- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.141
harikaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennnnnnnn ben varım hıçkırıyo olabilr demişti doktor bu sertleşmelerde kasılmalardan oluyormuş sanki toplanıyo gibi oluyo içerde kızım kasılmalar bu haftalarda olacakmış artık doğuma hazırlık yapıyomuş bedenimizooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?
selam hanımlar ........
çok şkür herkes iyi bugün doktor kontrolum var dua edin çok heyecanlıyım hepinizi öpüyorum.
ooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?
selam hanımlar ........
çok şkür herkes iyi bugün doktor kontrolum var dua edin çok heyecanlıyım hepinizi öpüyorum.
selam hanımlar ........
ooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?
selam hanımlar ........
kasılmalar sabah uyandığımda oluyor geneldeooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?
selam hanımlar ........
Kızlar acil sorum var size, Netten chicco biberon siparişi verecektim. Cam olanından. Emzik kısmı kauçuk ya da slikon var. Sizce hangisi daha iyi. Ona göre davranayım..