2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Insani gurbetlik bitiriyo
Annemi babami oyle ariyomki
Nefret ediyom burdan sanki yalniz bi kuyuya atilmis gibiyim
Rahim agzi 15 mm ama keselerdenbiri sismis
Oyle korkuyom oyle icim daraliyoki
Uyuyamiyom yiyip icemiyom
Bigun bi yil gibi burda
Rabbim sabir diyom usulca agliyom disari bakip bakip
Icim yaniyo sanki durmadan
Ne olur dua et
Beni en iyi sen anlarsin
Hic bi laf teselli vermiyor

canım son durumun nedir.inş bekler bebişler 28.haftalarını.ama önce sen sakin olmalısın.stres çok etkili bu durumlarda.sen sakinleşirsen bebeklerde sakinleşir.netten baktım senin durumuna biraz ikiz bebeklerde bu durumun yaşanması daha çok oluyormuş.dualarımızla yanınındayız canım inş atlatıcaksın bu durumu.inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşucaksın bebeklerine.sadece sabırlı ol sakin ol bol dua et canım.Allah yardımcın olsun inş

Canim bEnim allah razi olsun senden
15 mm de rahimagzi
Keselerden biride sismmis
Sakin kalamiyomki olecem gibi
Tasiyamiyom minik kizlarimi
Oysa ne kadar sevmistim onlAri
Hic boyle hayal etmemistim
Gunler yil oldu bana
Dua et bana rabbim sabir bebeklerede yasama gucu versin

Kardelencim Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını.
aaksoyoğlu odana bayıldım bende böyle beyaz yada krem büyüyen oda istiyorum, modelin çok hoşuma gitti. Doktora dün kızım için döndü mü diye sorduğumda dönmüş ama zaten daha vakti var sonuna kadar her an dönebilir dedi. Yani seninkinden de hala ümit var bence :KK34:.
Bu arada sempatikcim kilom sabah itibariyle 70.5, kızımında 1800 gr.

evet krem de çok güzel olur canım ya sen diyince farkettim.acaba kremmi yaptırsamki bende:) ama eşimde beyaz olsun dedi artık beyaz olur bizimki.
demek hala ümit var benim kızın dönmesine:KK60::KK60: ben sezeryan olacağım için aslında doğum yoluna dönmesine gerek yok ama böyle taşımak çok zorlaştı artık.herkez ikiz sanıyor.odaa sığmıyor artık böyle sürekli geriniyo galiba içerde bi iteklemeye başlıyor nefesim kesiliyo.gerçi demekki böyle rahat hanfendi yoksa bi dönme çabasına girerdi:))

Canim bEnim allah razi olsun senden
15 mm de rahimagzi
Keselerden biride sismmis
Sakin kalamiyomki olecem gibi
Tasiyamiyom minik kizlarimi
Oysa ne kadar sevmistim onlAri
Hic boyle hayal etmemistim
Gunler yil oldu bana
Dua et bana rabbim sabir bebeklerede yasama gucu versin

canım benim ya kıyamam ben sana Allahım sabırlar versin Anne baba da yok gurbette çok iyi anlıyorum seni.ama sen şimdi Allaha sığın bebeklerini o verdi sana inş sağlıkla kucağınada almayı nasip edicek.şu hayatta okadar çok hayal etmediğimiz şeyler yaşıyoruzki.sen bebeklerini çok seviyosun bizi yaratan rabbimiz bizi nasıl seviyor bir düşün.sen herşeyi unut ona sığın.yalnız değilsin orda.bebeklerinde seninle şuanda.ben azıcık sinirleniyim üzülüyüm benim minik kızımın kalbi nasıl deli gibi çarpmaya başlıyor inanki hissediyorum içimde.ve okadar çok kıpırdanıyo rahat duramıyo.ben ne zaman sakinleşsem oda duruluyo sakinleşip uyuyo.onun için sende sakin olmalısın canım
(Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh) bu duayı oku bol bol hem sabır verir.hem üzüntü ve kedere çok iyi gelirmiş.ben ssinirlenince okurum hemen ve sakinleşirim.inş herşey çok güzel olucak yeterki sen umudunu kaybetme

sılanaz ....kardelen .....
canlarım hepimiz icin cok dua ediyorum ama baş sıradasınız kardelen canım biliyorum cok cok bir durum ama güclü olmaya calış bebişlerin icin inşşş bu günler geçicek benim karsimda oturan bir komsum var kızının sürekli bebişleri düsüyodu tekrar hamile kaldı doktor gözeteminde bu kez 26 hft ken bebigi dünyaya geldi simdi 3 yasında kızı ismi ecrin hic ümidim yoktu diyo .Allahım nasip edicekse ediyor biz ne yaparsak yapalım.

Son düzenleme:
canlarım hepimiz icin cok dua ediyorum ama baş sıradasınız kardelen canım biliyorum cok cok bir durum ama güclü olmaya calış bebişlerin icin inşşş bu günler geçicek benim karsimda oturan bir komsum var kızının sürekli bebişleri düsüyodu gecen sene hamile kaldı doktor gözeteminde bu kez 26 hft ken bebigi dünyaya geldi simdi 3 yasında kızı ismi ecrin hic ümidim yoktu diyo .Allahım nasip edicekse ediyor biz ne yaparsak yapalım.

Gecer dimi gecicek kizlarimla evime gidecem demi
Annelerini birakmaz onlar demi
Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu
Onalr gelmeden once kim anne dese aglardim
Ama onlarla kendimi bille unutmustum
Gecer biter kizlar seni birakmaz de ne olur

canlarım hepimiz icin cok dua ediyorum ama baş sıradasınız kardelen canım biliyorum cok cok bir durum ama güclü olmaya calış bebişlerin icin inşşş bu günler geçicek benim karsimda oturan bir komsum var kızının sürekli bebişleri düsüyodu gecen sene hamile kaldı doktor gözeteminde bu kez 26 hft ken bebigi dünyaya geldi simdi 3 yasında kızı ismi ecrin hic ümidim yoktu diyo .Allahım nasip edicekse ediyor biz ne yaparsak yapalım.

Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu

Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu

tabi geçicek canım benim... bol bol ayetel kürsi oku onlara rabbim korusun bebişlerini bak 24 hafta bitmis az daha sabret biliyorum cok zor ama rabbim inşş dualarımızı kabul edicek inşş daha da ilerliyecek haftaların.Gözetim altında tutmaları cok iyi.

Son düzenleme:
tabi geçicek canım benim... bol bol ayetel kürsi oku onlara rabbim korusun bebişlerini bak 24 hafta bitmis az daha sabret biliyorum cok zor ama rabbim inşş dualarımızı kabul edicek inşş daha da ilerliyecek haftaların.Gözetim altında tutmaları cok iyi.

KEske seni haftanda olsaydim
Inan simdi bunun icin herseyimi verirdim
Rabbim sana tam zamaninda kucagina almani nasiP etsin

keske seni haftanda olsaydim
ınan simdi bunun icin herseyimi verirdim
rabbim sana tam zamaninda kucagina almani nasip etsin

amin canım inşş hepimiz cok çektik rabbim hepimizin yavrularını korusun ben de hala o kadar cok korkuyorum ki anlatamam bütün gün evin icindeyim korkumdan hicbir sey yapmıyorum inşş sende geliceksin bu haftalara .

Insani gurbetlik bitiriyo
Annemi babami oyle ariyomki
Nefret ediyom burdan sanki yalniz bi kuyuya atilmis gibiyim
Rahim agzi 15 mm ama keselerdenbiri sismis
Oyle korkuyom oyle icim daraliyoki
Uyuyamiyom yiyip icemiyom
Bigun bi yil gibi burda
Rabbim sabir diyom usulca agliyom disari bakip bakip
Icim yaniyo sanki durmadan
Ne olur dua et
Beni en iyi sen anlarsin
Hic bi laf teselli vermiyor

Canim ben anne ve babama nasil kiziyodum, niye aramiyolar, niye sormuyolar... hicbiseyden haberleri olmadi halde... hastaneler cok zor,,, turkiye'de olsan tabiki bambaska duyan gelir annen, ailen yanind olur... ben dayanamayip annemi aramistim, hungur hungur aglayip bi rahatlamistim.. onlarida uzmek istemiyorsun ama onlarin ilgisinede en cok ihtaycin oldu zaman,,,,, Esim benim durumumu yasadimiz ulkedeki arkadaslarimin bilmesinide istemiyordur,, kimseye soylememistim.. bir gece patladim ben nasil agliyorum esim diyo ne oluyo, hastane cok zor diyorum, gelen yok giden yok kafayi yiycem,,,,, ondan sonra o benim bir kac arkadasa demis durumu hemen geldiler inan bana nasil morel oldu simdi sennn... canim paylastikca insan rahatliyor seni rahatlatcak kisielrle gorus, ara yalniz hissetmemek icin kendini ne yapman gerekiyorsa yaaapppp

Canim rabbimine sukretti ikiside seninle, ikisininde kucucuk kalpleri pitir pitir atiyo, sen yemeden olurmu hic.. ben en aci animda bile inanki yedim, yemiyipte ne yapcan o karnindakileri dusuncen onlarin gelisimi buyumesi icin yemen lazim senin,,kan kusanda o karnindaki kalpler attikca yiyceksin.. buyutceksin yavrularini... sadece acilma ve kisilma var sende sanirsam,... ben hastanede yatarken 20.haftalik suyu gelen... hasta gordum canim yasamaz demisler kadin 29 haftalik olmus kontrol altinda... surekli su iciyor, serum surekli kullunda... cikmayan candan umit kesilmez, ne zor durumda olupta 30.haftalarina ulasanlar vardiii... umutsuzluga kapilma.... SAKIN YEMEMEZLIK etme.... aglama sen agladikca onlar hissediyo, stres yapip nasil kasiliyolar onun icin guzelim yapma,,, ben kendimi kastikca cihazda bebekte nasil kasiyo bana gosteriyolardiii simdii... onlar icin guclu olma zamanii...

BAk ben simdi geldim hastaneden, dunden beri bebegim fazla oynadini hissetmedim, hemen atladim taxiye gittim baktilar hersey yolunda evime geldim... buda bizim dunya sinavimiz,,, rabbimin ddestegi ile ins. hersey cok guzel olcak inan, pozitif ol... kotuyu degil herzaman iyiye yogunlas cokkk zorrr bende biliyorum, benim icimde kopan firtinlar bilsen nasil siddtli ama sabredip bunada sukredip,, dua etmekten baska carem olmadini biliyorum....

Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu

Kardelen sen kizlarini ben oglumu, hasyirlisi ile rabbimin izni ile hastaneden kucagimiza alip cikarcaz saglikli, sihatli ins. simdi hastaneye gittimde gordum, kucucuk bebekler o araba koltuklarinin icinde, rabbim dedim bana ve ben gibi hasretle yavrularina kavusmayi bekleyenleride boyle bebekleriyle hastaneden taburcu olmayi nasip eyle....

sevilmezmi onlar hic can, can onlar... ama onlari bizden daha cok seven rabbim var her zaman hayirlisini iste kardesim, hayirsiz olanida hayra cevirsin rabbim ins. dogsalar bebeklerimiz yasar ama cok erken, daha buyuycek onlar sen hic uzulme... BIRAKMIYCAKALR BIZIIIII

kardelen canım allahım yardımcın olsun
seni hepimiz anlarız belki ama en iyi anlayan olarak sılanaz arkadaşımız yazmış söylenebilecek her şeyi.
söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama bebeklerin için toparlamak zorundasın kendini.
hepimizin duaları sizinle allahım yardımcınız olsun. bebeklerimizi sağlıcakla kucağınıza alacağız inşaallah hepimiz merak etme

Herkesten güzel haberler okuyup sevindim. Umarım böylede devam eder. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kızım nihayet kafayı aşağıya çevirdi. Dün akşam fark ettim hatta eşime de söyledim bugün doktorda teyit etti. Kızımız 32. haftada 1800 gr olmuş :nazar:. Kasılmaları sordum doktora düzenli aralıklarla sıklaşmadığı ya da ağrıyla beraber olmadığı sürece sorun yok dedi doktorumuz.
CANIM MAŞALLAH SİZE YAVAŞ YAVAŞ DOĞUM SIRALARIMIZ GELİYO YÜZDÜK YÜZDÜK SONUNA GELDİK :KK66:
Arkadaslar allah rizasi icin bana dua edin
Ragim agzi15mm e dusmus
Iki gundur hastanede kaliyom
Ne kadar kalicamda belli degil
Dua edinde allah sifa sabir versin
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Bide gurbetteyim cok fenayim
CANIM DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ ALICAZ BURDAN
SENDE İÇİNİ FERAH TUT MORAL ÇOK ÖNEMLİ SEN İYİ OL Kİ BEBEKLERİN DE İYİ OLSUN
Kızlar az önceki uzun mesajımdan sonra sıra Sare Hanım'a geldi. Tam 5 haftalık uzun bir süreden(bayram tatilinden kaynaklı) sonra Cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı. Uzun uzun dr inceledi, bizde doyasıya kızımızı izledik. Kızımın maşallahı var, 1290 gr olmuş. Femur uzunluğu da 5,4 icm di. Kağan amcadan (İnternetten okuduğum gebelik net sitesi,Kağan Kocatepe) okuduğumu göre femur uzunluğunu 7 ile çarpıyormuşsun, yaklaşık boyunu veriyormuş. Bu durumda kızımız yaklaşık 38 cm. Bir de 4D fotosunu verdi kızımızın. Çok tatlı walla. Gözleri çekik gibi, anne ve babasından, Yüzünün yuvarlaklığı anneme benziyor. Annem de görünce çok mutlu oldu. İnşallah göz rengi de anneme benzer, annemin gözleri açık yeşildir:)

Cumartesi günü de aile dostumuzun oğlunun sünnet düğünü vardı. Oradaydık çok hoş bir düğündü. Oyuna kalkamadım ama yerimden eşlik ettim hep. Baya geç geldik. Gelir gelmez hemen pc başına oturup Sare'den sizlere haberler vereyim dedim. Oldukça geç oldu. Sabaha görüşürüz artık.

Sempatikcim benim kilomu da yazayım, 29. hafta itibari ile 73,5 kg. Kızımızın kilosunu ve boyunu da yukarı da belirttim (1290 gr, 38 cm.). Sana zahmet listeye ekleyebilir misin canım?
MAŞALLAH :nazar::nazar:HEM ANASINA HEM DANASINA :)))))
Eki Görüntüle 254599
Telden eklemeye çalıştım odamizi bakalım ekleyebildimmi.

CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN PRENSESİN ODASINI BİZİM Kİ 27 SİNDE GELİCEK HEYECANLA BEKLİYORUMMMMMMMMMM

Cok seviyodum ben onlari
Cok Alismistim biliyonmu

canim benimya kac gundur yazamadim aklimdaydin hep sadece telden okudum ve dua ediyorum insallah kisa zamanda toparlarsin , ikiz bebekleri hepimiz biliyoruzki hep tehlike tasiyor, birde biz tup bebekle oldugumuz iccin iki kati artiyor

simdi kese sismis derken nasil oluyor yani kese asagida dusuk riskimi var?
benim arkadasim 2 ay kadar hastanede yatti ikiz hamileydi dusuk riskinden yani her ikiz annen bi hastanede yatiyor ama zamaninda bebegini kucagina aliyor insallah sende oyle olcaksin hepimizin dualarindasin herseyine dikkat et, ne kadar hastanede kalman gerekirse kal bu bebeklerden onemli degil ,komsumuzun gelini 6 kez dusuk yapti belirli bi zamana gelince dusuyordu artik benim doktorda dusme zamanina gelmeden kadini hastaneye yatirdi tam 7 ay hastanede yatti suan 2 aylik bebegi var ,yani demem oki herkesin ugrasi tek bebekleri insallah sende duzelip cikcaksin
bizi her gelismeden bildir merak ederiz biliyosun, insallah Rabbim seni ve kizlarini korusun kendine iyi bak

elfkaya canim biliyosun benim mide problemi durmadan devam ediyor ilac aldigim halde, yemek yemeye korkuyorum cok seyden mahrum kalip beslenemiyorum, yine sizinki gelip gecici benimki tumden kalici :KK43:
bunun icin genelde bikac yudum soguk sut iciyodum rahatlatiyordu ama bi sure sonra yine devam ediyordu bende aksama kadar oyle yapiyordum, ve suan devamli leblebi yiyorum kesinlikle tavsiye ederim hatta nettende bakabilirsin, leblebi midenin asidini ve suyunu aliyor simdi ise aksama kadar elimde leblebiyle dolaniyorum cok faydasi oluyor mutlaka dene
basur konusu ise benim yine hamilelik oncesinde basur degilde yirtilma oldu cok kabiz oldugumda hamileligin ilk zamanlari felaket agriyodu oturamiyodum doktora soyledim oda bisey yapamayiz bol sivi tuketmeye calis kabiz olma dedi sonrasinda sut su derken duzenledim ve gecen hafta bendede basur olurmus oysa basurum yoktu,bu cok hamilede oluyo malesef genelde kabiz oldugunda ortaya cikiyo ,tabi yine kabiz olmamaya dikkat ediyorum daha kotu olcak diye korkuyorum, nette okudum basurun disina ciktiginda oylece birakmayin elinizi kremleyip onu icine sokun yaziyor bende olustugu zaman oyle yapiyorum ozaman acitmiyor disinda kaldiginda acitiyor, valla biz kadinlar herseyi problem benim annemin dedigi kizim sende yiyosun mide problem cikarcaksin o yirtilma problem:KK1: yani bizde ayip yada utanma kalmiyo napalim :KK37:
ve dogumda daha fazla cikiyomus bu basur ondan cok korkuyorum insallah cogalmaz pofff icim daraldi:KK59:

Aaksoyoğlu canim cicileri begendigin icin tesekkur ayakkabilar evet burda baya bol cesit cesit insan almadan duramiyor birde burda indirim vardi cok ucuza aldim doldurdum evi ayakkabiyla giydirememekten korkuyorum cunk cok kisi diyor bebek ayaginda ayakkabiyla rahatsiz oluyor ayakkabi istemiyor diye bakalim insallah kullanmak nasip olur
mobilyayaida yaptiriyomusun masallah cok guzel bisey ya bayildim insallah bebis gule gule gunlerde kullanir
ana kucagina bayildim bende almak istiyorum ama daha esim bi yere goturmuyo iyice giciklasti yeter artik diyo bana e mecbur ihtiyaclari var magaza yakin degil kendim gitsem ehliyetim yok arabayla gitsem artik kocayi razi edersem gitcem bakicam bende
senin kizda insallah dogru yolu bulup en kisa zamanda donmeye baslar accikdaha bekle bakalim:KK1:

mehtaperkan demek seninkide dondu iyi sevindim buna, zaten belli oluyo dondugu insan daha fazla zorluyo kafasi asagidayken, kilonuzda cok guzel bi bizim kiz minicik gelecek heralde kafaya takmiyoum desemde accik takiliyo insallah zamanla alir kilo
canim dogum tarihimi doktorum demisti benimde normal sitede hesaplamamda 3 kasim yaziyor aslinda tekrar 3 kasim yapsam iyi olur dedi 11 ekimden sonra hazir olun 11 kasima kadar demisti ,artik tam gununu takmiyorum once sonra gelecek bi sekilde:KK1:
eklerim canim simdi bilgilerini

Silanaz canim sen nasilsin iyisin insallah suan ,doktora gitmisin yine, artik devamli bi ayagin hastanede olcak, bende bazen cok az hissediyorum hareketlerini tatli falan filan zorla hareketlendiriyorum ama senin durum malum devamli kontrol altinda olman gerekli hep kulagin bebekte olcak ,insallah hepimiz saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebekleri

rosesteel teyzeee cok tesekkur ederiz ciciler icin insallah guzelleri sizin olsun, aslinda daha cok guzel seyler varda masallah parasi pek guzel :) zaten fazla para gitti daha fazla bakmamaya calisiyorum cunku kiz bebislerin olcak artik her cikmada bayilip biseyler aliriz simdiden doldurmayalim :)
sare bebisimizde masallah olmus ,kilosu gayet guzel Rabbim insallah saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin artik az kaldi yavas yavas dogum zamani geliyor:)
eklerim canim simdi yeni bilgileri

kizlarr galiuba bu kadardi insallah kacirdigim olmadi yaz yaz oku oku bitmiyor bikac gun olmayinca :)
bilgilerinizi duzenlerim bugun

Kizlarr kizimin ismini kesin Simay koymaya karar verdim okadar isime bakiyorum yok illaki bunu kafama taktim bunu begendimya suan oyle seviyorum artik isim bolumunede ekledim ismini :)
kilomda haftadir ayni kilo almiyorum 73 te takili kaldi bi yandanda aklim kizimin kilosunda aceba o aliyomu kilo diye, bundan sonrada detayli olmaz sanirim ,normal muayeneye gidincede kilosunu ogrenemiyorum doguma kadar beklicem insallah ozamana kadar biraz toparlar kendini, benim kiz 32. hafta 1562 gr 2011 kasim annelerinde bi arkadas ayni haftada 2.500 gr imis masallah tam tombik olcak, hani okadarda olsun istemiyorumda insallah biraz toparlar kendini

bugun gorumcem puset parasini verdi 400 euro daha pusete bakmadik aslinda baktik bi tane vardi 999dan 700 e dusuyor magaza kartiylada 100 dusup 600 oluyordu ama cok parcali puset ve ana kucagini cok begendim ama digerleri gereksiz bize ev durumumuz malum nereye koycam :KK43: bebegin bayo kuvetine bile yer bulamadimda yatak dolabimin ustune koydum , artik ondan vazgectik 2li puset ve ana kucagina bakiyorum bugun bi magazanin sitesine baktim cok guzel bi model buldum cok kullanisli fiyati 380 euro ,internette baska sitede 300 euroydu insallah bunu almayi dusunuyorum bakin bakalim sizce nasil, puseti iki cesit kullaniliyo ismi ne bilmiyorum ama kesin ana kucagidir:KK9: hani auto olan degilde normal olan varya onun seklinde kullaniliyor resimde belli oluyor bide videosuna bakin begecekmisiniz ona gore alayim fikirlerinizi bekliyorumm

bu videosu
Poussette duo Sleep & Go

buda resimleri

Eklentiler

• $copyrighter.jpg
    $copyrighter.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $copyrightera.jpg
    $copyrightera.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 23
kard8elen06 lütfen bizi habersiz bırakma. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Hamilelerin duası kabul olur derler, bu kadar hamilenin duasını kabul eder İnşallah Rabbim.
Ne kadar zor olsada olumlu düşünmeye çalış, bebişlerimiz bizden çok etkileniyorlar.

Sempatik bol bol sol tarafına yatarak dinlen. Ayrıca okuduğuma göre pekmez ve muzlu sütte bebişlere kilo aldırıyormuş. Sağlıklı olsunda kilosu falan bahane. Bu arada araba güzel ama ben aynısını krafta incelemiştim, çok ağır bir araba bagajda çok yer kaplıyor bence, ben sonradan karar değiştirdim. Bu modeli alanlar mutlaka 1-1.5 yıl sonra birde baston modellerden alıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz Bella teyzesi.sende kızının odası gelince ekle resimlerini.ınş güzel günlerde kullanmak nasip olur.
Sempatik canım puset görüntü olarak çok guzel.ama onemli olan özellikleri.ben alüminyum kaplama olanlardan almayı düşünüyorum.diğerleri çok ağır oluyor çünkü.bi tane begendim.7 kilo tamamı.tek elle açılıp kapanmasida onemli.bir elinde bebek bir elinde araba tek başına olunca kolay açılıp kapanmali.birde ön tekerlekler 360 derece dönmeli.yoksa arabayı yönlendirmek zor oluyor.travel sistemde gereksiz geliyor bana.zaten kışın dogucak bebisler pek fazla çıkmam ben dışarı taşıma anakucaginada ancak minikken sigdigina göre travele gerek yok.baya fazla anlattım heralde canım tercih senin tabiki eklediginin özelliklerini bilmiyorum ama görüntüsü çok güzel.
Buarada isimede karar vermişsiniz canım simay bebek adıyla yaşasın ınş.

Kizlarr kizimin ismini kesin Simay koymaya karar verdim okadar isime bakiyorum yok illaki bunu kafama taktim bunu begendimya suan oyle seviyorum artik isim bolumunede ekledim ismini :)
kilomda haftadir ayni kilo almiyorum 73 te takili kaldi bi yandanda aklim kizimin kilosunda aceba o aliyomu kilo diye, bundan sonrada detayli olmaz sanirim ,normal muayeneye gidincede kilosunu ogrenemiyorum doguma kadar beklicem insallah ozamana kadar biraz toparlar kendini, benim kiz 32. hafta 1562 gr 2011 kasim annelerinde bi arkadas ayni haftada 2.500 gr imis masallah tam tombik olcak, hani okadarda olsun istemiyorumda insallah biraz toparlar kendini

bugun gorumcem puset parasini verdi 400 euro daha pusete bakmadik aslinda baktik bi tane vardi 999dan 700 e dusuyor magaza kartiylada 100 dusup 600 oluyordu ama cok parcali puset ve ana kucagini cok begendim ama digerleri gereksiz bize ev durumumuz malum nereye koycam :KK43: bebegin bayo kuvetine bile yer bulamadimda yatak dolabimin ustune koydum , artik ondan vazgectik 2li puset ve ana kucagina bakiyorum bugun bi magazanin sitesine baktim cok guzel bi model buldum cok kullanisli fiyati 380 euro ,internette baska sitede 300 euroydu insallah bunu almayi dusunuyorum bakin bakalim sizce nasil, puseti iki cesit kullaniliyo ismi ne bilmiyorum ama kesin ana kucagidir:KK9: hani auto olan degilde normal olan varya onun seklinde kullaniliyor resimde belli oluyor bide videosuna bakin begecekmisiniz ona gore alayim fikirlerinizi bekliyorumm

bu videosu
Poussette duo Sleep & Go

buda resimleri

Cnaim ayni bebek arabasi ve puset'i tam takim bende ya siyah yada kirmizi karar veremiyodum ikizlerim icin, simdi ogluma ins. bende bunlardan almak istiyorum cok kullanislilar, hele puset icin gelen ayri parca ile hayat cok kolaylasiyor ilk aylar, sonraki zaman 6 aydan sonrada tam duz olabildikelri icin cocuk cok rahat uyuyor burda'da cok pahalilarrr... ama bebek arabasinda herkes paraya kiyin diyodu... bizde kiymaya hazirdik.. kayinvaldeme desem alir ama ben kendim alcamm ins. burda da ayni uzuclukta olmadimiii baya bir pahali,,,,,,

X