- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #3.001
selam canım,
muayene günü gelmdi çattı sonunda,, bizede yaz olur mu bebişinin durumunu maglum 1,5 aydır görmüyorsun şimdi sana kocaman gelir...
birde lütfen panik yapma eşyalarının çogu hazır bebişin daha önünde 10 hafta var neredeyse ooo kalanları tamamlarsın. sakin ol lütfen. önemli olan bebişinin sağlıklı olması gerisi boş..
canım inş iyi geçmiştir randevun.baya büyümüştür fıstık.çatlaklar bende çok erken başladı canım şimdi görme yani karnım tümden çatlak.bide kırmızı ya çok korkunç görünüyo.sonra rengi beyazlayınca bu kadar fena gözükmez.hiç korkma eminim çok iyi bakıcaksın bebeğine.inş erken gelmez zamanında gelir.hazırlıklarında zaten çok az kaldı ben daha hiç bişey yapmadım.sen havalar güzelken kıyafetlerini yıkamaya başla bebişin canım.birikmesin sonraya.birde etiketleri sök canım enseleri çok kötü oluyo bebişlerin.şimdiden çantanıda hazırla dursun bir kenarda
benim kızımın hareketleri az yerleri daraldıkça az hareket edeceklermiş.
biz geldik kızımla:)
şükürler olsun ki 2.düzey usg mizin sonuçları güzel çıktı Rabbimin izni ile sağlklı bi kızımız olcak ınş Rabbim dünyaya getirmeyi kucağımıza almayıda nasip eder ınş
çok güzel bir duyguydu tam 40 dak.sürdü hep gülerek izledim kızımı çok güzel hareketler yaptı bize hatta dr muz ne kadar hareketli maaşallah dedi:)
ama radyoloji uzmanı beni kilomdan dolayı çok iğneledi
kilonuzdan dolayı çok rahat göremiyorum dedi,kalp odacıklarını görebilmek için 15 dak uğraştı hatta eşime bakın sizde onaytlıyorsunuz dimi dediLOL
eşimle beraber sayıyorlar 1-2-3-4 odacık diye
e napiyim yaa madem öyle almayın dimi kiloluları usg yeLOL
çok şükür ki bunu da atlattık kızlar Rabbim ınş bundan sonra rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi naisp eder bana.
valla korkutmak gibi olnmasın şuan bile acısı dudaklarımı yememe sebep inşllh seninki ilerde benim gibi olm az.
Kızlar Merhaba.
Nasılsınız? Umarım tüm annecikler ve kuzuşları iyidirler. Biz bugün itibari ile 26 haftalığız. Kuzuşumla beraber büyümeye devam ediyoruz :)) 25. hafta kilom 71,5, 26. hafta itibari ile kilom 72. Enine büyümeye devam :))) Ama benim dr randevuma daha var. Bayramdan hemen sonra gideceğim. Bakalım benim Sare'm nasılmış?
Ankara ve Sempatikcikcim, bebişlerinizi görmüşsünüz. Ne güzel. Ankaracım, bebişinin kilosu felanda gayet normal. Heleki seninki de. Rahat ol canım. Sempatikcim, sen henüz doktor sonrasını yazmamışsın. İnşallah her şey yolundadır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu arada prensesin yatağı hayırlı olsun.
Kızlar bu arada internet alışverişinde güvenilir siteler hangileri? Sizler yapıyor musunuz? Ay bazen net başında saatlerim geçiyo. Biliyorum fazlası zararlı ama çok cici şeyler var.
Herkese iyi günler...
Kızlar şu biberonlara bakabilir misiniz? Marka olarak en iyi avent diye duydum. Ama cam değiller sanırım. BPA- Free olması önemliymiş diye bir yazı okudum, ama ben cam olmasını istiyodum. Siz ne dersiniz? İyi diyorsanız netten sipariş vermeyi düşünüyorum.
http://www.bebekvekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/?urun-996-Avent--0-BPA-Free-PES-Yenidogan-Hediye-Seti.html
canım ben hepsiburada ve limangodan alışveriş yapıyorum. Hepsiburada da bir kere iadede sorun yaşadık onun dışında 2 sitedende sorunsuz alışveriş yaptım hep. Birde çok uzun vakit geçirmemeye çalış bilgisayar başında. Aklınızda bulunsun kızlar evde wireless modemde hem hamileler için hemde 2 yaş altı çocuklar için zararlı. Ben sadece kullanacağım zaman açıyorum modemi.
sezeryan olacak anlaşılan ama neden erken alıncak canım bir sorunmu var.
benim annemde hep derdi daha dur bakalim ileriki zamanlarda bebek buyudukce nasil agri yapacak ,ayagini bi yere dayayinca sanki icin yirtiliyo gibi felaket agrir diyodu ama insallah bizlerde ogunleri atlatiriz saglikli bi sekilde getiririz bebebisleri
seninki az kalmis artik beklersiniz gun gun gelmesini
evet sezeryan olucak suyum iyiymiş açılmada yok ama plesantada beyazlaşma olduğunda bebek erkken gelirmiş ..şükür bugün gittim bebebğim 2600 olmuş..2 eylülde allanın izniyle yanımda olucak..
şafak 12
erken gelicek ama olsun iyi olsunda.
canım ben hepsiburada ve limangodan alışveriş yapıyorum. Hepsiburada da bir kere iadede sorun yaşadık onun dışında 2 sitedende sorunsuz alışveriş yaptım hep. Birde çok uzun vakit geçirmemeye çalış bilgisayar başında. Aklınızda bulunsun kızlar evde wireless modemde hem hamileler için hemde 2 yaş altı çocuklar için zararlı. Ben sadece kullanacağım zaman açıyorum modemi.
ankara 06 bu 0,4 lük iğneyi sağlık ocağında 2 kutu yazdırdım veriyomu sen bilirsin diye düşündüm
evet sezeryan olucak suyum iyiymiş açılmada yok ama plesantada beyazlaşma olduğunda bebek erkken gelirmiş ..şükür bugün gittim bebebğim 2600 olmuş..2 eylülde allanın izniyle yanımda olucak..
şafak 12
erken gelicek ama olsun iyi olsunda.
aa demek sayılı gün kaldı
hadi hayırla al inş kucağına
ayy bende böyle gün sayarmıyım acaba
darısı bana olsun
hiç sıkma canını benim görümcem 850 gr doğurmş şimdi bi görsen laf yetiştiremiyoruz cadı kıza
aa sendede mi vardı pıhtılaşma biliyordum belki ama unutmuşumdur..
canım sağlık ocağı yazar ama devlet ödemiyor
ödemesi için uzman gerekiyor
ama aile hekimi uzmanı ise öder
sen rapor çıkarttrmadın mı?
birde iğneyi kesmediler sanırım sende
bende kesmeyi düşünmezler ınş
kesmek istemiyorum yaa
tabiki sayıcaksın allahın izniyle bende hiç geçmiycek zannediyodum ,bakalım 12 gün nasıl geçicek:)
bende pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyorum test yaptırmamıştım 34 haftaya kadar coraspin 100 lük kullandım iğneye başlayalı 6 gün oldu tedbir amaçlı doğumdan sonra 3 4 güne kadar kullanıcakmışım.doktorum hiçbi zararı olmadığını hatta yararlı olacağını söyledi..bence sendede kesmezler.
ben bugün yazdırdım aile hekimime ama uzmanmı bilmiyorum yarın reçeteyi vericem eczaneye..
merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım
rudicim sana erken yapmamşlar mı şeker yüklemesini
24.hafta yapılıyor benim bildiğim.
canım 100 lükte çıkmaz ınş
bi arkadaşta öyle oldu 50 likte çıktı ama 100 lükte çıkmadı ınş sennde öyle olur.
bende korkmaya başladım artık yaa bu şekerden(
merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım