- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.841
semp. kilo bilgim ;
26. hafta 67
27. hafta 67
iyi oldugunda tabloya ilave edersim canım
bu arada hastane fiyatlarından konusulmus gün içersinde, bugun kadıköy şifa dan fiyat aldım sezeryan 7 300 tl , ikiz bebek 9 000 tl.özel sağlık sigortası olmayanlar için.
küvez tek bebek 1 300 tl ekstra işlemler ücretli.
offf offffffffffffff.
canım sen izmirdemiydin yoksa yanlışmı hatırlıyorum ben izmirde doğum yapmayı düşünüyorumda bakalım doğum ücreti bize ne diyecek dr.um korkuyorum çok isteyecek diye kendisi prof.da:)
kızlar benim bugün 15.günümdü ama dr a gitmedim
biliyorum çok şaşırcaksınız
dün sağlık ocğaında pıt pıtları duyunca rahatlaıdm
haftaya gideriz belki bakalım 1 ay dayanabilcekmiyim
dr da beni arar şimdi bu kız niye gelemdi diye
arkadaşlar birde ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum,mevlütte verilcek olanıda.. bu konuda benim gibi düşünen, yada yapan varmı.birbirimize destek olalım hadi...
geçmiş olsun canımmselam kizlarr nasilsiniz, ben cok kotuyum en son mide problemi derken bide simdi hastalandim ,esim disardan aldi geldi ev ahali hepimiz hapsura piskira bi kaliyoruz ama ben agir geciriyorumburnum yara oldu silmekten kulaklarim bogazim basim felaket agriyor, aksama kadar yatmak isyorum su mide belasindan yatamiyorum ,hatta dun gece hic yatamadim ayakta uyudum sayilir arkama uzun yastik yan tarafimada soyle 4 yastik koyup ona yaslanip yatiyorum,resmen agliyorum valla suan bile yatacak halde degilim bilmem sabahi nasil yapcaksam su 1 ay cabuk bi gecseydi iyice fena oldum valla
bebegin kilosuna bazen taksamda cokda takiyorum diyemem cok erken olmazsa normal zamanda 2.500 kiloyu gecer insallah zaten dogumdan sonrada hizli aliyolar tabi en onemlisi sutumun olmasi ve bebege yaramasi ,kilo almamasi hep midemden dolayi hic dogru durust beslenemiyorumki hele meyve hic tuketemiyorum ,sabah kahvaltimi guzel yapiyorum ondan sonra bisey yicem diye korkuyorum, hele cok aksam yemiyorum bile, Allahtan sut iyi geliyorda gunde 2-3 bardak sut iciyorum
kizlar cicilerinize bayildimya ne tatli hepsi Rabbim insallah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin hepimize
Aaksoyoglu o puf yorgana bayildim ne guzel duruyo oyle,bebegin uzerine agir gelmez dimi, gerci ici pamuk doluda cok kalin olmaz umarim
senemm arkadasimizada hosgelmis gec geldin ama olsun canim daha var hatta en heyecanli zamanlar basladi devamli gel bekleriz yazip kacma olmasin :)
kizlar hepinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin kafam beynim catliyo hele kulagim off nasil sanciyoben hala nasil yaticam onu dusunuyorum
daha yeni bilgileri duzenleyemedim toparlaninca duzenlerim siz yinede yazin ben eklerim bi ara
semp. kilo bilgim ;
26. hafta 67
27. hafta 67
iyi oldugunda tabloya ilave edersim canım
bu arada hastane fiyatlarından konusulmus gün içersinde, bugun kadıköy şifa dan fiyat aldım sezeryan 7 300 tl , ikiz bebek 9 000 tl.özel sağlık sigortası olmayanlar için.
küvez tek bebek 1 300 tl ekstra işlemler ücretli.
offf offffffffffffff.
bunuda eve gelenlere vermek icin yapcam insallah daha malzeme alalimda bi :)
modelini bu sekilde dusunuyorum
Eki Görüntüle 260868 Eki Görüntüle 260866
tulunu yukardaki gibi sademi yapim yoksa bunun gibi biberon ve emziklimi olsun
Eki Görüntüle 260869
bu seridine sus icin emzikmi yoksa bu hello kittydenmi yapim
emzikli gorunusu asagidaki
Eki Görüntüle 260872
galiba cok soru sordum :) insallah anlasilmisimdir
kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
işte böyle bizden haberler
simpatcım bende 95 oldumdr da kızdı 15 günde 3 kg almşsın diye
çikolata çok yedim ondan sanırım
durup dururkenmi gittiniz doktora
daha bikaç saat önce 15 gün oldu gitmedim diyordun bende kutlucaktım seniama vazgeçtim şimdi
ben oğlumu görmeyeli 5 hafta olcaksalı gününü iple çekiyorum , görcem yavrumu inş.
kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
kızlar cok sükür bugün itibari ile 30 rakamları gördüm rabbim inşş 34 haftayı da gecmeyi nasip eder hapimize rudi kadıköy sifa da cok pahalı imis ya.....ben medical park sordum 2 900 bin dedi galiba en uygunu orası mı ne
sen nerede düsünüyosun benim bu salı kontrol var ondan sonra başka yer bakıcam
kızlar bugün dr a gititk
rosestel
çok orjinal bi fikrim var
bi demet gül yaptır bakalımhoşuna gitcekmi eşinin
erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok sanırım özellikle uzun seneler geçtiyse biz eşimle 7 sene birliktelik üzerine evlendik 10 senedir birlikteyiz
her sene doğum günü,evlilik yıldönümü,tanışma yıl dönümü,sevgililer günü ve yıl başı hediyesi almak artık bende tıkanıyorum
şimdi bir de babalar günü hediyesi eklenecek bu sene
standart bişeylerin dışına çıkmak istiyorsan bu sene baba olacağına dair bi anı hazırlayabilirsin
ben doğum gününde güzel bir sofra hazırlayıp 3 servis açmıştım
3. servisin içine kart hazırlayıp koydum içine siz başlayın ben 4 ay sonra yanınızdayım yazmıştım :)
hediye olarak ta internette bir tişört gördüm onu aldım
babam benim kahramanım yazıyo üzerinde ingilizce
sen yaratıcılığında çeşitlendirebilirsin
Eki Görüntüle 260404 Eki Görüntüle 260405 Eki Görüntüle 260406
kızlar geçenlerde eklediğim beşiği bulup alamadım.bunuda beğenmiştim.kısmet buymuş bunu aldım.Eki Görüntüle 260407 Eki Görüntüle 260408
bunlarda pofuduk yorganlarımız saolsun annanemiz yaptı:)
Eki Görüntüle 260410 Eki Görüntüle 260426 Eki Görüntüle 260427 Eki Görüntüle 260428 Eki Görüntüle 260429 Eki Görüntüle 260430 Eki Görüntüle 260431 Eki Görüntüle 260432 Eki Görüntüle 260433 Eki Görüntüle 260434 Eki Görüntüle 260435 Eki Görüntüle 260436 Eki Görüntüle 260437 Eki Görüntüle 260438 Eki Görüntüle 260425 Eki Görüntüle 260424 Eki Görüntüle 260411 Eki Görüntüle 260412 Eki Görüntüle 260413 Eki Görüntüle 260414 Eki Görüntüle 260415 Eki Görüntüle 260416 Eki Görüntüle 260417 Eki Görüntüle 260418 Eki Görüntüle 260419 Eki Görüntüle 260420 Eki Görüntüle 260421 Eki Görüntüle 260422 Eki Görüntüle 260423 Eki Görüntüle 260439
bunlarda cicilerimiz bakalım teyzoşlar beğenecekmi...ayıcığımızın içine bebek şekerlerimiz gelicek.daha yapılıyo onlar.onlarıda gelince eklerim.
selam kizlarr nasilsiniz, ben cok kotuyum en son mide problemi derken bide simdi hastalandim ,esim disardan aldi geldi ev ahali hepimiz hapsura piskira bi kaliyoruz ama ben agir geciriyorumburnum yara oldu silmekten kulaklarim bogazim basim felaket agriyor, aksama kadar yatmak isyorum su mide belasindan yatamiyorum ,hatta dun gece hic yatamadim ayakta uyudum sayilir arkama uzun yastik yan tarafimada soyle 4 yastik koyup ona yaslanip yatiyorum,resmen agliyorum valla suan bile yatacak halde degilim bilmem sabahi nasil yapcaksam su 1 ay cabuk bi gecseydi iyice fena oldum valla
bebegin kilosuna bazen taksamda cokda takiyorum diyemem cok erken olmazsa normal zamanda 2.500 kiloyu gecer insallah zaten dogumdan sonrada hizli aliyolar tabi en onemlisi sutumun olmasi ve bebege yaramasi ,kilo almamasi hep midemden dolayi hic dogru durust beslenemiyorumki hele meyve hic tuketemiyorum ,sabah kahvaltimi guzel yapiyorum ondan sonra bisey yicem diye korkuyorum, hele cok aksam yemiyorum bile, Allahtan sut iyi geliyorda gunde 2-3 bardak sut iciyorum
kizlar cicilerinize bayildimya ne tatli hepsi Rabbim insallah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin hepimize
Aaksoyoglu o puf yorgana bayildim ne guzel duruyo oyle,bebegin uzerine agir gelmez dimi, gerci ici pamuk doluda cok kalin olmaz umarim
senemm arkadasimizada hosgelmis gec geldin ama olsun canim daha var hatta en heyecanli zamanlar basladi devamli gel bekleriz yazip kacma olmasin :)
kizlar hepinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin kafam beynim catliyo hele kulagim off nasil sanciyoben hala nasil yaticam onu dusunuyorum
daha yeni bilgileri duzenleyemedim toparlaninca duzenlerim siz yinede yazin ben eklerim bi ara