2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yarın itibariyle 100 den geri sayımım başlıyomuşşşşşşş

yaşasınnnnnnnnnnnn

çok şükür bugünleri gösteren mevlamaaaaa

10 haftayı daha atlatsam kazasız belesız hayırlısıylaaa

Maşallah sizede lahorcum. Ne güzel geri sayıma siz de başlamışsınız. Allahım inşallah hayırlısıyla günleri tamamlayıp kuzucuklarını kucağına almayı nasip eder.

kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
işte böyle bizden haberler
simpatcım bende 95 oldum:KK53::KK53: dr da kızdı 15 günde 3 kg almşsın diye
çikolata çok yedim ondan sanırım

Hadi yine iyisin Ankaracım, kuzuşunu görmüşsün. Maşallah sana da prensesine de. İyi olmanıza çok sevindim. Dr niye bu kadar kızdı ki, sen zaten çok az kilo almamışmıydın. Biraz daha dikkat edersin o kadar yani :))

yahu bu akşam bende bi tuhaflık var kasıklarıma bıçak saplanıyomuş gibi oluyo geçiyo belim ağrıyo

bu sancı dedikleri şey böle bişeymi? ne bu acaba ya normalmiki?:KK30:

Canım senin bulunduğun hafta da yalancı sancı dedikleri kasık ağrıları başlayabiliyormuş, sanırım öyle olabilir. Ama sürekli devam ederse doktoruna danış derim.

Kızlar bu arada sen gece kuşu mu oldun diyeceksiniz :)). Ne yapayım, uykum kaçtı, tv başına gideceğime gelip topiğe bakayım dedim. Ama oldukça da geç ettim saati.

Ayrıca bugün itibari ile kuzuşumla haftamız 31+0. 12:15 de dr randevumuz var. İşallah her şey yolundadır. Gelince sizlerle paylaşırım. Hadi hayırlı sabahlar....

kizlarr sayfaya baktikca bakasim, geldi eklediniz cicilere... Akasyaogluu... muhtesem abuu baya sey almisin ama snein doguma cok az var olcak o kadar yanii... besikte cok guzelllll... Bayildim...

Elfkaya... senin cicilerde muhtesem... benimde gobegim bana cok kucuk geliyooo ama senin resmi gorune normal dedim... bende gobekten aldim..... eklemek istiyorum ama firsat bulamiyorum.. cicilerimizle... bizde bebek odamizi boyadik... mavi'nin cok acik bir tonuna... turkazimsida duruyooo... bende anaokul ogretmeni oldum icin, duvar dekorlarini ben yapiyorum heppp... dun gece uyku tutmadim.. 12:30'dan 2:20'ye kadar ayicik kalibi cikardim kumaslarla, boncuklarla... acayip biseyler yaptim can bunaltisi iste:) sabah kaynanam... bunu ne zaman aldin diyo:KK1::KK1: Almadimki dun gece yaptim diyom guluyo bana.... Bide cikip alabilirsem Ay dede kapi susu yapcam ins. bide taki yastigi.. taki takan olmazda susluk iste :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar:

Duss seninde hastane cikis takimlari cok guzelll... dielrim iki evlatinida saglikli sihatli kucagina alirsin ins.

SEMPATIK Hic kizinin kilosuna taklima canim, ya acil bir durum olsa erkenden 700gr dogan bebekler var ben bundan iki hafta once biliyon... simdi benim oglusda 26+4 1020 olmus... ins. 3-4 hafta daha dururda tombis kizz olur, hayirlisi canim allahtann... bende 4.hafta oldu kilo almiyorum.. sabit gidiyo...

teşekkür ederim canım bizim artık bayağı bi az kaldı.bi eksiğimizde kalmadı çok şükür.bi odamız gelicek yapılıyor şuanda.bide yıkanıp ütülenip yerlerine yerleşecek:)duvar dekorlarını merak ettim canım müsait olduğunda eklede kopya çekelim bizde.bende çocuk gelişimi mezunuyum ama hayal gücüm durdu bu aralar.bende süslemek istiyorum aklıma bişey gelmiyor.ay dede kapı süsünüde ben kardeşimin bebeğine yapmıştım.çokta tatlı olmuştu ama ona yaptığım için kendime başka bişey yapıcam onada daha karar veremedim:)
oğluşunada maşşallah :nazar:baya kilo almış annesi.

aaksoylu kızının kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel senin hersey hazır galiba güle güle giyinsin kızın .....demek kızımın hastane çıkışları daha güzel ama kızlarda model daha fazla bide renk renk erkegin sınırlı .Ayıcıklı seker koyacagın sepet ayrıca ilgimi cekti cok sirin olucak kesin.
sılanaz cım iyi dileklerin için sagol allah hiç kimsenin agzının tadını bozmasın korusun meleklerimzi masallah oglunun kilosu iyi gidiyo annesi cok sevindim.
:nazar:

saol canım teşekkür ederiz.bizim hazır sayılır artık.odamız gelicek yıkanıp içine yerleşecek.kızının ki daha güzel derken onu demek istiyorum bende canım.erkeklerde pek çeşit yok.kızların cicili bicili herşey.daha nelerde gözüm var ama almıcam artık heidyede çok gelir çünkü.biz çok kalabalık bi sülaleyiz.aldığımdan çok hediye gelir.ayıcık benimde çok hoşuma gitti.genelde heryerde puset var içine şeker koymak için.bende değişik bişey arıyodum.bu iyi oldu.

ama bunlar çok güzel pembe pembee:84::84::KK54::KK54:
güle güle, güzel günlerde kullanın :KK34:

çok güzel maşallah:nazar:
çoğu gitmiş azı kalmış güle güle güzel günlerde kullanın:KK54::KK54:

canım ben zaten dal gibi bişiydim bu kadar bile çıkacağını sanmıyordum:KK1:
bu bile bana çok geliyo ama çok seviyorum göbeğimi:KK49::21:
senin ikiz olduğu için büyüktür göbüşün:KK76:

ya kıskanma teyzesi kızımın pempiş cicilerini:)))))))teşekkür ederiz.az kaldı bizim artık.bi yıkayıp ütüleyip yerine yerleşecek.sende oda bakıcaktın canım ne oldu beğenemedinmi.

aksoyoğlu maaşallah canım ne kadar çok şey almşsın öyle hediyede geldimi ooo yer kalmayacak koymaya:))
ben 2 takım aldım annem yeter alma diyor bende alıcam diyor.ama alıcam tabi:))
güle güle giysin cici kızın inş

anca yeter canım ya hergün değişecek üstünü.hediyede aldığımdan çok gelir muhtemelen.bizim sülale baya bi kalabalık.bide benim tüp bebek ya geç oldu herkez abartır şimdi:)sende zıbınlarını ayaklı pantalonlarını yani sürekli giyeceği şeyleri illaki gerekli olan şeyleri al canım.tulum falan hediye çok gelir.

anca yeter canım ya hergün değişecek üstünü.hediyede aldığımdan çok gelir muhtemelen.bizim sülale baya bi kalabalık.bide benim tüp bebek ya geç oldu herkez abartır şimdi:)sende zıbınlarını ayaklı pantalonlarını yani sürekli giyeceği şeyleri illaki gerekli olan şeyleri al canım.tulum falan hediye çok gelir.

evet dimi anca yeter üst baş kirlenir sonra ben hediye gelcek diye bekleirm yavrum çıplak mı kalcak
zaten hediyeler 6 aylık kıyafet olur kanımca
biz alabldiğimiz kadar minnak alalım ki ilk 1 ay sıkıntı olmasın
bana hediye gelir mi bilmiyorum valla ben akrabalarldan uzak kaldım hep yıllardır ayrı illerdeydim
sürekli taşındık vs hediye gelmez sanırım.tanıdıklar ayrı ayrı şehirlerde yoksa çok gelirde

27.haftamızın son günü,kaldı 11 hafta,şafak ta 77 gün

ruya gördüm bu gece çok etkilendim,doğum yapıyorum kızım çok küçük
dr lara bağırıyorum yarıdm eidn bakın diye..

inş sağslaim vakitli gelir hepimizin kuzucuğu..artık hazrlıkları hızlandırsam iyi olcak ne olur ne olmaz..

selam kizlarr nasilsiniz, ben cok kotuyum en son mide problemi derken bide simdi hastalandim ,esim disardan aldi geldi ev ahali hepimiz hapsura piskira bi kaliyoruz ama ben agir geciriyorum :KK43: burnum yara oldu silmekten kulaklarim bogazim basim felaket agriyor, aksama kadar yatmak isyorum su mide belasindan yatamiyorum ,hatta dun gece hic yatamadim ayakta uyudum sayilir arkama uzun yastik yan tarafimada soyle 4 yastik koyup ona yaslanip yatiyorum,resmen agliyorum valla :KK5: suan bile yatacak halde degilim bilmem sabahi nasil yapcaksam :KK43: su 1 ay cabuk bi gecseydi iyice fena oldum valla

bebegin kilosuna bazen taksamda cokda takiyorum diyemem cok erken olmazsa normal zamanda 2.500 kiloyu gecer insallah zaten dogumdan sonrada hizli aliyolar tabi en onemlisi sutumun olmasi ve bebege yaramasi ,kilo almamasi hep midemden dolayi hic dogru durust beslenemiyorumki hele meyve hic tuketemiyorum ,sabah kahvaltimi guzel yapiyorum ondan sonra bisey yicem diye korkuyorum, hele cok aksam yemiyorum bile, Allahtan sut iyi geliyorda gunde 2-3 bardak sut iciyorum

kizlar cicilerinize bayildimya ne tatli hepsi Rabbim insallah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin hepimize
Aaksoyoglu o puf yorgana bayildim ne guzel duruyo oyle,bebegin uzerine agir gelmez dimi, gerci ici pamuk doluda cok kalin olmaz umarim

senemm arkadasimizada hosgelmis gec geldin ama olsun canim daha var hatta en heyecanli zamanlar basladi devamli gel bekleriz yazip kacma olmasin :)

kizlar hepinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin kafam beynim catliyo hele kulagim off nasil sanciyo :KK43: ben hala nasil yaticam onu dusunuyorum

daha yeni bilgileri duzenleyemedim toparlaninca duzenlerim siz yinede yazin ben eklerim bi ara

canım çok geçmiş olsun.ıhlamur falan iç.benimde boğazım ağrımaya başlamıştı 2 gün ıhlamur içtim bol limonlu.bide çok terledim.terleyince çabuk atılıyo hastalık.
hadi o bi şekilde geçerde mide problemine yapacak bişey yok canım.çok üzülüyorum sana kendimi senin yerine koyuyorumda o bi bile beni mahvediyo.geceleri uyumak zaten çok zor.bide miden ağrıyor Allahım sana sabır ve şifa versin inş.

yorganımızda çok hafif canım içinde elyaf var.pamuk olsa çok ağır olur kullanılmaz.bunların aynısının büyüğü benim kendiminde var.renkleri farklı tabi.evlenmeden annemle yapmıştık yine.hiç kullanamadım ben elyafı çok doldurmuşuz ağır olmuştu.geçenlerde boşalttık içlerini biraz şimdi normal uyku seti yorganı gibi oldu.doğumda kendimde onu sericem.kızımla takım kullanırız artık:)

bunuda eve gelenlere vermek icin yapcam insallah daha malzeme alalimda bi :)
modelini bu sekilde dusunuyorum

Eki Görüntüle 260868 Eki Görüntüle 260866

tulunu yukardaki gibi sademi yapim yoksa bunun gibi biberon ve emziklimi olsun
Eki Görüntüle 260869

bu seridine sus icin emzikmi yoksa bu hello kittydenmi yapim
emzikli gorunusu asagidaki

Eki Görüntüle 260872

galiba cok soru sordum :) insallah anlasilmisimdir

canım hastaneye tatlı için bahsettiğin kurabiyelerden burada olmadığı için bi yorumda bulunamıycam.nasıl bişey olduğunu bilmiyorum.ama evde vermek için yapıcağını bence tülü emzikli olanı tercih edebilirsin güzel duruyo.üstünede hello kitty hoş olabilir.

ben bu cicilere bayıldım. beşiğiniz eğer büyük beşik almamış olsaydık tam benim istediğim model. o pofuduk yorganlara bayıldım annenin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. kıyafetlerde süper maşallah çok şey almışsınız kız cicileri bir başka işte çeşit var insan kendini tutamaz ki. iyi günlerde sağlıcakla kullanın hepsini

çok teşekkür ederiz teyzesi.dediğin gibi kız olunca çeşit çok herşeyde gözü kalıyo insanın ama israf olmasın diye daha çok ihtiyaçları aldım ben.çoğu zıbın takımı.en çok onlar lazım olucak.beşikte bende odası için büyüyen beşik yaptırıyorum canım ama başlarda benden ayrı yatmasını istemiyorum.bunu odama koyucam.6 ay benim odamda yatsın.

kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
işte böyle bizden haberler
simpatcım bende 95 oldum:KK53::KK53: dr da kızdı 15 günde 3 kg almşsın diye
çikolata çok yedim ondan sanırım

anasınıda kızınada maşşallah:)kızının kilosu iyi canım sakın takma kafana.benimkinede kilolu diyor gerçi bende ona takıyorum ama.kilolu olmasıda iyi değil.aman sağlıklı doğsunlarda kilolarınıda sonra düşünürüz:)canım sen çok az kilo aldın şimdiye kadar 15 günde 3 kilo almayı nasıl başardın.bende başlarda çok aldım.2 aydır ayda 1,5 kilo almışım.pekte tartılmıyorum çokta umrumda değil aldığım kilo sonra veririz inş.gerçi senle bende bu tiroıid varken biraz zor ama uğraşırız artık napalım:)

Canımcım, bunların hepsi birbirinden harika. Güle güle giydir kızışına. Hele ayıcığa bayıldım. Sonradan prensesine toka sepeti olarak kullanırsın. Ankara'dan mı aldın onu da. Hafta sonu eşim Ankara'da olacak. Eğer Ankara'dan aldıysan sana zahmet adresini ver de eşim benim kuzucuğuma da alsın.
teşekkür ederiz teyzesi.
canım benim bebeğimin odası küçük oda takımız anca sığacak beşiğini oraya koymama imkan yok.ama beyaz ahşap beşiklerde çok güzel funny babynin var öyle beşikleri bi bak istersen.
ayıcığıda evet ankaradan aldım canım.samanpazarından aldım.samanpazarının hemen girişinde ilk sokakta karademir diye tuhafiye malzemeleri falan satan biyer var.toptancı diyorda perakendede var.eşin ulusa gidip kime sorsa gösterirler orayı canım.

evet dimi anca yeter üst baş kirlenir sonra ben hediye gelcek diye bekleirm yavrum çıplak mı kalcak
zaten hediyeler 6 aylık kıyafet olur kanımca
biz alabldiğimiz kadar minnak alalım ki ilk 1 ay sıkıntı olmasın
bana hediye gelir mi bilmiyorum valla ben akrabalarldan uzak kaldım hep yıllardır ayrı illerdeydim
sürekli taşındık vs hediye gelmez sanırım.tanıdıklar ayrı ayrı şehirlerde yoksa çok gelirde

tabi anca yeter canım.bide kirlenmeyi beklemiyorsunki.kardeşimin bebeği olduğunda biz her gün değiştiriyoduk üstünü.çünkü yağlıyoruz hergün.derileri pul pul oluyor.soyuncada haliyle deiğişiyor üstü.benimkilerde çoğu 0-3 aylık canım.çok azıda 3-6 aylık.dediğin gibi hediyeler en küçük 6 aylık gelir.bide sen uzaktaymışsın akrabalardan.onlara güvenip sonra zorlanma.benimkiler hepsi ankarada hem eşimin hem benim akrabalar.sırf benim akrabalar bayanlar toplanıp bi gelseler zaten 50-60 kişi oluyoruz:)en azından 40 takım garanti benim:)))))))))))bide tek takımla gelmez benimkiler heralde bu aldıklarımdan sonra bayağı bişey almam ben:)

anasınıda kızınada maşşallah:)kızının kilosu iyi canım sakın takma kafana.benimkinede kilolu diyor gerçi bende ona takıyorum ama.kilolu olmasıda iyi değil.aman sağlıklı doğsunlarda kilolarınıda sonra düşünürüz:)canım sen çok az kilo aldın şimdiye kadar 15 günde 3 kilo almayı nasıl başardın.bende başlarda çok aldım.2 aydır ayda 1,5 kilo almışım.pekte tartılmıyorum çokta umrumda değil aldığım kilo sonra veririz inş.gerçi senle bende bu tiroıid varken biraz zor ama uğraşırız artık napalım:)

canım ya sorma epeydir kg almıyordum hep 92 geliyordum
ama tatiile gittim geldim almışım valla çokda moralim bozuldu
almasam iyi olcaktı bari 3 haneye girmeseydim:))

aynen canım tirod varken zor deidğin gibi olsun yeter ki sağlıkla gelsin kuzular kg lu olmak çok da derdim değil
ne yapar eder spora gider veririz artık..

tabi anca yeter canım.bide kirlenmeyi beklemiyorsunki.kardeşimin bebeği olduğunda biz her gün değiştiriyoduk üstünü.çünkü yağlıyoruz hergün.derileri pul pul oluyor.soyuncada haliyle deiğişiyor üstü.benimkilerde çoğu 0-3 aylık canım.çok azıda 3-6 aylık.dediğin gibi hediyeler en küçük 6 aylık gelir.bide sen uzaktaymışsın akrabalardan.onlara güvenip sonra zorlanma.benimkiler hepsi ankarada hem eşimin hem benim akrabalar.sırf benim akrabalar bayanlar toplanıp bi gelseler zaten 50-60 kişi oluyoruz:)en azından 40 takım garanti benim:)))))))))))bide tek takımla gelmez benimkiler heralde bu aldıklarımdan sonra bayağı bişey almam ben:)

oo maaşallah canım bana gelse gelse 5-6 takım ancak gelir yani emin dğeilim ama:)
ben beğendiğim şeyleri alıırım artık napim gelirse gelir gelmezse gelmez.
birde kış olcak yıkayp kurutmak zor olcak bize.

offff ruyamın etkisindeyim halaaa

X