2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bu kullanıcıya özel mesaj göndermeye yetkiniz yoktur falan diye uyarı verdi. Neyse burdan ulaştım sorun değil
Aslında neden bilmiyorum ama çok fazla bi heyecan hissetmiyorum. Hatta çok fazla düşünmemeye çalışıyrum. Çünkü ben kendimi biliyorum.Sürekli hamile olucağımı düşünüp kafam onla meşgul edersem sonuç negatif olursa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım. Arada elimi karnıma koyup onla konuşuyorum,bazen babasıda konuşuyor Ama kendimi tamamen hamile olduğuma kaptırıp sonradan olumsuz sonuç olursa yıkılmaktan korkuyorum. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah...

İşin zor canım doktor konusunda. Ben crinone jeli ve folbiolu 12. haftaya kadar eleviti doğuma kadar kullanacağım.

vallahi ya sorma arada kaldim ne yapcam ,yine turkiyede tanidigin eczane olsa verir ,bazilari cok lazim dedigiin zamanda verir burda hayatta vermiyorlar ozellikle eleviti bi sekilde bulmam gerekli bakalim ne yapcam benim doktorda demisti doguma kadar kullan diye
ben jel yerine progessteron aliyordum tabi suan onuda alamiyorum

Burada tanıdığın yok mu alıp sana kargoyla yollasa.

var canim ,suan kayinvalidem kayinpederim turkiyedeler, hatta esim bugun dedi onlara soyleyelim gondersinler diye, bende ilac kargoyla gelmez yada gelsede gumruklerde alirlar diye pek uzerinde durmadim ama mecbur kalinca oyle yapcaz sanirim

ayarlariylami ugrastim ne yaptim pek elim durmaz simdi baktim bilmem oldumu, sana zahmet olmazsa bi daha denermisin gelcekmi,aslinda bikac kisiden msj bekliyorum gelmiyordu demekki buyuzdenmi gelmedi ne yapti neysemmm :)

inssan kendini cok kaptirmak istemese bile cok umutlu goruyor, sanki kesin olmus bunda hamileyim der gibi, insallah icindekji hislerin dogru cikar ,anne ve babasi buyudukce konusurlar bebekleriyle :) canimya insallah cok isterim ,hatta ilk haberi aldiginda bana yaz emii pek merakliyimda bu konuda
insallah sonuc olumlu olur, benim icime sanki olumlu gibi doguyor, bak gor bende hamileyim diye gelceksin
en son regl tarihin kacti senin?

Günaydın arkeşim :86:
Özel mesaj gönderemememdeki sorun sende değil bende sanırım. "Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 66 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz" diye bi uyarı çıkıyor.
Neyse burdan ulaşabiliyorum sana oda yeter
Haberi alır almaz yazarım merak etme en son regl tarihim 19 Mart cnm.

Canım bende de crinon jel ve folbiol 12. hafta, elevit doğuma kadar diye biliyorum. bir de coraspin alıyorum ama onun ne kadar süre ile olacağını tam bilmiyorum. Sanırım o da 12. haftaya kadardır. Yalnız benim bir arkadaşım benden 2,5 ay önce tüp bebek yaptırdı, kendisi de doktor. O sadece bir kaç tane coraspin kullandım, bıraktım dedi. Ben de bir kaç doktora sordum bırakayım mı diye daha önceden düşük felan olduysa, kan pıht. gibi sorunlar felan dediler. Onu önlemeye yönelik, bir zararı olmaz dediler. Eşim de bizim sonuçta bu ilk denememiz,ne olacağını bilemeyiz dolayısıyla biz kullanalım dedi. Şimdilik kullanıyorum bakalım artık, hayırlısı. Bu arada problem olmazsa kayınvalidenlerden elevit iste. Sonuçta içeriğini okumuşsundur onun. Kendini de çok strese sokma..

araştırma konusunda haklısın canım, inşallah her şey yolunda gider de bebişlerimizi kucaklayabiliriz..

kızlar midem çok kötü benim, 1 haftadır çok kötüyüm...3 gündür hiç bişi yemedim, benim gibi olan varmı? bunun bi çaresi varmı biliyormusunuz? bebeğim sağlıklı olsun inşallahhh...

kızlar midem çok kötü benim, 1 haftadır çok kötüyüm...3 gündür hiç bişi yemedim, benim gibi olan varmı? bunun bi çaresi varmı biliyormusunuz? bebeğim sağlıklı olsun inşallahhh...

Canım aynı sıkıntı bir kaç gündür bendede başladı...Nasıl rahattım..Hiç bulantım ve aş ermem yok diyordum...Şimdi ne yemek kokusuna tahammülüm var nede başka bir kokuya...Bulantı ise çok fazla...Ben bulantıda ne yapıcamı şaşırıyorum...İlkin ekşi elma yiyordum artık faydası olmuyor...2 gündür bulantı anında limon yemeye başladım...O biraz sakinleştiriyor midemi...Yemek yer yemez sakız alıyorum ağzıma mide su yapmasın diye...Çünku ne yesem midem bulanıyor...Korkma hiç yemek yemesende bebek ilk aylarda damarlardan besleniyor vitaminsiz kalmaz canım Bunlarda hamileliğin cilveleri...Bulantısı olmayan arkadaşlara tavsiyem var sakın bulantım yok demeyin...Ben niye yok diye kafama takıyordum..Şimdide kendi kendime nazar ettim diye kendime kızıyorum

mai cim bende anlamıyorum bulantım neden yok acaba diyenleri :18: keşke benimde olmasa..ben normal hayatta da bulantı ve kusmaktan nefret ederim, öyleki istifra ederken ağlarım..şuanda kusmamak için yemek yemiyorum..bugün koca gün elimde bi kraker paketi onunlayım, onu bile bitiremedim...bugünleri bir an önce atlatmak istiyorum...inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşurum..sende tabiki ve bütün sorun yaşayan arkadaşlarımız...

Canım o kadar az yemek yersen bulantın durmaz...Mideyi o kadar boş bırakma...

Hamilelikte Mide Bulants : Hekimce.com

Burayı oku canım faydası olucaktır

canım benimde ilk denemem ama doktorum coraspirini gebe tahlili yaptırdığım gün kesti, kullanmana gerek yok artık dedi.
elevit zaten hiç kullanmadım. biz memorialde yaptırdık ordaki doktorlar elevit vermiyorlar.
yani coraspirin ve levit için üzülme bence.

pregeston olarak cronino jel %8 kullanıyorum 3 ay devam edeceksin dedi doktorum. tutunmayı kolaylaştırdığı için veriyorlar biliyorsun. ama muayene sırasında iyice tutunduğuna karar verilen hastalarda doktor kullanmana gerek yok artık diyebiliyormuş. senin doktorumda yazmıyorsa demekki bebeğinin tutunduğunu düşünüyor e buda güzel haber.

ve tabiki birde folbiol kullanıyorum.

ama insan böyle zor elde edince her şeyden korkuyor. ama korkma benim doktorum bebeklerimiz için onlar mucize ne kadar zorluklarla bu hale geldiler, eğer sağlıklı iseler kolay kolay sizi terk etmezler diyor. bizimde doktorlara güvenip dua etmekten başka çaremiz yok.

geçmiş olsun canım. çok zor olduğundan eminim ama kısa bir süre sonra geçecek inşaallah biraz sabret.
hem mide bulantısı bebğin sağlıklı gelişim gösterdiğinin en önemli kanıtıymış o yüzden içini ferah tut.
buarada mide bulantısına sebeb olan hormonun aynı zamanda bebeğin zeka gelişimini artırdığını bir makalede okumuştum. yani ne kadar çok mide bulantısı okadar zeki bebek

dolayısıyla zor bir durum ama biraz sabret bebeğin hem sağlıklı hemde zeki olacak diye düşün moralin yüksek olsun.

bu arada mide bulantısı için yapabileceklerin için internetten biraz baktım. sabah yataktak kalmadan kraker türü birşeyler atıştırıp öyle kalkılırsa etki daha az olurmuş. inşaalah işe yarar.

Canım geçmiş olsun. Bebeğin sağlıklı ocak inşallah. bunlar sağlık göstergesi. Allah yardımcın olsun:))

Canım ben de kusmaktan çok korkarım, dediğin gibi ağlarım. Ama merak etmiyor da değilim. Bu durumda olmalı felan diyorum. Ama bende bulantıdan çok yanma var. Ki son zamanlarda uykumu kaçırıyor. Bu durum ırsi mi bilmem ama annemde de bulantı pek olmazmış.

Canım ben de kusmaktan çok korkarım, dediğin gibi ağlarım. Ama merak etmiyor da değilim. Bu durumda olmalı felan diyorum. Ama bende bulantıdan çok yanma var. Ki son zamanlarda uykumu kaçırıyor. Bu durum ırsi mi bilmem ama annemde de bulantı pek olmazmış.
inşallah rahat atlatırsın bu dönemleri....

Mai'cim sakız alırken dikkat ediyorsun değil mi? İçinde aspartam olanları çiğneme. normalde de zararlı zaten. Eşim eskiden de karşıydı, şimdi tamamen yasak geldi. :))

ay desene bende diye, bende ha bire oynayim duruyorum ,dogruysada senin yuzunden bozacaktim
mesajlarin cogunu yazmisin azi kalmis, hadi insallah sonuc olumlu olursa mesaj sayin 1000leri gecer tamam canim burdan yazarsin artik sonuclari dort gozle ekliyorum insallah sonuc pozitif cikarkar, kendine iyi bak optum

folbiolu kullanicammi dedim oda yok zaten eleviitin icinde folikasit var onu kullanmana gerek yok elevit kullan dedi, coraspirinide 35. haftaya kadar dedi, burdaki doktor ooo ben bunu kesinlikle yazamam bu Fransada kanunlara gore hamilelere vermek yasak dedi, elevitide yazmadi ama yinede bi tane vitamin verdi onun gibiymis, ama kullanmadim aklim elevitte
ya ne kadar zor orayla burasi arasinda kalmak ,hani normal hamileleik olsa korkmucam bide tup bebek olunca korkuyorum ,ve onemlisi calisinca yorgun dusuyorum ,bird hic bir ilac almayinca gelde korkma ,aklim hep bebegimde ,haftaya gorcem insallah problem yoktur ,ne zor oluyorya
siz yinede doktorun dedigini uygulayin ,ben diyorum koskoca tup bebek merkezi adamlar isini cok guzel yapiyo, bi riski olsa veriri vardir bildikleri ki burda esimin mikrotresi yapmadilar,hic bi care bulamadilar ,turkiye'ye gittim geldim hamile kaldim sukur, gelde simdi onlara inanma ,bunlardan iyice sogudum ama mecbur burda yasadigimiza gore gitmek zorundayiz iste
heralde bu gidisle soylicem onlara ama ,carsamba kendi doktorumdan randovum var ,dur bakalim onada dicem oda yazmazsa kesin isticem artik turkiyeden
kendime cok stresse yapmiyorum ama insan ister istemez aklinda oluyor bisey olurmki diye

aynen canim bende senin gibiyim ,olmali diyorum ama, benim annemdede hic bulanti olmamis ,sanirim biz annelerimize cektik

Mai'cim sakız alırken dikkat ediyorsun değil mi? İçinde aspartam olanları çiğneme. normalde de zararlı zaten. Eşim eskiden de karşıydı, şimdi tamamen yasak geldi. :))

aa ben hic bilmiyordum ben arada cigniyorum turk sakizi iste, bu falim ,nazar falan uzerinemi bakcaz aspartam ne demek bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…