- 20 Haziran 2011
- 81
- 0
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.121
benimde sol yumurtalıkta 4 cm boyunda çikolata kistim vardı ameliyattan sona 2 ay d. kontrol kullandım 1 ay bıraktım o ayda oluşmaya başladığını gördü dr. apar topar tüp yaptık ki Allaha şükür tuttu
ben evlenelide 5 yıl bitti ama benim yaşım henüz 22
eğer bi kist olmasaydı dşünmezdim sanırım bikaç yıl daha tüp bebeği ama iyikide olmuş :) oğluşuma kavuşmaaya az kaldı
evet canım eşlerimiz öyle heralde yazık bebek olsunda gerisi hiç önemli değil diyolar heralde.hemen olsaydı bebişler belki bu kadar kıymeti olmazdı herşeyin:)
dalin kardeşim kullandı gerçekten bebek gibi kokuyor canım ama sonuçta ondada kimyasal varmış işte heralde direk sabun tozu alıcam ben.sıvısınıda değil bildiğin sabun tozu.atolyeleri gören içinde olan biliyor canım.bırak bebeği ben kendime aldığım şeyi yıkamadan giymem hayatta.
ankara gerçeketn muhteşem yani hani hepimiz bebek için çok uğraştık yeterki olsun ne olursa olsun dedik ama sonrada niye çatladık niye kilo aldık.bi tek ankaracım veriyo bu işin hakkını.
bende 22 yasındayım ve tup bebek yapıcaz mecburen bıraz bahsedermısın bana nerde yaptırdın hangı dr hangı merkez kac tane transfer ettıler cok soru sordum ama arastırıyorum ıste her cevaba cok ıhtıyacım var
ayy utandım şimdi bak:))
valla napim seviyorum çatlaklarımı kızımın sağlığı yerinde olsunda ben çatlayablirim sonuna kadar
hatta yanımda bazı kadınlar karınlarını açıp aa bak benim çatlağım daha çok gibisinden gösterirlerdi hep
artık benimde çatlağım var heyoooo
ya iyi güzel diyonda bunun yazı var kışı var
denize gitcez öyle çatlak göbekler ortada nasıl olcak
ödüm kopuyo benim karnım çatlıycak diye habire bişey sürüyorum
canım ben istanbul fulyada yaptırdım İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİNDE
çikolata kistim için devlet hastanesindeki bi dr a gidiyordum ameliyatımı falan özel hast. yaptı ameliyat sonası kist tekrarlamaya başlayınca beni bu Cerrahi hastanesindeki bi doktor arkadaşına yönlendirdi başka hiçbi yeri araştırmadan ona başladım zaten apar topar oldu.
13 yumurtam toplandı kısa protokol yapıldı
9 u döllendi ve 5. güne 5 tane embriyo kaldı bunlardan biri transfer edildi 4 ü donduruldu
hastaneden ve doktorlardan çok memnun kaldım ama gebelik sonası oraya devam edmedim hem maddi hemde bana uzak kalıyordu
başka sormak istediğin varsa cevaplarım istediğin kadar sor canım
cnm cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın yıne sorum olursa sorarım tekrar tesekkurle ınsallah en kısa zamanla banada senın gıbı hamıle olmayı nasıp eder Allahım
ayy utandım şimdi bak:))
valla napim seviyorum çatlaklarımı kızımın sağlığı yerinde olsunda ben çatlayablirim sonuna kadar
hatta yanımda bazı kadınlar karınlarını açıp aa bak benim çatlağım daha çok gibisinden gösterirlerdi hep
artık benimde çatlağım var heyoooo
benim herkesten farklı olarak çatlamıyo karnım pul pul dökülüyo
bu daha fecii
ya iyi güzel diyonda bunun yazı var kışı var
denize gitcez öyle çatlak göbekler ortada nasıl olcak
ödüm kopuyo benim karnım çatlıycak diye habire bişey sürüyorum
Aynı sorun bende de vardı. Çatlağım yok henüz ama pul pul kuruyup dökülüyor karnım ve kaşınıyordu. Ben roc un bitkisel hamileler için olan yağını aldım hergün kullanıyorum kuruluğum, döküntülerim ve kaşıntım geçti çok şükür.
Roc | RoC Maternity Anti-Stretchmarks atlak nleyici Ya | 36,55 TL en ucuz fiyat ve yorumlar taksit seenekleri
kullandığım yağ bu ben daha uygun fiyata aldım.
hımm ben tesettürlü olduğum için sorun yok
kimse göremez zaten:))
ama acık olsam bende dert ederdim sanırım
selam kızlar oku oku bitiremedim maşşallah sohbet almış başını gitmiş.
sempatik sılanaz yurt dışında olduğunuz için bebiş için iyi para alıyosunuz anladığım kadarıyla.burdada doğum parası var.ama kendi sigortan olmak zorunda.benim kendi sigortam var.32.haftada rapor alıp başvurucam.tahmini 2000 tl gibi bir geri dönüşü var.buda türkiyeye göre baya iyi bir para.çalışan arkadaşlar yada sigortası olanlar unutmayın 32.haftada rapor almalısınız.
elifcim fitreyi hatırlattığın iyi oldu nerdeyse unutacaktım.bebek için de verilmesi gerektiğini biliyorum aslında ama unuttum gitti.neyse daha vaktim var en azından
sempatikcim deterjanı sormuşsun sıvılaşırken parfüm falan ekleniyosa o iyi değilmiş.kokusuz olmalıymış ve yumuşatıcı iyi değilmiş.ama bunlar özellikle 6 için önemli sonrasında sıvı deterjanlar kullanılabilir heralde.bende sobun tozu hiç sevmem ama annem başka bişey aldırtmaz.önemli olan bebek der.bi müddet sabun tozu kullanırım sonra sıvı bebek deterjanı alırım heralde.
kızlar buarada bebişleri doğunca yağlamak için sadece bebek yağı kullanmayın.doğal işlenmemiş zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ederim.2 aylık tan sonra bebek yağı kullanmayı düşünüyorum ben.muğladan galiba istedi eşim yakında gelir.bebeklerin cildi çok kuru oluyo ve bu yağ acayip besliyo bebeğin cildini.hem doğal sonuçta.büyüklerimiz hep bu yağlardan kullanmış.
sonunda perşembe gününe randevumu aldım.kızımı acayip özledim.bakalım kaç kilo olmuş benim şifam...
Sympathique biz o arabanın kırmızısını alacağız. İki cinsiyetede uyar hem :) netteki fiyatı ikili setin 600 tl.