2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım teşekkür ederim, inşallah bebeğimin dayısı geldikten sonra bebişim dünyaya gelecek, hayırlısı :)

Canım dediğin gibi hep aynı şeyleri yaşıyoruz 1 gün önce 1 gün sonra. Buradan birbirimize destek olmak bana da çok iyi geliyor. İnşallah buradan hep devam ederiz bebişlerimizi konuşmaya...

canım benim dediğine göre kalp sesini daha duyamam heralde yaaa çookk meraklanıorum..endişeler daha bitmio sağlıkla bi kucakalrımıza alsak bebişlerimizi o zaman bitecek inşallah bu tedirginlik:)Rabbim hepimize sağlıklı,eli ayağı düzgün bebiller nasib eylesin...ahh canım benimmm ewt çok zayıfım:) kopacam valla:)hiç bi kıyafetim olmuo artık:):):)

canım benim Rabbim hakkından hayırlısını nasib etsin..inşallah meleğin tutunur güzel annesine:)seni sabırsızlıkla beklioruz canım benim...inşallah pozitif sonucunu burda paylaşırsın:):):)

canım benim aramızda ewt tam 1 gün var:)aynen canım valla vebde keseleri görmeden tam inanamıyorum...nasıl gidio hamilelik?ağrın varmı canım?

Doğru diyorsun silik yada hiç çizgi çıkmazsa bu sefer cuma olmak bilmez bana
Bencede hiç bi test yapmadan cumayıyı beklim.
Tşkler cnm yardımcı olduğun için.

bence idrar testini yapma yanıltıcı olabiliyor çünkü adet gecikmeden çıkmıyor bende idrar testini tarnsferimin 7günde yaptım çıkmadı 9. günde yaptım çıkmadı enson test tarihi günü yaptım gene çıkmadı kanda çıktı ama bi türlü idrarda o çift çizgiyi göremidm içimde kaldı bazan eczanenin önünden geçerken bitane alayım yapayım diyorum eşim yeter artık diyor,biliyorum beklemek çok zor allah hepimize sabır versin. test gününü beklemen en iyisi

Son düzenleme:

bitanem ben 9.günümde idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı:) ama bi arkadaş 11.günü yaptı negatif çıktı şimdi ikimizde hamileyiz...demek istediğim negatif çıkarsa üzülme..sabah ilk idrarın la yap canım..üzülmüceksen yap ama negatif çıkarsa sakın üzülme hamile de olabilirsin:)

hs beta hcg idrarda zor çıkıyo daha önce hep erken denemş biri olarak çok pişman oldum ben derim ki bu kadar beklemişsin biraz daha bekle ama tabi en doğru kararı sen verirsin:))inşallah kuzucukların seninledir(amin)[/QUOTE]

Evet pınar1202 en doğrusu beklemek olucak sanırım. Kuzucuk yada kuzucuklarımın varlığından cuma günü haberdar olim. Mübarek gün yüzü hürmetine belki hayırlı haber alırım allahın izniyle...

Son düzenleme:
merhaba superisi evet sancım çok oldu ama şimdi günde 3-4 defa kasılmalar oluyor bi de şu iğneler olmasa iki tane birden yapıllıyor sıkıldım iyice 1 hafta daha kullancam senin günlerin nasıl geçiyor ben pek hareketlerime dikkat edemiyorum unutuyorum uzanıyorum eğiiliyorum sonrada ya bişey olduysa diye korkuyorum bakalım hayırlısı

benim belim çok ağrıo..kasık ağrılarım bi kaç gün sürdü dr gittim su toplamış olabilir demişti gittim bi sıkıntı yok korkma dedii..zaten sonra geçti çok şükür...canım dikkat et ..doktorum bana rapor verdi işe gitmiorum ama ev içinde normal yaşantına dön dedi..ama dönemiosunki:) insan korkuo:)zor bulduk yaa ondanmı acaba:) Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasib etsin inşallah:)Allahım bize ve isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasib etsin inşallah...

Oooooo ne güzel yeni anne adaylarımız almış yürümüş. İnşallah topiğimizde ki herkes sağlıkla evladına kavuşur. En son 2 hafta önce bebeğimi görmüştüm çok merak ediyorum şuan nasıl diye ama eşimede doktora gidelim diyemiyorum çünkü en son O na ben 2 li teste kadar bir daha gitmeyelim dedim. Kısmetse haftaya 2 li testimiz var. İnşallah bebeğim iyi ve güçlüdür.
Kızlar ben şu kahvaltılık gevrekleri sütle yemeyi çok severim. Onlarla ilgili bildiğiniz olumsuz birşey yok değil mi?

Kızlarrrrr
Dayanamadım ve eczaneden test alıp, yaptım. Sonuç negatif
Ama ümidimi yitirmedim daha önce belli olucak olsa doktor neden kan testi için 12gün beklesinki. Üstelik kan testi en erken öğrenme şekli. Kesin sonuç için 3günüm daha var.

canım sabah ilk idrarınlamı yaptın?üzülme çünkü o benim arkadaşım transfer sonrası 11.gün yaptı negatidi ama meğersem hamileymiş:)içini ferah tut canım:) inş.hamişsindir:)

canım sabah ilk idrarınlamı yaptın?üzülme çünkü o benim arkadaşım transfer sonrası 11.gün yaptı negatidi ama meğersem hamileymiş:)içini ferah tut canım:) inş.hamişsindir:)

Hayır şimdi yaptım
İnatçılığım işte... Yapmamam gerekiyordu, durduk yere moralimi bozucak yer aradım.
Hayır ama ya neden moralim bozulsunki. Kesin sonucum 15/04/2011 da belli olcak arkadaşlar...

Hayır şimdi yaptım
İnatçılığım işte... Yapmamam gerekiyordu, durduk yere moralimi bozucak yer aradım.
Hayır ama ya neden moralim bozulsunki. Kesin sonucum 15/04/2011 da belli olcak arkadaşlar...

ewt sıkma sakın canını tatlım:)inşallah hamişsindir:)

Hıc moralını bozma sakına ıdrar tahlılınde bu kadar erken cıkması cok zor kendınıde belkı bebegınıde bosuna huzursuz edıyorsun

Vay sabırsız vay.... İçini ferah tut bu sakın moralini bozma. İnşallah Güzel bir sonuç alacaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…