- 12 Mayıs 2010
- 3.065
- 0
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.101
8 sene az değil.allah sabrını vermiş.biz ilk dr gittiğimizde senin çocuğun olmaz demişti.o an oracıkta ölmek istemiştim.çok şükür nerelerden nerelere geldik.inşaallah sağ sağlim kızımızı kucağımıza alınca bizden mutlusu olmayacak.evet avantajim yas oluyo ,tam zamanlari aslinda ama biz 8 senedir bekliyoruz bende pek bi erken evlendim
evet yas ilerledikce insanin sansi dusuyor ama Rabbim vermek istedigi zamani iyi biliyor
bizde problem esimdeydi sperm 0 di ameliyatla sperm bulundu ve tup bebek yapildi; sukur ilk denemede tuttu
hoşbulduk şekerim.bana kalsa sadece elif olacaktı ama eşim illa gökçe deyince ikimizin dediğide olsun dedik.enee bi elif daha geliyo
ne güzel adım varmış :) ben kıymetini bilememişim
kardelenden mehmet koyuyo biz karı koca isim zenginiyiz:)
hoşgeldin bu arada
benimde genelde şiş ama aşırı değil biraz yürüsem veya ayakta kalsam kocaman oluyorlar. tuzu bende azalttım.ayakkabı numaram 1 no büyüdüy üzüklerim yaklaşık 2 aydır parmaklarıma olmuyor.hatta bilekliğimde sıkmaya başladı :)hormonlardan kaynaklanıyor demişti bana doktor ve tuzu azalt dedi. bak yalnız değilsin hem ben seni hiiç yalnız bırakırmıyım
Bayramda tatlı ve şekerlere dikkat et şeker kızımız için olu mu canım..
inşallah iyi çıkar.ptesi 2 saat sanırım aç ve şekerli suyla nasıl bekleyeceğim ben onu düşünüyorum..sınıra yaklaşmış oldugumu söyledi doktor 100 gr lık yüklemeyi de yapalım içimiz rahat etsin dedi. sanırım 6 saatlik aç olmak yeterli, ama su içebiliriz değil mi bu arada sorun olmaz
bu arada ben bburdan çıktım biraz faceye baktım sona eşim geldi dışarı çıkcaktık şöle bi uzanalık dedik ahanda bu saate kadar yatmışız malak gibi :) şimdi onu gönderdim tülü aldırmaya meyve falanda al dedim aptal gibi olmuşum zatenöğlen 1 de uyanmıştım bide şimdi uyudum uyandım düşünün artık
ben kaçıyorum kızlar iftarlık bişiler hazırlıyım iftara az kaldı holeyyyy
benimde genelde şiş ama aşırı değil biraz yürüsem veya ayakta kalsam kocaman oluyorlar. tuzu bende azalttım.ayakkabı numaram 1 no büyüdüy üzüklerim yaklaşık 2 aydır parmaklarıma olmuyor.hatta bilekliğimde sıkmaya başladı :)hormonlardan kaynaklanıyor demişti bana doktor ve tuzu azalt dedi. bak yalnız değilsin hem ben seni hiiç yalnız bırakırmıyım
Bayramda tatlı ve şekerlere dikkat et şeker kızımız için olu mu canım..
inşallah iyi çıkar.ptesi 2 saat sanırım aç ve şekerli suyla nasıl bekleyeceğim ben onu düşünüyorum..sınıra yaklaşmış oldugumu söyledi doktor 100 gr lık yüklemeyi de yapalım içimiz rahat etsin dedi. sanırım 6 saatlik aç olmak yeterli, ama su içebiliriz değil mi bu arada sorun olmaz
o ben değilim dimi kızz
selam kizlar nasilsiniz, gunaydin demiyorum Turkiyede oglen oldu, ben daha yeni kalktim
gece baya gec yattim biliyosunuz, bide yemek blogu oldugu icin oraylada ugrasiyorum, yemek yapmasamda onceki yaptiklarimi elimden cikariyorum,artiik onunla ugrastim
sabah esim giderken kalktim,geldim tv karsisinda uyuya kaldim bu saate kadar :) daha kalmadim kalkipta kizimi doyurcam
kiyafet yikama konusunda Turkiyde genelde hep dalin marka kullanilmis, onceki doguran anneler hep onermis ama tabi bizim burda yok o bide kokusu bebek kokusuymus onu merak ettim :)
mehtaperkan canim sirtim benimde fena ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum, yeni emzirme yastigi almistim onunla oturup yatiyorum, aksam bi oturuyom onum arkam sagim solum tum yastiko halde bile rahat edemedim
canim benim daha canta alincak :) onu alinca kiyafetlerde ne zaman yikarsam hemen hazirlicam dursun kosede neme lazim ,herseyimiz normal ama ne olur ne olmaz hazirlamak gerek
bizim pusetide biz secicez gorumcem alcak daha ona hic bakmadik, tabi fazla agir olmayan, katlamasi kolay ve hem onden hem arkadan surulcek bisey olcak, birde seninkinin rengi cok guzelmis bende cok seviyorum boyle renkleri ama icinde pempe olmasin diyorum, belki Allah nasip ederde birde oglumuz olursa ondada kullaniriz, her ikisinin kullanabilcegi renge bakcaz, ama sizin begendiginizde cok guzelmis, boyle iki setin fiyati ne kadar peki?
ankara canim sende bi alemsin onlari seviyomusunne diyosun peki severken ,aslinda oylede olmak gerek ,bizimkisi bi mucize oldu simdi catlaklara takiyoruz, once derdim hamile kalimda varsin olsun catlak diye,iste insan neyi elde ederse daha fazlasini istiyo :)
lahor canim evet catlaklat cilde bagli oluyor, zaten benim oncedende catlaklarim var cok kilo alip verdigimden olusuyodu, yani cok musait catlamayada ,cok fazla olsun istemiyorum bukadarla kalsin tamam :)
bizim burda seker yuklemesine direk 75lik veriliyo, ben oyle yaptirmistim, Turkiyede 50lik sonra 100luk :) tabi bende cikmis olsaydi yuksek dozajini yapcakmiydim bilmiyorum
ay bende uzun zamandir detaliya girmiyorum hatta hatirlamiyorum 22. haftada girmistim, ve tekrar randovu 1 ay sonraya verdien son bebegin kilosu 464 grdi 30 hafta oldu pek merak ediyorum ama beklicez mecbur
aaksoyoglu evet canim benim meslekte dikis oldugu icin nasil dikildigini biliyorum, heleki hic oyle atolyelerde calismadim ama elden ele geciyor her yerini bi baskasi dikiyor, tabi onun oncesi kumasin islemesi sana gelmesi kesilmesi tek tek dik, paketlensin elden ele nerelere geliyor
etiketleri bende kesip degilde sokucem, kesince yine rahatsiz eder kalan yerleri en iyisi sokmek tabi geri dikmek gerekli
burda dalin tabi yok ama sabun tozu ve deterjani var ,zaten bisey bulamazsam sivi sabun deterjaniyla yicam sanirim
catlaklara benim esimde diyor sunlara bi bak ya diye uzuluyorum oda olsun ne var ne olmus diyoro zaten dort gozle bebek bekliyo, gelsinde sen catlarsan catla der gibi insana
kizlar tesekkurler bilgiler icin elerim birazdan hepinizinkini ,bende en son 464 grdi doktor bebisimn biraza kucuk oldugunu soylemisti, ama tam kacinci haftaydi unuttum kagitlara bakip yazarim
yinede soylemeyenler soylesin, zaten bildirim yapmayanlari slcem bosuna beklemesinler :)
8 sene az değil.allah sabrını vermiş.biz ilk dr gittiğimizde senin çocuğun olmaz demişti.o an oracıkta ölmek istemiştim.çok şükür nerelerden nerelere geldik.inşaallah sağ sağlim kızımızı kucağımıza alınca bizden mutlusu olmayacak.
hoşbulduk şekerim.bana kalsa sadece elif olacaktı ama eşim illa gökçe deyince ikimizin dediğide olsun dedik.
canım Sinop benim memleketim
doktor bna izin vermemişti eşim gittiğinde çok uzun yok hemde otobüsle hiç çekilmiyo
keşke gezme imkanın olsaydı çok severidn
bi dahakine artık :))
:
evet canım eşlerimiz öyle heralde yazık bebek olsunda gerisi hiç önemli değil diyolar heralde.hemen olsaydı bebişler belki bu kadar kıymeti olmazdı herşeyin:)
dalin kardeşim kullandı gerçekten bebek gibi kokuyor canım ama sonuçta ondada kimyasal varmış işte heralde direk sabun tozu alıcam ben.sıvısınıda değil bildiğin sabun tozu.atolyeleri gören içinde olan biliyor canım.bırak bebeği ben kendime aldığım şeyi yıkamadan giymem hayatta.
ankara gerçeketn muhteşem yani hani hepimiz bebek için çok uğraştık yeterki olsun ne olursa olsun dedik ama sonrada niye çatladık niye kilo aldık.bi tek ankaracım veriyo bu işin hakkını.
sempatik yadıklarını okudum.cidden türkiye tüp bebekte çok ülkeden daha başarılı.inşaalah sende sağlıkla kavuşursun bebişine.
kızlar bu arada ilgilenenler için söliyiiim
ramazan ayındayız biliyorsunuz
fitre veriyoruz bu ay en düşük 7,5 lira kişi başına ben 10 liradan verdim eşimle kendime
sona öğrendimki bebek karnımda oynamaya başladığı andan itibaren bebek içinde fitre veriliyormuş
artık o da bi canlı
o yüzden ben onun içinde bi 10 lira daha vercem
verecekseniz bebeğinizide unutmayın derim
kizlarr Turkiyede hava nasil serinmi, bugun ben yaniyorum valla 30 derece burasi
genelde bura sicak olunca orasi serinliyo, bura serin olunca ora sicakliyor
benimde sol yumurtalıkta 4 cm boyunda çikolata kistim vardı ameliyattan sona 2 ay d. kontrol kullandım 1 ay bıraktım o ayda oluşmaya başladığını gördü dr. apar topar tüp yaptık ki Allaha şükür tuttu
ben evlenelide 5 yıl bitti ama benim yaşım henüz 22
eğer bi kist olmasaydı dşünmezdim sanırım bikaç yıl daha tüp bebeği ama iyikide olmuş :) oğluşuma kavuşmaaya az kaldı
evet canım eşlerimiz öyle heralde yazık bebek olsunda gerisi hiç önemli değil diyolar heralde.hemen olsaydı bebişler belki bu kadar kıymeti olmazdı herşeyin:)
dalin kardeşim kullandı gerçekten bebek gibi kokuyor canım ama sonuçta ondada kimyasal varmış işte heralde direk sabun tozu alıcam ben.sıvısınıda değil bildiğin sabun tozu.atolyeleri gören içinde olan biliyor canım.bırak bebeği ben kendime aldığım şeyi yıkamadan giymem hayatta.
ankara gerçeketn muhteşem yani hani hepimiz bebek için çok uğraştık yeterki olsun ne olursa olsun dedik ama sonrada niye çatladık niye kilo aldık.bi tek ankaracım veriyo bu işin hakkını.
kızlar bu arada ilgilenenler için söliyiiim
ramazan ayındayız biliyorsunuz
fitre veriyoruz bu ay en düşük 7,5 lira kişi başına ben 10 liradan verdim eşimle kendime
sona öğrendimki bebek karnımda oynamaya başladığı andan itibaren bebek içinde fitre veriliyormuş
artık o da bi canlı
o yüzden ben onun içinde bi 10 lira daha vercem
verecekseniz bebeğinizide unutmayın derim