- Konu Sahibi Sympathique
- #3.561
canım battaniyen çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan inşaallah bana çevreden yapmasalardı bende yapardım çok hoşuma gitti beyaz olması da isabet olmuş kurdelalarla daha bir güzel görünür..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar allah rizasi icin bana dua edin
Ragim agzi15mm e dusmus
Iki gundur hastanede kaliyom
Ne kadar kalicamda belli degil
Dua edinde allah sifa sabir versin
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Bide gurbetteyim cok fenayim
Herkesten güzel haberler okuyup sevindim. Umarım böylede devam eder. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kızım nihayet kafayı aşağıya çevirdi. Dün akşam fark ettim hatta eşime de söyledim bugün doktorda teyit etti. Kızımız 32. haftada 1800 gr olmuş . Kasılmaları sordum doktora düzenli aralıklarla sıklaşmadığı ya da ağrıyla beraber olmadığı sürece sorun yok dedi doktorumuz.
Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Massallah sare hanıma annesi.kocaman kız olmuş:) bide bu haftalarda 4 boyutlu çok güzel olur.ben 22.haftamda girmiştim 4boyutluya artık daha girmem.yeni doktorum pek ultrason taraflısi değil.çok bakmak istemiyor.önümüzdeki pazartesi benimde randevum.bakalım kaç kilo olmuş kızım.aslında perşembe randevum ama işlerden dolayı pazartesi gidicem.benim kızın gozleride aynı ben kocaman kocaman bakıyordu.sare hanimda çekik gözlü demekki annesi gibi.özellikle bebekte çekik göze bayılırım çok sevimli oluyor.Kızlar az önceki uzun mesajımdan sonra sıra Sare Hanım'a geldi. Tam 5 haftalık uzun bir süreden(bayram tatilinden kaynaklı) sonra Cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı. Uzun uzun dr inceledi, bizde doyasıya kızımızı izledik. Kızımın maşallahı var, 1290 gr olmuş. Femur uzunluğu da 5,4 icm di. Kağan amcadan (İnternetten okuduğum gebelik net sitesi,Kağan Kocatepe) okuduğumu göre femur uzunluğunu 7 ile çarpıyormuşsun, yaklaşık boyunu veriyormuş. Bu durumda kızımız yaklaşık 38 cm. Bir de 4D fotosunu verdi kızımızın. Çok tatlı walla. Gözleri çekik gibi, anne ve babasından, Yüzünün yuvarlaklığı anneme benziyor. Annem de görünce çok mutlu oldu. İnşallah göz rengi de anneme benzer, annemin gözleri açık yeşildir:)
Cumartesi günü de aile dostumuzun oğlunun sünnet düğünü vardı. Oradaydık çok hoş bir düğündü. Oyuna kalkamadım ama yerimden eşlik ettim hep. Baya geç geldik. Gelir gelmez hemen pc başına oturup Sare'den sizlere haberler vereyim dedim. Oldukça geç oldu. Sabaha görüşürüz artık.
Sempatikcim benim kilomu da yazayım, 29. hafta itibari ile 73,5 kg. Kızımızın kilosunu ve boyunu da yukarı da belirttim (1290 gr, 38 cm.). Sana zahmet listeye ekleyebilir misin canım?
Eki Görüntüle 254599
Telden eklemeye çalıştım odamizi bakalım ekleyebildimmi.
Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
Ragim agzi15mm e dusmus
Cok icim daraliyor benim
Durmadan agliyom
aaksoyoglu bayıldım oda takımına bende böyle beyaz istiyorum acaba bu takım hem kıza hem erkege gider mi cünki büyüyene kadar mecbur beraber yatıcaklar.... anakucagı da baya kullanışlı görünüyo
NeolR dua edin keseler rahim agzina dayanmis
Dayanacak hic gucum kalmadi
Haayatim kabus gibi
Allah askina boldua