2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay benim catlaklar 2 haftadir cikti,zaten 2 haftadir baya buyudu rahatsiz ediyodu, esime diyorum bak ya suna hep catlamis diye, oda diyor olsun ne var ne olmus diyo :KK1:
seninki ozaman daha kotu benimki tum dicek kadar degil biraz sag tarafta birazda sol tarafta ama bundan sonra karin buyudukce devamli catlicak sanirim, badem yagi suruyorum ama herkesin dedigi gibi catlicagi varsa catliyor zaten
kiyafetler tum hazir zaten hepsi bi yikanip utulencek, birde burda ne deterjan kullancam onuda bilmiyorum, kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor, etiketlerini evet duymustum enselerini yara falan yapiyor diye onlarida sokerm insallah

doktora dun gittik giderken ve beklerken Allahim bizim kiz bi hareketlendi :KK9: kac gundur cok azdi, esim diyor doktora geldik ya korktu heralde oyuzden baslamistir diye:KK1: sonradanda doktora sormayi unuttum

Symaptik, Catlaklar bende daha hicbisey yok, kremim var hem gogus hem gobek, kalcalar icin ama inanki surdum yokk....ama karnim buyudukce surdummu ins. faydasi olur.... benim esim bu catlaklar konusunda benden daha aktif, aksamalri soruyo suruyonmu kremlerini diye ben unutmadimmi suruyorum diyorum :):KK1::KK1: Bir haftadir unutuyorum ayri mesele... Unutmuyorumda useniyorum:KK1::KK1::KK1:

Ya bende bu kiyafetleri yikama konusunda cok kafam karisti, herkes ne gerek var diyo yeni almisin diyo nasilsa, hani biri kullanilmis verse tamam diyolar ama bende yikiycam cunku aldin magzalarda bile bence binlerce el degiyo sana gelene kadar.... bende bir 7 ayi doldurayim ins. yikiycam hepsini... cnaim burda bebeklerin kiyafeti icin ozel deterjan ve yumusaticiclar var, gorumcemden biliyorum gayette uygun fiyatlari normal deterjanlardan bile uygun markasina dikkat edeyim alisverise gittimi yazarim ins...... Bencede yikamak kadar o etiketleride sokmek cok onemli buyuk insan oldumuz halde bazen o etiketler nasil rahatsiz eder... Ben esim'in ic atletlerinin hepsini kesmisim inanki :)

Bende hareketlere takilmamaya claisiyorum bazen hic oynamiyolar gun boyu aksam uctu kipir kipir oluyorlar...

cok sevindim canim senin adina ,uzun surecede gormusun insallah darisi bana
doktorlar az kilo gormesinler hemen basliyolar , ben 1 ayi geckin surede 3 kilo almisim adam diyor oooo bune cok kilo almisin diyo ,bana gore normal ona kalsa ayda 1 kilo olcakmista, iste gel icimiz rahat etsin bebek beslenemicek diye yiyoruz
bizde dun gittik ama senin gibi detayli goremedik, az bisey muayene etti gorduk okadardi Amin canim insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz bu gunleri

Ya bu kilo olayi benimde kafami akristirmaya basladi, ben bu sabah tartida 67.5 ciktim abuuu dedim ne oluyor... tarti bozuk degilse,,, haftaya persemebe doktor benide guzel bir fircalar gibi geliyor... en son gittimde ya 61.5 yada 62 yfim... daha 5 gun var randevuyeee.....

merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım :KK43:

Rudi canim gecmis olsun, ins. 100'lukde sonuc iyi gleir.... Bende korkmaya basladim haaa inanki, Bu turkiye degerleri sanirsam normalde kac sinirlar olmaliymiski?

ay benim catlaklar yeni oldu oncesinde yoktu yani 27-28 haftalarda belirginlesti, sen daha kucuksun :) birazdaha karninin buyumesini bekle ama cok kiside olmuyor zaten, bide benim cildim pek bi musait catlamaya :)

yikama konusunda sakin canim millete uyupta yikamamazlik etme, herkes uyariyor bebege giydirmeden once mutlaka yikayin diye, ozellikle cildine degcek zibinlar falan cok onemli, ta fabrikadan cikiyo boyasi falan magazalara gelis tabi milletin el degmesi falandi filandi kesinlikle yikamak gerek

deterjana daha hic bakmadim magazada aslinda vardir ozel bebisler icin gittigimde dikkatli bakcam insallah, artik yikayip utuleme gerekli

haftaya seninde firca yicen kesin :KK1: tabi ozamana kadar 1 kilo daha artar, sen dua ette onun ordaki az gostersin ,bizimki tam 3 kilo farkli gosteriyo:KK9:

rudicim sana erken yapmamşlar mı şeker yüklemesini
24.hafta yapılıyor benim bildiğim.
canım 100 lükte çıkmaz ınş
bi arkadaşta öyle oldu 50 likte çıktı ama 100 lükte çıkmadı ınş sennde öyle olur.

bende korkmaya başladım artık yaa bu şekerden:KK43:(

Gulsum'cuk Korkunun elcele FAydasi yok hehhehhe, ama cok cikmaya basladi yaaa... hayirlisi bakalim bizim sonuclar nasil cikcak ben suphlenmeye basladim cunku ac kaldimmi vucuduma titreme giriyor, idrara cok SIK gidiyorum.. ama cok su istimdende olabilir... AY bilmiyorum hayirlsisi ins.

Kizlarr yogun istek uzerine :KK1: bebislerin boy ve kilo takibi cizelgesi yaptim, yine ayni kilodaki gibi haftalari yazdim
20. haftadan itibaren yaptim ama siz oncesini yapmami isterseniz yaparim
yada eklenecek duzenlenicek seylar varsa ,fikirlerinizi soyleyin,madem yaptiki tam olsun dimi :)

simdi sizden bilgilerini istiyorum vermek istiyorsaniz tabi, burda daha iyi takip ediyoruz diye cizelge yaptim, aslinda onceki sayfalarda bilgiler varda simdi tek tek aramayim ok ,bekliyorum bebislerin kilo ve boylarini

Nick | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|| | | | || |||||||||||||||
mehtaperkan|| |375 gr| |525 gr| | || 1123 gr _37 cm| | || | | | | | ||
rosesteel|| | | | || || ||||||||||
bebet|| | || | | | || ||
kardelenimsin|| | | || | || | || | | || || ||
bella_83|| | || |||| ||| || | | | ||
duss||| | || | ||| | | | ||
atadilem|| | | | || | | ||
aaksoyoglu|| | | | | | | || ||
elfkaya||| | || | | || | | | || ||
karar|| || | | | | |
rudi|||||||||||||| |
Silanaz||| || || | ||
lahor||| | | | || | | | | ||
kardelen086|| |
KARAFESLEGEN|| | | | | | | | || |
Mai|85| | | | | | | | || | | | | | | | |
ankara_06|| | | || || || | | | | || | | |
zeynoom97|| | | | | | | | | | | || | | |

ay benim catlaklar yeni oldu oncesinde yoktu yani 27-28 haftalarda belirginlesti, sen daha kucuksun :) birazdaha karninin buyumesini bekle ama cok kiside olmuyor zaten, bide benim cildim pek bi musait catlamaya :)

yikama konusunda sakin canim millete uyupta yikamamazlik etme, herkes uyariyor bebege giydirmeden once mutlaka yikayin diye, ozellikle cildine degcek zibinlar falan cok onemli, ta fabrikadan cikiyo boyasi falan magazalara gelis tabi milletin el degmesi falandi filandi kesinlikle yikamak gerek

deterjana daha hic bakmadim magazada aslinda vardir ozel bebisler icin gittigimde dikkatli bakcam insallah, artik yikayip utuleme gerekli

haftaya seninde firca yicen kesin :KK1: tabi ozamana kadar 1 kilo daha artar, sen dua ette onun ordaki az gostersin ,bizimki tam 3 kilo farkli gosteriyo:KK9:

Ay bilmiyorum sempatik usenmesem, gorumceme gitcem onun tartida tarilmak icin , ya inanki yesem tamam diycem eyvallay yani, yedim aldim kilolari ama inanki yemiyorum, yiyemiyorum mide yanmalrindan aksam yemegini 8.5 ta bizimkielrle yiyorum ondna sonra yatmadna once bir meyvem, yada sutum var... cok az yiyebiliyorum zaten anlamadim gitit bu kilo isini... hayirlisi bakalim...

Kizlar ebnim ayaklarim bir haftadir sis, yurusemde yurumesemde bu haftada yani 23 diyelim normalmi? Sizde de oluyormu, oldumu? atnsiyonumu duzenli olcuyorum hep normal cok sukur, tuzl'da fazla tukeytmemeye calsiiyorum ama sonuc aynii... parmaklarima yuzukler olmuyor, sis gibi degiller amaa... ay ne bileyim... doktora kadar sabir edemedim soruyum dedim size....

valla aynen bende senin gibiyim kilo konudunda, biliyosunuz benim midem fena ilacsiz olmadigi gibi aksama kadar elimde sut ve leblebiyle dolasiyorum :)
heleki burda iftar cok gec oluyo o saatte birlkte yersem daha yatamiyorum kivraniyorum mideden , bende oruc tutmadigim icin onceden yiyorm onlarla ya oturmuyorum oturursamda bir kasik aliyorum hani yanlarinda olmak icin
yani en iyi yaptigim sey kahvalti gerisini dogru durust yemiyorum , yemek gorunce aklima mide geliyo, yok bunu yeme soyle olur boyle eder diye, bu halde almisim kilo
hatta dun doktorada dedim, daha midem kotu cok fazla yiyemiyorum,hercesit sey tuketemiyorum kilopm bu halde, bide midem iyi problemsiz olsa bilmem ne halde olurum dedim:KK1:

sislik konusunda ben cok sismedim ,sadece bazen ayakkabi falan giydigimde zor giriyor ama oyle belli olmuyor sis oldugu ki 29 hafta oldum halde, sen daha erkensin bide bazi kisilerde oluyo bazilarinda olmuyo bu sislik

boyumuzu en son 25 cm demişti dr kg muzda 440 gr sempatikcim:))

rudicim teşkkür ederim canım şükür detaylımız iyi çıktı bende bayram dönüşü yaptrcam şeker yük.ınş sorun çıkmaz..

zeynepcim valla haklısın korkunun ecele faydası yok dediğin gibi bakak görek:))

ben çoktaaaan çatladım baya kırmızı çizgim var seviyorum onları hergün:KK1:
bebek kıyafetlerini bende yıkayacağım kesinlikle yıkamadan olmaz bence toz kir
birde paket bile olsa müşteriye gösteriyorlar herkes elliyor bakıyor beğenmezse almıyor e kirli oluyor
ben sabun tozu alıp yıkamayı düşünüyorum nasipse..

kızlar erkek infertilesinde raporu hemen veriyolar benimd e2 tüp bebek denemem maddi açıdanda yıpranıyoruz tavsiyem rapor çıkarın ilkinde 5 6 milyar harcamıştık 2007 de. şimdi ilaçlar dahil 1450 tl .

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...tilitesinde-vitaminler-amp-gida-etkileri.html

yukarıdaki linkte tüp bebek raporunu kolayca aldığını söylemişin. Acaba hangi hastaneden aldığını öğrenebilirmiyim. biz çapa ve cerrahpaşada çok oyaladılar. 5 ay oldu hala daha alamadık. bizimde sayımız 5 mil altnda. cevap yazarsan seviniriz. tşk.

canım çapadan aldım ama bizi hiç oyalamadılar çok memnun kaldım...3 ay içinde verdiler çünkü hiç bi tahlilim yoktu ..
androloji bölümünde oyalandık biz.
cerrahpaşa dış heyet raporu vermediği için oraya gitmedik.
sizi niye okadar oyalıyolarki sayı zaten düşük.

Günaydın kızlaaaarrrrr.........
2 haftadır özellikle akşamları sırt ağrıları çekiyorm, doktorum ağırlık merkezin değiştiği için normal dedi ama birde bana sorun :KK43:(. Akşamları ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Eşime diyorum bide toplamda 7 kg aldım daha çok kilo alanlar ne yapıyorlar acaba diye. Ama yine de şükür mide yanmalarım geçti ve sırt ağrım dışında (uykusuzluğu saymıyorum o ilk günden beri var alıştım artık) hiç şikayetim yok :)). Henüz hiç çatlağım olmadı ama karnım çok kuruduğu için roc un hamileler için olan yağını aldım, tamamen bitkisel ve kuruluğa ve kaşıntılarıma çok iyi geldi.
Bebek kıyafetlerini yıkamamakta ilginç bir düşünce ben bırak bebek kıyafetini kendime aldığım herşeyi bile yıkarım. Bebek içinde dalinin sıvı deterjanını aldım toz istemedim kalıntı bırakmasın diye. Ve kesinlikle yumuşatıcı kullanmayacağım bir çoğuna alerji yapabiliyormuş. Şu bayram tatilinde İst. ye gidip gelelim bende başlayacağım yıkamaya kıyafetlerimmizi.
Çantaları ne zaman hazırlamaya başlamalıyız sizce? Bayramdan sonra hazırlasam diyorum ama çok mu erken?
Bu arada teyzemiz bebek arabamızı ve pusetimizi hediye olarak alacak bize çalıştığı şirket kraft firmasıyla çalıştığından oradan model bbeğenmemi istedi. bende bunu beğendim nasıl sizce?
Kraftbaby.com -

evet sezeryan olucak suyum iyiymiş açılmada yok ama plesantada beyazlaşma olduğunda bebek erkken gelirmiş ..şükür bugün gittim bebebğim 2600 olmuş..2 eylülde allanın izniyle yanımda olucak..
şafak 12
erken gelicek ama olsun iyi olsunda.

neyse sağlıkla gelsinde canım kilosuda iyi maşşalah :nazar:ozamana kadar 3000 gr bulur inş kaşar peynir bebeğe çok kilo aldırıyomuş biraz proteinli şeylerle beslen ozaman kadar.heyecan doruktadır şimdi sizde Allahım sorunsuz bir şekilde doğumunu tamamlamanı nasip etsin canım.darısı bizlerin başına inş

merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
bella sanırım bende diyet yapacağım :KK43:

canım seninki sınır değil 144 sınırdı bildiğim kadarıyla açlıkda baya iyi çıkmış.bence 100 mg iyi çıkar.yani inş iyi çıkar canım

günaydınnn bayanlarrrr
uzun zaman oldu yine girmeyeli arada girdim ama yalnızca okudum yattığım yerden cevap yazmak zor oluyo da tek elle kolum çabuk yoruluyo

bebeklerin kıyafetlerini yıkamaktan bahsetmişsiniz aman ha kesinlikle yıkayın arkadaşlar
yalnızca mağazada ellendiğ yokki
dikim atölyesinde yere düşer üstüne basılır küçük parçalı eşyalar bunlar
bebeklerimiz gelmeden o deterjan kokusu bile evde yayılıor yaaaa sanki evde bebek varmış gibi kokuyo ev

çatlaklar biraz da cildin yapısıyla bağlantılı benim ilk gebeliğimde hiç olmamıştı ama bunlarda olacağa benziyor
eh cilt daha çok gerilecek bakalım inşaAllah olmazzz

yine şekeri çıkanlar olmuş aramızda geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum
bakalım benimde bayramdan sonra var yüklemem ailede şeker olduğu için 50 ile fln uğraştırmayayım seni drek 100 lük yapalım dedi dr
hımmm detaylı içinde bayramdan sonraya gün verdi dr bana çoookkk gecikmişim gibi gelyor halbukii

bu arada bebişleriminde durumları iyi gidiyo bakalım hayırlısıyla kucağımıza alsak sağlıkla ,

sempatik bebeklerin çizelgesini yapmışsın ellerine sağlık
bende söyleyim de eklersin sende
20.hafta itibariyle kızım 378 gr oğlum 407 gr
boylarını yine söylemedi
ama bu sefer 4d ultrasonda gördüm bebişlerimi çooooook şekerdiler yaaa
ben yavrularımı ösledimmmmm

Symaptik, Catlaklar bende daha hicbisey yok, kremim var hem gogus hem gobek, kalcalar icin ama inanki surdum yokk....ama karnim buyudukce surdummu ins. faydasi olur.... benim esim bu catlaklar konusunda benden daha aktif, aksamalri soruyo suruyonmu kremlerini diye ben unutmadimmi suruyorum diyorum :):KK1::KK1: Bir haftadir unutuyorum ayri mesele... Unutmuyorumda useniyorum:KK1::KK1::KK1:

Ya bende bu kiyafetleri yikama konusunda cok kafam karisti, herkes ne gerek var diyo yeni almisin diyo nasilsa, hani biri kullanilmis verse tamam diyolar ama bende yikiycam cunku aldin magzalarda bile bence binlerce el degiyo sana gelene kadar.... bende bir 7 ayi doldurayim ins. yikiycam hepsini... cnaim burda bebeklerin kiyafeti icin ozel deterjan ve yumusaticiclar var, gorumcemden biliyorum gayette uygun fiyatlari normal deterjanlardan bile uygun markasina dikkat edeyim alisverise gittimi yazarim ins...... Bencede yikamak kadar o etiketleride sokmek cok onemli buyuk insan oldumuz halde bazen o etiketler nasil rahatsiz eder... Ben esim'in ic atletlerinin hepsini kesmisim inanki :)

Bende hareketlere takilmamaya claisiyorum bazen hic oynamiyolar gun boyu aksam uctu kipir kipir oluyorlar...

canım yıkamadan olurmu ya o yıkama diyenlerin içi nasıl vericek küçücük yeni doğmuş mikroptan haberi yok bebişlerin.bizim mağazamızın arkası atolye kıyafetlerimiz kendi atolyemizde dikiliyo o kumaşlar ne yerlerde sürünüyo dikilirken desen öyle adam dikip dikip yere atıyo.sadece mağazada binlerce el deydiğiyle kalmıyo yani canım.
etiketleride kesince bile kalıyo kızlar ya benim annem direk söküyo açılan yerler olursada dikip tutruyo geri.kesilse bile tam dibinden alınmıyo kimisi ozaman o kesikler daha rahatsız eder.

deterjanda yurtdışında varmı bilmiyorum ama en iyisi sabun tozuymuş.ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını alıcaktım ama sonuçta kimyasal oluyo içinde diyolar.en iyisi sadece sabun tozuymuş.

çatlaklara ben bazen takılıyorum çok kötü oldu diyorum eşim olucak okadar hiç takma diyo hiçte kötü gözükmüyo falan diyo.tabi beni rahatlatmak içinmi yoksa öyle gördüğü içinmi bilmiyorum:)

Kizlarr yogun istek uzerine :KK1: bebislerin boy ve kilo takibi cizelgesi yaptim, yine ayni kilodaki gibi haftalari yazdim
20. haftadan itibaren yaptim ama siz oncesini yapmami isterseniz yaparim
yada eklenecek duzenlenicek seylar varsa ,fikirlerinizi soyleyin,madem yaptiki tam olsun dimi :)

simdi sizden bilgilerini istiyorum vermek istiyorsaniz tabi, burda daha iyi takip ediyoruz diye cizelge yaptim, aslinda onceki sayfalarda bilgiler varda simdi tek tek aramayim ok ,bekliyorum bebislerin kilo ve boylarini

Nick | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|| | | | || |||||||||||||||
mehtaperkan|| |375 gr| |525 gr| | || 1123 gr _37 cm| | || | | | | | ||
rosesteel|| | | | || || ||||||||||
bebet|| | || | | | || ||
kardelenimsin|| | | || | || | || | | || || ||
bella_83|| | || |||| ||| || | | | ||
duss||| | || | ||| | | | ||
atadilem|| | | | || | | ||
aaksoyoglu|| | | | | | | || ||
elfkaya||| | || | | || | | | || ||
karar|| || | | | | |
rudi|||||||||||||| |
Silanaz||| || || | ||
lahor||| | | | || | | | | ||
kardelen086|| |
KARAFESLEGEN|| | | | | | | | || |
Mai|85| | | | | | | | || | | | | | | | |
ankara_06|| | | || || || | | | | || | | |
zeynoom97|| | | | | | | | | | | || | | |

ellerine sağlık canım hemen yazıyorum.benim 22.haftada 436 gr 26.haftada 826gr 27.haftada 1000 gr.

selam kizlar nasilsiniz, gunaydin demiyorum Turkiyede oglen oldu, ben daha yeni kalktim:KK1:
gece baya gec yattim biliyosunuz, bide yemek blogu oldugu icin oraylada ugrasiyorum, yemek yapmasamda onceki yaptiklarimi elimden cikariyorum,artiik onunla ugrastim
sabah esim giderken kalktim,geldim tv karsisinda uyuya kaldim bu saate kadar :) daha kalmadim kalkipta kizimi doyurcam:KK1:

kiyafet yikama konusunda Turkiyde genelde hep dalin marka kullanilmis, onceki doguran anneler hep onermis ama tabi bizim burda yok o bide kokusu bebek kokusuymus onu merak ettim :)

mehtaperkan canim sirtim benimde fena ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum, yeni emzirme yastigi almistim onunla oturup yatiyorum, aksam bi oturuyom onum arkam sagim solum tum yastik :KK1: o halde bile rahat edemedim
canim benim daha canta alincak :) onu alinca kiyafetlerde ne zaman yikarsam hemen hazirlicam dursun kosede neme lazim ,herseyimiz normal ama ne olur ne olmaz hazirlamak gerek
bizim pusetide biz secicez gorumcem alcak daha ona hic bakmadik, tabi fazla agir olmayan, katlamasi kolay ve hem onden hem arkadan surulcek bisey olcak, birde seninkinin rengi cok guzelmis bende cok seviyorum boyle renkleri ama icinde pempe olmasin diyorum, belki Allah nasip ederde birde oglumuz olursa ondada kullaniriz, her ikisinin kullanabilcegi renge bakcaz, ama sizin begendiginizde cok guzelmis, boyle iki setin fiyati ne kadar peki?

ankara canim sende bi alemsin onlari seviyomusun:KK1: ne diyosun peki severken ,aslinda oylede olmak gerek ,bizimkisi bi mucize oldu simdi catlaklara takiyoruz, once derdim hamile kalimda varsin olsun catlak diye,iste insan neyi elde ederse daha fazlasini istiyo :)

lahor canim evet catlaklat cilde bagli oluyor, zaten benim oncedende catlaklarim var cok kilo alip verdigimden olusuyodu, yani cok musait catlamayada ,cok fazla olsun istemiyorum bukadarla kalsin tamam :)
bizim burda seker yuklemesine direk 75lik veriliyo, ben oyle yaptirmistim, Turkiyede 50lik sonra 100luk :) tabi bende cikmis olsaydi yuksek dozajini yapcakmiydim bilmiyorum
ay bende uzun zamandir detaliya girmiyorum hatta hatirlamiyorum 22. haftada girmistim, ve tekrar randovu 1 ay sonraya verdi :KK43: en son bebegin kilosu 464 grdi 30 hafta oldu pek merak ediyorum ama beklicez mecbur

aaksoyoglu evet canim benim meslekte dikis oldugu icin nasil dikildigini biliyorum, heleki hic oyle atolyelerde calismadim ama elden ele geciyor her yerini bi baskasi dikiyor, tabi onun oncesi kumasin islemesi sana gelmesi kesilmesi tek tek dik, paketlensin elden ele nerelere geliyor
etiketleri bende kesip degilde sokucem, kesince yine rahatsiz eder kalan yerleri en iyisi sokmek tabi geri dikmek gerekli
burda dalin tabi yok ama sabun tozu ve deterjani var ,zaten bisey bulamazsam sivi sabun deterjaniyla yicam sanirim
catlaklara benim esimde diyor sunlara bi bak ya diye uzuluyorum oda olsun ne var ne olmus diyor :KK1: o zaten dort gozle bebek bekliyo, gelsinde sen catlarsan catla der gibi insana:KK9:

kizlar tesekkurler bilgiler icin elerim birazdan hepinizinkini ,bende en son 464 grdi doktor bebisimn biraza kucuk oldugunu soylemisti, ama tam kacinci haftaydi unuttum kagitlara bakip yazarim

yinede soylemeyenler soylesin, zaten bildirim yapmayanlari slcem bosuna beklemesinler :)

X