- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.221
hastanemizin internet sitesine baktım yenidoğan ünitesi varmış
bu iyi oldu hep aklımdaydı unutuyordum
bu iyi oldu hep aklımdaydı unutuyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ben sezeryan istemiyorum normal istiyorum ama bakalım o gün geldiğinde neler olcak Allah bilir
nede olsa adı bi korkunç normalin ondan hafif tırstım:18: yoksa sezeryanı en son isterim
evet sorma ya görmediğin pipisi olmuş çeke çeke uzatcak nuri alçom benim :))
doktor pipiyi yeni keşfetmişse ondan tutmuştur inceliyordur dedi :)
Bobo - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
bu oda çok hoşuma gitti
kardelenimsin fiyatlar nasıl senin aldığın yerde biraz bahsetsene
Kardelenimsin, Sitedeki bebek odalai muhtesem icim gitti vallahi bakarken, Turkiyede olsam inanki anind asiparis vermistim... hepsi birbirindne harika,,, Ulkemde yok yok MAsallahh... B
selam kızlar
bugun oğlumu gördüm
781 gram 32 cm olmuş.
doktor gayet iyi dedi suyuda iyi dedi
tuttuğum oruçlar bebişimin gelişimini etkilememiş tam tersine haftasındn büyük gösteriyo maşallah tütütütütüükürük :))
yarın şeker yüklemem var sabah 9 da :18:
inş. 140 ın altında çıkar
öğleden sonada tetenoz aşımın ikinci dozunu vurunmaya gitcem
kesin erkek dimi dedim doktora baktı, bi elini gördük havada diğeriylede pipisini tutmuştu resmini çekicekti pipinin ama bizimki yeni görmüş gibi pipiyi bırakmadı:78:
bide tüp bebekleri sezeryanmı yapıyorsunuz ben öle duyuyorum genelde dedim. Hayır dedi normalde yapabilirsin ben seni zevk için sezeryana almam doğum vakti geldiğinde hersey normal giderse normal doğurturum dedi:18:
benim kiloda 58 bu arada hepinizi öpüyoruz
selam kizalarr nasilsiniz bugun, eve donduya bikac gundur yoktum :)
dun anestezi doktorundan randovum vardi dogum icin,hani suan hersey normal gozukuyo ama bisey olurda ameliyat olursam onunla ilgili sorular sordular ,ne yapcaz etcez onlari soylediler
simdilik dogumum kesin belden igne vurularak sancisiz olcak yani epidurelmiydi turkiye :) ondan,eger dogum baslamadan sanci olursa yapiliyorda dogum baslayacagi zaman yapmiyolar, bakali insallah hepimizinki kolay gecer
hatta,dogum tarihimiz 11 kasima geliyor, 5inde toplanti varmis hani korkanlar icin anlatip rahatlatiyolarmisya ne gerek var gitmem, koksamda korkmasamda bi sekilde gelcek:)
caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem
mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye
veee kizlarkesinlikle tavsiye ediyorum leblebiyi, ozellikle bunu duyali sutu biraktim sabah aksam elim leblebidehatta baktim netten cok oneriliyor, leblebi midenin asidini ve suyunu aliyomus, ben devamli yemekten once sonra yiyorum bana fayda ettikten sonra size haydi haydi fayda eder ve yemekten sonra yine yatmayin ,ben yatarsam yine basliyor yatmazsam yim valla
son okuduklarima bakarsam herkes bi alisveris telasinda ozellikle indirimli siteden, diger topiktede baktim ordanda herkes almaya basliyo sizlerde oyle, hepinizin bebisleri ayni seyleri giycek heralde, gerci aha hic bakmadim ama indirim varsa tabiki yararlanin, malesef silanazla ben mahrum kaliyoruz
haa bu hafta 1 kilo almisim yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim
gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum neyse oda aklima gelince artik
selam kızlar
bugun oğlumu gördüm
781 gram 32 cm olmuş.
doktor gayet iyi dedi suyuda iyi dedi
tuttuğum oruçlar bebişimin gelişimini etkilememiş tam tersine haftasındn büyük gösteriyo maşallah tütütütütüükürük :))
yarın şeker yüklemem var sabah 9 da :18:
inş. 140 ın altında çıkar
öğleden sonada tetenoz aşımın ikinci dozunu vurunmaya gitcem
kesin erkek dimi dedim doktora baktı, bi elini gördük havada diğeriylede pipisini tutmuştu resmini çekicekti pipinin ama bizimki yeni görmüş gibi pipiyi bırakmadı:78:
bide tüp bebekleri sezeryanmı yapıyorsunuz ben öle duyuyorum genelde dedim. Hayır dedi normalde yapabilirsin ben seni zevk için sezeryana almam doğum vakti geldiğinde hersey normal giderse normal doğurturum dedi:18:
benim kiloda 58 bu arada hepinizi öpüyoruz
maşaallah oğluna canım allah nazarlardan saklasın
bizimki pipisini bir türlü göstermedi hatta doktor ısrarla erkek diyor ama babası pipisini görmeden emin olamayacağım diyor.
doğum konusunda doktorunun öyle söylemesine sevindim çünkü benim doktorum tersini söyledi ama ben normal doğumda ısrar edeceğim. hatta bayramdan sonra yeni bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
maşallah canım size :)
inşallah şekerinde normal çıkarda uğraşmazsın
fiyatlar birçok yere göre uygundu canım biz çok dolaştık
bebek odası düşünüyorsan bobo bencede hem sade hem çok şık.
benim aldıklarımın tek tek fiyetını söyleyemem ama hepsi 2.600 tl tuttu
bu fiyatın içinde
ikiz yatak ve iki yatağı
bebeğin beşiği ve yatağı
üç kapılı dolap
şifoniyer
komidin
beşik için uyku seti var
sılanaz
nasılsın bebişlerin nasıl
biz pipi görmeden rahat duramıyoz anacım niye öle diyon
dun anestezi doktorundan randovum vardi dogum icin,hani suan hersey normal gozukuyo ama bisey olurda ameliyat olursam onunla ilgili sorular sordular ,ne yapcaz etcez onlari soylediler
simdilik dogumum kesin belden igne vurularak sancisiz olcak yani epidurelmiydi turkiye :) ondan,eger dogum baslamadan sanci olursa yapiliyorda dogum baslayacagi zaman yapmiyolar, bakali insallah hepimizinki kolay gecer
hatta,dogum tarihimiz 11 kasima geliyor, 5inde toplanti varmis hani korkanlar icin anlatip rahatlatiyolarmisya ne gerek var gitmem, koksamda korkmasamda bi sekilde gelcek:)
caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende Artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem
Mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye
veee kizlarkesinlikle tavsiye ediyorum leblebiyi, ozellikle bunu duyali sutu biraktim sabah aksam elim leblebidehatta baktim netten cok oneriliyor, leblebi midenin asidini ve suyunu aliyomus, ben devamli yemekten once sonra yiyorum bana fayda ettikten sonra size haydi haydi fayda eder ve yemekten sonra yine yatmayin ,ben yatarsam yine basliyor yatmazsam yim valla
son okuduklarima bakarsam herkes bi alisveris telasinda ozellikle indirimli siteden, diger topiktede baktim ordanda herkes almaya basliyo sizlerde oyle, hepinizin bebisleri ayni seyleri giycek heralde, gerci aha hic bakmadim ama indirim varsa tabiki yararlanin, malesef silanazla ben mahrum kaliyoruz
haa bu hafta 1 kilo almisim Yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim
Gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum Neyse oda aklima gelince artik
caniniz istemesin ama turkiy'ye tedaviye gittigimde gullac almistim ramazanda yaparim diye, ay ben uyusuk bi yapamadim ramazan bitti, hep canim istiyorum ama popomu kaldirim yapamiyodum, bugun dedim hadi yap sunuda oda kurtulsun bende Artik simdi yaptim dolaba koydum sutunu cekmesi icin, az bi ayakta durmadan allahim nasil ayaklarim agridi iyiki zor bisey degildi,daha bunun resimleri cekilcek nasil cekceksem
Mide problemine gelince benimki zaten malum gunluk durmadan devam ediyo, her doktora gitmemizde yeni bi ilac deniyorum :) bu ayda suya katilip ilactan vermisti o biraz iyi gibi ama yine gun arasinda mutlaka oluyor,biliyosunuz hep sogu sutle gecistiriyodum sonradan geri oluyordu ama anneme turkiyeden demisler kesinlikle leblebi yesin sut gecirir gibi olsada geri baslatiyo diye
haa bu hafta 1 kilo almisim Yani 73 olmusum ,gecen hafta doktora gittigimde 72dim doktordan iyibi firca yemistim bu ay cok kilo aldin biraz dikkat et diye, bende tam ustune dikkat edeyim derken 1 kilo almisim ,simdiye kadar haftada 1 kilo almamistim iyiki azar yedim
Gecmisi tam okuyamadim bilgilerinizi birazdan eklerim insallah
aslinda soylemek isteigim bisey vardi ama unuttum Neyse oda aklima gelince artik
ben simdiye kadar 3 paket bitirdim dene canim zararli bisey degil sonucta insallah gecirir
harekete gelince bende neyn ne harekti oldugunu bilmiyorum ve hala bilemiyorum, senin zamanlarda icimde bi hareket var ama tekmemi hickirimi taklami atiyo bilemiyodum, sabirim ilerledikce anlasilcak, ben cok sert bi darbe aldigmda kesin tekme diyorum ama diger ufak eylere bisey konduramiyorum
çok şükür mide sorunum yok (şom ağzımı açtımya akşama başlar o ayrı mesele )
geçmiş olsun leblebi ve sütü bende duydum dene derim
bizim aramızda pek yok canım ben senin haftanda gayet rahat hissediyordum hatta arada dönüyordu bile
beni görsen sadeece az bişey göbek var başka bi yerimden bellli değil hamile olduğum
ondan çok rahat hareketleri hissedebiliyorum. bugun dalgalanma şeklinde bi tuhaf bişey hissettim hatta göbeğimi açıp izliyorum çok zevkli oluyo :)
bebek kesin hareketlidir ama büyük ihtimal kilondan tam anlamıyla hissedemiyorsundur