-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.601
kard8elen06 lütfen bizi habersiz bırakma. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hamilelerin duası kabul olur derler, bu kadar hamilenin duasını kabul eder İnşallah Rabbim.
Ne kadar zor olsada olumlu düşünmeye çalış, bebişlerimiz bizden çok etkileniyorlar.
Sempatik bol bol sol tarafına yatarak dinlen. Ayrıca okuduğuma göre pekmez ve muzlu sütte bebişlere kilo aldırıyormuş. Sağlıklı olsunda kilosu falan bahane. Bu arada araba güzel ama ben aynısını krafta incelemiştim, çok ağır bir araba bagajda çok yer kaplıyor bence, ben sonradan karar değiştirdim. Bu modeli alanlar mutlaka 1-1.5 yıl sonra birde baston modellerden alıyor.
Teşekkür ederiz Bella teyzesi.sende kızının odası gelince ekle resimlerini.ınş güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Sempatik canım puset görüntü olarak çok guzel.ama onemli olan özellikleri.ben alüminyum kaplama olanlardan almayı düşünüyorum.diğerleri çok ağır oluyor çünkü.bi tane begendim.7 kilo tamamı.tek elle açılıp kapanmasida onemli.bir elinde bebek bir elinde araba tek başına olunca kolay açılıp kapanmali.birde ön tekerlekler 360 derece dönmeli.yoksa arabayı yönlendirmek zor oluyor.travel sistemde gereksiz geliyor bana.zaten kışın dogucak bebisler pek fazla çıkmam ben dışarı taşıma anakucaginada ancak minikken sigdigina göre travele gerek yok.baya fazla anlattım heralde canım tercih senin tabiki eklediginin özelliklerini bilmiyorum ama görüntüsü çok güzel.
Buarada isimede karar vermişsiniz canım simay bebek adıyla yaşasın ınş.
Cnaim ayni bebek arabasi ve puset'i tam takim bende ya siyah yada kirmizi karar veremiyodum ikizlerim icin, simdi ogluma ins. bende bunlardan almak istiyorum cok kullanislilar, hele puset icin gelen ayri parca ile hayat cok kolaylasiyor ilk aylar, sonraki zaman 6 aydan sonrada tam duz olabildikelri icin cocuk cok rahat uyuyor burda'da cok pahalilarrr... ama bebek arabasinda herkes paraya kiyin diyodu... bizde kiymaya hazirdik.. kayinvaldeme desem alir ama ben kendim alcamm ins. burda da ayni uzuclukta olmadimiii baya bir pahali,,,,,,
tüp bebek de hesaplama hangi günden itibaren yapiliyorr son adetim 7 ağustosda gelmişti ama transferim 25 ağustosda yapildi hangi tarihden itibaren sayıcam kac gunluk oluyor bir türlü çözemedim yardim lütfennnn
bu oyle cok pahali degil canim gorumcem 400 verdi bu 370 hatta nette bazi yerde 300 yani euro pahali degil normal bide kullanisli iste istedigim her ozellik var 4 tekerlekli,on tekerlek tamamen donuyor,araba hem onde hem arkada kullaniyor en cok dikkat ettigim ,iste bi takilan kafama agirligi
ilk bastan beri Simay ismi cok hosuma gidiyordu onu bi kosede bekletip baska isimlere bakiyorum ama aklim bi kere bunda kaldiya digerlerini kabul edemiyorum :) esim dedi yakinda bebek gelecek biz ismine karar vermedik , bende dedim ben karar verdi diye tabi haliyle bozuldu ,gerci onnce bu isim demistim ,suan hic ses cikmiyor karismadi oda kabullendi,ama erkek olursa kesinlikle ben koycam diyor, Allahim hele su dizidekilerin isimlerini koyanlara sinir olurdum buda erkek olsa oyle bisey koycak artik hayirlisi ,kendi anneme soyledim bayildi cok tatli bi isimmis diye, ama daha kaynana ve kayinpedere falan soylemedim cunku onlar soledigim anda tepki vercekler o nasil isim diye heralde dogana kadar aciklamam zaten cok kisiyede oyle diyorum bi dogsunda isim kolay diye :))
Teşekkür ederiz Bella teyzesi.sende kızının odası gelince ekle resimlerini.ınş güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Sempatik canım puset görüntü olarak çok guzel.ama onemli olan özellikleri.ben alüminyum kaplama olanlardan almayı düşünüyorum.diğerleri çok ağır oluyor çünkü.bi tane begendim.7 kilo tamamı.tek elle açılıp kapanmasida onemli.bir elinde bebek bir elinde araba tek başına olunca kolay açılıp kapanmali.birde ön tekerlekler 360 derece dönmeli.yoksa arabayı yönlendirmek zor oluyor.travel sistemde gereksiz geliyor bana.zaten kışın dogucak bebisler pek fazla çıkmam ben dışarı taşıma anakucaginada ancak minikken sigdigina göre travele gerek yok.baya fazla anlattım heralde canım tercih senin tabiki eklediginin özelliklerini bilmiyorum ama görüntüsü çok güzel.
Buarada isimede karar vermişsiniz canım simay bebek adıyla yaşasın ınş.
Herkesten güzel haberler okuyup sevindim. Umarım böylede devam eder. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kızım nihayet kafayı aşağıya çevirdi. Dün akşam fark ettim hatta eşime de söyledim bugün doktorda teyit etti. Kızımız 32. haftada 1800 gr olmuş. Kasılmaları sordum doktora düzenli aralıklarla sıklaşmadığı ya da ağrıyla beraber olmadığı sürece sorun yok dedi doktorumuz.
NeolR dua edin keseler rahim agzina dayanmis
Dayanacak hic gucum kalmadi
Haayatim kabus gibi
Allah askina boldua
vayy be 27 haftalık olmuşuz
dün çok korktum ama benyaz bitmeden son bi temizlik yapım dedim kıyı köşe. 6 metre halı vardı salonda onu kaldırdımmı ! sonada astım balkona bi güzel vurdum , çevirdim tekrar vurdum bunları tek başıma yapıyorum dikkatinizi çekerim sona topladım kaldırdım serdim bi güzel.
sona hamile olduğumu hatırlardım elimi karnıma koydum içime bi acı düştü ,hüngür hüngür ağlıyorum ben naptım die. ya bişi olduysa oğlumasol tarafıma yattım ses seda yok ben yine ağlıyorum sona eşim geldi oda kızdı bi güzel ben sana yardım etmiyommu bekleseydin die. ama sona oğluşum kımıl kımıl etti. şimdi bile gıdıklıyo sanki beni
yani kızlar demem oki benim yaptığım hataya düşmeyin nerdeyse 7 aylık oldum ben haala bazen kendimi temizliğe kaptırıp koyveriyorumallah korusun ya bişi olsaydı... kendimi hiç affetmezdim
Ben burda oyle lohusa geceligi falan bulamiyorum, turkiyede ozel yapiliyor 4 tane pijama aldim 2si onden baglamali 2side onden dugmeli heralde bunlari kullanicam en az 4 gun kalcaz hastanede insallah yeterli olur.ay gelsinde hayırlısıyla eklerim resimlerini içimizde en önce doğum yapacak sensin sanırım
hazırlıklar ne durumda ben bu lohusa geceliğini falan almadım daha bi türlü karar veremiyorum erken mi acaba daha
Tesekkur ederiz tezesi senin kizin ismi simdi azrami yoksa beyzami listede beyza yaziyor yada iki isimmi koyucancanım çok güzelmiş ismi prensesin adıyla yaşasın inşallah :79:
sempatikcim bebeklerimiz kış bebeği olacağı için ben puset için acele etmiyorum. o yüzden pek araştırma yapmadım henüz. görünüş olarak çok güzel gözüküyorlar ama kullanışlı olurlarmı bilmiyorum.
aaksoyoğlu canım odanız süper iyi günlerde kullanın
ben de aldığımız cicilere fotoğraf çektim becerebilirsem ekleyecem.