğin:) benimde transfer tarihim 23 mart..yarın keseleri görmeye gitcem nasib olursa...ne güsel bi duygu değilmi?Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...seni tebrik ediorum..Rabbim kucağına da sağlıklı sıhhatli bebişini almayı nasib etsin canım...

canım mutluluğun kat kat artsın inşallah:) hoşgeldin aramıza:) çookk sevindim...bölee güsel haberleri almak nası mutlu edio beni anlatamam:)benimde transfer tarihim 23 mart yakınız canım:) inşallah burdan doğum haberlerimizi de yazarız:)

canım neler yaptın merak ediorum seni:) gördünmü bebişin:)iznini ayarlayabildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…