2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar herkese merabalar.
Nasılsınız ben hala magazadayim kalabalık dağıldı şöyle bir girip bakayım dedim.güzel resimler eklenmiş.battaniyeler ciciler muhteşem.bebisler güle güle giysinler.elifin oğlan fanatik olarak doğacak bu gidisle:)sempatik ayakkabilarina bayılıyorum.türkiyede böyle güzeller yokya
Pusetler anakucaklari karışmış.bildiğim kadarıyla elifin tabut dediği:) port bebe oluyor.elifin aldığı taşıma anakucagi deniyor.bebek arabasına puset.birde evtipi anakucagi var.bende ev tipi olandan begendim bir ara eklerim resmini.
Elifcim masaallah bi göbek çıkmış sadece zayıf hatunlar koymayın resimlerinizi ya kıskanıyorum:)ben bir fil kadar minigim ajanda:)buarada basur hamilelikte çok normal elif bende olmadı ama çoğu hamilede olurmuş.patlıcan domates limon iyi gelmiyor basura.birde aktarlarda krem oluyormuş ama hamileler kullanabiliyormu bilmiyorum.bir sor istersen.
Ankara canım gözün aydın şeker çıkmamış.ama lahorun çıkmış.geçmiş olsun canım.
Silanazda iyiymiş çok şükür.umarım oğlunu sağlıkla kucağına alırsın canım.sürekli dua ediyorum sana.
Kızlar yine atladığını konular olabilir kusurabakmayin.telden girdim zaten zor yazıyorum burdan.
Buarada sonunda kızımın odasının siparişini verdim.modeli netten begendim.mobilyaciya yaptırıyoruz.bir ara onunda resmini eklerim.bakalım begenecekmisiniz teyzoslar.kendinize iyi bakın.

Herkesten güzel haberler okuyup sevindim. Umarım böylede devam eder. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kızım nihayet kafayı aşağıya çevirdi. Dün akşam fark ettim hatta eşime de söyledim bugün doktorda teyit etti. Kızımız 32. haftada 1800 gr olmuş . Kasılmaları sordum doktora düzenli aralıklarla sıklaşmadığı ya da ağrıyla beraber olmadığı sürece sorun yok dedi doktorumuz.

Arkadaslar allah rizasi icin bana dua edin
Ragim agzi15mm e dusmus
Iki gundur hastanede kaliyom
Ne kadar kalicamda belli degil
Dua edinde allah sifa sabir versin
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Bide gurbetteyim cok fenayim

Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom

canım bebişlerin için güçlü ol icin daralmasın rabbim inşş şifa vericek tüm dualarımız seninle....

Önce okuyamadıklarımı okudum giremediğim 2 gün için. Baya bolmuş yazılar, biraz yoruldum ama okuyunca çok keyiflendim. Ta ki son mesajı kardelenden görünceye kadar. Önce ondan başlayayım,

Kardelencim, büyük geçmiş olsun, sakın kendini sıkıp daralma. Pozitif düşün gerçekten. Allahım seninle olacaktır ve bebişlerini ona emanet et canım.

Sılanazcım, önce en korkarak okuduğum mesaj seninki idi, çünkü kaç gündür senden haber alamıyoduk, Ama nasıl sevindim senin ve oğluşunun iyi olmasına anlatamam. Senin durumu eşime anlatmıştım, oda mesleği gereği sürekli soruyor, takipte değilmi diye. Oğluşunla beraber Allaha emanet olun canım.

Elifcim, cicilerin harika, güle güle kullanın.canım, geçmiş olsUN. Basur zor bişey sanırım. Bepanten felan iyi gelbilir mi acaba, gebe olmayan bir akrabam kullanıyordu da. Gebelik için bir sordur istersen.

Ankaracım, sizin cicilerde çok hoş tüm arkadaşların belirttiği gibi haklarım tulumunu çok beğendim. Şu anda bir arkadaşım İst. da ona söyleyeceğim denk gelebilirse alsın. Bu arada şekerinin çıkmamasına çok sevindim. Trigliserid için de az diyetle halledersin inşallah.

Sempatikcim, sen çok zevkli bir annesin kesinlikle, tüm aldıklarına bayıldım. Çoğu benim buralarda göremediklerim. Kuzuşun güle güle giysin inşallah.

Aaksoyoğlucum, mobilyana sevindim. Benim eşimde mobilyacı da yaptırma taraftarı. Daha sağlıklı ve kaliteli malzeme kullanılır diye. Ama ben korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa diye. O yüzden bende hazır istiyorum. Senin mobilyacın garanti verdi mi? Bu arada resmi eklersen çok memnun kalırım.

Mehtapcım, bebişinin ve senin iyi olmana sevindim, maşallah kocaman olmuş. Duruş pozisyonu da değişmiş iyi olmuş.

Bellacım, az önce faceden de fotolarını gördüm. Hamilelik sana çok yakışmış. Tatilde iyi gelmiş sanırım. Bu rüya olaylarına da çok takılma canım bende de oluyor. Saçma sapan bir sürü. Gebelikte çok normalmiş bu rüyalar...

Lahorcum, Şeker gibi biri olduğuna eminim zaten:)) Diyetle halledersin gebelik şekerini de canım...

Rudicim, iki rakamlı hanelere düşmüşsün senide tebrik ederim, Allahım son haftaları da sağlıcakla göstersin inşallah.

Duss ve Kardelenimsin, sizden de iyi haberler aldığıma sevindim. Bebişlere ve kendiinize iyi bakın...

Sevgili arkadaşlar okuduklarım uzun olunca hepinize kısaca yazayım dedim. İnşallah unuttuğum kimse kalmamıştır. Var ise şimdiden özür dilerim. Hepiniz allaha emanet olun...

Son düzenleme:
Kızlar az önceki uzun mesajımdan sonra sıra Sare Hanım'a geldi. Tam 5 haftalık uzun bir süreden(bayram tatilinden kaynaklı) sonra Cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı. Uzun uzun dr inceledi, bizde doyasıya kızımızı izledik. Kızımın maşallahı var, 1290 gr olmuş. Femur uzunluğu da 5,4 icm di. Kağan amcadan (İnternetten okuduğum gebelik net sitesi,Kağan Kocatepe) okuduğumu göre femur uzunluğunu 7 ile çarpıyormuşsun, yaklaşık boyunu veriyormuş. Bu durumda kızımız yaklaşık 38 cm. Bir de 4D fotosunu verdi kızımızın. Çok tatlı walla. Gözleri çekik gibi, anne ve babasından, Yüzünün yuvarlaklığı anneme benziyor. Annem de görünce çok mutlu oldu. İnşallah göz rengi de anneme benzer, annemin gözleri açık yeşildir:)

Cumartesi günü de aile dostumuzun oğlunun sünnet düğünü vardı. Oradaydık çok hoş bir düğündü. Oyuna kalkamadım ama yerimden eşlik ettim hep. Baya geç geldik. Gelir gelmez hemen pc başına oturup Sare'den sizlere haberler vereyim dedim. Oldukça geç oldu. Sabaha görüşürüz artık.

Sempatikcim benim kilomu da yazayım, 29. hafta itibari ile 73,5 kg. Kızımızın kilosunu ve boyunu da yukarı da belirttim (1290 gr, 38 cm.). Sana zahmet listeye ekleyebilir misin canım?

Son düzenleme:

Gözün aydın canım kızın doğru yolu bulmuş :)bir benim kız kaldı.ısrarla dönmüyor.iyicede büyüdü artık sanırım donemiycek.yatarken çok zorlanıyorum.sagimda bir top solumda bir top canım aciyo.sırt üstü zaten yatamiyorum.doktorda kesinlikle yatma dedi.bakalım artık hayırlısı.masalah kilosuda iyiymis canım büyüttük baya bebisleri.

Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom

Canım çok geçmiş olsun.Allahım şifa versin.simdi ne olacak rahim ağzı daralinca ne oluyormus canım.ilk defa duydum ben ınş çok kötü bişey değildir.tedavisi falan vardır ınş.

Massallah sare hanıma annesi.kocaman kız olmuş:) bide bu haftalarda 4 boyutlu çok güzel olur.ben 22.haftamda girmiştim 4boyutluya artık daha girmem.yeni doktorum pek ultrason taraflısi değil.çok bakmak istemiyor.önümüzdeki pazartesi benimde randevum.bakalım kaç kilo olmuş kızım.aslında perşembe randevum ama işlerden dolayı pazartesi gidicem.benim kızın gozleride aynı ben kocaman kocaman bakıyordu.sare hanimda çekik gözlü demekki annesi gibi.özellikle bebekte çekik göze bayılırım çok sevimli oluyor.
Mobilyada garanti aldım canım mdf kullancak zararsız boya falan tabi anlarmiyiz ne kullandığını onuda bilmiyorum.ama baya bilindik bir mobilyaci heralde iyi yapar.modelde aynısını yaparım dedi.bilgisayardan girince eklerim canım resmini telden ekleyemiyorum.

Kızlar bunlarda almayı düşündüğüm ana kucağı ve sepet besigimiz.internette begendim bunlarida ama beğendiğim sitenin mağazası ankarada oraya gidip alicam ınş.pekte bir zamanım kalmadı artık benim.gidicegim yer a dan z ye bebekle ilgili herşey var.biberondu falan onlarida ordan alicam artık.önünüzdeki hafta bu işleri halledersem birtek yıkama utuleme ve çantamı hazırlamak kalıyor.ve sonrada şifa hanımı beklemek:)

Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom

canım dualarımız seninle
şuanda okunan ezanların hürmetine mevlam sağlıkla miadını doldursun bebeğinin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
hastanede ne kadar kalacağın önemli diil sen bunu düşünüp kendine sıkıntı tapma nekadar gerekiyosa okadar kalacaksın bebeğin için
ama zaten bırakmazlar seni mümkün mertebe doğumu geciktirmeye çalışacakları için gözetim altında bakılman daha iyidir
rabbim hakkında hayırlısını versin hayırla bebişini kucağına alırsın inşaAllah

Kardelencim Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını.
aaksoyoğlu odana bayıldım bende böyle beyaz yada krem büyüyen oda istiyorum, modelin çok hoşuma gitti. Doktora dün kızım için döndü mü diye sorduğumda dönmüş ama zaten daha vakti var sonuna kadar her an dönebilir dedi. Yani seninkinden de hala ümit var bence .
Bu arada sempatikcim kilom sabah itibariyle 70.5, kızımında 1800 gr.

Son düzenleme:
Bu arada Sympathique adet tarihlerinde aramızda 4 gün var sen benden öndesin ama benim doğum tarihim 6 kasım senin 11 kasım nasıl oluyor bu??? Ben 3 kere farklı siteden kontrol ettim tarihim 6 kasım çıkıyor yine.

Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom

Kardelen canim inanki senin yasadiklarini en iyi ben anlarim, hem gurbetlik hem bu kadar erken dogum riski, insani zaten mahvediyor... Rabbim yardimcin olsun ins. bende 5 gun kaldim ve ciktim... iyikide cikmisim elhamdullilah daha iyiyim.... ben biliyosun yavrularimdan birini kaybettim, digeri icinde dua ile rabbim omur vermisse ins, dunyaya gelcek... Rahim agzi bendede kisalma ve acilma var dediler 1cm kadar, ben o zaman guzelim 23.hafta 5 gunluk'tum bebek dogucak diye bana bebek icin ciger gelistirici igne vurdular, bana serum verdiler... yok sancilarin geliyo dediler aldilar beni dogum haneye ben nasil agliyorum, daha cok kucuk, cok erken yapmayin diye... ama cok sukur bugun 25 hafta 2 gunluk olduk.. inanaki sende oyle canim bak gorurusun allahin izni ile 28 haftadan once hicbirsey olmiycak..... eN ERKEN BUNU DUSUNELIM.... canim yuksek bir ihtimal doguma kadar orda tutarlar seni, herhangi acil mudahaleye karsi... benim en son bakdiklarinda rahim agzi kapali, kisalma ciddi dereceerlde olmadi ve bebegimin gelisimininde yolunda oldu icin cikmamda sakinca olmadini soylediler....

Ben hastanedeyken, oda arkadasim cok horladi icin hic uyaymiyor, dinlenemiyordum... bide hastanede duzenli doktorlar gelip bebek bugun dogarsa su suu olcak, hazirmisin... hani bak bu riskler var... misal bana doktor 24 haftamda bebek simdi dogsa %50 yasama sansi var diyodu.... ama yasasada , aklina gelebilcek butun riskleri sayiyodu olabilir diye ve bana soruyodu... bu kosullarda , bu haftada dogurusan elimizden geleni yapmamizi istiyomusun yoksa, yoksa demekte KADEERINE TERK ETMEK... ben kesinlikle diyodum %1 sansi bile varsa bebegimin ben bu bebegi istiyorum,,,, simdi kardelen sende ayni canim sen doktorlar sana her an dogum olabilir dedinde, Yok de ben bebeklerimle konustum onlarin hic gelmeye en azindan 3-5 hafta daha niyetleri yok de, ve kendinide buna inandir LUTFEN, diger turlu inanaki aglamanin, umutsulugun, hicbirseye faydasi yok, Guclu olmak zorundasin, zorundayiz..... bol bol istirat et, morelini yuksek tut, ben hastanedeyekn gozum hep kapidaydi, biri gelse biri gelsede iki kelime edip rahatlasam diyem... bu gurbetin en buyuk yalnizligini hastaneye dustunmu hissediyosun ama sabir cekmekden baska yapcak, rabbime siginmaktan baska yolumuzda yok.....

sende gleismerlini bildir, rabbim yar ve yardimcin olsun....

aaksoyoglu bayıldım oda takımına bende böyle beyaz istiyorum acaba bu takım hem kıza hem erkege gider mi cünki büyüyene kadar mecbur beraber yatıcaklar.... anakucagı da baya kullanışlı görünüyo

canım ikisinede gidecek en güzel renk beyaz bence.benim yaptırdıgım bu modelde öyle hem kıza hem hem erkeğe olur.daha çocuksu bişeyler istemedim ben.zaten büyüyen beşik.ileriki yıllarda ben bunu kullanmam diyebilir çocuksu olursa.ileriki yıllara allah büyük ama işşte düşünüyoruz herşeyi:)
anakucağı evde şart canım.mesela mutfağa gidiceksin bununla yanına getirebilirsin.hafif taşıması kolay.ben pek yalnız bırakamam böyle peşimde gezdirecem büyük ihtimalle:)

NeolR dua edin keseler rahim agzina dayanmis
Dayanacak hic gucum kalmadi
Haayatim kabus gibi
Allah askina boldua

canım son durumun nedir.inş bekler bebişler 28.haftalarını.ama önce sen sakin olmalısın.stres çok etkili bu durumlarda.sen sakinleşirsen bebeklerde sakinleşir.netten baktım senin durumuna biraz ikiz bebeklerde bu durumun yaşanması daha çok oluyormuş.dualarımızla yanınındayız canım inş atlatıcaksın bu durumu.inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşucaksın bebeklerine.sadece sabırlı ol sakin ol bol dua et canım.Allah yardımcın olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…