- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.061
evet ya beşiği ben görüyorum burda ama link vermiyo açmıyo uyus oldum
burda tavsiye edilen bu ürün canım tabi en iyisi avent olabilir aama herseyini ordan alamasamda bikaç bişi alabilrimgeri kalan çoğu şeyini bu üründen almayı düşünüyorum hem sağlıklı hemde uçuk kaçık fiyatlar yok
zaten fazla uçaamam fiyat konusunda o yüzden yavaş yavaş almaya başladım
maddi destek vermedikleri gibi manevi yönden huzurumu bozuyo kaynanaona çaktırmadan bu işin içinden çıkmam lazım durumum iyi olmasada ona hiç belli etmicem kendi kendime yapabildiğimi yapıcam o yüzden çok paahalı şeylere bakamıyorum cnm
oruç kafama vurdubakıyorum bakıyorum bi türlü anlamıyorum
dur vurma canim bazen oyle oluyomozilla firefox mu kullaniyosun sen
e tabi canim kendi durumuna gore alcaksin herseyi,yani ayagimizi yorganimiza gore uzatmak gerek, onemli olan en iyi markalar degil saglikli olmasi zaten saglikliymista
kaynanamiolur olur normal bosver sende hic belli etmeden kendi butcene gore alirsin, kimsenin konusmasina gerek kalmaz
benimkiler biliyosun ayni evdeyiz daha hic sormadilar bile sormazlarda sunu biz alalim bile demediler bende istemiyorum zaten
ben suana kadar butun harcamalari kendi paramla yaptim esim hic bisey almadi ama biz tabi sizlere gore cok daha sansli oluyoruz, cunku burda hamile kalinca aydan sonra sigorta isleri yani seyini%100 karsiliyo
7.aydan sonramine cocuk dogmadan alisveris parasi veriliyo sanirim 800 euro oda turkiye parasi 1600 yapiyo, daha para gelmedi ama ben kendimden yaptim bu para gelincede bana gececek oyuzden biraz rahatim ben degilse hersey cepten kolay degil
zaten dogduktan sonrada cocuk parasi aliniyor aylik, buranin bu durumlari iyi oyonden
acelesi yok canim orucu actiktan sonrada bakarsin
dur vurma canim bazen oyle oluyomozilla firefox mu kullaniyosun sen
e tabi canim kendi durumuna gore alcaksin herseyi,yani ayagimizi yorganimiza gore uzatmak gerek, onemli olan en iyi markalar degil saglikli olmasi zaten saglikliymista
kaynanamiolur olur normal bosver sende hic belli etmeden kendi butcene gore alirsin, kimsenin konusmasina gerek kalmaz
benimkiler biliyosun ayni evdeyiz daha hic sormadilar bile sormazlarda sunu biz alalim bile demediler bende istemiyorum zaten
ben suana kadar butun harcamalari kendi paramla yaptim esim hic bisey almadi ama biz tabi sizlere gore cok daha sansli oluyoruz, cunku burda hamile kalinca aydan sonra sigorta isleri yani seyini%100 karsiliyo
7.aydan sonramine cocuk dogmadan alisveris parasi veriliyo sanirim 800 euro oda turkiye parasi 1600 yapiyo, daha para gelmedi ama ben kendimden yaptim bu para gelincede bana gececek oyuzden biraz rahatim ben degilse hersey cepten kolay degil
zaten dogduktan sonrada cocuk parasi aliniyor aylik, buranin bu durumlari iyi oyonden
kızlar benim karnımın başladığı nokta yani tam göğüs altlarındaki cildim öle kuruki böle pul pul dökülüyo nerdeyse
neden böle oluyo bi bilginiz varmı napmam lazım?
iste faceden yazdimya simdi yeniden yazdirtma banaevet fırefox kullanıyorum bide net çok yavaş kağnı gibi beni deli etti bugun
aman kaynana deyince tüylerim tiken tiken oluyo :) orda burda konusuyormuş bizim gelin sürekli oğlumda sorun var dedi de sona kendinde sorun olunca gitti tüp bebek yaptırdı çocuğu oldu diyegelde bu kadını sev şimdi sevebilirsen
tek derdi onun benim haber vermrmiş para dilenmemiş olmam biliyorum
1 lirası geçse burnumda getiriro yüzden az ama öz alırım kimseyede özellikle onlara muhtaç olmam allahın izniyle. zaten annem arkamda saolsun çoğu şeyini alcak maddi olarakta elini hiç kesmiyo Allah razı olsun annemden
sizde ne iyiymiş ya bebe doğmadan paraya boğuluyo burda ise tam tersi borca batıyo
o parayla ben neler alırım nelersende bi lira muhtaç olma işte ne güzel kaynana kendi paranı çatır çatır yee
kızlar benim karnımın başladığı nokta yani tam göğüs altlarındaki cildim öle kuruki böle pul pul dökülüyo nerdeyse
neden böle oluyo bi bilginiz varmı napmam lazım?
amann zaten önemli olan boyu değil işlevi(haydar dümene bağladım hemen olayı )
Sempatik'cim al bir ortak nokta daha benim yasadim ulkede'de devlet baba sagolsun valahi, senelik vergi islemlerini yapiyorsun ya ondan sonra sana vergi donusumu diye para yolluyolar nerdeyse turk parasi 800'e yakin geldi... bende o gelenleri yastik alti yapcana harcadimEsim'de veriyor allah razi olsun, O calistigi icin zamani olmuyor ama ben alinc aoda mutlu oluyor..... Sut parasi ayda 50 Canada dolari gonderiyolar.... Hamlelikten cocuk bir yasina gelen kadar, dogumdan sonra burda'da cocuk parasi var, her ne kadar hayat pahali olsada burda, rhatlan yonleride var..... Ama Turkiye'de bu isstemler gelmeye basladi, benim arkadas Sigorta'dan yanlis hatirlamiyosam dogumdan sonra 3.000 kusur almisti...
Ben sasiyorum inanki siz boyle diyince, kayinvalden'le ayni evde yasiyosun hicmi sormuyor, hicmi alsiverise gelmiyor seninle... onun torunu ya boyle bir mantik varmi ben her aldimi gosteriyorum bazende bu cok pahaliydi gerimi cevirsem daha ucuzlug girer diyorum kaynanam kiziyo sacmalama diye, kayinpederimde ayri bir hikaye kizim diyo aliklarini %100 pamuk olsun dikkat et diyo, ben sok oldum oyle diyince ynai allah arzi olsun cok ilgliler ilk gunden beri, her asamada..... biz bide gurbetteyiz sempatik daha cok destek olmalari lazim manevi ve madiii.... Ben kayinvaldem durumu cok sukur iyi, idare eder, ramazan ciksin odalarini hazirlayalim diyo, besik filan baiyooo... ben hicbisey almasam inanki herseyini igne'den iplige alir.... Rabbim sizinkilerin kalbinede azcik merhamaet, torun sevgisi versin, torun sevgisi illaki kucaga adliktan sonra degil, hamilelik surecinde her asamasinda karsisindakine hissetirmelidir....
selam hanımlar nasılsınız?
bayadır internete girmemisim sanki sayfaların sonu gelmedi oku oku...... benim de 5 gün önce vajınada hafif kasılmalar oldu çok çok panikladim neyse ki geçti , yüregim agzıma geldi ne oluyo bana diye .Elifkaya canım bepanten sür çok iyi geliyo güzel nemlendiriyor.Kızlar gün saymaya başladım pazartesi kontrol var çok heyecan yaptım .
benim kızımıda ekleyin tabloya.28 haftalık 1500 g.
ay bu tablo insallah kimsenin moralini bozmaz yani ,niye onunki okadarda bizimki az falan diye
ben suan bilmedigim icin rahatimda az cikarsa kesin niye derim