- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.881
ben mide yanmasından uyuyamıyorum gündüz o kadar yok ama geceleri fena.offffffff gözümden uyk damlıyor ama ağrı uyutmuyor işteeeeee..
Tebrik ederim 30 haftayı geride bıraktın. darısı başımıza. şimdisırada 4 hafta var bu da geçerse senin için çok güzel olacak canım.
şifa epey pahalı canım ancak özel sağlık sigortan varsa tercih edilebilir. ben 2 hafta önce acıbadem de medipol hastanesi var özel bir hastane orası ile görüştüm. doğum sezeryan ile 2 000 tl ,küvez konusunda çok iyi bir hastane epey gelişmiş. ama işte doktora fazla ısınamadım.6.aydan sonra gidince öyle oluyor sanırım. hayırlısı artık.
rudi migde agrıları bende de var soguk süt gercekten rahatlatıyomus tavsiye dedrim .Kaburgalarım cok agrıyo benim de sola dönüp yatıyorum ya nasıl sızılıyor anlatamam.su 4 haftayı atlatsam nasıl rahatlayacagım sorma salı günü doktora sorucam az cok belli olur dime gidip gitmeyecegi bakalım ne diyecek bu arada medipol aradım fiyat gercekten uygun geldi bana allah korusun inşş gerek kalmaz da bebek yogun bakım ünitesi ücretsiz dediler şasırdım.
Eki Görüntüle 261780
kızlar kırmızı bide mavi rengi var hosuma gitti ama tam karar veremedim güzel mi?
Eki Görüntüle 261780
kızlar kırmızı bide mavi rengi var hosuma gitti ama tam karar veremedim güzel mi?
oo maaşallah canım bana gelse gelse 5-6 takım ancak gelir yani emin dğeilim ama:)
ben beğendiğim şeyleri alıırım artık napim gelirse gelir gelmezse gelmez.
birde kış olcak yıkayp kurutmak zor olcak bize.
offff ruyamın etkisindeyim halaaa
yok canım izmir de değilim istanbuldayım
dr çok önemli zaten insanın içini kafasını rahatlatacak güvenebileceği biri olması lazım
çok şükür ben şimdi buldum diye görünüyo sende bulursun inşaAllahen kısa zamanda
Eki Görüntüle 261780
kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
işte böyle bizden haberler
simpatcım bende 95 oldumdr da kızdı 15 günde 3 kg almşsın diye
çikolata çok yedim ondan sanırım
Maşallah sizede lahorcum. Ne güzel geri sayıma siz de başlamışsınız. Allahım inşallah hayırlısıyla günleri tamamlayıp kuzucuklarını kucağına almayı nasip eder.
bu kırmızı olan çok güzel oyum bundan yana
kızlar 2-3 gündür hatta 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum,2-3 gündürde şişti yüzüm elim ayağım,akşam bi ölçelim dedim
154/98 nabızda 56 çıktı
tansiyon aleti iyi koldan pompalı olandan yani yanlş ölçmesi imkansız
daha önce hep 10/7 çıkıyordu
böyle sorun yaşayan var mı? risk nedir?
acile gitmem gerekir mi şu aşamada.
şuan bile heycanlı gibiyim hızlı hızlı nefes alıyorum çarpıntı gibi
korkuyorum bişey olcak diye
bu c hicco nun biraz tuzlu geldi hasim iscan orada kraf ın daha ucuz 150 bin mis.
150 bin derkennn
kızlar 2-3 gündür hatta 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum,2-3 gündürde şişti yüzüm elim ayağım,akşam bi ölçelim dedim
154/98 nabızda 56 çıktı
tansiyon aleti iyi koldan pompalı olandan yani yanlş ölçmesi imkansız
daha önce hep 10/7 çıkıyordu
böyle sorun yaşayan var mı? risk nedir?
acile gitmem gerekir mi şu aşamada.
şuan bile heycanlı gibiyim hızlı hızlı nefes alıyorum çarpıntı gibi
korkuyorum bişey olcak diye