2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Yazı çok güzel ve bilgilendirici olmuş emeğine sağlık. Doğum olayını şimdiye dek pek düşünmedim aslında. Eşim sezeryan taraftarı ama ben kararsızım. Arkadaşım hep "nasılsa çıkacak orda kalanını hiç görmedim" derdi :)). Bebeğim hala yan duruyor böyle devam ederse zorunlu sezeryan ama bakalım zaman ne getirecek. Sezeryanda olsa benimde tercihim aslında sancım yada suyum geldikten sonra sezeryan olmak. Çünkü bu şekilde süt daha çabuk geliyormuş. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın.

artık eskisi kadar zor gelmiyo bana randevu zamanını beklemek
hareket etmeye başladıya kızım daha bi rahatladım sanki
benimde 2. doz bugün gidip yaptırmam lazım

bana hala zor geliyooo
ben hareketlerini 3.5 ay doldu dolmadı hissetmeye başlamıştım zaten ama yinede duramıyorum
dr en son plasenta aşağıda demişti şimdilerde onu takıyorum kafama eeeeeeeeeee naparsın yaş 35 ikizde olunca insan daha pimpirikli oluyor
bu aralarda kortikosteroit (CELESTONE CHRONODOSE) konusunu araştırıyorum erken doğum olasılığına karşılık yani anlayacağınız kafamı karıştırmak için elimden geleni yapıyorum sayılır :))

benim 18 iydi ayın
ama bugün gidicem bişey olmaz o kadardan
aşı kartı verdiler banada
yüklemeden sonra kan veririsin ondan sonra yaparlar sanırım
yada bişey yemeni beklerler mi bilemedim şimdi

aynen canım zaten son haftalarda artık daha sık kontrole gidicez o zaman bi yol çizicez kendimize
inş. bi sorun olmazda normal doğum yapabilirim
ama dediğin gibi şartlar sezeryan olursa bebeğim daha önemli tabiki de

çok araştırmakta yoruyo insanı bazen
ben işim gereği sürekli okumak zorundaydım zaten şimdi kendim için araştırıyorum
benimde zorlandığım ya neler varmış dediğim zamanlar oluyo karamsarlık geliyo hemen kovuyorum

maşallah size arkadaşlar bu ne muhabbet allah artırsın ya
hafta sonundan beri ne çok yazışılmış oku oku bitiremedim.
kontrolü güzel geçen herkes için sevindim, şeker testini bekleyen herkesinki güzel çıkar umarım, bellacım doğum konusundaki yazı için teşekkürler bilgilendiriciydi,.....
çok şükür bizde iyiyiz.
hep hiç bir şeyimiz yok diye şikayet ediyorduk ya teyzeleri, bu hafta sonu çok şükür bir çok şeyimizi aldık. çoooooooook yoruldum iki günün sonundada baş ağrım felaket tuttu ama değdi.
odamızı, beşiğimizi, kıyafetlerimizin çoğunu (hala eksikler var tabii), emzik, biberon... aldık. kendime iki takım pijama hatta kuzenin düğünü için elbise bile aldım.
insan almaya başlayınca daha kolay artık eksiklerimi biliyorum en azından hiç başlamadan çarşıya gidince ne alacağımı bilemiyordum. kalanları yavaş yavaş tamamlarız artık
gözümde çok büyütmüştüm bir türlü cesaret edip başlayamıyordum ama almaya başlayınca büyüttüğüm kadar yokmuş hala alınacak çok şey var ama boşuna okadar düşünmüşüm. darısı başınıza teyzeler
hepinizi öpüyoruz

maşşallah bebişlerine canım değmesin.kasılmaları nasıl hissediyorsunuz yani bende kasılma oluyormu bilmiyorum.bazen bebeğim bi sertleşip kalıyo kasılma omu.rahmin tamamında bi değişiklik hissetmiyorum ben.

sola yatışın iyi olduğunuda biliyorum ama soluma bir türlü yatamıyorum.hele dün hiç yatamadım sola doğru dönğnce karnıma ağrı girdi resmen.genelde sağa dönük yatıyorum ama bi yandanda üzülüyorum bebeğime az kan gidicek diye.

şeker sonuçlarınında iyi çıkar umarım canım.

canım ellerine sağlık bilgilendirici bir yazı olmuş.ben bu doğum olayı yaklaştıkça korkmaya başladım.ne sezeryan olmak istiyorum ne normal doğurmak istiyorum:)eşimle böyle konuşunca sen annene bakma kızım seni ordan çıkarmanın bi yolu mutlaka olucak diye dalga geçiyor:)
hamile kalmadan önce kesinlikle normal doğum derdim hep.şimdi sezeryana daha yakınım.tabi birde pıhtılaşma olduğu için normal doğum tehlikeli biraz.büyük ihtimal sezeryan olacak.38.haftada alınır diye düşünüyordum birara ama ondanda vazgeçtim.39-40 bekliycem 1 hafta bile fazla beklesem bebeğim ne kadar çok kilo alır.bide mehtabın düşündüğünüde düşünüyorum aslında sancım geldikten sonra sezeyana gidebilirim.ağrılar sütün gelmesine etki ediyormuş.vede kanıtlanmış bişey yokmuş ama anne bebek arasındaki ilişki daha iyi oluyormuş.bakalım hayırlısı artık.

güle güle kullanın canım cicilerinizi hep iyi güzel günleriniz olsun inş.senin migrenin vardı değilmi canım kendini fazla yormadan yap alışverişini.bende bir türlü kafamda toplayamıyorum ne alacağımı çıkınca gördükçe alıyor insan demekki.artık herkez başladı bakalım yavaş yavaş alışverişe.ben daha anca beğendiğim şeyleri alıyorum ihtiyaçlara geçmedim.hayırlısı bakalım.annem çok güzel iki tane pofuduk yorgan yapmış onları getirdi bugün.bir ara resimlerini eklerim.

sende ekleyebilirsen ekle canım fikir sahibi olalım bizde

bella canım ben bu seven seas pulseyi buldum aldım.ama bununda çeşitleri varmışş heralde.benimkinde pure fish oils yazıyor.gebelikte kullanımı ile ilgili bişey bulamadım netten.senin kullandığın hangisi acaba

SAĞOL RABBİM HEPİMİZİN MELEKLERİNİ KORUSUN İNSALLAHRAHİM DE OLUYO BİR SIZI OLUYO 5 SANİYE KADAR SÜRÜYO SONRA GEÇİYO HATTA O KADAR KORKUYODUM Kİ HEMEN GİDİP YATIYODUM BİR SÜRE......BEBİŞLE İLGİSİ YOK YANİ BU DURUMUN ,BEN DE NORMAL DE SAĞA DOGRU KIVRILIP YATIYODUM DÜN SOLA DOGRU YATTIM AÇIKCASI PEK DE RAHAT EDEMEDİM BEN SABAHA KARŞI UYUYORUM 12 DE
UYANIYORUM.

Kızlar şu indirim olan annebebekmağazaları.com dan alışveriş yapan hiç oldumu? Güvenli bir sitemidir?

kızlar cidden baya uygun fiyaatlar biraz baktım ama kapıda ödemesi yok.alışveriş yapan varsa fikirlerini paylaşabilirmi

Bende kapıda ödemesi var diye gördüm. Ama sipariş aşamasına gelince indirimli değil normal fiyatlarını gösteriyor anlamadım???

kapıda ödemesi varsa iyiymiş canım ya ben bidaha bi bakıyım.ama dediğin gibi sepete atınca indirimli fiyatı çıkmıyor.

kızlar bende bu siteye baktım.fiyatlar bayram indirimi yazanlar hakikaten uyguna geliyor ama sepete atınca fiyat normal indirimsiz fiyatı olarak çıkıyor.anlayamadım bende birde güvenli alışveriş diye bi ibare göremedim ....bakınca güzel ama kafamda soru işaretleri oluşturan bi site oldu (

kızlar cidden baya uygun fiyaatlar biraz baktım ama kapıda ödemesi yok.alışveriş yapan varsa fikirlerini paylaşabilirmi

Bende kapıda ödemesi var diye gördüm. Ama sipariş aşamasına gelince indirimli değil normal fiyatlarını gösteriyor anlamadım???
kızlar ben dün alışveriş yaptım bu siteden bugün eksiksiz geldi güvenilir yani
fiyatı konusunda alışverişi tamamla lısmında ödeme seçeneklerine gelince indirimli fiyat çıkıyo
ben bayağa bi kar yaptım
kapıda ödeme var ancak nakit görünüyo arayıp sormadım

evet canım aynısıymış baktım şimdi 60 tane var içinde :))))

oh maşaAllah iyi yapmışsın
aldıklarını hayırlısıyla sevinerek kullanmak nasip osunn

alışveriş olayı zaten yalnızca insanın gözünde büyüyo bi mağazaya girdin mi zaten onuda alayım bunuda alayım aaaaaaaa buda güzelmiş ay bu da indirimdeymiş derken zaten bi dolu şey alınıyo bizizm daha pek bişeyimiz yok ama alınacak yerler belli olduktan sonra almak kolay

kızıma hamileyken bu zamanlarda dünyanın şeyini almıştım , dikmiştim şimdi ise beklemedeyim nedense biraz daha vakit geçsin 27-28 bi olsun diye bekliyorum
saçma bi bekleyiş galiba benimkiii

sen bize göre tecrübeli sayılırsın canım
haklısın aslında bende senin haftalarında dile getiremesemde aynı tereddütleri hissettiğim için bekledim galiba
zaten her şeye karar verip almam 28. haftayı buldu. sende alırsın yakında yani
inşaalah bebeklerimizde sağlıcakla gelsin güzel günlerde kulanalım

Gunaydın herkese ne guzel bebıslerını yenı gorenler var aramızda bende oğlumu gormek ıstıyorum ama daha 1 haftadan fazla var randevumuza ne kadar zor gecıyor su 1 ay, ılk bastan 15 gun de bır randevu normaldı ama 1 ay cok uzun gelıyor oğlumu osledım ben

teşekkür ederiz teyzesi
evet migrenim beni hamilelikte yordu ama yinede allaha şükrediyorum bu günleri gösterdiği için oğluma kavuşmak için çok bekledim, çok ağladım. allahım isteyen herkese nasip etsin.
aynen öyle bende bir türlü ne alacağıma karar veremiyordum. ama internette biraz dolaşıp, biraz çevremden araştırıp, biraz da burdan alan arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak neyi nerden alacağıma karar verdim. başlayıncada herşey alınıyor zaten merak etme.

bizim aldıklarımızın hiçbirisi gelmedi henüz mobilyaları 40 gün sonra dediler ama nerden aldığımı söleyeyim ordan bakabilirsiniz.
odamızı Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası adlı siteden bakabilirsiniz ordaki genç odasının Picola modelini (üç kapılı dolap, ikiz yatak, komidin, şifoniyeri) ve sallanır beşiklerden 214 nolu modelin beyazını aldık ve tabi ikiz yatak için iki adet yatak birde beşiğin yatağını aldık ve beşiğimiz için uyku seti aldık.
biberon olrak avente baktım ama aventin camı yokmuş o yüzden NUK un cam ve silikon uçlu olanını aldım emzik olarak ise aventin yine silikon uçlusunu aldım.
foto eklemeyi denemiş becerememiştim. tekrar denerim canım becerebilirsem bir ara eklerim kıyafetlerimizin fotolarını. kıyafetlerimizide misket bebe ve idil bebeden aldık genelde
tabii ki daha çok eksik var. bebek arabası, nevresim, yıkamak için küvet, göğüs pedi, termoetre, bebek telsizi, bakım ürünleri,... daha yazmayayım sayfa dolacak yoksa sizde biliyorsunuz zaten
bakım ürünlerini nerden alacağıma hiç karar veremedim daha. seba-med düşünüyorum ama kararsızım keşke %100 doğal zararsız ürünler bulabilsek meleklerimiz için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…