2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hastanemizin internet sitesine baktım yenidoğan ünitesi varmış
bu iyi oldu hep aklımdaydı unutuyordum

yok canım ben sezeryan istemiyorum normal istiyorum ama bakalım o gün geldiğinde neler olcak Allah bilir
nede olsa adı bi korkunç normalin ondan hafif tırstım:18: yoksa sezeryanı en son isterim

evet sorma ya görmediğin pipisi olmuş çeke çeke uzatcak nuri alçom benim :)):KK60:
doktor pipiyi yeni keşfetmişse ondan tutmuştur inceliyordur dedi :)

bende biraz tirsiyorum ama belden igne vurulcagim icin icim az rahat tabi gec kalmadan olabilirsem igneyi

ay allahim ya insan hayret ediyo ,yani tutup incelik kadar:)

Bobo - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
bu oda çok hoşuma gitti
kardelenimsin fiyatlar nasıl senin aldığın yerde biraz bahsetsene:KK55:

fiyatlar birçok yere göre uygundu canım biz çok dolaştık
bebek odası düşünüyorsan bobo bencede hem sade hem çok şık.
benim aldıklarımın tek tek fiyetını söyleyemem ama hepsi 2.600 tl tuttu
bu fiyatın içinde
ikiz yatak ve iki yatağı
bebeğin beşiği ve yatağı
üç kapılı dolap
şifoniyer
komidin
beşik için uyku seti var

selam kızlar:21:
bugun oğlumu gördüm :KK9:
781 gram:nazar: 32 cm:nazar: olmuş.
doktor gayet iyi dedi suyuda iyi dedi:KK9:
tuttuğum oruçlar bebişimin gelişimini etkilememiş tam tersine haftasındn büyük gösteriyo maşallah tütütütütüükürük :))
yarın şeker yüklemem var sabah 9 da :18:
inş. 140 ın altında çıkar
öğleden sonada tetenoz aşımın ikinci dozunu vurunmaya gitcem:KK31:

kesin erkek dimi dedim doktora baktı, bi elini gördük havada diğeriylede pipisini tutmuştu:kk77: resmini çekicekti pipinin ama bizimki yeni görmüş gibi pipiyi bırakmadı:78:

bide tüp bebekleri sezeryanmı yapıyorsunuz ben öle duyuyorum genelde dedim. Hayır dedi normalde yapabilirsin ben seni zevk için sezeryana almam doğum vakti geldiğinde hersey normal giderse normal doğurturum dedi:18:

benim kiloda 58 bu arada:KK54: hepinizi öpüyoruz:KK34:

maşaallah oğluna canım allah nazarlardan saklasın
bizimki pipisini bir türlü göstermedi hatta doktor ısrarla erkek diyor ama babası pipisini görmeden emin olamayacağım diyor.
doğum konusunda doktorunun öyle söylemesine sevindim çünkü benim doktorum tersini söyledi ama ben normal doğumda ısrar edeceğim. hatta bayramdan sonra yeni bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

selam kizalarr nasilsiniz bugun, eve donduya bikac gundur yoktum :)
dun anestezi doktorundan randovum vardi dogum icin,hani suan hersey normal gozukuyo ama bisey olurda ameliyat olursam onunla ilgili sorular sordular ,ne yapcaz etcez onlari soylediler
simdilik dogumum kesin belden igne vurularak sancisiz olcak yani epidurelmiydi turkiye :) ondan,eger dogum baslamadan sanci olursa yapiliyorda dogum baslayacagi zaman yapmiyolar, bakali insallah hepimizinki kolay gecer
hatta,dogum tarihimiz 11 kasima geliyor, 5inde toplanti varmis hani korkanlar icin anlatip rahatlatiyolarmisya ne gerek var gitmem, koksamda korkmasamda bi sekilde gelcek:)

caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende:KK1: artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem:KK1:

mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye
veee kizlarkesinlikle tavsiye ediyorum leblebiyi, ozellikle bunu duyali sutu biraktim sabah aksam elim leblebide:KK9:hatta baktim netten cok oneriliyor, leblebi midenin asidini ve suyunu aliyomus, ben devamli yemekten once sonra yiyorum bana fayda ettikten sonra size haydi haydi fayda eder ve yemekten sonra yine yatmayin ,ben yatarsam yine basliyor yatmazsam yim valla

son okuduklarima bakarsam herkes bi alisveris telasinda ozellikle indirimli siteden, diger topiktede baktim ordanda herkes almaya basliyo sizlerde oyle, hepinizin bebisleri ayni seyleri giycek heralde, gerci aha hic bakmadim ama indirim varsa tabiki yararlanin, malesef silanazla ben mahrum kaliyoruz :KK43:

haa bu hafta 1 kilo almisim:KK9: yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim :KK9: ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim:KK53:

gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum :KK1: neyse oda aklima gelince artik

bende korkuyorum ama yinede normal istiyorum canım sen ve sılanaz bana cesaret veriyorsunuz yurt dışında öyle olduğuna göre bizde normal yapabiliriz demekki diye düşünüyorum. elfkayanın doktoru da normal olabilir demiş. bir aksilik olmazsa tabii. allahım hepimiz için en hayırlısı neyse onu nasip eder inşaaalh
güllaç içinde ellerine sağlık canım. işin uzmanının elerinden çıktığına göre eminim çok leziz olmuştur

selam kızlar:21:
bugun oğlumu gördüm :KK9:
781 gram:nazar: 32 cm:nazar: olmuş.
doktor gayet iyi dedi suyuda iyi dedi:KK9:
tuttuğum oruçlar bebişimin gelişimini etkilememiş tam tersine haftasındn büyük gösteriyo maşallah tütütütütüükürük :))
yarın şeker yüklemem var sabah 9 da :18:
inş. 140 ın altında çıkar
öğleden sonada tetenoz aşımın ikinci dozunu vurunmaya gitcem:KK31:

kesin erkek dimi dedim doktora baktı, bi elini gördük havada diğeriylede pipisini tutmuştu:kk77: resmini çekicekti pipinin ama bizimki yeni görmüş gibi pipiyi bırakmadı:78:

bide tüp bebekleri sezeryanmı yapıyorsunuz ben öle duyuyorum genelde dedim. Hayır dedi normalde yapabilirsin ben seni zevk için sezeryana almam doğum vakti geldiğinde hersey normal giderse normal doğurturum dedi:18:

benim kiloda 58 bu arada:KK54: hepinizi öpüyoruz:KK34:

maşallah canım size :)
inşallah şekerinde normal çıkarda uğraşmazsın

Selam Kzilar,

Elfkaya, Lahor, duss, ve bebegini yakin zamanda goren anne adaylari heoimizin gozu aydin hersey yolunda, ikiz bebek bekleyen anneler bebekleriniz kiloluari beni sasirtti masallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: nerdeyse tek gebelikle aynii gidiyor... ay bende ins. yarin doktordan detayli bilgileri aldimmi payliscam.... bakalim benim ufaklikalr nasilmis...doktora bir gun kala ben acayip stres oluyorum suan basima agrilar girmis durumdayim inananki... Elimde olmayan biseyyy....

Su erkek bebek bekleyen anne adaylari birakin su ogluslarin pipilerini gormenin derdini... herhalde bisey gormuslerki diyolar....herseyin hayirlisii :) bana kadin dedi gostereyimmi yok dedim, sen gorduysen tamam:KK1::KK1::KK1::KK1:

bayadir giremiyorum, girdimmi laptop'ta probl;em var donuyor yazdim gelmiyor sinirleniyorum.....

Kzialr sabah uyandimda benim yuzum cok sis oluyor, gozlerim kucucuk duruyo, ve sulaniyor... sag ayagimda sisik havaya kaldirdimi hemen gidiyor ama soldaki gitmiyor kolay , ay ins. bisey cikmaz... Seker testi yaptircak arkadaslarinda allah yardimcisi olsun....

Bende su kontrolller bir hayirlisi ile yarin gitsin bayramdna sonra ada hazirlaycam ins...

maşaallah oğluna canım allah nazarlardan saklasın
bizimki pipisini bir türlü göstermedi hatta doktor ısrarla erkek diyor ama babası pipisini görmeden emin olamayacağım diyor.
doğum konusunda doktorunun öyle söylemesine sevindim çünkü benim doktorum tersini söyledi ama ben normal doğumda ısrar edeceğim. hatta bayramdan sonra yeni bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum eğer bana zorla sezeryan deseydi ama şimdi çok memnun oldum değiştirmem hastanede yenidoğan üniteside varmış ssk la anlaşmalı tam benlik :)
kız pipiyi görmeden inanma hatta resmini al :)) bende bi tane var :)
maşallah canım size :)
inşallah şekerinde normal çıkarda uğraşmazsın

inşalah canım saol
yarın belli olcak ak koyun kara koyun:18:

fiyatlar birçok yere göre uygundu canım biz çok dolaştık
bebek odası düşünüyorsan bobo bencede hem sade hem çok şık.
benim aldıklarımın tek tek fiyetını söyleyemem ama hepsi 2.600 tl tuttu
bu fiyatın içinde
ikiz yatak ve iki yatağı
bebeğin beşiği ve yatağı
üç kapılı dolap
şifoniyer
komidin
beşik için uyku seti var

tmm cnm saol ben yinede biraz daha araştırıımm o fiyatta çok geldi şinci bana:KK52:
bu arada sen almışın hayırlı olsun güle güle kullanın inş.:nazar:

sılanaz

nasılsın bebişlerin nasıl

biz pipi görmeden rahat duramıyoz anacım niye öle diyon:KK60:

Sempatik

Ne mutlu sana 1 kilo ile yirttin, bu ay firca sirasi bende doktordan yeme, hayirlisi bakalim,, iyi guzel hersey yolundaymis, bende hic kimsenin dedine takilmiycam dogum konusunda, dogum doktoru ne derse, gebelik nasil ilerlerlese o yonde olcak ins. hayirlisi bakalim.... sizin az kaldi saka maka, bizim de eeehh az kaldi sayilir... ya ben hic internetten igne almis insna degilim siparisle, ben bakcam inceleycim, onu bide sepete koyup dusuncem degerlendircem, ben fazla guvenmiyorum,,, hep evden cikmaya mazeret oluyor ihtiyaclar,,,, ama alternatif olmayincada ayri bir mesele....

Gullac yapmisin ellerine saglik ebn daha senin yemek sitene bakamadim bile... eminim harikadir.... gullac omrumde sadece bir defa gecen hafta yedim, misafirlikte hafif bir tatli begendim, ustunde nar taneleride cok guzel duruyor, cevizda vardi....

AYYYY bir yarin olsa, doktora o kadar odaklanmisimki herhalde bebelerin hareketlerini bile hissetmiyorum... hayirlisi ins..... DUA edin arkadaslar bana , bedne guzel ahberlele geleyim ins...

sılanaz

nasılsın bebişlerin nasıl

biz pipi görmeden rahat duramıyoz anacım niye öle diyon:KK60:

Iyiyim canim cok sukur canim, biraz heycan var yarin doktor randevum var 1 ay ustune doktora gitmek biraz geriyor beni, bebislerde iyi herhalde....

ANAM gorcenizde ne anliycaniz o kucuck seyden, yarabbimmmm, anacaim derim tabiki yaaa kizlarda yanilma olabiliyor bazen ama erkede binde bir olurmus... demekki bacak arasinda bisey gormusler istee... ben ne biliyim vallahi hic takilmadim... cinsiyetlerine hani hazirlikta yapiyoruz onun icin insan tabi istiyor denilen ciksin ama hayirlisi, ben bebeler saglikli ciksinda canim hepiniz gibi, hic umrumda degil vallahi cinsiyetii hayirli evlat olsunlar.. bacim dedikelrimide yanlis anlama sakin ben sadece ne biliyim, boyle zor, gec bulunca benim takintilarim daha farkli oluyor... bide benim sizin gibi canim istedim zaman ultrasounda girip, cinsiyet ogrenme sansim olmadi icin... belkide ondan ... bende duydum burda bir yer varmis merkezde 220 dolara bakiyolarmis... onlarada o parayi turk parasi enrdeyse 500 lira verceme.... bebelerime harcarim.... ODalari acik yesil olcak ona karar verdim....

dun anestezi doktorundan randovum vardi dogum icin,hani suan hersey normal gozukuyo ama bisey olurda ameliyat olursam onunla ilgili sorular sordular ,ne yapcaz etcez onlari soylediler
simdilik dogumum kesin belden igne vurularak sancisiz olcak yani epidurelmiydi turkiye :) ondan,eger dogum baslamadan sanci olursa yapiliyorda dogum baslayacagi zaman yapmiyolar, bakali insallah hepimizinki kolay gecer
hatta,dogum tarihimiz 11 kasima geliyor, 5inde toplanti varmis hani korkanlar icin anlatip rahatlatiyolarmisya ne gerek var gitmem, koksamda korkmasamda bi sekilde gelcek:)

caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende:KK1: Artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem:KK1:

Mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye
veee kizlarkesinlikle tavsiye ediyorum leblebiyi, ozellikle bunu duyali sutu biraktim sabah aksam elim leblebide:KK9:hatta baktim netten cok oneriliyor, leblebi midenin asidini ve suyunu aliyomus, ben devamli yemekten once sonra yiyorum bana fayda ettikten sonra size haydi haydi fayda eder ve yemekten sonra yine yatmayin ,ben yatarsam yine basliyor yatmazsam yim valla

son okuduklarima bakarsam herkes bi alisveris telasinda ozellikle indirimli siteden, diger topiktede baktim ordanda herkes almaya basliyo sizlerde oyle, hepinizin bebisleri ayni seyleri giycek heralde, gerci aha hic bakmadim ama indirim varsa tabiki yararlanin, malesef silanazla ben mahrum kaliyoruz :KK43:

haa bu hafta 1 kilo almisim:KK9: Yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim :KK9: ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim:KK53:

Gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum :KK1: Neyse oda aklima gelince artik

sempatikçim ne 11 kasımı neden sen kaçıncı haftada doğum yapacaksın ki...kiloya gelince ben de aynıyım çokmuymuşuz: ( bu arada ben 38. Haftam 15 - 22 ekım arasına denk geliyooo... Ben de sanıyorum ki o hafta doğum yaparım sanıyordum o zaman hayal etmiyiiim...

caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende:KK1: Artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem:KK1:

Mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye

haa bu hafta 1 kilo almisim:KK9: Yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim :KK9: ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim:KK53:

Gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum :KK1: Neyse oda aklima gelince artik

sempatikçim ne 11 kasımı neden sen kaçıncı haftada doğum yapacaksın ki...kiloya gelince ben de aynıyım çokmuymuşuz: ( bu arada ben 38. Haftam 15 - 22 ekım arasına denk geliyooo... Ben de sanıyorum ki o hafta doğum yaparım sanıyordum o zaman hayal etmiyiiim...

Ya sezeryan 38. Haftada olmuyo muydu yaaa...ben de bebişe kavuşurum sandım...38de...korkuyorum karnımda kaldıkça bi yaramaslık yapacak diye... üffff... Nerdeyse erken doğum yapanları şanslı bulcam... öle... Ne güsel herkes ciciler alıyooo.... Ben daha alamadım... Nedense gecikse daha ii gibi geliyooo... Ama saçma...siz iii yapıyosunuz...herkese cicileri hayırlı olsun...

ben simdiye kadar 3 paket bitirdim:KK1: dene canim zararli bisey degil sonucta insallah gecirir

harekete gelince bende neyn ne harekti oldugunu bilmiyorum ve hala bilemiyorum, senin zamanlarda icimde bi hareket var ama tekmemi hickirimi taklami atiyo:KK1: bilemiyodum, sabirim ilerledikce anlasilcak, ben cok sert bi darbe aldigmda kesin tekme diyorum ama diger ufak eylere bisey konduramiyorum

dr u aradım ilaç verdi canım ve iyi geldi sanırım şimdi yok sorun

hareket olayı demek ki her bebeğe ve her kadına göre değişiyor
ama henüz tekme yemedim ben:))

çok şükür mide sorunum yok (şom ağzımı açtımya akşama başlar o ayrı mesele:KK37: )
geçmiş olsun leblebi ve sütü bende duydum dene derim

bizim aramızda pek yok canım ben senin haftanda gayet rahat hissediyordum hatta arada dönüyordu bile
beni görsen sadeece az bişey göbek var başka bi yerimden bellli değil hamile olduğum
ondan çok rahat hareketleri hissedebiliyorum. bugun dalgalanma şeklinde bi tuhaf bişey hissettim hatta göbeğimi açıp izliyorum çok zevkli oluyo :)

bebek kesin hareketlidir ama büyük ihtimal kilondan tam anlamıyla hissedemiyorsundur

sen hem zayf hem erkek bebek taşıdğın için hissetmişsin demek:))
hissettiğim bişeyler var o da olmasa napardım ben
hele bugün kuran okurken kuzum beni güldürdü :))

midemde geçti ınş tekrarlamaz canım dr um ilaç verdi..

sempatik masallah sana 1 kilo aldın he nasıl yaptın ya yazsana bende yapım.
bu arada kızlar disetlerim çok kötü önceden kanıyodu önemsemedim simdi de çok acıyo
galiba doktora gidicem .

X