- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.581
canım son durumun nedir.inş bekler bebişler 28.haftalarını.ama önce sen sakin olmalısın.stres çok etkili bu durumlarda.sen sakinleşirsen bebeklerde sakinleşir.netten baktım senin durumuna biraz ikiz bebeklerde bu durumun yaşanması daha çok oluyormuş.dualarımızla yanınındayız canım inş atlatıcaksın bu durumu.inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşucaksın bebeklerine.sadece sabırlı ol sakin ol bol dua et canım.Allah yardımcın olsun inş
Kardelencim Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını.
aaksoyoğlu odana bayıldım bende böyle beyaz yada krem büyüyen oda istiyorum, modelin çok hoşuma gitti. Doktora dün kızım için döndü mü diye sorduğumda dönmüş ama zaten daha vakti var sonuna kadar her an dönebilir dedi. Yani seninkinden de hala ümit var bence.
Bu arada sempatikcim kilom sabah itibariyle 70.5, kızımında 1800 gr.
Canim bEnim allah razi olsun senden
15 mm de rahimagzi
Keselerden biride sismmis
Sakin kalamiyomki olecem gibi
Tasiyamiyom minik kizlarimi
Oysa ne kadar sevmistim onlAri
Hic boyle hayal etmemistim
Gunler yil oldu bana
Dua et bana rabbim sabir bebeklerede yasama gucu versin
sılanaz ....kardelen .....
canlarım hepimiz icin cok dua ediyorum ama baş sıradasınız kardelen canım biliyorum cok cok bir durum ama güclü olmaya calış bebişlerin icin inşşş bu günler geçicek benim karsimda oturan bir komsum var kızının sürekli bebişleri düsüyodu gecen sene hamile kaldı doktor gözeteminde bu kez 26 hft ken bebigi dünyaya geldi simdi 3 yasında kızı ismi ecrin hic ümidim yoktu diyo .Allahım nasip edicekse ediyor biz ne yaparsak yapalım.
sılanaz ....kardelen .....
canlarım hepimiz icin cok dua ediyorum ama baş sıradasınız kardelen canım biliyorum cok cok bir durum ama güclü olmaya calış bebişlerin icin inşşş bu günler geçicek benim karsimda oturan bir komsum var kızının sürekli bebişleri düsüyodu gecen sene hamile kaldı doktor gözeteminde bu kez 26 hft ken bebigi dünyaya geldi simdi 3 yasında kızı ismi ecrin hic ümidim yoktu diyo .Allahım nasip edicekse ediyor biz ne yaparsak yapalım.
Gecer dimi gecicek kizlarimla evime gidecem demi
Annelerini birakmaz onlar demi
Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu
Onalr gelmeden once kim anne dese aglardim
Ama onlarla kendimi bille unutmustum
Gecer biter kizlar seni birakmaz de ne olur
tabi geçicek canım benim... bol bol ayetel kürsi oku onlara rabbim korusun bebişlerini bak 24 hafta bitmis az daha sabret biliyorum cok zor ama rabbim inşş dualarımızı kabul edicek inşş daha da ilerliyecek haftaların.Gözetim altında tutmaları cok iyi.
keske seni haftanda olsaydim
ınan simdi bunun icin herseyimi verirdim
rabbim sana tam zamaninda kucagina almani nasip etsin
Insani gurbetlik bitiriyo
Annemi babami oyle ariyomki
Nefret ediyom burdan sanki yalniz bi kuyuya atilmis gibiyim
Rahim agzi 15 mm ama keselerdenbiri sismis
Oyle korkuyom oyle icim daraliyoki
Uyuyamiyom yiyip icemiyom
Bigun bi yil gibi burda
Rabbim sabir diyom usulca agliyom disari bakip bakip
Icim yaniyo sanki durmadan
Ne olur dua et
Beni en iyi sen anlarsin
Hic bi laf teselli vermiyor
Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu
CANIM MAŞALLAH SİZE YAVAŞ YAVAŞ DOĞUM SIRALARIMIZ GELİYO YÜZDÜK YÜZDÜK SONUNA GELDİKHerkesten güzel haberler okuyup sevindim. Umarım böylede devam eder. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kızım nihayet kafayı aşağıya çevirdi. Dün akşam fark ettim hatta eşime de söyledim bugün doktorda teyit etti. Kızımız 32. haftada 1800 gr olmuş. Kasılmaları sordum doktora düzenli aralıklarla sıklaşmadığı ya da ağrıyla beraber olmadığı sürece sorun yok dedi doktorumuz.
CANIM DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ ALICAZ BURDANArkadaslar allah rizasi icin bana dua edin
Ragim agzi15mm e dusmus
Iki gundur hastanede kaliyom
Ne kadar kalicamda belli degil
Dua edinde allah sifa sabir versin
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Bide gurbetteyim cok fenayim
MAŞALLAHKızlar az önceki uzun mesajımdan sonra sıra Sare Hanım'a geldi. Tam 5 haftalık uzun bir süreden(bayram tatilinden kaynaklı) sonra Cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı. Uzun uzun dr inceledi, bizde doyasıya kızımızı izledik. Kızımın maşallahı var, 1290 gr olmuş. Femur uzunluğu da 5,4 icm di. Kağan amcadan (İnternetten okuduğum gebelik net sitesi,Kağan Kocatepe) okuduğumu göre femur uzunluğunu 7 ile çarpıyormuşsun, yaklaşık boyunu veriyormuş. Bu durumda kızımız yaklaşık 38 cm. Bir de 4D fotosunu verdi kızımızın. Çok tatlı walla. Gözleri çekik gibi, anne ve babasından, Yüzünün yuvarlaklığı anneme benziyor. Annem de görünce çok mutlu oldu. İnşallah göz rengi de anneme benzer, annemin gözleri açık yeşildir:)
Cumartesi günü de aile dostumuzun oğlunun sünnet düğünü vardı. Oradaydık çok hoş bir düğündü. Oyuna kalkamadım ama yerimden eşlik ettim hep. Baya geç geldik. Gelir gelmez hemen pc başına oturup Sare'den sizlere haberler vereyim dedim. Oldukça geç oldu. Sabaha görüşürüz artık.
Sempatikcim benim kilomu da yazayım, 29. hafta itibari ile 73,5 kg. Kızımızın kilosunu ve boyunu da yukarı da belirttim (1290 gr, 38 cm.). Sana zahmet listeye ekleyebilir misin canım?
Eki Görüntüle 254599
Telden eklemeye çalıştım odamizi bakalım ekleyebildimmi.
Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu
Kizlarr kizimin ismini kesin Simay koymaya karar verdim okadar isime bakiyorum yok illaki bunu kafama taktim bunu begendimya suan oyle seviyorum artik isim bolumunede ekledim ismini :)
kilomda haftadir ayni kilo almiyorum 73 te takili kaldi bi yandanda aklim kizimin kilosunda aceba o aliyomu kilo diye, bundan sonrada detayli olmaz sanirim ,normal muayeneye gidincede kilosunu ogrenemiyorum doguma kadar beklicem insallah ozamana kadar biraz toparlar kendini, benim kiz 32. hafta 1562 gr 2011 kasim annelerinde bi arkadas ayni haftada 2.500 gr imis masallah tam tombik olcak, hani okadarda olsun istemiyorumda insallah biraz toparlar kendini
bugun gorumcem puset parasini verdi 400 euro daha pusete bakmadik aslinda baktik bi tane vardi 999dan 700 e dusuyor magaza kartiylada 100 dusup 600 oluyordu ama cok parcali puset ve ana kucagini cok begendim ama digerleri gereksiz bize ev durumumuz malum nereye koycambebegin bayo kuvetine bile yer bulamadimda yatak dolabimin ustune koydum , artik ondan vazgectik 2li puset ve ana kucagina bakiyorum bugun bi magazanin sitesine baktim cok guzel bi model buldum cok kullanisli fiyati 380 euro ,internette baska sitede 300 euroydu insallah bunu almayi dusunuyorum bakin bakalim sizce nasil, puseti iki cesit kullaniliyo ismi ne bilmiyorum ama kesin ana kucagidir hani auto olan degilde normal olan varya onun seklinde kullaniliyor resimde belli oluyor bide videosuna bakin begecekmisiniz ona gore alayim fikirlerinizi bekliyorumm
bu videosu
Poussette duo Sleep & Go
buda resimleri