2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Rudi canim gecmis olsun, ins. 100'lukde sonuc iyi gleir.... Bende korkmaya basladim haaa inanki, Bu turkiye degerleri sanirsam normalde kac sinirlar olmaliymiski?

inşallah canım iyi çıkar. 50 gr yüklemede sınır 140 benim 136 çıktı
10 yıldır alışkanlık çayımı şekersiz içerim.tatl ve dondurma ile hiçişim olmaz.
sanırım meyve olayını biras abarttım.ağzım hiç boş durmuyor üzüm incir karpuz yedim epey.ama artık paydos ettim onlarada..

benimde genelde şiş ama aşırı değil biraz yürüsem veya ayakta kalsam kocaman oluyorlar. tuzu bende azalttım.ayakkabı numaram 1 no büyüdüy üzüklerim yaklaşık 2 aydır parmaklarıma olmuyor.hatta bilekliğimde sıkmaya başladı :)hormonlardan kaynaklanıyor demişti bana doktor ve tuzu azalt dedi. bak yalnız değilsin hem ben seni hiiç yalnız bırakırmıyım

Bayramda tatlı ve şekerlere dikkat et şeker kızımız için olu mu canım..

canım seninki sınır değil 144 sınırdı bildiğim kadarıyla açlıkda baya iyi çıkmış.bence 100 mg iyi çıkar.yani inş iyi çıkar canım
inşallah iyi çıkar.ptesi 2 saat sanırım aç ve şekerli suyla nasıl bekleyeceğim ben onu düşünüyorum..sınıra yaklaşmış oldugumu söyledi doktor 100 gr lık yüklemeyi de yapalım içimiz rahat etsin dedi. sanırım 6 saatlik aç olmak yeterli, ama su içebiliriz değil mi bu arada sorun olmaz

Son düzenleme:

canım Sinop benim memleketim
doktor bna izin vermemişti eşim gittiğinde çok uzun yok hemde otobüsle hiç çekilmiyo
keşke gezme imkanın olsaydı çok severidn
bi dahakine artık :))

gözün aydın şekerim
bende ogün çok heyecanlanmıştım
çok güzel bi duygu ama bana cd ve resim vermediler sözünü bile etmediler

kızlar ağırlığımızda 440 gr sizce naısl
siz 2.düzeye girdiğinizde kaçtı
bana az gibi geldi
pimpirikli yaa :)) kilosu iyi merak etme sen bundan sona daha hızlı almaya başlar
ben 2 aylık hamileyken boyadım saçımı:26: hiçte sormadım
şimdi gitti boya ama düşünmüyorum
merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım
geçmiş olsun
yarında yaptırcan sanırım inş. iyi çıkar kalan zamanlarını diyet yapmakla geçirmezsin cnm

maşallah yavrularına
inş. şekerinde iyi çıkar cnm arada gel böle bilgi ver
ben bu aralar yazmaya üşendimde sadece okuyup çıkıyordum ama herkeşlerden haberim var:)
bende aldığımız kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesinin gerektiğni düşünüyorum
kendime aldığım şeyleri bile yıkarım

o minicik bebeye onlar öle haldur huldur yıkanmadan giydirilmi

merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım

Canım mrb. öncelikle geçmiş olsun inşallah 100 mg de çıkmaz. Benim 50 mg de 144 çımıştı, ama 100 mg de 112 ye kadar düştü. Diyete gerek kalmadı. İnşallah senin için de öyle olur.

Canım ellerine sağlık, güzel olmuş. Sare!min kilosu= 20. hafta 435 gr, 24. hafta 726 gr

bu arada ben bebişim odasına tül perde diktirdim
birazdan eşimle almaya gitcez
bide emzik aldım dün oğluma mavi damaklı hoş güzel güççücük :)
yavaş yavaş bakıp almaya calışıyorum
6 ay biticek kısmetse

pazartesi 2. doz tetenoz iğnemi vuruncam çarşambada şeker yüklemem var:18:

sempatik
kilo çizelgesi yapmışsın ben sana hemen bilgileri veriyim bebişim

20. hafta 359 gram
22. hafta 555 gram

Canım şişlik durumu bende de aynı. Ayaklarım kütük gibi. 36 numara giyen ben evde 38 no terlik giyiyorum. Alyansımı da en az 2 aydır çıkardım. Çok acıtıyo du. Şimdilerde zaten denesemde olmaz :)) Yapacağımız şey tuzu sıfırlayıp, bol su içmek. Tabi birde yürüyüşü unutmamak gerek...

http://www.babywee.com/

kızlar ben oğlumun emziğini bu marka aldım diğer ihtiyaçlarınıda bu markadan almayı düşünüyorum

Türk Malı en başka o yüzden ve güzel ürünleri birazdan çıktığımda bi tanede cam biberon alcam beğenebilirsem :)

şişliği bana sorun
babetlerden tiksindim artık ama ayakkabılarım olmuyo mecbur babet ve terlik giyiyorum
oysa ben topuklu ayakkabı sevdalısıydım
kaç aydır öle duruyo ayakkabılıkta
tuzuda çok seviyorum yürüyüşte yok bende
ee akşama kadar oruç tutuyorum die evden çıkmıyorum akşamda iftarda ya başkasında oluyoruz çıkamıyoruz yada biri geliyo çıamıyoruz

bu haftada eşim gece vardiyasına geçti iftardan sona işe gitcek ben yine evdeyim
ramazan bi geçsinde yürüyüşe bende başlıcam

canim senin bilgileri 21. hafta olarak yazdim dimi :)

link açılmıyo niyekinee:26:
ben görüyorum ama bura attığım linkte açıllmıyo alla allah

Son düzenleme:
kızlar ya bu ultrason resimlerine bebeğin boyuna nerden bakıyorduk?

hepsi elimde ama nere olduğunu anlayamıyorum ona göre tam bilgi veriim sempatik

ben nerdeyse bir aydir yuruyus yapmiyorum karimda iyice buyudu rahatsiz oluyorum , aslinda yaparimda ramazan olunca oruc tutmasamda ben genelde hava kararmadan once cikiyodum, disarda pek kimse olmuyo diye :) e tabi simdide oruc ozamanlar ancak yemek hazirlansin yensin derken cikamiyorum, sanirim ramazandan sonra bende baslicam :)
suyuda cok fazla tuketmiyorum ben ya hep unutuyorum icmeyi :) gunde 1 litre iciyorum ancak

elfkaya canim emzikler cok guzel gorunuyor, biliyosun Turkiyeninkilerini pek bilmiyorum ama en onemlisi iyi ve saglikli olmasi,iyi arastir bence
bende suan 6 tane emzik oldu2si seffaf 2si beyaz uzerine desenli 2si gece yanan yildizli emzik oldu tabi hepsi benimki avent en sagliklisi bu marka diye genelde hepsini bundan aldim ama tabi fiyat olarak normal markalara gore pahali$
bende hep topuklu giyerim hatta duz fazla cesidim yoktur :) ev hep topuklu giyecek duz bisey bulamiyorum, ta gecen sene annem yazlik dolgu topuklu ayakkabilar almis bana, busene giyemedim hep daha duruyolar valla, ah giyebilsem bu halimle topuklu gicem:) bi tane duz babet ve sandal var onlarla idare ediyorum
zaten bide boy yok bende ancak topuklular kurtariyo
besigin linki acilmiyo canim bende, goremedim

kizlar bilgileri ekliyorum yavas yavas merci yazdiginiz icin

Son düzenleme:
kızlar ya bu ultrason resimlerine bebeğin boyuna nerden bakıyorduk?

hepsi elimde ama nere olduğunu anlayamıyorum ona göre tam bilgi veriim sempatik

yine orayi bilmiyorum
ama ulturason resimlerinden haric bilgilerini yazan kagit oluyo onda yaziyo benimkinde , normalde resimlerde yazmaz sanirim

evet ya beşiği ben görüyorum burda ama link vermiyo açmıyo uyus oldum
burda tavsiye edilen bu ürün canım tabi en iyisi avent olabilir aama herseyini ordan alamasamda bikaç bişi alabilrim geri kalan çoğu şeyini bu üründen almayı düşünüyorum hem sağlıklı hemde uçuk kaçık fiyatlar yok
zaten fazla uçaamam fiyat konusunda o yüzden yavaş yavaş almaya başladım
maddi destek vermedikleri gibi manevi yönden huzurumu bozuyo kaynana ona çaktırmadan bu işin içinden çıkmam lazım durumum iyi olmasada ona hiç belli etmicem kendi kendime yapabildiğimi yapıcam o yüzden çok paahalı şeylere bakamıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…