2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tamam canim eklerim simdi, birde yas ve bebegin dogum tarihi olursa tam olcak
oh isminizde hazirmis buda ikinci elif kizimiz oluyo
benim tickerde goruldugu gibi 29+2 oluyo teyzesi

tamam canim eklerim simdi, birde yas ve bebegin dogum tarihi olursa tam olcak
oh isminizde hazirmis buda ikinci elif kizimiz oluyo
benim tickerde goruldugu gibi 29+2 oluyo teyzesi

bende bir ayayrsızlık var sanırım,ticker ı göremiyorum.benim yaş 31,doğum tarihi 13 kasım ama sezeryanla muhtemelen 1 kasım olacak.

cikis yapip baktim gozukuyodu ama du bakalim kizlar goruyomuymus, tickerde kizim bosuna sallanmasin bari

evet sizde listedesiniz artik
sizin problem neydi, kac seneden sonra oldu?

ay gercekmi, taaa basindan beri bende gozukuyor, yani benimki ticker yerinde degil imza yerindeydi
aha bu oluyo tabi hareketli sallaniyo normalde

Son düzenleme:
cikis yapip baktim gozukuyodu ama du bakalim kizlar goruyomuymus, tickerde kizim bosuna sallanmasin bari

evet sizde listedesiniz artik
sizin problem neydi, kac seneden sonra oldu?

benim iki yumurtalıktada dev gibi çikolata kistlerim vardı.ameliyat oldum.allahtan erken farkettik.1.5 yılda hamile kaldım.

cok gecmis olsun ,kist sorunu bicok kadinda oluyor ama dediginiz gibi iyiki onceden farkedilmis ve bebis sizi hic bekletmeden gelmis ne guzel

evet avantajim yas oluyo ,tam zamanlari aslinda ama biz 8 senedir bekliyoruz bende pek bi erken evlendim
evet yas ilerledikce insanin sansi dusuyor ama Rabbim vermek istedigi zamani iyi biliyor
bizde problem esimdeydi sperm 0 di ameliyatla sperm bulundu ve tup bebek yapildi; sukur ilk denemede tuttu

tamam canım ozaman SAT 6 şubat.1 deneme.kız.hamile kaldığım kilo 82 ,şimdi 89.kızcazım 28.haftada 1500g.adı elif gökçe.
senin bebiş kaçıncı haftasında?

enee bi elif daha geliyo
ne güzel adım varmış :) ben kıymetini bilememişim
kardelenden mehmet koyuyo biz karı koca isim zenginiyiz:)
hoşgeldin bu arada

benim iki yumurtalıktada dev gibi çikolata kistlerim vardı.ameliyat oldum.allahtan erken farkettik.1.5 yılda hamile kaldım.

benimde sol yumurtalıkta 4 cm boyunda çikolata kistim vardı ameliyattan sona 2 ay d. kontrol kullandım 1 ay bıraktım o ayda oluşmaya başladığını gördü dr. apar topar tüp yaptık ki Allaha şükür tuttu

ben evlenelide 5 yıl bitti ama benim yaşım henüz 22
eğer bi kist olmasaydı dşünmezdim sanırım bikaç yıl daha tüp bebeği ama iyikide olmuş :) oğluşuma kavuşmaaya az kaldı

Son düzenleme:
bu arada ben bburdan çıktım biraz faceye baktım sona eşim geldi dışarı çıkcaktık şöle bi uzanalık dedik ahanda bu saate kadar yatmışız malak gibi :) şimdi onu gönderdim tülü aldırmaya meyve falanda al dedim aptal gibi olmuşum zatenöğlen 1 de uyanmıştım bide şimdi uyudum uyandım düşünün artık

ben kaçıyorum kızlar iftarlık bişiler hazırlıyım iftara az kaldı holeyyyy

enee bi elif daha geliyo
ne güzel adım varmış :) ben kıymetini bilememişim
kardelenden mehmet koyuyo biz karı koca isim zenginiyiz:)
hoşgeldin bu arada

iyiya iste bundan sonra kari koca isimlerinizin kiymetini bilirsiniz
ben elif ismini severdim ,burda sinir oldugum birinin ismi elif ondan sonra bu isimden sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…