Insani gurbetlik bitiriyo
Annemi babami oyle ariyomki
Nefret ediyom burdan sanki yalniz bi kuyuya atilmis gibiyim
Rahim agzi 15 mm ama keselerdenbiri sismis
Oyle korkuyom oyle icim daraliyoki
Uyuyamiyom yiyip icemiyom
Bigun bi yil gibi burda
Rabbim sabir diyom usulca agliyom disari bakip bakip
Icim yaniyo sanki durmadan
Ne olur dua et
Beni en iyi sen anlarsin
Hic bi laf teselli vermiyor
Canim ben anne ve babama nasil kiziyodum, niye aramiyolar, niye sormuyolar... hicbiseyden haberleri olmadi halde... hastaneler cok zor,,, turkiye'de olsan tabiki bambaska duyan gelir annen, ailen yanind olur... ben dayanamayip annemi aramistim, hungur hungur aglayip bi rahatlamistim.. onlarida uzmek istemiyorsun ama onlarin ilgisinede en cok ihtaycin oldu zaman,,,,, Esim benim durumumu yasadimiz ulkedeki arkadaslarimin bilmesinide istemiyordur,, kimseye soylememistim.. bir gece patladim ben nasil agliyorum esim diyo ne oluyo, hastane cok zor diyorum, gelen yok giden yok kafayi yiycem,,,,, ondan sonra o benim bir kac arkadasa demis durumu hemen geldiler inan bana nasil morel oldu simdi sennn... canim paylastikca insan rahatliyor seni rahatlatcak kisielrle gorus, ara yalniz hissetmemek icin kendini ne yapman gerekiyorsa yaaapppp
Canim rabbimine sukretti ikiside seninle, ikisininde kucucuk kalpleri pitir pitir atiyo, sen yemeden olurmu hic.. ben en aci animda bile inanki yedim, yemiyipte ne yapcan o karnindakileri dusuncen onlarin gelisimi buyumesi icin yemen lazim senin,,kan kusanda o karnindaki kalpler attikca yiyceksin.. buyutceksin yavrularini... sadece acilma ve kisilma var sende sanirsam,... ben hastanede yatarken 20.haftalik suyu gelen... hasta gordum canim yasamaz demisler kadin 29 haftalik olmus kontrol altinda... surekli su iciyor, serum surekli kullunda... cikmayan candan umit kesilmez, ne zor durumda olupta 30.haftalarina ulasanlar vardiii... umutsuzluga kapilma.... SAKIN YEMEMEZLIK etme.... aglama sen agladikca onlar hissediyo, stres yapip nasil kasiliyolar onun icin guzelim yapma,,, ben kendimi kastikca cihazda bebekte nasil kasiyo bana gosteriyolardiii simdii... onlar icin guclu olma zamanii...
BAk ben simdi geldim hastaneden, dunden beri bebegim fazla oynadini hissetmedim, hemen atladim taxiye gittim baktilar hersey yolunda evime geldim... buda bizim dunya sinavimiz,,, rabbimin ddestegi ile ins. hersey cok guzel olcak inan, pozitif ol... kotuyu degil herzaman iyiye yogunlas cokkk zorrr bende biliyorum, benim icimde kopan firtinlar bilsen nasil siddtli ama sabredip bunada sukredip,, dua etmekten baska carem olmadini biliyorum....