-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.021
ay benim catlaklar 2 haftadir cikti,zaten 2 haftadir baya buyudu rahatsiz ediyodu, esime diyorum bak ya suna hep catlamis diye, oda diyor olsun ne var ne olmus diyo
seninki ozaman daha kotu benimki tum dicek kadar degil biraz sag tarafta birazda sol tarafta ama bundan sonra karin buyudukce devamli catlicak sanirim, badem yagi suruyorum ama herkesin dedigi gibi catlicagi varsa catliyor zaten
kiyafetler tum hazir zaten hepsi bi yikanip utulencek, birde burda ne deterjan kullancam onuda bilmiyorum, kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor, etiketlerini evet duymustum enselerini yara falan yapiyor diye onlarida sokerm insallah
doktora dun gittik giderken ve beklerken Allahim bizim kiz bi hareketlendikac gundur cok azdi, esim diyor doktora geldik ya korktu heralde oyuzden baslamistir diye sonradanda doktora sormayi unuttum
cok sevindim canim senin adina ,uzun surecede gormusun insallah darisi bana
doktorlar az kilo gormesinler hemen basliyolar , ben 1 ayi geckin surede 3 kilo almisim adam diyor oooo bune cok kilo almisin diyo ,bana gore normal ona kalsa ayda 1 kilo olcakmista, iste gel icimiz rahat etsin bebek beslenemicek diye yiyoruz
bizde dun gittik ama senin gibi detayli goremedik, az bisey muayene etti gorduk okadardi Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz bu gunleri
merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım
rudicim sana erken yapmamşlar mı şeker yüklemesini
24.hafta yapılıyor benim bildiğim.
canım 100 lükte çıkmaz ınş
bi arkadaşta öyle oldu 50 likte çıktı ama 100 lükte çıkmadı ınş sennde öyle olur.
bende korkmaya başladım artık yaa bu şekerden(
ay benim catlaklar yeni oldu oncesinde yoktu yani 27-28 haftalarda belirginlesti, sen daha kucuksun :) birazdaha karninin buyumesini bekle ama cok kiside olmuyor zaten, bide benim cildim pek bi musait catlamaya :)
yikama konusunda sakin canim millete uyupta yikamamazlik etme, herkes uyariyor bebege giydirmeden once mutlaka yikayin diye, ozellikle cildine degcek zibinlar falan cok onemli, ta fabrikadan cikiyo boyasi falan magazalara gelis tabi milletin el degmesi falandi filandi kesinlikle yikamak gerek
deterjana daha hic bakmadim magazada aslinda vardir ozel bebisler icin gittigimde dikkatli bakcam insallah, artik yikayip utuleme gerekli
haftaya seninde firca yicen kesintabi ozamana kadar 1 kilo daha artar, sen dua ette onun ordaki az gostersin ,bizimki tam 3 kilo farkli gosteriyo
ay benim catlaklar yeni oldu oncesinde yoktu yani 27-28 haftalarda belirginlesti, sen daha kucuksun :) birazdaha karninin buyumesini bekle ama cok kiside olmuyor zaten, bide benim cildim pek bi musait catlamaya :)
yikama konusunda sakin canim millete uyupta yikamamazlik etme, herkes uyariyor bebege giydirmeden once mutlaka yikayin diye, ozellikle cildine degcek zibinlar falan cok onemli, ta fabrikadan cikiyo boyasi falan magazalara gelis tabi milletin el degmesi falandi filandi kesinlikle yikamak gerek
deterjana daha hic bakmadim magazada aslinda vardir ozel bebisler icin gittigimde dikkatli bakcam insallah, artik yikayip utuleme gerekli
haftaya seninde firca yicen kesintabi ozamana kadar 1 kilo daha artar, sen dua ette onun ordaki az gostersin ,bizimki tam 3 kilo farkli gosteriyo
kızlar erkek infertilesinde raporu hemen veriyolar benimd e2 tüp bebek denemem maddi açıdanda yıpranıyoruz tavsiyem rapor çıkarın ilkinde 5 6 milyar harcamıştık 2007 de. şimdi ilaçlar dahil 1450 tl .
evet sezeryan olucak suyum iyiymiş açılmada yok ama plesantada beyazlaşma olduğunda bebek erkken gelirmiş ..şükür bugün gittim bebebğim 2600 olmuş..2 eylülde allanın izniyle yanımda olucak..
şafak 12
erken gelicek ama olsun iyi olsunda.
merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım
Symaptik, Catlaklar bende daha hicbisey yok, kremim var hem gogus hem gobek, kalcalar icin ama inanki surdum yokk....ama karnim buyudukce surdummu ins. faydasi olur.... benim esim bu catlaklar konusunda benden daha aktif, aksamalri soruyo suruyonmu kremlerini diye ben unutmadimmi suruyorum diyorum :)Bir haftadir unutuyorum ayri mesele... Unutmuyorumda useniyorum
Ya bende bu kiyafetleri yikama konusunda cok kafam karisti, herkes ne gerek var diyo yeni almisin diyo nasilsa, hani biri kullanilmis verse tamam diyolar ama bende yikiycam cunku aldin magzalarda bile bence binlerce el degiyo sana gelene kadar.... bende bir 7 ayi doldurayim ins. yikiycam hepsini... cnaim burda bebeklerin kiyafeti icin ozel deterjan ve yumusaticiclar var, gorumcemden biliyorum gayette uygun fiyatlari normal deterjanlardan bile uygun markasina dikkat edeyim alisverise gittimi yazarim ins...... Bencede yikamak kadar o etiketleride sokmek cok onemli buyuk insan oldumuz halde bazen o etiketler nasil rahatsiz eder... Ben esim'in ic atletlerinin hepsini kesmisim inanki :)
Bende hareketlere takilmamaya claisiyorum bazen hic oynamiyolar gun boyu aksam uctu kipir kipir oluyorlar...
Kizlarr yogun istek uzerinebebislerin boy ve kilo takibi cizelgesi yaptim, yine ayni kilodaki gibi haftalari yazdim
20. haftadan itibaren yaptim ama siz oncesini yapmami isterseniz yaparim
yada eklenecek duzenlenicek seylar varsa ,fikirlerinizi soyleyin,madem yaptiki tam olsun dimi :)
simdi sizden bilgilerini istiyorum vermek istiyorsaniz tabi, burda daha iyi takip ediyoruz diye cizelge yaptim, aslinda onceki sayfalarda bilgiler varda simdi tek tek aramayim ok ,bekliyorum bebislerin kilo ve boylarini
Nick | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|| | | | || |||||||||||||||
mehtaperkan|| |375 gr| |525 gr| | || 1123 gr _37 cm| | || | | | | | ||
rosesteel|| | | | || || ||||||||||
bebet|| | || | | | || ||
kardelenimsin|| | | || | || | || | | || || ||
bella_83|| | || |||| ||| || | | | ||
duss||| | || | ||| | | | ||
atadilem|| | | | || | | ||
aaksoyoglu|| | | | | | | || ||
elfkaya||| | || | | || | | | || ||
karar|| || | | | | |
rudi|||||||||||||| |