bu oyle cok pahali degil canim gorumcem 400 verdi bu 370 hatta nette bazi yerde 300 yani euro pahali degil normal bide kullanisli iste istedigim her ozellik var 4 tekerlekli,on tekerlek tamamen donuyor,araba hem onde hem arkada kullaniyor en cok dikkat ettigim ,iste bi takilan kafama agirligi
ilk bastan beri Simay ismi cok hosuma gidiyordu onu bi kosede bekletip baska isimlere bakiyorum ama aklim bi kere bunda kaldiya digerlerini kabul edemiyorum :) esim dedi yakinda bebek gelecek biz ismine karar vermedik , bende dedim ben karar verdi diye tabi haliyle bozuldu ,gerci onnce bu isim demistim ,suan hic ses cikmiyor karismadi oda kabullendi,ama erkek olursa kesinlikle ben koycam diyor, Allahim hele su dizidekilerin isimlerini koyanlara sinir olurdum buda erkek olsa oyle bisey koycak artik hayirlisi ,kendi anneme soyledim bayildi cok tatli bi isimmis diye, ama daha kaynana ve kayinpedere falan soylemedim cunku onlar soledigim anda tepki vercekler o nasil isim diye heralde dogana kadar aciklamam zaten cok kisiyede oyle diyorum bi dogsunda isim kolay diye :))