2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet canim gordum kizimi ama tabi deyayli goremedim eli agzinda keyfi yerindeydi, insallah detayli icin obur ayin 9da randovu
doguma az kaldiya beni nedense panik aldi sanki bisey yetismicek gibi oysa hersey hazir sayilir sadece yikanip utulencek, insan inanamiyo hala, o dunyaya gelince bakabilcekmiyim kaygisi basliyo bende ,tabiki onemli olan bebekler saglikli gelsinler insallah dunyaya

ay benim catlaklar 2 haftadir cikti,zaten 2 haftadir baya buyudu rahatsiz ediyodu, esime diyorum bak ya suna hep catlamis diye, oda diyor olsun ne var ne olmus diyo
seninki ozaman daha kotu benimki tum dicek kadar degil biraz sag tarafta birazda sol tarafta ama bundan sonra karin buyudukce devamli catlicak sanirim, badem yagi suruyorum ama herkesin dedigi gibi catlicagi varsa catliyor zaten
kiyafetler tum hazir zaten hepsi bi yikanip utulencek, birde burda ne deterjan kullancam onuda bilmiyorum, kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor, etiketlerini evet duymustum enselerini yara falan yapiyor diye onlarida sokerm insallah

doktora dun gittik giderken ve beklerken Allahim bizim kiz bi hareketlendi kac gundur cok azdi, esim diyor doktora geldik ya korktu heralde oyuzden baslamistir diye sonradanda doktora sormayi unuttum

cok sevindim canim senin adina ,uzun surecede gormusun insallah darisi bana
doktorlar az kilo gormesinler hemen basliyolar , ben 1 ayi geckin surede 3 kilo almisim adam diyor oooo bune cok kilo almisin diyo ,bana gore normal ona kalsa ayda 1 kilo olcakmista, iste gel icimiz rahat etsin bebek beslenemicek diye yiyoruz
bizde dun gittik ama senin gibi detayli goremedik, az bisey muayene etti gorduk okadardi Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz bu gunleri

valla korkutmak gibi olnmasın şuan bile acısı dudaklarımı yememe sebep inşllh seninki ilerde benim gibi olm az.

benim annemde hep derdi daha dur bakalim ileriki zamanlarda bebek buyudukce nasil agri yapacak ,ayagini bi yere dayayinca sanki icin yirtiliyo gibi felaket agrir diyodu ama insallah bizlerde ogunleri atlatiriz saglikli bi sekilde getiririz bebebisleri
seninki az kalmis artik beklersiniz gun gun gelmesini

canım ben hepsiburada ve limangodan alışveriş yapıyorum. Hepsiburada da bir kere iadede sorun yaşadık onun dışında 2 sitedende sorunsuz alışveriş yaptım hep. Birde çok uzun vakit geçirmemeye çalış bilgisayar başında. Aklınızda bulunsun kızlar evde wireless modemde hem hamileler için hemde 2 yaş altı çocuklar için zararlı. Ben sadece kullanacağım zaman açıyorum modemi.

caanim benim aldigim biberon avent ama cam degil, cam kullanaya korkarim sanirim, bebek kendisi tutmaya basladigide kafasina duser bisey olur diye

bu arada link bende acilmiyor goremedim

galiba ben cok vakit geciriyorum bilgisayarda ,bide leptop bazen gobegime yakin oluyo cok korkuyorum insallah bisey olmaz

sezeryan olacak anlaşılan ama neden erken alıncak canım bir sorunmu var.

evet sezeryan olucak suyum iyiymiş açılmada yok ama plesantada beyazlaşma olduğunda bebek erkken gelirmiş ..şükür bugün gittim bebebğim 2600 olmuş..2 eylülde allanın izniyle yanımda olucak..
şafak 12
erken gelicek ama olsun iyi olsunda.

valla az kaldı zaman çabuk geçiyo son 12 hafta derken gün demek çok heycanlı
allah hepimizin bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin

kaburga ağrısı çok kötü yırtılıyo gibi cidden ama herşeye değer bebebğim için..

aa demek sayılı gün kaldı
hadi hayırla al inş kucağına
ayy bende böyle gün sayarmıyım acaba
darısı bana olsun
hiç sıkma canını benim görümcem 850 gr doğurmş şimdi bi görsen laf yetiştiremiyoruz cadı kıza

Canım, hepsiburada'dan normal zamanda baya alışveriş yapmıştık, ama bebiş için henüz hiç denemedim. Limangoya da üyeyim genelde bakıyorumda henüz yapmadım. Bundan sonra denerim. Wireless konusunda haklısın canım. Benim eşimde bu konuda çok pimpiriklidir. Tedaviye başladığımızdan beri wireless'i iptal ettik. Normal kablo ile bağlanıyoruz evde.

ankara 06 bu 0,4 lük iğneyi sağlık ocağında 2 kutu yazdırdım veriyomu sen bilirsin diye düşündüm

aa sendede mi vardı pıhtılaşma biliyordum belki ama unutmuşumdur..
canım sağlık ocağı yazar ama devlet ödemiyor
ödemesi için uzman gerekiyor
ama aile hekimi uzmanı ise öder
sen rapor çıkarttrmadın mı?
birde iğneyi kesmediler sanırım sende
bende kesmeyi düşünmezler ınş
kesmek istemiyorum yaa

Demek şafak 12 ha:)) çok güzel ya. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah...

tabiki sayıcaksın allahın izniyle bende hiç geçmiycek zannediyodum ,bakalım 12 gün nasıl geçicek:)

bende pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyorum test yaptırmamıştım 34 haftaya kadar coraspin 100 lük kullandım iğneye başlayalı 6 gün oldu tedbir amaçlı doğumdan sonra 3 4 güne kadar kullanıcakmışım.doktorum hiçbi zararı olmadığını hatta yararlı olacağını söyledi..bence sendede kesmezler.
ben bugün yazdırdım aile hekimime ama uzmanmı bilmiyorum yarın reçeteyi vericem eczaneye..

merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım

hımm ben iğne deyince pıhtılaşma var sandım
bende var ve ben ilk günden bu yana 0.6 lık vuruyorum
bazı d rlar 24 haftada kesiyor ama bazılarıda doğumdan sonra bile kullandırtıyor

merhabalar;
açlık 81

rudicim sana erken yapmamşlar mı şeker yüklemesini
24.hafta yapılıyor benim bildiğim.
canım 100 lükte çıkmaz ınş
bi arkadaşta öyle oldu 50 likte çıktı ama 100 lükte çıkmadı ınş sennde öyle olur.

bende korkmaya başladım artık yaa bu şekerden(

inşallah canım cıkmaz bişey.ben bugun itibarı ile 23.haftadayım . dr 22 ile 24.hafta arasında yapılıyor dedi.
ama zaten benim bebeklerde 1 hafta önden gidiyormus dolayısı ile 24. haftadalar. o nedenle yaptırdım bugun testi.
benim çikolata,dondurma,tatlı ile işim olmaz hiç ve tüp bebek tedavisinden öncede şeker yükleme testi yaptılar ama bişey çıkmadı.
şimdi ise sanırım hamilelikten dolayı dınıra yakın çıktım.
canım bu arada bebişini dün detaylı görmüssün gözün aydın .
inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alacağız ...
herşeyin yolundda olmasına sevindim..

merhabalar;
açlık 81

canim insalla 100mgde okadar fazla cikmaz, sinirda olurda yine dengelersin yada dikkat edersin ama cok fazla olunca SIki diyet gerekir
ki ciksa ne yapabilirsinki mecbur diyet yapcaksin, bizdede ciksa aynisini yapcaktik ,bebekleri alana kadar kimse rahat bi hamilelik gecirmicek ,onemli olan onlarin saglikli olmasi

bende senin haftalarinda yaptirmistim ama sukur cikmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…