2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım cinsiyetlerine takılma değilde yinede emin olmak istiyorum
herseyi mavi alcam , almaya başladım emzik biberon zıbın ufak şeyler
ama aldıklarım hep mavi o yüzden yanılma olmasın diye sordum , sırf meraktan yani
en başta hepimiz sağlıklı olsun istiyoruz
Allahım hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin

yarın yaz bakalım bebelerin ne kadar olmuş iyi geçiniyorlarmıymış
senin yurtdışında olduğun için sık görme sansın yok sanırım
ben 3 hafta önce muayeneye gitmiştim bi hafta sonası detaylıya girdim bide şimdi girdim
1 ay olmadan 3 defa oğlumu görmüş oldum o bakımdan şanslıyız galiba

kızlar ya bu cinsiyet konusu bugünlerde soru işareti bıraktı bende
geçen bi arakdaşı aradık bebekleri olmş,9 ay boyunca kız demişler ama erkek olmş bebek
ve bu bayanda hemşire imiş..insanın aklına takılmıyor değil.
aman neyse artık erkekdese giyer pembeleri ne edek:)))

bende duydum öle bikaç olay
o yüzden pipi görmek istiyorm yoksa görüpte napcam
pembe giyermi kız erkek kısmı bari yeşil sarı falan al çocuğaa

Bak kiskandim simdi bennn haa,, olsun cnaim sansiniz oldumu tabiki gordun bizde hareketleri ie idared ediyoruz cok sukur, ins. geldimmi eve yazcam hayirlisi bakalim...

Günaydın arkadaşlar;

Bugün kontrolumuz var umarım herşey yolundadır, güzel haberler alırım ve sizlerle paylaşırım.
sılanaz seninde kontrolun varmıs sende doktordan dönünce yaz olur mu?

Son düzenleme:
Bak kiskandim simdi bennn haa,, olsun cnaim sansiniz oldumu tabiki gordun bizde hareketleri ie idared ediyoruz cok sukur, ins. geldimmi eve yazcam hayirlisi bakalim...

Günaydın arkadaşlar;

Bugün kontrolumuz var umarım herşey yolundadır, güzel haberler alırım ve sizlerle paylaşırım.
sılanaz seninde kontrolun varmıs sende doktordan dönünce yaz olur mu?

oy oy oyyyy iki ikiz annesinin de bugün komtrolleri varmışşşşş
hadi hayırlısıyla görün bebişlerinizi de gelin bare
hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzzz

sempatik masallah sana 1 kilo aldın he nasıl yaptın ya yazsana bende yapım.
bu arada kızlar disetlerim çok kötü önceden kanıyodu önemsemedim simdi de çok acıyo
galiba doktora gidicem .

canım hamileleğin özellikle bu aylarından sonra diş problemleri başlıyormuş
kalsiyum alımına dikkat et bebek kalsiyumsuz kalmıyor ancak senden götürüyor
süt içemiyosan beyaz peynir tüketmeye çalış
bu arada ligt sütler daha çok kalsiyum içeriyo bilginize
diş etlerin içinde bu mevsimde bulunur mu bilmem ama
narı beyaz yerleriyle sıkıp ağızda biraz bekletip dolaştırarak içmek iyi geliyomuş
diş macunu seçerken de florürlü olması bebeğinde az da olsa bundan faydalanmasını sağlıyormuş
ammma yazdım ya :))))

kızlar bende nihayet odasının siparişini verdim bugün eylül 27 de gelicek hepsi
ay bu kadar mutlu olucam aklıma gelmezdi sanki üzerimden yük kalktı:)))))

bella sagolasın canım bu narı sıkıp icim bugün insallah rahatlatır,bende günlük sise süt alıyodum ligh ,ın kalsiyumu daha fazla ise ondan alayım o zaman .Bu arada şeker testim güzel çıkmıs demir de güzel çıkmıs yanlız idrar da intihap varmıs idrar da kürtür testi testi yaptır bana faksla dedi .B bir güzel çıkıp gezdim çok iyi geldi insana moral oluyor.
RUDİ İLE SILANAZ HAYIRLI HABERLERLE GELİN İNSALLAH .

Kızlar herkese meraba
Bugün randevumuza vardı.
Çok şükür kızım iyiymiş.kilosu 1650 gr olmuş.doktor tombis dedi.tam yüzünü çekerken kızım bize doğru dönmezmi gözleride açık.:)nasıl mutlu oldum anlatamam.suyu falanda iyiymis.bu sefer 3 hafta sonraya Verdi randevumu.
Hepinizi öpüyoruz teyzoslar.kendinize ve bebislerinize iyi bakın.

maşallah değerlerinin iyi olmasına sevindim idrarda iltihap için bol su tüketmemiz gerekiyo ben artık elimde su şişesiyle gezer oldum :)))

canım büyüttün maşallah kızını artık sen darısı başımıza :)
100 den aşağı düşmüş günlerin

aaksoyoglu masallah kızına ne güzel senin günlerin az kalmıs darısı bize insallah kaç haftadan sonra 2 haftada bir cagırılıyo acaba bana yine 1 ay sonraya gün verdi
.merak ediyorum sıklaşsa sanki daha çabuk geçicek günler.

hayırlı uğurlu olsunnnnn
bebişin huzurlu uykular uyusun odasında inşaAlah canım iyi günlerde kullanın

şeker yüklemenin iyi çıkmasına sevindim inşaAllah çabucak geçer bilirim ağrısını

aman iyi yapmışsın valla dışarda biraz gezip dolaşmak insana moral oluyo.

yerim ben o kızının gülen gözleriniiiii
maşaAllah kızımıza hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım

teşekkür ederiz canım :)
artık 8. aydan başlar heralde 2 haftada bir çağırmaya diye düşünüyorum

nedir bu idrardan çektiğimiz anlayamadın yaaaa ,
hamilelikten önce ömrü hayatımda bilmezdim bu son 1 senedir çekiyorum
benimde az sıkıntım vardı bugün hadi dedim her ihtimale karşı tedbir olsun diye tahlil yaptırdım
daha dr ulaşamadım ama kum döküyomuşum bakalım dr ne diyecekkkk
hakkımızda hayırlısı yaaaa

Slm kizlar,,,

ohh duss ne guzel , hamilelik sekeri cikmammis sevindim... herkes bebislerini buyutmus, gormus maslalah, benim daha randevuye 1 saat var biraz sonra cikcam ins.. Saat farki oldu icin ben anca oranin saati ile gece 1:00 gibi yazarim rnadevumuzun nasil gectini, hadi bakalimmm hayirlisisiii

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar çok mutluyum bugün eski ultrason resimlerimize baktımda cidden baya büyümüş

bizim günleriniz baya az kaldı cidden darısı başınıza kızlar.

duss canım beni daha yeni 3 haftada çağırmaya başladı.31 hafta desen 34 de gidicem.heralde ondan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlıcak.

bellacım sizde odanızı almışsınız güzel günlerde kullanın inş.canım bu omega3 ü sordum doktoruma seven seas pulse sakın içme dedi.bir ara toplandı bu ilaç dedi.geri marincap al onu kullan dedi.senin doktorun mu önermişti canım

lahorcum geçmiş olsun canım kum döküyosan bayağı sancın vardır.doktoruna ulaş biran önce inş hafif şekilde atlatırsın canım.

güle güle kullanın inşallah
hayırlı olsun darısı başımıza

maşallah
en yakın sen gibi duruyorsun doğuma hadi sen başlat bizde peşinden gelelim canım

merhaba kızlar
bugun sersem gibiyim. Alışmışım sabah ezanına kadar oturmaya dün gece erken yattım ama uyuyamadım 6 ya kadar. sabahta 8 buçukta kalktım şeker yüklemesi için mahvoldum
açlık şekerim 81 tokluk 89 çıktı
doktorum doğuma gitmişti gösteremedm yarına kaldı artık ama 140 dan aşağı olursa iyi diyordu, demekki iyi şükürler olsun
ama iğrenç bişi bu yaa bütün gün midem bulandı kusamadımda ikici defa içen arkadaşları kutluyorum.
tetenoz aşısının ikinci dozunuda vurundum bugun işim bitti
iştee bölee
cumarteside anneme gidiyorum inşallah bayrama kadar eşimle orda takılcaz 2. günüde dönmeyi düşünüyorum

sizler napıyorsunuz bayramda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…