Arkadaslar allah rizasi icin bana dua edin
Ragim agzi15mm e dusmus
Iki gundur hastanede kaliyom
Ne kadar kalicamda belli degil
Dua edinde allah sifa sabir versin
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Bide gurbetteyim cok fenayim
Kardelen canim inanki senin yasadiklarini en iyi ben anlarim, hem gurbetlik hem bu kadar erken dogum riski, insani zaten mahvediyor... Rabbim yardimcin olsun ins. bende 5 gun kaldim ve ciktim... iyikide cikmisim elhamdullilah daha iyiyim.... ben biliyosun yavrularimdan birini kaybettim, digeri icinde dua ile rabbim omur vermisse ins, dunyaya gelcek... Rahim agzi bendede kisalma ve acilma var dediler 1cm kadar, ben o zaman guzelim 23.hafta 5 gunluk'tum bebek dogucak diye bana bebek icin ciger gelistirici igne vurdular, bana serum verdiler... yok sancilarin geliyo dediler aldilar beni dogum haneye ben nasil agliyorum, daha cok kucuk, cok erken yapmayin diye... ama cok sukur bugun 25 hafta 2 gunluk olduk.. inanaki sende oyle canim bak gorurusun allahin izni ile 28 haftadan once hicbirsey olmiycak..... eN ERKEN BUNU DUSUNELIM.... canim yuksek bir ihtimal doguma kadar orda tutarlar seni, herhangi acil mudahaleye karsi... benim en son bakdiklarinda rahim agzi kapali, kisalma ciddi dereceerlde olmadi ve bebegimin gelisimininde yolunda oldu icin cikmamda sakinca olmadini soylediler....
Ben hastanedeyken, oda arkadasim cok horladi icin hic uyaymiyor, dinlenemiyordum... bide hastanede duzenli doktorlar gelip bebek bugun dogarsa su suu olcak, hazirmisin... hani bak bu riskler var... misal bana doktor 24 haftamda bebek simdi dogsa %50 yasama sansi var diyodu.... ama yasasada , aklina gelebilcek butun riskleri sayiyodu olabilir diye ve bana soruyodu... bu kosullarda , bu haftada dogurusan elimizden geleni yapmamizi istiyomusun yoksa, yoksa demekte KADEERINE TERK ETMEK... ben kesinlikle diyodum %1 sansi bile varsa bebegimin ben bu bebegi istiyorum,,,, simdi kardelen sende ayni canim sen doktorlar sana her an dogum olabilir dedinde, Yok de ben bebeklerimle konustum onlarin hic gelmeye en azindan 3-5 hafta daha niyetleri yok de, ve kendinide buna inandir LUTFEN, diger turlu inanaki aglamanin, umutsulugun, hicbirseye faydasi yok, Guclu olmak zorundasin, zorundayiz..... bol bol istirat et, morelini yuksek tut, ben hastanedeyekn gozum hep kapidaydi, biri gelse biri gelsede iki kelime edip rahatlasam diyem... bu gurbetin en buyuk yalnizligini hastaneye dustunmu hissediyosun ama sabir cekmekden baska yapcak, rabbime siginmaktan baska yolumuzda yok.....
sende gleismerlini bildir, rabbim yar ve yardimcin olsun....