- 10 Kasım 2009
- 155
- 6
- 46
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar doktorumuzu gördük geldik
29. haftada kızımın kilosu 1.270
boyu 38 cm olmuş
diyet bana yaramış bu ay hiç kilo almamışım 61.400 den devam sempatikcim ekler misin?
canım azra miray olacak tekrar değişmesse :)Ben burda oyle lohusa geceligi falan bulamiyorum, turkiyede ozel yapiliyor 4 tane pijama aldim 2si onden baglamali 2side onden dugmeli heralde bunlari kullanicam en az 4 gun kalcaz hastanede insallah yeterli olur.
Tesekkur ederiz tezesi senin kizin ismi simdi azrami yoksa beyzami listede beyza yaziyor yada iki isimmi koyucan
maşallah size canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.
darısı bizim başımıza inşaalah bu cuma da bizim randevumuz var
masallah canim bebeisin cicilerine sende baya tamamlamisin ,genelde hazira konmusun oh ne guzel ben hep kendimden, simdi annem turkiyede gelirken orgulerii o yaptirip getircek, kaynanamda bi battaniyeyle bi alt ust takim almis, onu bana aldigini bile soylemedi bi gun disari ciktigimda bi baktim odama koymus ben bisey demedim oda demedi ,bende koydum bi kenarda duruyo :) senin bebik sansli desene, kiz icin olan hirka cok tatliymis, artik bize ornek olsa neki kim yapacak :)
avent emziklerin gece yanan dimi aynisini bende almistim
evet hediye cok gelir ama turkiyede :) burda komsular getirirde yeni giyilcek degil genelde buyuk kiyafetler getirirler benim aldiklarim ilk 3 aylik oluyo
canım azra miray olacak tekrar değişmesse :)
saol canım iyi haberlerle gelirsin umarım
bu arada cicilerin pek güzelmiş hayırlısıyla giysin inşallah
bana da çok hediye gelir alma diyorlar ama kendimi tutamıyorum
evlenirkende borcam alma herkes getirir dediler kimse borcam almadı
bu sefer şansa bırakmadım
masallah canim size ya , bizdemi diyet yapsak ne hem kilo almiyosun hemde bebege kilo aldiriyosunb, gerci hos bende mide yuzunden hep diyetteyim 1 aydir ne kendim aldim nede bebek dogru durust aliyor cok kisiden duyuyorum diyet yapanlarin bebeisleri daha kilosu yerinde oluyor
bu arada yaziya bayildim valla cok hakli yazmisler kesinlikle dogru, burda yabancilar yeni dogmus bebegi kis ortasind bile uzerinde inceceik bisey varken disarda gezdirirler, bebekler aglayinca hemen kucaklarina almazlar birak biraz aglasin diye, ozellikle burda orgu yunlu seyler pek satilmaz genelde hep tercihleri normal ince seyler olur yani biz turklerle bu yabancilar cok ayri, ha ben yabanci ulkedeyim ama turk anasi olcam yine ayni cok seyleri uygulucaz zannediyorum,bide haliyle cok beklenen ilk bebek olunca insanin herseyden korkmasi sakinmasi elde olmucak
isim konusunda ben en iyisi bi degisiklik yapmayim oylece kalsin nasil olsa fikirler degisck gibi geldi bana ama azrasi kesin sanirim dimi
birde hediye olarak ne getirirler dersen aksine onu getiren olmaz dimi
evet bende herşeyi 0-3 ay aldım sonrasında da gelmesede almaya vaktimiz olur nasılsa.
benim oğlum şanslı hakkaten anneannesinin ilk torunu olacak, birazda zor geldiği için herkes üstüne titriyor sağolsunlar. ama senin kızınında maşallah çok zevkli bir annesi var kimse birşey almasa ne yazar annesi herşeyini hazırladı bile. sağlıklı iyi günlerde giysinler inşaalah gerisi önemli değil.
şekerin tek iyi yanı bu oldu diyet yapınca dediğin gibi sadece kuzucuğum kilo almış çok sevindim :)
azrası var artık kesin miray sallantı da :)