2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar cok sükür bugün itibari ile 30 rakamları gördüm rabbim inşş 34 haftayı da gecmeyi nasip eder hapimize rudi kadıköy sifa da cok pahalı imis ya.....ben medical park sordum 2 900 bin dedi galiba en uygunu orası mı ne

sen nerede düsünüyosun benim bu salı kontrol var ondan sonra başka yer bakıcam

Son düzenleme:
canım sen izmirdemiydin yoksa yanlışmı hatırlıyorum ben izmirde doğum yapmayı düşünüyorumda bakalım doğum ücreti bize ne diyecek dr.um korkuyorum çok isteyecek diye kendisi prof.da:)

yok canım izmir de değilim istanbuldayım
dr çok önemli zaten insanın içini kafasını rahatlatacak güvenebileceği biri olması lazım
çok şükür ben şimdi buldum diye görünüyo sende bulursun inşaAllahen kısa zamanda

benimde 15 gün olacak bakalım ne kadar daha dayanabilecem bende
ama benimde detaylı ultrasondan sonra içim rahatladı oynamalarını tekmelerini de hissettikçe rahatım ama dr un söylemesi ayrı bi rahatlık veriyo

arkadaşlar birde ben bebek şekerini kendim yapmak istiyorum,mevlütte verilcek olanıda.. bu konuda benim gibi düşünen, yada yapan varmı.birbirimize destek olalım hadi...

ahhh ahhhhhhhh normal zamanımda olsam neler yapardım ben deeee şimdi hiç göze alamıyorum .malzemeler için eminönüne gitmek gerek çeşitlilik açısından gözümde büyüyo :))tabiiiiii birde şu durumumda eşimde istemez gitmemi elinden gelse altın kafese koyacak :))
ilk kızımda neler yapmıştım ben ama bunlarda değil bişeyler yapmak dikiş gerektiren hiçbirşey yok herşey hazır olacak gibi görünüyor

geçmiş olsun canımm
bünye artık iflas etti desene zaten mideden dolayı yiyemiyordun buda tuzu biberi olmuşşş
istirahat etmeden geçmez zaten Allah şifa versinnnn

amaneynnnnnnnnn
ikiz olunca fiyat farklı mı oluyomuşşşşşş
bunu dr gidince konuşayım bakalım ne diyecekkkkkkk

vallahi özendirdin beni deeeeeeee
normal zamanımda olsam neler yapardım diyorum amaaaaaaaa
şimdi de yapsam mı ki acabaaaaa diye de düşünmeye başlamadım diiil yaniiiiii
az daha yayınlarsan kanıma girecen

yarın itibariyle 100 den geri sayımım başlıyomuşşşşşşş

yaşasınnnnnnnnnnnn

çok şükür bugünleri gösteren mevlamaaaaa

10 haftayı daha atlatsam kazasız belesız hayırlısıylaaa

kızlar bugün dr a gititk
dayanamadık eşimle,aslında ben gitmek istemedim gerek yok dedim ama eşim gidelim ne olur n eolmaz dedi
kızım iyiydi boyu 32.cm kg su 770 gr biraz dşük gidiyoruz ama olsun napalım sağlıklı olsun yeter ki
işte böyle bizden haberler
simpatcım bende 95 oldum dr da kızdı 15 günde 3 kg almşsın diye
çikolata çok yedim ondan sanırım

durup dururkenmi gittiniz doktora
daha bikaç saat önce 15 gün oldu gitmedim diyordun bende kutlucaktım seni ama vazgeçtim şimdi
ben oğlumu görmeyeli 5 hafta olcak salı gününü iple çekiyorum , görcem yavrumu inş.

yahu bu akşam bende bi tuhaflık var kasıklarıma bıçak saplanıyomuş gibi oluyo geçiyo belim ağrıyo

bu sancı dedikleri şey böle bişeymi? ne bu acaba ya normalmiki?

dur kıs duygusala bağlama ağlama
bana kalsa ben gitmicektim bu sefer eşim gidelim gerek yok beklemeye dr baksın dedi
biz zaten 15 günde bir gittik ya hep o da alştı sanırım hep
artık bende rahatım çok şükür kızım hareketlendi ya çok şükür
sende görürsün inş sağlıcakla oğlunu

ne güzel bugün en mutlu günündür bende bebişlerimi görmeyeli 5 hafta oldu salı günü kontrol günüm bakalım nasıllar.ben gecen ay 1 ayda 4 kilo almısım ama yedim bol bol baklava yedim hemde fıstıklı bu ay dikkat diikat ettim 2 kilo görünüyo doktordan zılgıt yemek ,stemiyorum cok kızıyo bana....

ben mide yanmasından uyuyamıyorum gündüz o kadar yok ama geceleri fena.offffffff gözümden uyk damlıyor ama ağrı uyutmuyor işteeeeee..
Tebrik ederim 30 haftayı geride bıraktın. darısı başımıza. şimdisırada 4 hafta var bu da geçerse senin için çok güzel olacak canım.
şifa epey pahalı canım ancak özel sağlık sigortan varsa tercih edilebilir. ben 2 hafta önce acıbadem de medipol hastanesi var özel bir hastane orası ile görüştüm. doğum sezeryan ile 2 000 tl ,küvez konusunda çok iyi bir hastane epey gelişmiş. ama işte doktora fazla ısınamadım.6.aydan sonra gidince öyle oluyor sanırım. hayırlısı artık.

gözün aydın tatlım bebişini görmüşsün gene benim görmeme daha 1 hafta var...
sağlıklı olsun kilo hiç problem değil..

Canım, eşine çok güzel bir doğum günü hazırlamışsın. Çok hoş olmuş. Tişört olayını ben babalar gününde tish-o'dan internetten yaptırmıştım. Üzerine ikimizin fotosunu koydurtup, maried with children yazdırtmıştım. Çok hoşuna gitmişti. Yemek olayını da sanırım dışarı çıkarız. Ama bugün hediyemi aldım. Kemal Tanca'dan cüzdan aldım. Gerçi onu da önceki yıllarda almıştım ama artık küçük istiyordu. bEnde küçük ve şık bir şey aldım:) Ama hediye konusunda haklısın, erkeğe hediye almak çok zor. Eskiden babam için zorlanırdım, ama rutin tişört, pant.,pijama derken. Eşime daha çok zorlanıyorum:))

Canım ne güzel bu yorganlar böyle, annenin ellerine sağlık. Bayıldım walla.

Beşiğin de çok güzel. Daha önce de konuşmuştuk, bana da annem ahşap beşik alacak. Ben de fikir değiştirdim. Ahşap ama beyaz isityorum. Bebeğin odasını beyaz istediğim için ilerde odasına koyarım dedim. Bu hafta sonu sipariş vericez annemle.

Canım çok geçmiş olsun. Midenin yanında ekstra bir hastalık çekilmiyo walla. Benim geçen haftaki durumum seninki gibiydi. Bol istirahat et canım.

Şekerler de çok hoş görünüyor. Arkadaşaların dediği gibi sen çok beceriklisin maşallah. Bunu da çok hoş bir şekilde tamamlarsın. Tül konusunda ben de biberonludan yanayım. Bebişin için sonuçta bunlar, biraz belli olsun değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…