- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.641
canım sen kafasının döndüğünü anlayabildinmi ya biz nası anlıcaz ? sen sürekli yan durmasından şikayetçiydin öle olursa mecbur sezeryan diyordun. peki bu saatten sona tekrar yan durma veya ters durma ihtimali varmı ? ben anlamadım yoksa bu son dakka doğumdamı bakılıp doğumun nası yapılacağına karar veriliyo:26:
kilosuda maşallah
Sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin inşallah
ay gelsinde hayırlısıyla eklerim resimlerini içimizde en önce doğum yapacak sensin sanırım
hazırlıklar ne durumda ben bu lohusa geceliğini falan almadım daha bi türlü karar veremiyorum erken mi acaba daha
vayy be 27 haftalık olmuşuz
dün çok korktum ama benyaz bitmeden son bi temizlik yapım dedim kıyı köşe. 6 metre halı vardı salonda onu kaldırdımmı ! sonada astım balkona bi güzel vurdum , çevirdim tekrar vurdum bunları tek başıma yapıyorum dikkatinizi çekerim sona topladım kaldırdım serdim bi güzel.
sona hamile olduğumu hatırlardım elimi karnıma koydum içime bi acı düştü ,hüngür hüngür ağlıyorum ben naptım die. ya bişi olduysa oğlumasol tarafıma yattım ses seda yok ben yine ağlıyorum sona eşim geldi oda kızdı bi güzel ben sana yardım etmiyommu bekleseydin die. ama sona oğluşum kımıl kımıl etti. şimdi bile gıdıklıyo sanki beni
yani kızlar demem oki benim yaptığım hataya düşmeyin nerdeyse 7 aylık oldum ben haala bazen kendimi temizliğe kaptırıp koyveriyorumallah korusun ya bişi olsaydı... kendimi hiç affetmezdim
evet canım yorganı battaniyesi ve yastık kılıfı bunlar ama annesi yapmadı malesef. becerikli sayılırım aslında ama hamilelikte çok tembel oldum kolum kalkmıyor. bunlar annesinin bebekliğinden kalma ve ekleyeceklerimin çoğuda öyle anneannesi hazırlayıp gönderdi oğluma bir yıkayıp ütülersem mis gibi olurlar yep yeniler daha
yeni olanları ise anneanne ve babaannesi ördü. hazır olanların çoğunu bile anneanne, babanne, teyzeler, halalar... aldı annesi ancak birkaç parça bir şey aldı oğluna.
bu arada bir tane pembe yelek var onu teyzem bebeğimin cinsiyeti belli olmadan örmüştü çok beğendiğim için ekledim belki kızı olanlara örnek olur diye.
Eki Görüntüle 255685 Eki Görüntüle 255704 Eki Görüntüle 255703 Eki Görüntüle 255702 Eki Görüntüle 255700 Eki Görüntüle 255699 Eki Görüntüle 255698 Eki Görüntüle 255697 Eki Görüntüle 255696 Eki Görüntüle 255695 Eki Görüntüle 255694 Eki Görüntüle 255693 Eki Görüntüle 255692 Eki Görüntüle 255690 Eki Görüntüle 255691 Eki Görüntüle 255689 Eki Görüntüle 255687 Eki Görüntüle 255686 Eki Görüntüle 255705 i
selam kızlar doktorumuzu gördük geldik
29. haftada kızımın kilosu 1.270
boyu 38 cm olmuş
diyet bana yaramış bu ay hiç kilo almamışım 61.400 den devamsempatikcim ekler misin?
canım işte odasının siparişini verdim ayın 27sinde gelecek.kıyafetleri tamam.belki fazladan hoşuma giden bişey görürsem ondan alırım.hepsi 3 aylık kıyafetlerimiz.3 ay sonra tekrar alışveriş telaşı başlayacak heralde:).ben bi tane lohusa pijaması aldım şimdilik.beğendiğim türden bişeyler bulamıyorum.sabahlıklı falan 3 lü takım olsun istiyiyorum.ama bulamadım henüz.senin için erken değil beğendiğin bişeyler bulursan mutlaka al canım.ben şimdi bulamıycam diye korkuyorum.bu ayın sonundada diğer eksiklerimi alıcam inş.banyo seti biberon emzik falan bebek şekeri hepsini alıcağım yer belli.onun için onlara telaş etmiyorum.bakalım hayırlısı artık.
maşşallah fıstığa kocaman olmuş.anasınada maşşallah hiç kilo almamış ne güzel.azra miray ismi çok güzel canım.bence miray sallantıda kalmasın çok yakışmış azranın yanına.adıyla yaşasın inş..bu arada türk anası muhteşem olmuş.genel olarak öyleyiz galiba.ama şuda var örgülerin sıklılığı türkiyedeki yakacak probleminden.çoğu ev hala sobalı.kombili evlerde tasarruf için az yakılıyor.e nolucak bebekte lahana gibi kat kat giydiriliyor:)))ben çocukken çok inatmışım kışın atlet kilot gezermişim evde anneme hiç türk anası olma şerefini yaşatmamışım:))))bakalım benim yavru bana çekerse yandık.babasıda bende çok inadız.bize mum tutturabilir.
vayy be 27 haftalık olmuşuz
dün çok korktum ama benyaz bitmeden son bi temizlik yapım dedim kıyı köşe. 6 metre halı vardı salonda onu kaldırdımmı ! sonada astım balkona bi güzel vurdum , çevirdim tekrar vurdum bunları tek başıma yapıyorum dikkatinizi çekerim sona topladım kaldırdım serdim bi güzel.
iyi geceler arkadaşlar cok yazmıssınız hepsini okuyamadım elfkaya canım ya inanamadım nasıl yani dedim kız bu halde halı mı yıkanır allah senivalla ben cok abartdım inan yere bile egilmiyorum ablamları kardeşlerimi çagırıyorum geliyorlar sagolsunlar insan bu zamanda insan arıyor.
bella83 tebrik ediyorum hic kilo almamısınsadece bebis alıyomuş kıskandım valla benim kilolar aldı başını gidiyo .....
kardelenimsin bebisine saglıkla giydirirsin inşş hepsi birbirinden güzel bayıldım.
bende dün 2 tane hastane çıkışı aldırdım ilk kez alışveriş yaptırdım erken mi bilmiyorum inşş yarın resimlerini koymaya çalısıcam bakarsınız hepinizi çok öpt .
Herkese günaydııınnn!!!
Arkadaşlar, benim bu kasılmalarım 1-2 gün duruyor, sonra yine geliyor, mesela bütün akşam kasılı kalıyor karnım. Size de oluyor mu? Ya da benim haftalarımda oluyor muydu?
hoşgeldin şekerim :)))))))))iyi geceler biz geldik evimize bu gece,tatilimiz bitti yani
güzel ama yorucu bi tatildi çok şükür bi sıkıntı olmadan atlattık
sizler nasılsınız ne var ne yok
magnezyum tek çözümü bir de bol kalsiyum alıcaksın bundan sonrası kasılmalar çok normalmiş ve artarak devam edecek sanırımHerkese günaydııınnn!!!
Arkadaşlar, benim bu kasılmalarım 1-2 gün duruyor, sonra yine geliyor, mesela bütün akşam kasılı kalıyor karnım. Size de oluyor mu? Ya da benim haftalarımda oluyor muydu?
canım bu benim uyguladığım şeker diyeti sende de çıkmış sanırım ilk günler zorlasada sonra alışıyo insan24.hafta itibariyle kilom 84 bu aY 1 kilo almışımm totalde 11 yapıyoooooo(
bebişlerim de kızım 555 gr oğlum da 608 gr
bugün 11 de dahiliye dr randevum var bakalım diyet verecekk
bu arada b,rsürü şey aldım bebişlerime üşenmezsem ekleyecem
battaniye,havlu,badyler,hatta 1 yaşları için mont bile aldık :))
ama daha hastane çıkışları bile yok :))
hoşgeldin şekerim :)))))))))
magnezyum tek çözümü bir de bol kalsiyum alıcaksın bundan sonrası kasılmalar çok normalmiş ve artarak devam edecek sanırım
canım bu benim uyguladığım şeker diyeti sende de çıkmış sanırım ilk günler zorlasada sonra alışıyo insan
sabah uyanınca :
1 bardak süt
1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık
2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem
2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir
2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
Günaydınn
Bella Miray adı çok güzel bence kocanı ikna etaslında Beyzada çok güzel benim kızım olsaydı Berrak yada Beyza olacaktı. hepsi güzel bakalım yada kura çekersiniz doğunca
bana herkes kızmıştmm yaptığım çok yanlış bişi bende biliyorum ama yardım eden yokki annemler uzakta, cuma günüde eltimler ve başka misafirler gelecek yatılıya. zaten bi odam inşaat halindeydi içine strafor alçı döşedik boya yaptık onun bütün pisliğinide ben temizledim camını çerçevesini ben sildim dünde koltukları falan sildim bütün odaları temizledim ama akşam olunca bi banyo yapım dedim sona inanın oturamadım bütün etlerim sanki ağrıyordu çok yoruldum sonada sinirden ağladım 1 saat boyunca rüyamda kabuslar gördüm offff çok boğdum dimi sizi
ama kızlar demem o ki hırsımdan yapmadım temizliği benden başka yapacak olan yoktu mecburiyetten yaptımşimdi eltimler gelip gitsin tekrar totoma döncek ev biliyorum ve yüzdende çok sinirleniyorum , herneyse öptüm hepinizi
24.hafta itibariyle kilom 84 bu aY 1 kilo almışımm totalde 11 yapıyoooooo(
bebişlerim de kızım 555 gr oğlum da 608 gr
bugün 11 de dahiliye dr randevum var bakalım diyet verecekk
bu arada b,rsürü şey aldım bebişlerime üşenmezsem ekleyecem
battaniye,havlu,badyler,hatta 1 yaşları için mont bile aldık :))
ama daha hastane çıkışları bile yok :))