- 10 Kasım 2009
- 155
- 6
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.201
Gunaydın herkese ne guzel bebıslerını yenı gorenler var aramızda bende oğlumu gormek ıstıyorum ama daha 1 haftadan fazla var randevumuza ne kadar zor gecıyor su 1 ay, ılk bastan 15 gun de bır randevu normaldı ama 1 ay cok uzun gelıyor oğlumu osledım ben
SAĞOL RABBİM HEPİMİZİN MELEKLERİNİ KORUSUN İNSALLAHRAHİM DE OLUYO BİR SIZI OLUYO 5 SANİYE KADAR SÜRÜYO SONRA GEÇİYO HATTA O KADAR KORKUYODUM Kİ HEMEN GİDİP YATIYODUM BİR SÜRE......BEBİŞLE İLGİSİ YOK YANİ BU DURUMUN ,BEN DE NORMAL DE SAĞA DOGRU KIVRILIP YATIYODUM DÜN SOLA DOGRU YATTIM AÇIKCASI PEK DE RAHAT EDEMEDİM BEN SABAHA KARŞI UYUYORUM 12 DE
UYANIYORUM.
kızlar ben dün alışveriş yaptım bu siteden bugün eksiksiz geldi güvenilir yani
fiyatı konusunda alışverişi tamamla lısmında ödeme seçeneklerine gelince indirimli fiyat çıkıyo
ben bayağa bi kar yaptım
kapıda ödeme var ancak nakit görünüyo arayıp sormadım
evet canım aynısıymış baktım şimdi 60 tane var içinde :))))
günaydın bi kaç gündür netim yoktu giremedim
dünden beri midem çok ekşiyor çok zorlanıyorum
dr a tel açıp sorsam mı sizce?
teşekkür ederiz teyzesi
evet migrenim beni hamilelikte yordu ama yinede allaha şükrediyorum bu günleri gösterdiği için oğluma kavuşmak için çok bekledim, çok ağladım. allahım isteyen herkese nasip etsin.
aynen öyle bende bir türlü ne alacağıma karar veremiyordum. ama internette biraz dolaşıp, biraz çevremden araştırıp, biraz da burdan alan arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak neyi nerden alacağıma karar verdim. başlayıncada herşey alınıyor zaten merak etme.
bizim aldıklarımızın hiçbirisi gelmedi henüz mobilyaları 40 gün sonra dediler ama nerden aldığımı söleyeyim ordan bakabilirsiniz.
odamızı Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası adlı siteden bakabilirsiniz ordaki genç odasının Picola modelini (üç kapılı dolap, ikiz yatak, komidin, şifoniyeri) ve sallanır beşiklerden 214 nolu modelin beyazını aldık ve tabi ikiz yatak için iki adet yatak birde beşiğin yatağını aldık ve beşiğimiz için uyku seti aldık.
biberon olrak avente baktım ama aventin camı yokmuş o yüzden NUK un cam ve silikon uçlu olanını aldım emzik olarak ise aventin yine silikon uçlusunu aldım.
foto eklemeyi denemiş becerememiştim. tekrar denerim canım becerebilirsem bir ara eklerim kıyafetlerimizin fotolarını. kıyafetlerimizide misket bebe ve idil bebeden aldık genelde
tabii ki daha çok eksik var. bebek arabası, nevresim, yıkamak için küvet, göğüs pedi, termoetre, bebek telsizi, bakım ürünleri,... daha yazmayayım sayfa dolacak yoksa sizde biliyorsunuz zaten
bakım ürünlerini nerden alacağıma hiç karar veremedim daha. seba-med düşünüyorum ama kararsızım keşke %100 doğal zararsız ürünler bulabilsek meleklerimiz için :26:
Geçmiş olsun canım, aynı şikayet geçen hafta bende de vardı doktoruma gidince sordum talcid kullanabilirsin demişti. Bir zararı var mı günde kaç kere kullanabilirim dediğimde zararı yok kalsiyum, magnezyum ve biokarbonattan oluşuyor istediğin kadar alabilirsin dedi. 3-4 gün kullandıktan sonra benim şikayetlerim geçti çok şükür.
günaydın bi kaç gündür netim yoktu giremedim
dünden beri midem çok ekşiyor çok zorlanıyorum
dr a tel açıp sorsam mı sizce?
saol canım içim rahat içiyim dün içmemiştim.
fiyatlar cidden bayağı uygun kapıda ödemesi olması iyi yoksa almıyo benim eşim:)gerçi internetten alışverişi hiç sevmiyo o görerek almataraftarı bakalım ikna edersem biberonlar emzikler çok uygun geldi bana.birde emzirme sütyenleri falanda çok uygun.
teşekkür ederiz teyzesi
evet migrenim beni hamilelikte yordu ama yinede allaha şükrediyorum bu günleri gösterdiği için oğluma kavuşmak için çok bekledim, çok ağladım. allahım isteyen herkese nasip etsin.
aynen öyle bende bir türlü ne alacağıma karar veremiyordum. ama internette biraz dolaşıp, biraz çevremden araştırıp, biraz da burdan alan arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak neyi nerden alacağıma karar verdim. başlayıncada herşey alınıyor zaten merak etme.
bizim aldıklarımızın hiçbirisi gelmedi henüz mobilyaları 40 gün sonra dediler ama nerden aldığımı söleyeyim ordan bakabilirsiniz.
odamızı Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası adlı siteden bakabilirsiniz ordaki genç odasının Picola modelini (üç kapılı dolap, ikiz yatak, komidin, şifoniyeri) ve sallanır beşiklerden 214 nolu modelin beyazını aldık ve tabi ikiz yatak için iki adet yatak birde beşiğin yatağını aldık ve beşiğimiz için uyku seti aldık.
biberon olrak avente baktım ama aventin camı yokmuş o yüzden NUK un cam ve silikon uçlu olanını aldım emzik olarak ise aventin yine silikon uçlusunu aldım.
foto eklemeyi denemiş becerememiştim. tekrar denerim canım becerebilirsem bir ara eklerim kıyafetlerimizin fotolarını. kıyafetlerimizide misket bebe ve idil bebeden aldık genelde
tabii ki daha çok eksik var. bebek arabası, nevresim, yıkamak için küvet, göğüs pedi, termoetre, bebek telsizi, bakım ürünleri,... daha yazmayayım sayfa dolacak yoksa sizde biliyorsunuz zaten
bakım ürünlerini nerden alacağıma hiç karar veremedim daha. seba-med düşünüyorum ama kararsızım keşke %100 doğal zararsız ürünler bulabilsek meleklerimiz için :26:
teşekkür ederiz teyzesi
selam kızlar
bugun oğlumu gördüm
781 gram32 cm olmuş.
doktor gayet iyi dedi suyuda iyi dedi
tuttuğum oruçlar bebişimin gelişimini etkilememiş tam tersine haftasındn büyük gösteriyo maşallah tütütütütüükürük :))
yarın şeker yüklemem var sabah 9 da :18:
inş. 140 ın altında çıkar
öğleden sonada tetenoz aşımın ikinci dozunu vurunmaya gitcem
kesin erkek dimi dedim doktora baktı, bi elini gördük havada diğeriylede pipisini tutmuşturesmini çekicekti pipinin ama bizimki yeni görmüş gibi pipiyi bırakmadı:78:
bide tüp bebekleri sezeryanmı yapıyorsunuz ben öle duyuyorum genelde dedim. Hayır dedi normalde yapabilirsin ben seni zevk için sezeryana almam doğum vakti geldiğinde hersey normal giderse normal doğurturum dedi:18:
benim kiloda 58 bu aradahepinizi öpüyoruz
ay hic gulecegim yoktu ,gormemisin pipisi olmus cekmis tutmusyazik ya seninki pek utangac kapatmak istemis demekki gorulmesin diye
masallah ogluna, erkekler kizlara bakarak accik onde oluyor dogasinda var bunlarin :)
insallah seker yuklemenin sonucu guzel cikar canim
sen sezeyen dogummu istiyodun peki ,sanki yazindan pek menun kalmamisin gibi normal dedigine yada ben oyle anladim
simpat leblebide alacağım bugün yeter ki geçsin ne kötü bişey yaaa((
elif maaşallah paşaya demek pipiyi tutuyoırdu he yesinler pipinizi
çok sevindim canım ne güzel görmüşsün
ya ben bişey sorucam bana haftası yakın olanlar cevap verirse sevirim
şimdi benim kızım kıpırtı şeklinde hareket ediyor hissediyorum oynadığnı
ama tekme dedikleri şeyi galiba yaşamadım
ben mi hissedemiyorum kilomdan dolayı yoksa sizinde öyle mi
simpat leblebide alacağım bugün yeter ki geçsin ne kötü bişey yaaa((
elif maaşallah paşaya demek pipiyi tutuyoırdu he yesinler pipinizi
çok sevindim canım ne güzel görmüşsün
ya ben bişey sorucam bana haftası yakın olanlar cevap verirse sevirim
şimdi benim kızım kıpırtı şeklinde hareket ediyor hissediyorum oynadığnı