2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın hanımlar.....
rudi gelmesi baya da sürüyomuş o zaman gitmek lazım masko, ya önümüzde ki haftaya ayarlayamaya calısım eşim e diyim de zavallım oda gergin hala korkuyoruz rabbim korusun bizleri hepimizi.Benim doktorum öğrendigim kadarıyla iki hastane ile anlaşmalı mecbur birini tercih edicem ben amerikan has çok pahalı istemiyorum gayrettepe florans nıntgale de olur büyük ihtimalle epitüral sordum 6 850 tl sezeryan 4 850 imis arada bayada fark var onun icin sezeryan olur inşş
senin doktorun hangi hastane ile anlaşmalı sen nereye ?hangi doktora gidiyosun merak ettim.
senin masllah kilon iyi ilerliyo ben simdi den 80 oldum

Son düzenleme:
canım bu h.içi yaptrcam nasipse
salı gidicem öğleden sonra çarşamba sabah gel derler snaırım
çok korkuyorummmmmmmmmmmm
korkma , korkma :18:
belkide çıkmıcak boşuna telaş yapıyorsun
sen asıl o şekerli suyu nası içcen onun için kork:KK1:
günaydın iyi haftalar herkese
sağlık ocağına gittim kan verdim geldim yarın marmaraya gidiyorum hematoloji için
ben 93 kg yum şuan yaklaşık 1 aydır kg almıyorum çok ilginç yaaaa ama eskiden su içsem yarım kg alırdım ne oluyor böyle
6 ayda 5 kg aldım sizce normal mi?????

bu arada oda siparişi vericekler elinizi artık çabuk tutun çünkü firmalar 2 ayda teslimat yapabiliyor ancak
benim sorduğum çoğu yer öyle söyledi
sizde bi sorun
1 ayda havalandırması va rbu işin..
6 ayda 5 kilo normal tabi canım
sen zaten kilolu hamile kaldığın için fazla almaman senin lehine önemli olan bebeğin sağlıklı olması :KK34:
bende 6 ayda 10 kilo almışım:KK53: ama 51 kiloyla hamile kaldım :KK34:
bayramdada şekerim yok nasılsa diye çok yüklendim cırcır oldum:KK17:
bizde döndük bayramdan teyzeleri.
bayram boyunca aklım sılanaz arkadaşımızdaydı. onun için ve hepimiz için kuran okuyup dua ettim. allaha şükürler olsun oğlu iyiymiş ve çok şükür herkesler iyi
hazırlıklar, alışveriş yoğunlaşmış. mobilya teslimatı gerçekten uzun sürüyor acele etmekte fayda var.
bu arada insan 30 haftalarda hakkaten ağırlaşıyor. ben daha son iki aya girmedim ama çok çabuk yoruluyorum. hiç ayakta kalamıyorum hemen belim ağrıyor, sonrada her oturup kalkarken belim takılıyor. şükürler olsun her şey yolunda ama
oğlumu özledim kontrolümüz yaklaştı gerçi.
hoşgeldin mehmet oğlan:21:
sen mobilya işini halletmiştin sıra bizde hadi bakalım:KK31:
bayramın nası geçti:KK34:
günaydın hanımlar.....
rudi gelmesi baya da sürüyomuş o zaman gitmek lazım masko, ya önümüzde ki haftaya ayarlayamaya calısım eşim e diyim de zavallım oda gergin hala korkuyoruz rabbim korusun bizleri hepimizi.Benim doktorum öğrendigim kadarıyla iki hastane ile anlaşmalı mecbur birini tercih edicem ben amerikan has çok pahalı istemiyorum gayrettepe florans nıntgale de olur büyük ihtimalle epitüral sordum 6 850 tl sezeryan 4 850 imis arada bayada fark var onun icin sezeryan olur inşş
senin doktorun hangi hastane ile anlaşmalı sen nereye ?hangi doktora gidiyosun merak ettim.

kızlar siz 5000 lerden 6000 lerden bahsediyonuz şaşırdım:KK53:
ben 500 lira yeter diye 500 ayırdım sadece doğum parası. ssk ile anlaşmalı benim gittğim hastane ve 500 liraya çıkıyorsun tabi sezeryan o kdar, normal yaparsam ki inş. normal olur o zman dahada uygun oluyo

Allah kolaylık versin hepimize:21:

ben sürekli liste çıkarıyorum kendime, bebeğe alınacaklarla ilgili

sanki sürekli çoğalıyo, azalmıyo:KK1:

sizde böyle yapıyormusunuz ya benim aklım fikrim onlarda:KK31: tırnak makasına kadar düşünüyorum:KK33:

günaydın hanımlar.....

Canım aklımıza kötü şey getirmeyelim aynı korku hepimizde var ama hep iyi düşünmek istiyorum. her şey hepimiz için çokk güzel olacak inşallah...
ben epidural olamam çok korkagım ,genel anestezi olur bende . ben tüp bebek dr una gidiyorum hala. bu haftada yeni bir hastane deneyeceğim bu yaka da medipol. bu saatten sonra doktora ısınmam zor olur ama benim tüp bebek dr um acıbadem ve memorial de doğum olayını gerçekleştiriyormuş.doğum 10 000 tl birde küvez günlük 1,500 tl den başlıyor tek bebek için.sgk geçmiyo çok pahalı olacağından oraları seçemem.ayrıca evimede uzak..
bu hafta medipol hastanesini deneyeceğim sezeryan 2 000 tl
haftaya da yeditepe üniversitesi hastanesini deneyeceğim sezeryan 6 000 tl ufff ne zor işler bunlar..
birde 2 gündür yemekten hemen sonra yeniden acıkıyorum. inanamıyorum kendime 24 saat bişiler yemem lazım gibi.galiba asıl kilo bu haftalardan sonra geliyor..

Son düzenleme:
kalan gün 99 mu:KK52:

2 basamaklı sayılara düştüm vatanımıza millletimize hayırlı olsun:KK52:

bu arada Bella nerelerde? tatile bi gittii gidiş o gidiş patladı gitti:KK1:

korkma , korkma :18:
belkide çıkmıcak boşuna telaş yapıyorsun
sen asıl o şekerli suyu nası içcen onun için kork:KK1:

6 ayda 5 kilo normal tabi canım
sen zaten kilolu hamile kaldığın için fazla almaman senin lehine önemli olan bebeğin sağlıklı olması :KK34:
bende 6 ayda 10 kilo almışım:KK53: ama 51 kiloyla hamile kaldım :KK34:
bayramdada şekerim yok nasılsa diye çok yüklendim cırcır oldum:KK17:

kızlar siz 5000 lerden 6000 lerden bahsediyonuz şaşırdım:KK53:
ben 500 lira yeter diye 500 ayırdım sadece doğum parası. ssk ile anlaşmalı benim gittğim hastane ve 500 liraya çıkıyorsun tabi sezeryan o kdar, normal yaparsam ki inş. normal olur o zman dahada uygun oluyo

Allah kolaylık versin hepimize:21:

canım çıkmasın yeter ki ben içerim akşama kadar şekerli su:KK1: şikayet etmem
kg luyum ya krokuyorum şekerden

ya sorma doğum ne kadar pahalı öyle
biizm hast 850 tl imş sezeryan küvöz de devlet karşılıyormş

ben sürekli liste çıkarıyorum kendime, bebeğe alınacaklarla ilgili

sanki sürekli çoğalıyo, azalmıyo:KK1:

sizde böyle yapıyormusunuz ya benim aklım fikrim onlarda:KK31: tırnak makasına kadar düşünüyorum:KK33:

geçenlerde mahmutpaşa havuzluhana gittik her girdiğim yer eksiklerin listesini yapmş elimize tutuşturdular neler var neler görseniz
hazır yapmşlar yani:KK1:

geçenlerde mahmutpaşa havuzluhana gittik her girdiğim yer eksiklerin listesini yapmş elimize tutuşturdular neler var neler görseniz

evet evet bende gördüm o listeyi çok kalabalık ve gereksiz şeylerle dolu yani ilk 6 ay kullamayacağı hiç bir şeyi almayı düşünmüyorum açıkcası.
benimde bir listem var. paylaşayım sizlerle

Son düzenleme:
evet ben o listeyi gördüm çok kalabalık ben ilk 6 ay kullanacaklarını almayı planlıyorum. diğerlerini sonra alırız yavaş yavaş.
benim de bir listem var paylaşayım sizlerle.

EMZİRME
Lansinoh Gögüs Kremi
Lansinoh Gögüs Pedi
Gögüs Koruyucu
Gögüs Pompası
Anne Sütü Saklama Poşeti
Emzirme sütyeni,Atleti
Emzirme yastıgı
Silikon gögüs ucu
Meme Ucu Kalkanı

ANNE BAKIM
Pijama,Gecelik,Sabahlık
Terlik
Çorap
Emzirme Sütyeni
İç Çamaşırı

BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ
Pişik Kremi
Şampuan
Islak Mendil
Bebek Bezi
Alt Değiştirme örtüsü
Bebek Losyonu
Bebek Yağı
Tırnak Makası
Kulak Temizleme Çubugu
Alt Açma Minderi
Tarak,Fırça
Bebek Termoforu
Bebek Bakım Çantası
Kirli Çamaşır Kutusu
Mustela PHYSİOBEBE

BEBEK BANYOSU
Banyo Küveti
Banyo Filesi
Banyo Termometresi
Banyo Maşrafa ve Kovası
Banyo Süngeri
Havlu
Bebek Deterjanı & Sabunu

BEBEK SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ
Ateşölçer
Oda Termometresi
Burun Aspiratörü

BEBEK BESLENME
Biberon
Biberon temizleme fırçası
Emzik
Emzik Tutucu ve Kutusu
Önlük
Kusmuk Bezleri
Biberon Isıtıcı
Sterilizatör
Plastik Bebek Kaşıkları,Tabak
Termos
Mama Saklama Kabı
Cam Saklama Kapları
Emzirme Önlüğü
Tülbent Bezler

BEBEK GÜVENLİĞİ
Yan Yatma Yastığı
Bebek Telsizi

YATAK ve UYKU
Park Yatak
Yatak
Nevresim Takımı
Lastikli Çarşaf
Battaniye
Alez
Yastık
Cibinlik
Tomy
Gece Lambası
Avize
Elbise Askısı

TAŞIMA ÜRÜNLERİ
Ana Kucağı ve Oto Koltugu

EV ve OYUNCAK
Ev Tipi Ana Kucağı
Dönence
Müzik

SUNUM
Bebek Şekeri
Şeker Sepeti
Kapı Süsü
İkramlıklar

GİYSİ
alttan ya da yandan çıtçıtlı uzun, yarım ,kısa kollu body
penye ayaklı,kadife ayaklı ve uzun kollu tulum
ayaklı pijama altları (penye/kadife)kk
uzun kollu body
çorap, yün patikler
eldiven
şapka,bere,atkı
mermerşahi (ince tülbent) bezler
banyo havlusu
banyo havlusu içine tülbent kaliteli olsun
Yün ve Penye Yelekler
Hastane Çıkışı
Pamuklu Zıbın
Bebek Montu,Astronot
Uyku Tulumu

rudicim maaşallah senin listede hazır listelerden pek eksik değil hani:KK1:
göğüs pompası ihtiyaç olursa alınır bence
belki gerek kalmayacak boşuna alınmş olur o zaman

evet 2 hanelere düştük ya şükürler olsun
benim 15 gün önce alıncağı için ben son 95
yani şafakkkkkkkkkkkkkkkkk 95:nazar:En Büyük TÜRKİYE:emir_bebek::KK49:

canım çıkmasın yeter ki ben içerim akşama kadar şekerli su:KK1: şikayet etmem
kg luyum ya krokuyorum şekerden

ya sorma doğum ne kadar pahalı öyle
biizm hast 850 tl imş sezeryan küvöz de devlet karşılıyormş

ankaralı sen hangi hastaneye gidiyosun ya biz eşimle cok korktuk bize tüp bebek yapan doktora devam ettik bu dedigim sadece hastaneye verilen para canım bide doktor parası ayrı ee doktor da prof olunca ne kadar alır bilmiyorum lemi ibrahimoglu bizde yakınlaşsın bankadan kredi cekicez inşş daha ayarlanmadı parası, rudi küvezi düsünmek istemiyorum inşş gerek kalmaz
kiloları iyi olur inşş en son gittigin de kaç gr olmuşlardı sordun mu?

ankaralı sen hangi hastaneye gidiyosun ya biz eşimle cok korktuk bize tüp bebek yapan doktora devam ettik bu dedigim sadece hastaneye verilen para canım bide doktor parası ayrı ee doktor da prof olunca ne kadar alır bilmiyorum lemi ibrahimoglu bizde yakınlaşsın bankadan kredi cekicez inşş daha ayarlanmadı parası, rudi küvezi düsünmek istemiyorum inşş gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz canım ama bence birde B planın olsun yani sgk ile anlaşmalı bir yerde yedekte olsun Allah korusun herşeye hazır olmak gerekli.
en son gittiğimde biri 650 ,diğeri 670 gr idi. :nazar::nazar:
bakalım yarın ne diyecek dr..

bayram bitti bizde geldikk oğluşumla

gerçi ben geleli çok oldu ama yazdıklarınızı okudum yazmaya üşendimdi. beğen tuşuda kalkmış beğenmedim :))

2 gündür yaklaşık 40 dk yürüyorum akşam ezanından sona

bunu doğuma kadar devam ettirmeyi düşünüyorum. doktorumla konusmuktuk herşey iyi giderse normal doğum yapıcam inşallah. kolaylık olur dediler yürüyüşü, bende çıktım yollara:)

oğluşuma oda baktım çok uygun bi fiyattı tek kalmış 750 liraya;beşik, 3 kapılı dolap ve şifonyeri. ama beşik ilerde yatak olanlardan değil. bi tane daha baktım büyük beşik ve 2 kapılı dolap oda 600 lira ikisi. eğer şifonyeride alırsam 800 lira tutuyo bana gayet uygun geldi ama erkenmi acaba diye almadım , alırsamda 600 liralık dolap ve beşiği alcam sanırım onun beşiği daha hoşuma gitmişti :)

bide anakuağı yerine puset almayı düşünüyorum. sizler ne almayı düşünüyorsunuz? pusetleri evdede kullanabiliyorsun sallanıyo gıy gıy hoşuma gidiyo :) onuda 70 liraya buldum turkuaz onu alcam inş. :) bide ip aldım krem rengi battaniye örcem oğluma mendilleri ve yüz örtüsü bitti.

bu arada ben dün ilk defa tartıda 61 kiloyu gördüm!!
25+5 de 61 kiloyum sempatikcim.

canım puset 80 tl ye nerede buldun ben internetten çok baktım o fiyata göremedim bir de bulduğun puset nasıl süslü falan mı?malum bizimki kız olacak inşaallah:)

İnşallah gerek kalmaz canım ama bence birde B planın olsun yani sgk ile anlaşmalı bir yerde yedekte olsun Allah korusun herşeye hazır olmak gerekli.
en son gittiğimde biri 650 ,diğeri 670 gr idi. :nazar::nazar:
bakalım yarın ne diyecek dr..

tabi doğru söylüyosun başka hastanelere bakmak da fayda var kontrolun senin kaç haftada bir oluyo rudi bana da 3 hafta var aslında iki hafta var bir hafta doktor burda degil onun icin bu ay uzadı .

ben pendik şifa hast ne gidiyorum canım kalp atışlarını ilk orda dinledim ve orda devam ediyorum
tüp dr um uzak bana baya bi gidemedim zaten dr mu sevmiyordum
ama burdaki dr mu çok sevdim bana pozitif enerji veriyor
çok para canım yaa valla Allah yardım etsin
biz 850 tl yi dert ediyoruz,millet kuruş ödemeden devletin doğum hastanelerinde doğururken biz para vericez napalım sağlık olsun yeter ki kuzular sağlıcakla gelsin..
bende küvezi çok dert eidyordum ama çok şükür devlet karşılıyormş küveze gerek kalırsa inş gerek kalmaz

X