- Konu Sahibi Sympathique
- #3.021
ay benim catlaklar 2 haftadir cikti,zaten 2 haftadir baya buyudu rahatsiz ediyodu, esime diyorum bak ya suna hep catlamis diye, oda diyor olsun ne var ne olmus diyo
seninki ozaman daha kotu benimki tum dicek kadar degil biraz sag tarafta birazda sol tarafta ama bundan sonra karin buyudukce devamli catlicak sanirim, badem yagi suruyorum ama herkesin dedigi gibi catlicagi varsa catliyor zaten
kiyafetler tum hazir zaten hepsi bi yikanip utulencek, birde burda ne deterjan kullancam onuda bilmiyorum, kime sorsam normal deterjanla yikadik diyor, etiketlerini evet duymustum enselerini yara falan yapiyor diye onlarida sokerm insallah
doktora dun gittik giderken ve beklerken Allahim bizim kiz bi hareketlendi kac gundur cok azdi, esim diyor doktora geldik ya korktu heralde oyuzden baslamistir diye sonradanda doktora sormayi unuttum
Symaptik, Catlaklar bende daha hicbisey yok, kremim var hem gogus hem gobek, kalcalar icin ama inanki surdum yokk....ama karnim buyudukce surdummu ins. faydasi olur.... benim esim bu catlaklar konusunda benden daha aktif, aksamalri soruyo suruyonmu kremlerini diye ben unutmadimmi suruyorum diyorum :) Bir haftadir unutuyorum ayri mesele... Unutmuyorumda useniyorum
Ya bende bu kiyafetleri yikama konusunda cok kafam karisti, herkes ne gerek var diyo yeni almisin diyo nasilsa, hani biri kullanilmis verse tamam diyolar ama bende yikiycam cunku aldin magzalarda bile bence binlerce el degiyo sana gelene kadar.... bende bir 7 ayi doldurayim ins. yikiycam hepsini... cnaim burda bebeklerin kiyafeti icin ozel deterjan ve yumusaticiclar var, gorumcemden biliyorum gayette uygun fiyatlari normal deterjanlardan bile uygun markasina dikkat edeyim alisverise gittimi yazarim ins...... Bencede yikamak kadar o etiketleride sokmek cok onemli buyuk insan oldumuz halde bazen o etiketler nasil rahatsiz eder... Ben esim'in ic atletlerinin hepsini kesmisim inanki :)
Bende hareketlere takilmamaya claisiyorum bazen hic oynamiyolar gun boyu aksam uctu kipir kipir oluyorlar...