2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

rudi migde agrıları bende de var soguk süt gercekten rahatlatıyomus tavsiye dedrim .Kaburgalarım cok agrıyo benim de sola dönüp yatıyorum ya nasıl sızılıyor anlatamam.su 4 haftayı atlatsam nasıl rahatlayacagım sorma salı günü doktora sorucam az cok belli olur dime gidip gitmeyecegi bakalım ne diyecek bu arada medipol aradım fiyat gercekten uygun geldi bana allah korusun inşş gerek kalmaz da bebek yogun bakım ünitesi ücretsiz dediler şasırdım.

canım ben dayanamdım bugun birkliniğe gittim mide ağrısı için gaviscon şurup verdi tok karnına içicem bakalım bir işe yarayacak mı. sütü de denedim ama bana yarım saatten fazla fayda etmed süt offf ya umarım şurup ile geçer.
hazır gitmişken bebişleride gördüm kafa kafaya vermişlerdiçok tatlılardı. medipol b planı olarak benim aklımda.inşallah bebişler zamanında gelirler küvez falan gerekmesin

Son düzenleme:
Slm Kizlar nasilsiniz, bakalimmmm

Ya ben bisey sorcam, kizalr benim karnimdan bazen acayip acayip sesler geliyor. Sizde'de oluyormu? karin guruldamasi gibide degilde, sagli yada sollu hissediyorum... bebek hareket etmese inanaki hemen ben doktora gitcem o derecelikk... ay diyorum keske bazen boyle elimin altind acihaz olsada baksam kerate ne yapiyor iceerde... masallah hareketleri fazlalasinca bende her kipirdamadinda hastanede solugu almaktan kurtuldum...

Gulsum canim kilosu iyi kizinin bence zaten, nette fetus agirligina baktinmi, 26.haftaya o degerleri veriyor... bende inanki kilosu biraz fazla diye hani erken dogum olursa diye sevibniyorum hemde, yoksa seker var ondanmi kilolu diye korkuyorum inanki... 26+3 te 1020 cikmistiii... bide benim gebelik 21.haftadan sonra tek gebelige dustu... doktor gayet normal dedii ama, gelde bana sor... pazartesi randevum var, seker yukleme yapilcak bir hayirlisi ile olsa temiz ciksa sanki dahada bir rahatliycamm... Pazartesi bebege bakmiycakalr ama alttan rahimme bakcaklar, acilma yada kisalma varmi diye.... ondan sonra doktor bakalim ne diycek... hafta bir doktor gormek guzel oluyordaa...

stresten bide kizlar benim boyun altinda ve yuzumde sivilceler cikmamaya basldii ne yapcami bilmiyorum....

evet canım kışın kurutmasıda zor olur.onuda düşünmek lazım.
rüyana gelince aynısını bende görmüştüm:)) erken doğacak diye korkuyoruzya o yüzden oluyo hep.benimde doğmuş kızım minicik nasıl ağlıyorum küvezde olmalıylı niye burda diye bağırıp duruyorum.bu yine iyi rüyalar.10 kere falan tuvalete kalkıyorum gece ve her geri yattığımda yeni kabuslar görüyorum.başlarda yorumlamaya çalışıyodum gördüğüm rüyaları ama baktım çok mantıksızlaşıyo artık takmıyorum canım.sende takılma canın sıkılmasın.bilinç altı hep bunlar.

ankaracım dediğin gibi sağlıklı olsunda kilosu çok önemli diil
ama bide şu var ki gittiğin dr ultrasonu eski ise daha düşük gösterebilir vede tam sonuç vermiyoler 100-300 gr oynama olabiliyo
ah canım ye çikolataları yeee yiyebiloken ye

kızlar 2-3 gündür hatta 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum,2-3 gündürde şişti yüzüm elim ayağım,akşam bi ölçelim dedim
154/98 nabızda 56 çıktı
tansiyon aleti iyi koldan pompalı olandan yani yanlş ölçmesi imkansız
daha önce hep 10/7 çıkıyordu
böyle sorun yaşayan var mı? risk nedir?
acile gitmem gerekir mi şu aşamada.
şuan bile heycanlı gibiyim hızlı hızlı nefes alıyorum çarpıntı gibi
korkuyorum bişey olcak diye

geçmiş olsun canım
bence çok çok fazla pimpirikleniyorsun
tamam hepimiz pimpirikliyiz ama vakit geçtikçe biraz daha rahatlaman lazımken dahada koyverdin
yapacak hiçbişiyimiz yok Allah büyük ona bırak dua et
kafanı herseye yordukça tansiyonunda çıkar başka şeyde Allah korusun
Rabbim bize bu nimeti verdi çok şükür. şükret ve biraz tevekkül et
bak sen rahatladıkça bebeğinde iyi olur sende kuş gibi ferah olursun
yok kilosu yok boyu vs. düşünme sürekli Allah büyük de ondan ferahlık ve kolaylık dile sadece..
acile gitmenede gerek yok bana sorarsan ama sen bilirsin rahat edeemem derrsen git

salı günü oğlumun odası geliyo
doktorada gidiyoruz o gün yavrumu 5 hafta sona görcem inş. çok özledim...
internetten alınacaklar listesini yazdım şimdi
yarın çıkıp biraz eksiğini alcam toptan alamam sanırım
yavaş yavaş bitircez eksiklerimizi
odamız gelip havalandıktan sonada yerleştiririm inşallah

150 bin derkennn

elifcim 150 milyon kraftın sen aldın mı? ben simdiden bakıyorum ama tam karar veremedim nasıl hangi marka almam gerektigini bilmiyorum.bizim oda takımı da 3 ekim de geliyor .Bu arada ben,m doktor günüm de salı acayip heyecanlıyım
ankaralı canım çok geçmis olsun ,kafana birsey takma dinlen limon suyu tansiyona cok iyi gelir sık iç.gecmezse mutlaka doktorunu ara.

Son düzenleme:

Haftana göre nefes almanın zorlaşması normal gece yattığın yastığı yükseltirsen rahatlarsın biraz daha. Tansiyona dikkat et bana doktorum küçük tansiyonun 9 un üzerine çıkmasın demişti. Nabzın normalden bile düşük bu nabızla çarpıntı hissetmemen lazım. Hamilelikte genelde 90-100 arası olur nabız. Bana göre tansiyonunu devamlı kontrol et, tuzu kes, el, ayak, yüz şişliklerin tansiyonla beraber devam ederse mutlaka doktoruna başvur yada sağlık ocağında idrarda protein baktır. 20 li haftalardan sonra eşim elim ayağım şiştiğinde hemen tansiyon ve idrar tahlili istiyordu benden, hemen aklına preeklampsi geliyordu. Çok şükür bir sıkıntı olmadı bizde. İnşallah seninki de geçici bir durumdur. Ama tuz hem şişliğe hem tansiyona sebep olur, mutlaka hayatından çıkart onu.

İyi pazarlar
herkesin kocası yanında tabi dimi
benimki yok hafta içi hafta sonu farketmiyo artık bizim için
eşim tükkan devraldı artık kendi işini yapmak istiyo
fabrikada çalışmaktan ne ileri ne geri adım atamadık
bizde borç harç bi işe giriştik dün eşimin ilk günüydü tükkanında
bu sabahta 8 de gitti akşamda 12 buçuk 1 gibi eve giriyo
oğlumu kendim büyütücem gibi gözüküyo, babası 16-17 saat çalışıcak
ama hersey oğlumuz için bende katlanıcam... en büyük desteği ben verdim eşime yaparsın die
onun daha iyi şartlarda yaşaması ve sıkıntı çekmemesi için elimizden geleni yapıcaz..
anne baba olmak gerçekten ne büyük bi sorumlulukmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…