2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

8 sene az değil.allah sabrını vermiş.biz ilk dr gittiğimizde senin çocuğun olmaz demişti.o an oracıkta ölmek istemiştim.çok şükür nerelerden nerelere geldik.inşaallah sağ sağlim kızımızı kucağımıza alınca bizden mutlusu olmayacak.
enee bi elif daha geliyo
ne güzel adım varmış :) ben kıymetini bilememişim
kardelenden mehmet koyuyo biz karı koca isim zenginiyiz:)
hoşgeldin bu arada
hoşbulduk şekerim.bana kalsa sadece elif olacaktı ama eşim illa gökçe deyince ikimizin dediğide olsun dedik.

canım bildiğim kadar 4 saat aç kalıcaksın.daha yeni halamın kızı 100 lük yaptırdı.4 kere birer saat arayla aç karnına kan almışlar.ve suda içmemiş

buarada bende 2 aydır yüzükleri falan çıkardım.çıkarmayan arkadaşlar biran evvel çıkarın farkında bile olmazsınız bir anda şişersiniz.Allah korusun keserek çıkarıyolar yüzüğü
ben üstten ayarlı terlik aldım ayarını açtım onu giyiyorum şimdi hiçbir ayakkabım olmuyo.tuzuda azalttım ama yeterli değil heralde.kollarım bile şiş

bende oglen kalktim, 2 gundur aksama kadar yatiyorum ama uyumadan ,gunduz uyursam kendime gelemeem basim felaket agrir
hadi sana kolay gelsin canim, ben ne yapcam bilmiyorum daha evdede pek bisey yok:44:

canım bildiğim kadar 4 saat aç kalıcaksın.daha yeni halamın kızı 100 lük yaptırdı.4 kere birer saat arayla aç karnına kan almışlar.ve suda içmemiş

buarada bende 2 aydır yüzükleri falan çıkardım.çıkarmayan arkadaşlar biran evvel çıkarın farkında bile olmazsınız bir anda şişersiniz.Allah korusun keserek çıkarıyolar yüzüğü
ben üstten ayarlı terlik aldım ayarını açtım onu giyiyorum şimdi hiçbir ayakkabım olmuyo.tuzuda azalttım ama yeterli değil heralde.kollarım bile şiş

evet canım eşlerimiz öyle heralde yazık bebek olsunda gerisi hiç önemli değil diyolar heralde.hemen olsaydı bebişler belki bu kadar kıymeti olmazdı herşeyin:)
dalin kardeşim kullandı gerçekten bebek gibi kokuyor canım ama sonuçta ondada kimyasal varmış işte heralde direk sabun tozu alıcam ben.sıvısınıda değil bildiğin sabun tozu.atolyeleri gören içinde olan biliyor canım.bırak bebeği ben kendime aldığım şeyi yıkamadan giymem hayatta.

ankara gerçeketn muhteşem yani hani hepimiz bebek için çok uğraştık yeterki olsun ne olursa olsun dedik ama sonrada niye çatladık niye kilo aldık.bi tek ankaracım veriyo bu işin hakkını.

evet canim az degil ama en basinda istememistik zaten
bizde nerdn nereye geldik, hatta buraya yazmistim bastan sona, erinmezsen bakabilirsin baya yazi uzunda :)
Amin insallah kucagimiza alcak gunleide nasip gorur Rabbim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html

elif gokcede cok guzel olmus yakismis birlirlerine

Son düzenleme:
canım Sinop benim memleketim
doktor bna izin vermemişti eşim gittiğinde çok uzun yok hemde otobüsle hiç çekilmiyo
keşke gezme imkanın olsaydı çok severidn
bi dahakine artık :))

:

canım valla aç kaldığım için pek sevemedim:) şaka bi yana güzel bir şehir gevzeye boyabata falan gittim merkeze gidemedik.günlük gidince zaten birşey anlaşılmıyor.kalma şansımız olsaydı eminim daha güzel olurdu.

aynen oyleler ,iyiki biraz gec oldi ne guzel daha iyi anlarlar babalik duygularini, yeni evlenince olsaydi bukasar olmazdi sanirim

sabunun neden sivisi degil ,ondada kimyasal var diyemi, bende diyodum tozundan cok sivisi iyi olur,tozu kalmaz kiyafet ustunde diye dusunmustum

sempatik yadıklarını okudum.cidden türkiye tüp bebekte çok ülkeden daha başarılı.inşaalah sende sağlıkla kavuşursun bebişine.

kızlar bu arada ilgilenenler için söliyiiim
ramazan ayındayız biliyorsunuz
fitre veriyoruz bu ay en düşük 7,5 lira kişi başına ben 10 liradan verdim eşimle kendime
sona öğrendimki bebek karnımda oynamaya başladığı andan itibaren bebek içinde fitre veriliyormuş
artık o da bi canlı
o yüzden ben onun içinde bi 10 lira daha vercem
verecekseniz bebeğinizide unutmayın derim

sempatik yadıklarını okudum.cidden türkiye tüp bebekte çok ülkeden daha başarılı.inşaalah sende sağlıkla kavuşursun bebişine.

aynen canim tup bebekte tek turkiye ,burda cebimizden para cikcakti herseyi sigorta oduyordu ama sonuc iyi olmazdi
turkiyede hersey cebimzden cikti ve sukur tuttu,insanin verdigi para onemli olmuyo sonucu gorunce
amin canim insallah hepimiz

onu bende duydum canım.bizde bebişimiz için fitre verdik.

evet canim onu bende duydum esime soyledim oda biz icin vermis burda bi camiye yardim parasi, bebek icin kime vercez turkiyedede degilizki, bakim yine veriliyosa o camiye bebek icinde verdirtcem, saol canim uyarin icin ,aklima geldi hemen soylerim bugun

kizlarr Turkiyede hava nasil serinmi, bugun ben yaniyorum valla 30 derece burasi
genelde bura sicak olunca orasi serinliyo, bura serin olunca ora sicakliyor

Elf bacim sen gencimizsin herhalde o zaman, bende tedaviye basladimda 22 yasindaydim... Ama simdi nerdeyse 25 olcam hehehehh.. olsun gelsin bebeisler allah'in izni ile ins. hepimizin derdi bambaska ...

Dalin, johnson Baby bunalr sayien cok guzel kokuyor... bende deterjan yerine bunlarla yikiycam, ama utuledinmi, butun bakteriyalar, kimyasal addeler olur gider....
Gulsum sayiden bu konuda bir nuamra haa masallah, hep derdim bir hamile kalayim azimi acmiycam ama yapuiiyorm bende ayy kilo aliyorum, karnim buyuor, yuzum niye sis, ayyy ayaklarimda sismis, migdem cayir cayir yaniyorrr esimde hali ile sen kasindin SITTTTT diyo bana....

canim biz fitrelerimizi, altinlar icin verilen para, hepsini SOMALi'ye gonderdik... hatta esim'e bagista bulunalim dedim, hem evatlarimizin sadakasi olsun diye... ins. Cami'ye gittikmi Turk onuda yapcaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…