teşekkür ederiz teyzesi
evet migrenim beni hamilelikte yordu ama yinede allaha şükrediyorum bu günleri gösterdiği için oğluma kavuşmak için çok bekledim, çok ağladım. allahım isteyen herkese nasip etsin.
aynen öyle bende bir türlü ne alacağıma karar veremiyordum. ama internette biraz dolaşıp, biraz çevremden araştırıp, biraz da burdan alan arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak neyi nerden alacağıma karar verdim. başlayıncada herşey alınıyor zaten merak etme.
bizim aldıklarımızın hiçbirisi gelmedi henüz mobilyaları 40 gün sonra dediler ama nerden aldığımı söleyeyim ordan bakabilirsiniz.
odamızı
Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası adlı siteden bakabilirsiniz ordaki genç odasının Picola modelini (üç kapılı dolap, ikiz yatak, komidin, şifoniyeri) ve sallanır beşiklerden 214 nolu modelin beyazını aldık ve tabi ikiz yatak için iki adet yatak birde beşiğin yatağını aldık ve beşiğimiz için uyku seti aldık.
biberon olrak avente baktım ama aventin camı yokmuş o yüzden NUK un cam ve silikon uçlu olanını aldım emzik olarak ise aventin yine silikon uçlusunu aldım.
foto eklemeyi denemiş becerememiştim. tekrar denerim canım becerebilirsem bir ara eklerim kıyafetlerimizin fotolarını. kıyafetlerimizide misket bebe ve idil bebeden aldık genelde
tabii ki daha çok eksik var. bebek arabası, nevresim, yıkamak için küvet, göğüs pedi, termoetre, bebek telsizi, bakım ürünleri,... daha yazmayayım sayfa dolacak yoksa sizde biliyorsunuz zaten
bakım ürünlerini nerden alacağıma hiç karar veremedim daha. seba-med düşünüyorum ama kararsızım keşke %100 doğal zararsız ürünler bulabilsek meleklerimiz için :26: