2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar mrb. Dünden bugüne ne çok şey kaynatmışsınız. Oku oku zor geldim sonuna. Ama herkesin iyi olmasına çok sevindim. İyi bakın kendinize

İyi geceler...

ooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?

selam hanımlar ........
çok şkür herkes iyi bugün doktor kontrolum var dua edin çok heyecanlıyım hepinizi öpüyorum.

ooooooo kimse uyanmamış sanırım daha :). Göa bugün temizlik yapacaktım ama nerdeeee......... Boş oturmak daha cazip geldi :)). Kızlar bende yaklaşık 2 haftadır bebişin bazen altında bazen yanında, üstünde birşey atıyor. Önce tekme sanıyorum çok hafif oluyor ama sonra bakıyorum düzenli devam ediyor yaklaşık 5 dakika falan sürüyor kendimin yada bebeğin kalbi olamaz çünkü yavaş dakikada yaklaşık 35-40 civarı atıyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birde karnımın bir tarafında sertleşme oluyor bazen biraz okşayınca normal hale geliyor. Bebeği bunları yapan var mı?
bennnnnnnn ben varım hıçkırıyo olabilr demişti doktor bu sertleşmelerde kasılmalardan oluyormuş sanki toplanıyo gibi oluyo içerde kızım kasılmalar bu haftalarda olacakmış artık doğuma hazırlık yapıyomuş bedenimiz :KK52:
selam hanımlar ........
çok şkür herkes iyi bugün doktor kontrolum var dua edin çok heyecanlıyım hepinizi öpüyorum.

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz kızımla

bende her sabah kaltığımda bugün temizlik yapacam diye başlıyorum güne ama nafile bugünde yatasım var yarın yaparım diye erteliyorum sonra işler kalıyo annem sağolsun hemen imdadıma yetişiyo :))

o hissettiklerin belkide bebişini hıçkırık tutmuştur onu hissediyosundur mehtap
o kasılmalardan bendede oluyo ve her defasında olmayacağını bildiğim halde doğum yapıcam sanıyorum
birde bildiğim kadarıyla karnındaki o sertleşme dediğin rahmin büyümesiyle oluşan kasılmalar bildiğim kadarıyla o kasılmalar olduğunda karnını okşama bu olan kasılmaları tetikler ve tekrardan kasılma oluşur eeee tabiii üst üste olan kasılmalar da doğum kasılmalarını tetikler diye biliyorum.vakti zamanında benim dr söylemişti
karnında kasılmalar hissettiğinde sırt üstü uzun ve geçmesini bekle nacizene bi tavsiye :))

selam kızlar annekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bi site keşfettim bugün bayağa güzel şeyler var %40 indirimli dışarıya göre bi bakın bakalım:KK66:

selam kızlar annekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bi site keşfettim bugün bayağa güzel şeyler var %40 indirimli dışarıya göre bi bakın bakalım:KK66:

lahor ve bella 83 sağolun cevaplarınız için. Hıçkırık olayı hiç aklıma gelmemişti ama baya uzun sürüyor 5 dk kadar. Buraya yazdıktan sonra başka yerde okudumda o kasılmalar yalancı kasılmalar olabiliyormuş cidden saatte 4 ten fazla olursa doktorunuzu arayın diyorlar. Çok şükür bende o kadar sık değil.
bella_83 o sitenin tam adresini yada linkini paylaşır mısın?

ay gene aynı şey oldu çıldırıcammmmmmmmmm
anne,bebek
siz aradaki virgülü kaldırıp birleşik yazın sonunada com ekleyin:KK9:
şifreledim artık

Canım bahsettiğin olayın aynı bende de oluyor. Yalnız 5 dak. değil de 2-3 dakika gibi. Ben de acayip heyecan yapıyordum. Ben de hiç sormamıştım. ama bak arkadaşların dediğine göre hıçkırma olabilirmiş. :))

kasılmalar sabah uyandığımda oluyor genelde
ama hıçkırık olayı gerçek sanırım benimde oluyo arada merak etme sırtına vur geçer :)
selam hanımlar ........

hayırlı haberlerle gel inşallah:97:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır gelmiyordum topiğe.herkes iyidir inşallah.sempatikcim benimde bi kızım olucak hayırlısıyla,25.haftada bebeğimin kilosu 740 gr, boyu 32 cm..28. hafta benim kilom 68...22. haftada 50 gr şeker yüklemem 92 çıktı..şimdilik herşey yolunda çok şükür, kızımızın ismi latife olucak... bayramdan sonra alışverişe başlıcam artık..şuana kadar hiç bişi almadım, ama içim gidiyor :)...artık daha sık gelmeye çalışıcam topiğe..kızlar bu arada aranızda izmir de oturan varmı ?

Kızlar acil sorum var size, Netten chicco biberon siparişi verecektim. Cam olanından. Emzik kısmı kauçuk ya da slikon var. Sizce hangisi daha iyi. Ona göre davranayım..

arkadaşlar bebek arabası konusunda fikri ve tercihi olan varmı, arabamız olmadığı için ben bebeğime doğumdan önce araba almak istiyorum, abimlerde maxi cosi ana kucağı var ona uyumlu bi bebek arabası alabilirim, önerebilceğiniz bi bebek arabası varmı?birde park yatak konusunda destek bekliyorum.?

Kızlar acil sorum var size, Netten chicco biberon siparişi verecektim. Cam olanından. Emzik kısmı kauçuk ya da slikon var. Sizce hangisi daha iyi. Ona göre davranayım..

canım herhangi bi fikrim yok, ben daha bişi almadığım için araştırmadım da..ne güzel sen biberon bile almaya başlamışsın..bende artık başlamalıyım sanırım...

X