2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

elifcim bizim ki de yok bugün evdeyim bende annemle kız kardeşim bendeydi cumartesi pazar şimdi gittiler
ay bi şımardım bi şımardım gidince normal hayata döndüm şimdi
salı günü bizimde odamız geliyo çok heycanlıyım valla kızımın varlığını tamamen hissedicez evimizde

geçmiş olsun canım.nabız düşük ama tansiyon yükselmiş biraz.tuzu azalmalısın.sana diyorum ama benim yediğim tuzu hamile olmayan yemez.kesemedim ben.tansiyonum yükselmiyo ama bende senin gibi acayip şişim.geceleri yastığı yükseltiyorum.boynum tutuluyo ama nefesim düzeldi.çok panik yapma.tansiyon paniklede yükselebilir.

bizim odamızda cumartesi gelicekti bitmemiş malesef salı günü gelicek bizimkide inş.yaptırmakta bu yüzden problem oluyo yok yarın yok öbür gün hazır alsam çoktan gelmişti
ben hiç liste yapmadım canım çıktığında zaten gördükçe aklına geliyo herşey.

hayırlı olsun canım.inş bol kazançlı işleriniz olur.Allah bol bereket nasip etsin.artık tatili hafta sonlarını unutun canım.bizimde öyle eşim yok bugün mağazada.hatta benim halimi hatırlarsın.kaç hafta bende çalışmak zorunda kaldım hemde son ayımda.insanın kendi işi olunca daha çok çalışmak zorunda kalıyo.ama sen herzaman destek olmaya devam et eşine.gerektiğinde git yanında yardımcı ol.tabi seninde çalışabileceğin bir işse.

bizimde salı gelicekmiş bakalım odamız mobilyacı yine uzatmazsa ama bende çok heycanla bekliyorum canım odamızı.kıyafetlerimizi başladım yıkamaya.2 makine yıkadım daha 3-4 makine falan var.biran önce yerleştirmek istiyorum odasına.
benimde annemle kardeşim vardı bugün.ama ben pek şımarmaya fırsat bulamadım.çünkü temizlik yaptı bizimkiler.yakında doğuma gidersin diye dipli köşeli giriştiler.bende yemek falan yaptım onlara.

senin annenler yakınmş ne güzel
ben onlarada biraz uzağım çok sayılmaz 2 saat ama otobüslerle 3 saati buluyo
sizin odada salı gelcek he ne güzel
aksoyoğlununda salı geliyormuş ohh maşallah hepimiz aynı yerdenmi aldık yoksa kızz:44:
bende gelsede yavaş yavaş yerleştirsem die hevesleniyorum
bugun odayı komple boşalttık sadeece bilgisayar kaldı. salı gününü iple çekiyorum

saol canım. İnşallah hayırlı işler olur yüzümüz kara çıkmaz
biliyorum senin ne kadar zorluk çektiğini ayakların falan şişmişti yinede gitmiştin işe:79:
benden başka eşime destek olan yok
o canımı sıkıyo zaten
kaynanam kayınpeder demediklerini bırakmadı asabımızı bozdular
1 kuruş istemedik onlardan kendi annemden aldım tüm parayı
demek onlardan istesek rezil etceklerdi bizi
pinti kaynana nolcak inş. işler iyi giderde benden para ister o zaman bu dediklerini tek tek hatırlatcam ona

günaydın uykucular yine elifle sayfa nöbetini almışız biz :))))

evet ya ne uykucusunuz
aslında bende uyumak istiyorum ama karnım gurul gurul ediyo sabah uyandığımda açlıktan ölcek gibi hissediyorum kendimi:90:

çayı demledim bella gel kahvaltı edek bunlar yatsın

evet ya ne uykucusunuz
aslında bende uyumak istiyorum ama karnım gurul gurul ediyo sabah uyandığımda açlıktan ölcek gibi hissediyorum kendimi:90:

çayı demledim bella gel kahvaltı edek bunlar yatsın

yakın olsak da gelsem valla akşama kadar kendim çalıp kendim oynuyorum
benim koca başladı artık çok gezme doğurucan bi yerde diye
evde yeni kankam müge anlıyla oturuyoruz şimdi :)))))
valla okul okuldan sonra iş derken ilk kez evdeyim bu sene
pazartesi sendromum bile yok artık akşam olmuyo

Gunaydın herkese bayadır sadece yazdıklarınızı okuyordum cok keyıfsızdım o yuzden yazmak ıcımden gelmedı uyku sorunu yasıyorum bıde ustune hasta olunca tadım tuzum kactı neyse bıraz toparladık sayılır.Okudugum kadarıyla herkes ıyı galıba.Bende yarın doktora gıdıcem hem oğlumu gorucem hemde erken dogum rıskım yuzunden cıgerlerı gelıssın kuveze gerek kalmasın dıye ıgne olucam.Artık kucagıma almak ıstıyorum son aylara dogru ınsan daha da bı sabırsızlanıyor.Allah ım hepımıze en uygun saglıklı zamanında dogurmayı nasıp etsın ınsallah:26:

selam hanımlar...
valla bugün o kadar güzel uyumusum ki saat 12 de uyandım kac gündür uykusuzdum döndüm solama yattım valla .
kızlar birsey sorucam ben yavas yavas hastane gecelik ic camasırı terlik vb hastane de kullanacagım esyaları hazırladım fakat cantaya sıymıyo
kücük bir valiz yapsam sacma olur mu? siz neye koyacaksınız eşyaları ? bu arada cogu arkadasın kontrol günü yarın bende cok heyecanlıyım bu gece uyuyamam heyecandan.

Son düzenleme:
slm arkadaslar
uzun zamandir yazmiyodum
1 hafta hastanede kalip ciktim
simdi cuma yine gidicem hastaneye konyrole benim icin dua edin
rahim agzi uzunlugu 16mm e dusmus buyuk bi ihtimal dogum yakin ama allah bilir tabi
simdi sadece wc icin kalkiyorum
dua edinde su 1 ayida gecirsin bebekler benim karniimda 24 haftada2defadahayrintili ultrason yapildi rabbime sukur saglikliymis bebekler
birisi 760 digeri670 gramdilar doktor biraz az dedi sizce nasil?
arkadaslar ne olue beni unutmayin bana cok dua edin
ben onlari cok zor bulmusutm
rabbim hepimizin evltlrini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canım hem bebişinkiler hem benim eşyalarım çantaya sığması mümkün değil zaten bende el valizi aldım ona koyucam zaten hastanede dolaba koyarım ortada olmaz kim görecek orda darlanıp şunuda alsaydım diyene kadar tedarikli olmak daha mantıklı

amin canım allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yatman gerekiyorsa yatıcan artık napalım

Canım şimdi senin de bebişlerinde iyi olmasına çok sevindim. Bebişlerin kilosu bana da uygun geldi, zaten bundan sonra daha da alırlar. Elbetteki tüm hamişler gibi sende dualarımdasın ve önceliklisin. Allah yardımcın olsun. bol bol dinlen,daha sonraki zamanlarda bu dinlenmeleri çok arayacaksın. İkiz büyütmek kolay değil tabi :))

Slm duss

Canim ben hastande yattim zaman dogum icin gelen bayanlarin cogunlugunda cekmeli valiz vardi, kullanimida rahat oluyor.. bayada birsey aliyordur... allah ansip eder o gunleri gorurusek bende oyle yapcam ins...

Iyi olmaniza cok sevindim kArdelen..... Bence kilolari gayet iyi, ikiz gebelik icin cok cok iyii... benim 23+5'de canim 700gr oglumdu... iki hafta uc gun sonra 1000 gr cikti... bundna sonra kilo alimi hizlaniyor zaten... sagliklari yerinde iyise, allahin izni ile kilolari ilerler.. hic uzulme... seninkilerinde arasi var... benimde 19 haftalikken bebelerim... aralari 85 gr.di.. doktor gayet normal demistii..... Dualarimizi birbirimizden hic eksik etmeyelim... 1 ay nemymis 2 ay sonra dogurcan ins....

Slm Hanimlar...

Bende zamanin gecmesinin bekliyorum, bugun randevum varr.. tabi heycanda dorukta.. dun gece hic uyuymadim desem yeridir.. psikoljik herhalde randevum oldu zamanklar hep oyle oluyorum.... Ay bi gitsemm.. Seker yukleme yapcaklar, ben baya korkuyorum cunku, bende asiri su tuektimi, bogaz kurulugu, idrara cikma cokk var ama hayirlisi bakalim.. aranizda herhalde en gec seker yukleme yaptiran ben olcamm... Ins. temiz cikar....

Bakalim bebisler ne alemde... geldimde yazarim ins....

kızımın sempatik teyzesi,bugün dr amcası 2691 g olduğunu söyledi kızımın.anneside 92 kg.listeye eklemeyi unutma

insallah bebeklerini sag salim kucagina alirsin benim bir tanidigim 28.haftada dogum yapti bebegi 600 gramdi simdim masallah kocaman olmus moralini yuksek tut pozitif dusun dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…