- 20 Ekim 2007
- 124
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Sympathique
Vay sabırsız vay....İçini ferah tut bu sakın moralini bozma. İnşallah Güzel bir sonuç alacaksın.
slm sevgili annecikler yarın sabah saat 9:30 transfer var inşallah bende aralık annesi olacağım lütfen dularınızı eksik etmeyin..hepiniz ve inşallah bende sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:))
Transferin icin bol sanslar diliyorum simdiden. Guzel haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle.
Oooooo ne güzel yeni anne adaylarımız almış yürümüş. İnşallah topiğimizde ki herkes sağlıkla evladına kavuşur. En son 2 hafta önce bebeğimi görmüştüm çok merak ediyorum şuan nasıl diye ama eşimede doktora gidelim diyemiyorum çünkü en son O na ben 2 li teste kadar bir daha gitmeyelim dedim. Kısmetse haftaya 2 li testimiz var. İnşallah bebeğim iyi ve güçlüdür.
Kızlar ben şu kahvaltılık gevrekleri sütle yemeyi çok severim. Onlarla ilgili bildiğiniz olumsuz birşey yok değil mi?
Benim bildigim kadariyla bir zarari yok, hatta bazilari sindirim sistemine iyi geliyor, bagirsaklari calistiriyor. Ayrica sut de icmis oluyorsun, bu acidan da faydasi var.
Bu arada kizlar, belki biliyorsunuzdur ama uzun omurlu sutlerin besin degeri cok dusuk. Sutten faydalanmak icin gunluk sutleri tercih edin.
Bir de sorum var size, benim her gun, ortalama iki uc kere adet sancisi gibi sancim oluyor, uzun surmuyor ama her gun oluyor. Normal mi sizce?
ay masallah kizlarr ya ne guzel sohbet olmus boyle, hergun boyle dolu dolu gecsin
okudukca alinti yapip yazim dedim ,oooo bu satte girdigime gore ancak sabah cikarim heralde :)
kese gormeyi bekleyenler, sonuc bekleyenler, transfer bekleyenler masallah valla
Rabbim hepinizin gonlundekine gore hayirlisini versin ,cani gonulden isterim hic problemsiz bebeklerinizi kucaginiza almayi
bende pek bi heyecanliyim kizlarr sormayinyarin buyuk gun ,bebisimi gorcem insallah
ay heyecan basti beniaceba nasil iyimiki
3 haftadir gormuyorum ,en son doktorum iki kez kalp sesini dinletti icin rahat etsin diye ama,iste insan gormeyince ici rahat etmiyor, insallah yasiyordur bi problem yoktur
hepimiz ayni kaygiyi yasiyoruz, bosuna bu konuyu acmadimya, biz cok zor bulduk ve herseye korkuyoruz bisey olcakmi diye, insallah kimseninkinde problem olmazda sag saglim bebeklerimizi kucagimiza aliriz
ay daha gobuslerimizi eklicez durun yolumuz cok uzun
yarin ise gitmiyorum randovum var ve testler falan yapilcak, ve artik calismakta istemiyorum, cok yorulup zorlaniyorum
1.5 saat ise git ,okadar zaman gel, yemek hazirla ye kaldir, hafta icinde boyle
cumartesi kendi is yerimizde calisiyorum e tabi pazarda bir haftalik ev temizligi utu falan
kac haftadir utuyu hep erteledim bi utu birikti 2 saati geckin utu yapmisim bu hafta
doktordan izin alcam calismayi durdurcam yani, bakalim ne dicek ,ve contratim suresincede yine maasimi alcam sigortadan ,insallah olurda gitmem ise
kizlarr bilgisayarin sarzinin bitmesine az kaldi ,ben alintilari yani size cevap yazamadan bitecek herealde ,simdi yaaktan kalkipta sarzii takamamne eringecim
neysem yarin yazarim ,zaten gece cok fazla gelen olmaz sanirim
hadi simdilik kendinize ve bebisinize cok cok iyi bakin
slm kızlar benı de aranıza alın çok mutluyum bir o kdar da hecanlıyım transfer tarihim martın 20 isi 13.gün test sonucum 141 16. gün test sonucum 400 doktorum 21 nisana randevu verdi inşallah keseyı goruruz. rabbim hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın. siz keseyı kaçıncı haftada gördünüz bir de adet tarıhınden mı yoksa transfer gununden itbren mı hesaplıyorsunuz
sat 8aralık yaş22 kilo 67
canım buarada sat' ta bir yanlışlık yok mu? 8 aralık değilde 8 mart olmasın :)
merhaba kızlar. benımde 25 martta transferim oldu. 12. gun degerım 847 cıktı. 14. gun degerım 1487 cıktı. cok sukur bende hamıleyım.2 hafta sonra muane olacam. ınsallah sorun cıkmaz. arada gaz sıkısması oluyo cok rahatsız oluyorum. umarım hersey yolunda gıder...
slm kızlar benı de aranıza alın çok mutluyum bir o kdar da hecanlıyım transfer tarihim martın 20 isi 13.gün test sonucum 141 16. gün test sonucum 400 doktorum 21 nisana randevu verdi inşallah keseyı goruruz. rabbim hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın. siz keseyı kaçıncı haftada gördünüz bir de adet tarıhınden mı yoksa transfer gununden itbren mı hesaplıyorsunu z
doğum 8aralık yaş22 kilo 67
ay masallah kizlarr ya ne guzel sohbet olmus boyle, hergun boyle dolu dolu gecsin
okudukca alinti yapip yazim dedim ,oooo bu satte girdigime gore ancak sabah cikarim heralde :)
kese gormeyi bekleyenler, sonuc bekleyenler, transfer bekleyenler masallah valla
Rabbim hepinizin gonlundekine gore hayirlisini versin ,cani gonulden isterim hic problemsiz bebeklerinizi kucaginiza almayi
bende pek bi heyecanliyim kizlarr sormayinyarin buyuk gun ,bebisimi gorcem insallah
ay heyecan basti beniaceba nasil iyimiki
3 haftadir gormuyorum ,en son doktorum iki kez kalp sesini dinletti icin rahat etsin diye ama,iste insan gormeyince ici rahat etmiyor, insallah yasiyordur bi problem yoktur
hepimiz ayni kaygiyi yasiyoruz, bosuna bu konuyu acmadimya, biz cok zor bulduk ve herseye korkuyoruz bisey olcakmi diye, insallah kimseninkinde problem olmazda sag saglim bebeklerimizi kucagimiza aliriz
ay daha gobuslerimizi eklicez durun yolumuz cok uzun
yarin ise gitmiyorum randovum var ve testler falan yapilcak, ve artik calismakta istemiyorum, cok yorulup zorlaniyorum
1.5 saat ise git ,okadar zaman gel, yemek hazirla ye kaldir, hafta icinde boyle
cumartesi kendi is yerimizde calisiyorum e tabi pazarda bir haftalik ev temizligi utu falan
kac haftadir utuyu hep erteledim bi utu birikti 2 saati geckin utu yapmisim bu hafta
doktordan izin alcam calismayi durdurcam yani, bakalim ne dicek ,ve contratim suresincede yine maasimi alcam sigortadan ,insallah olurda gitmem ise
kizlarr bilgisayarin sarzinin bitmesine az kaldi ,ben alintilari yani size cevap yazamadan bitecek herealde ,simdi yaaktan kalkipta sarzii takamamne eringecim
neysem yarin yazarim ,zaten gece cok fazla gelen olmaz sanirim
hadi simdilik kendinize ve bebisinize cok cok iyi bakin