- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.901
kızlar 2-3 gündür hatta 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum,2-3 gündürde şişti yüzüm elim ayağım,akşam bi ölçelim dedim
154/98 nabızda 56 çıktı
tansiyon aleti iyi koldan pompalı olandan yani yanlş ölçmesi imkansız
daha önce hep 10/7 çıkıyordu
böyle sorun yaşayan var mı? risk nedir?
acile gitmem gerekir mi şu aşamada.
şuan bile heycanlı gibiyim hızlı hızlı nefes alıyorum çarpıntı gibi
korkuyorum bişey olcak diye
salı günü oğlumun odası geliyo
doktorada gidiyoruz o günyavrumu 5 hafta sona görcem inş. çok özledim...
internetten alınacaklar listesini yazdım şimdi
yarın çıkıp biraz eksiğini alcam toptan alamam sanırım
yavaş yavaş bitircez eksiklerimizi
odamız gelip havalandıktan sonada yerleştiririm inşallah
İyi pazarlar
herkesin kocası yanında tabi dimi
benimki yokhafta içi hafta sonu farketmiyo artık bizim için
eşim tükkan devraldı artık kendi işini yapmak istiyo
fabrikada çalışmaktan ne ileri ne geri adım atamadık
bizde borç harç bi işe giriştik dün eşimin ilk günüydü tükkanında
bu sabahta 8 de gitti akşamda 12 buçuk 1 gibi eve giriyo
oğlumu kendim büyütücem gibi gözüküyo, babası 16-17 saat çalışıcak
ama hersey oğlumuz için bende katlanıcam... en büyük desteği ben verdim eşime yaparsın die
onun daha iyi şartlarda yaşaması ve sıkıntı çekmemesi için elimizden geleni yapıcaz..
anne baba olmak gerçekten ne büyük bi sorumlulukmuş...
elifcim bizim ki de yok bugün evdeyim bende annemle kız kardeşim bendeydi cumartesi pazar şimdi gittiler
ay bi şımardım bi şımardım gidince normal hayata döndüm şimdi
salı günü bizimde odamız geliyo çok heycanlıyım valla kızımın varlığını tamamen hissedicez evimizde
senin annenler yakınmş ne güzelelifcim bizim ki de yok bugün evdeyim bende annemle kız kardeşim bendeydi cumartesi pazar şimdi gittiler
ay bi şımardım bi şımardım gidince normal hayata döndüm şimdi
salı günü bizimde odamız geliyo çok heycanlıyım valla kızımın varlığını tamamen hissedicez evimizde
hayırlı olsun canım.inş bol kazançlı işleriniz olur.Allah bol bereket nasip etsin.artık tatili hafta sonlarını unutun canım.bizimde öyle eşim yok bugün mağazada.hatta benim halimi hatırlarsın.kaç hafta bende çalışmak zorunda kaldım hemde son ayımda.insanın kendi işi olunca daha çok çalışmak zorunda kalıyo.ama sen herzaman destek olmaya devam et eşine.gerektiğinde git yanında yardımcı ol.tabi seninde çalışabileceğin bir işse.
günaydın uykucular yine elifle sayfa nöbetini almışız biz :))))
evet ya ne uykucusunuz
aslında bende uyumak istiyorum ama karnım gurul gurul ediyo sabah uyandığımda açlıktan ölcek gibi hissediyorum kendimi:90:
çayı demledim bella gel kahvaltı edek bunlar yatsın
canım hem bebişinkiler hem benim eşyalarım çantaya sığması mümkün değil zaten bende el valizi aldım ona koyucam zaten hastanede dolaba koyarım ortada olmaz kim görecek orda darlanıp şunuda alsaydım diyene kadar tedarikli olmak daha mantıklıselam hanımlar...
valla bugün o kadar güzel uyumusum ki saat 12 de uyandım kac gündür uykusuzdum döndüm solama yattım valla .
kızlar birsey sorucam ben yavas yavas hastane gecelik ic camasırı terlik vb hastane de kullanacagım esyaları hazırladım fakat cantaya sıymıyo
kücük bir valiz yapsam sacma olur mu? siz neye koyacaksınız eşyaları ? bu arada cogu arkadasın kontrol günü yarın bende cok heyecanlıyım bu gece uyuyamam heyecandan.
slm arkadaslar
uzun zamandir yazmiyodum
1 hafta hastanede kalip ciktim
simdi cuma yine gidicem hastaneye konyrole benim icin dua edin
rahim agzi uzunlugu 16mm e dusmus buyuk bi ihtimal dogum yakin ama allah bilir tabi
simdi sadece wc icin kalkiyorum
dua edinde su 1 ayida gecirsin bebekler benim karniimda 24 haftada2defadahayrintili ultrason yapildi rabbime sukur saglikliymis bebekler
birisi 760 digeri670 gramdilar doktor biraz az dedi sizce nasil?
arkadaslar ne olue beni unutmayin bana cok dua edin
ben onlari cok zor bulmusutm
rabbim hepimizin evltlrini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Canım şimdi senin de bebişlerinde iyi olmasına çok sevindim. Bebişlerin kilosu bana da uygun geldi, zaten bundan sonra daha da alırlar. Elbetteki tüm hamişler gibi sende dualarımdasın ve önceliklisin. Allah yardımcın olsun. bol bol dinlen,daha sonraki zamanlarda bu dinlenmeleri çok arayacaksın. İkiz büyütmek kolay değil tabi :))slm arkadaslar
uzun zamandir yazmiyodum
rahim agzi uzunlugu 16mm e dusmus buyuk bi ihtimal dogum yakin ama allah bilir tabi
dua edinde su 1 ayida gecirsin bebekler benim karniimda 24 haftada2defadahayrintili ultrason yapildi rabbime sukur saglikliymis bebekler
selam hanımlar...
valla bugün o kadar güzel uyumusum ki saat 12 de uyandım kac gündür uykusuzdum döndüm solama yattım valla .
kızlar birsey sorucam ben yavas yavas hastane gecelik ic camasırı terlik vb hastane de kullanacagım esyaları hazırladım fakat cantaya sıymıyo
kücük bir valiz yapsam sacma olur mu? siz neye koyacaksınız eşyaları ? bu arada cogu arkadasın kontrol günü yarın bende cok heyecanlıyım bu gece uyuyamam heyecandan.
slm arkadaslar
uzun zamandir yazmiyodum
insallah bebeklerini sag salim kucagina alirsin benim bir tanidigim 28.haftada dogum yapti bebegi 600 gramdi simdim masallah kocaman olmus moralini yuksek tut pozitif dusun dualarimiz seninleslm arkadaslar
uzun zamandir yazmiyodum