2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

görürsün allahın izniyle hiç merak etme..
ne biliyim nekadar içerde kalsa iyi deniyo ya kıyamıyorum biraz daha büyüsün istiyorum..bakalım yarın dr ne ditcek

çok doğru söylüyorsun canım kg ları veirirz ınş

evet kızımı 40 dak boyunca görmek süper bi duyguydu hemde baya kıpırdaktı
ya sorma bugün cd veremeyceklerini söylediler
halbuki 15 gün önce randevuyu almadan cd veriyorsunuz dimi deniştim evet demişlerdi
bugün de sorun var veremiyoruz dediler
naısl sinirlendim anlatamam bu sıcakta şimdi başka yerlerede gidemem diye iptal de etmedim randevuyu

ama renkli de baktı dr muz ve renkli fotoğraş kağıdına baskıda verdi her ne kadar bişey anlaşılmasada:)
ama renkli bakmak çok güzel yanakları falan görülüyordu süperdi

y aşimdi beni korkuttunuz... Ben 28. Haftada de 10 ssatlik yol gittim tatile antalyaya .... Bol dalgalı denizde yüzdüm... Ama doktora güvendim...yurt dışındaki doktorlar izin vermiyor mu? Merak ettim...yarın 29. Hafta bitiyor... Ne gibi bi zararı olmuş olabilir... Bu arada ben omega 3 almıyorum... Balık da yiyemiyorum...bu omega 3 bu kadar önemki mi...

Ve son soru benim bebişin hareketleri hala çok yoğun... Acaba benimki kilo olarak geride mi ya... 28. Haftanın ilk gününde 1270 di kilosu...

Aksyaoğlu ve sempatik...sorularıma cevap bekliyorum.. Ii olun...

canım iyi de tatlı, hamur işi ,beyaz ekmek ,tuz meyvelerden ; muz üzüm incir kavun karpuz
patates,mısır,bezelye,havuç şeker kesinlikle yok
hepsiiiiiiiiiiiiiii yasakkkkkkkkkkkkkkk

Bella Haklisin cnaim yasak olan seyleri insanin cani inanki daha cok ister, ben kendim inanki hamile kalali yeni yeni ekmek yemeye basladim cunku duymuyorum malesef, tatli olarak sadece dondurma, binde bir cikolata yerim... muz benim evden eksik olmaz ama inanki acima surmem, sadece soguk icicek alirken icinde var sa oyle... bende dikkat edeyim bu yeyeceklere canim, uzum bu ara tuketmeye basldim, kavun yiyeninde cocugu cok guler yuzlu olur dediler, ondan breri evde oldumu cok az yerim :) allah yardimcin olsun cnaim ne yapcan benim burdan arkadasimda'da cikti dogumuna 2.5 ay var sabah ayni senin yediklerini yemis, 45 dakika kadarda yuruyus yapmis, sekeri 10.5 cikmis... normalda 5 ile 7 olmasi lazim tokluk sekerinin, isiniz zor bacim allah yardimciniz olsun.... bakalim bizim ne olcamizda belli degil haftayada benim var hayirlisi bakalim.... Ama cok dikkat edin cnaim....

Hadi gozun aydin cnaim benim, darisi absima ins. rabbim bundan sonrada hayirli neticelerle kucagimia evlatlarimizi almayai nasip eylesin ins... kilo benimde yavrum tarti dogruysa 66 gosterdi... 3 hafta once doktor kontrolunde 61.5 tum, haftaya randevum sasirdim inan ama hayirlisi bakalim... bu aydan sonra hizli kilo aliniyor diyo arkadalsr, benim gobekte baya cikti ama goren dalga geciyo, bana buyuk gelsede onlara kucuk geliyo :) kilo isi kolay hele bir dunyaya gelsinelrde hayirrlisi ile ins.

çok sinir bozucu ya hem var de hemde bugün sorun var de.zaten kolay randevu alınmıyo ya biliyolar işte nasılsa vazgeçemez diye.neyse boşver bol bol görmüşsün en azından canım bende kızımı acayip özledim gidip göresim var.ama daha yarın arayıp ayın sonuna alıcam randevumu.renkli foto bizimkide hiç güzel değil cd de var 2 tane güzel görüntü.onada artık bakmıyorum orda çok küçük çünkü kemikleri görünüyo kuzumun.şimdi büyüdü ona bakıp küçük hissetmeyim diye bakmıyorum:)yanaklarını sonra gör sen bide 27 hafta renklide değil normal usg de yanakları dudakları falan nasıl belli oluyo anlatamam.

canım gidip gelirken bir sorun yaşamadıysan sonradanda yaşamazsın inş.ben yoldayken çok rahatsız oldum sadece.şimdi evdeyim iyiyim çok şükür.omega 3 ü benim doktorum kesinlikle iç dedi.kimiside gerek yok diyo ama içim rahat etsin diye kullanıyorum.çünkü bir zararı yok sonuçta.

hareketlerde bebekten bebeğe değişir canım benim kızım çok nazlı olacak heralde oldu olası çok oynamadı.benim 27.haftanın başında tam 1000 grdı.doktorum baya iyi kilosu dedi.haftada 200-25o gr alır artık dedi.senin bebeğinde baya iyi bence.yeri geniştir daha onun içinde çok oynuyodur.telaşlanma

aynen canım bugün canım çok sıkıldı ama artık bekleyemezdim arabada yok başka yerlerede gidemezdim mecburdum yani(
evet bol bol gördüm çok şükür..ayy ilerleyen haftalar bi gelse canım yaa ınşallah
benim kızım bana benzeyecek benim dudaklar baya büyük:))

Günaydın kızlar.......
Umarım herkes iyidir bugün. Sympathique eğer senin için zor olmazsa birde bebişlerimizin kg ve boy çizelgesini yapar mısın? Herkes bunuda merak etmeye başladı. Tabi kız ve erkek bebeğin kilo ve boy farkı olacağınıda unutmamak lazım.
Bizim prensesimiz 22. hafta 375 gr.dı, 24. hafta 525 gr, 28. hafta 1123 gr ve 37 cm.

Kızlar birde merak ettim saç boyasını doktoruna soran oldu mu hiç? Benim saçlarımda röfle var, röfleye kesinlikle izin verilmediğimni biliyorum kısmetse doğum sonrasına yaptıracağım ben ama bitkisel boya için ne diyorlar acaba merak ettim.

hımmm omega 3 için geç mi kaldım acaba.... doğru sonuçta bi zararı yok...neyse hangi vitaminde omega 3 de var elevit kullanıyorum ben onda yok... kullandığın ilacı yazarsan sevinirim ... saol... ii ol

hımmm omega 3 için geç mi kaldım acaba.... doğru sonuçta bi zararı yok...neyse hangi vitaminde omega 3 de var elevit kullanıyorum ben onda yok... kullandığın ilacı yazarsan sevinirim ... saol... ii ol

yok geç kalmış sayılmazsın 27.haftadan doğuma kadar kullanmak lazımmış.vitamin olarak bende elevit alıyorum canım içinde omega 3 olan vitamin varmı bilmiyorum.omega 3 ü ayrı alıyorum ben.marincap diye bir omega 3 kullandım.şimdi inş seven seas pulse diye varmış bella da ondan kullanıyormuş ondan alıcam bende bulabilirsem.

evet çok güzel olur ya iyi düşünmüşsün canım.sempatik zahmet olmazsa bir bakıver canım.bu arada sen nerelerdesin sempatik randevun vardı ordan kaynında kalıcaktın rahat girerim yazarım bol bol diyodun.bir sorun yoktur inş canım.

Kızlar Merhaba.

Nasılsınız? Umarım tüm annecikler ve kuzuşları iyidirler. Biz bugün itibari ile 26 haftalığız. Kuzuşumla beraber büyümeye devam ediyoruz :)) 25. hafta kilom 71,5, 26. hafta itibari ile kilom 72. Enine büyümeye devam :))) Ama benim dr randevuma daha var. Bayramdan hemen sonra gideceğim. Bakalım benim Sare'm nasılmış?

Ankara ve Sempatikcikcim, bebişlerinizi görmüşsünüz. Ne güzel. Ankaracım, bebişinin kilosu felanda gayet normal. Heleki seninki de. Rahat ol canım. Sempatikcim, sen henüz doktor sonrasını yazmamışsın. İnşallah her şey yolundadır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu arada prensesin yatağı hayırlı olsun.

Kızlar bu arada internet alışverişinde güvenilir siteler hangileri? Sizler yapıyor musunuz? Ay bazen net başında saatlerim geçiyo. Biliyorum fazlası zararlı ama çok cici şeyler var.

Herkese iyi günler...

gunaydin yada tunaydin :)kizlarrr ben geldimmm beni merak etmisiniz :) evet dun doktora gittim ama ayrintili olmadigi icin pek bisey ogrenemedim yani kilosu durumunda
muayene yerinde alet kucuk ve oyle kilosu falan olculmuyo, yinede gorduk kizimizi eli agzindaydi :) kafasi asagiya donmus dedi, ve dondugude belliydi bir haftadir cok rahatsiz oluyodum otururken toplaniyodu
kilom ise evde 72 cikarken orda bi ciktim 75 bakti onceki tartildigima bir ayda 3 kilo almisin cok almisin biraz dikkat et bir ayda 1 kilo alman lazimdi en fazla 2 kilo olsun ,3 kilo cok fazla dedi:44:dikkat ediyorum ama pek fazla hereketim olmadigi icin aliyorum sanirim

esim dedi birazdan bir saatlik yola gitcez gidebilirmi diye oda du bakim acilma varsa gidemez dedi ve sukur acilmada yoktu hersey yolundaydi
daha once demistimya dogumu evimizin yaninda yapcam heralde diye, onu sordum doktorum sensin ama baska hastanede yapabilirmiyim dedim ,oda tabi hemen bizim ordaki hastayi soyledi :) niye ordami yapmak istiyosun diye, dedi senelerdir bana geliyosunuz ve biliyosunuz burasi cok buyuk hastane hersey burda ve sizin ordaki hastanede bisey oldugu zaman buraya gonderiyolar sen biliyomusun hergun neler oluyo orda dedi ,artik bizde vazgectik doktorumun oldugu hastanede yapicaz yani arabayla 20 dk falan

aslinda benim icin farketmez esim istiyodu annnemler falan devamli gelir yanina her seferinde arabayla gelip gidemezler diye, doktorda dediki daha iyiya fazla turk gelmez buraya rahat kalirsin
dogumum 11 kasima geliyomus yani 11 ekimden sonra bekleriz hersey normal ,ve normal yoldan aliriz dedi zaten bende epidurel istiyodum (boyleydi dimi ismi)

ayrintili icin obur ayin 9unda randovumuz var artik kilosunu falan ozaman ogrencez
simdilik bukadar

ve suan kaynimin evindeyim, dun direk calistigi magazaya geldik, bende hemen firsattan istifade magazaya girdim ve emzirme yastigi aldim en ucuzu yine Carrefour magazasindaydi
simdi yatarken kullanicam belim cok kotu, bebis dogduktan sonrada emzirirken kullanicam
bir tane havlu ve agiz mendillerini yapmak icin ince coton bez aldim

ve gece hic uyuyamadim sabaha kadar gozlerim acikti ,birde yetmez dun kisa kollu giydim hava serindi ,aksam evde otururkende pencere acikti sifayi kaptim ,simdi felaket bogazim basim agriyo burnum durmuyo :)
sabah erken kalktim onlar gittikten sonra geri yattim ogleye kadar,simdide kizimi doyuruyorum cok acikti dunde erken yemistim ,hemde dedim size bakim bi

mehtapcim liste yapmami soylemisin , ben yaparim canim biliyosunuz benim icin farketmez, onemli olan herkes devamli bilgilerini yazmasi ben sadece eklerim benim icin onemli degil, hem daha iyi olur kilosunu boyunu posunu takip etmemiz, ben her gitmemde kilosunu ogrenemiyorum ancak 2 aydabir ogreniyorum ama herkes bilgileri yazsin bende yaparim listeyi insallah

ay herkes bisey koymadan boylemi yatiriyor, ben hayatta yatiramam ne o oyle incecik zaten yavrucaklar minicik bisey insan kiyamaz, ben kesinlikle yapcam biseylerde iste bi sorum dedim
esimn arkadasi yaak satiyo ona bi sordurcam varmiymis bu boyda bisey, olmazsa dedigin yorgani katlayip yaparim, o icinde pofur pofur yatmadigi surece benim icim rahat etmez
saol canim cevabin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…