- 20 Ekim 2007
- 124
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Sympathique
ay canimya iyi etmisin yazmakla ben iyim sen nasilsin esas ,baya heyecan vardir sende desene :)
neden mesaj gonderemedin mesaj kutummu doluydu yine yoksa
cok sevindim canimya senin adina demek transferin oldu haaa simdi zaman gecmekte bilmez ,hatta ben bile heyecanlandim :) masallah sana ,insallah sonuc pozitif olursa hep birlikte oluruz bunu yurekten isterim
ben ise hemlen baslamadim evde 2 hafta kadar kalmistim sinir sitres uzuntu yorgunluk ,herseyi bosver canim insallah bebegin tutunurda hep birlikte kutlariz
İşin zor canım doktor konusunda. Ben crinone jeli ve folbiolu 12. haftaya kadar eleviti doğuma kadar kullanacağım.
Burada tanıdığın yok mu alıp sana kargoyla yollasa.
bu kullanıcıya özel mesaj göndermeye yetkiniz yoktur falan diye uyarı verdi. Neyse burdan ulaştım sorun değil
Aslında neden bilmiyorum ama çok fazla bi heyecan hissetmiyorum. Hatta çok fazla düşünmemeye çalışıyrum. Çünkü ben kendimi biliyorum.Sürekli hamile olucağımı düşünüp kafam onla meşgul edersem sonuç negatif olursa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım. Arada elimi karnıma koyup onla konuşuyorum,bazen babasıda konuşuyorAma kendimi tamamen hamile olduğuma kaptırıp sonradan olumsuz sonuç olursa yıkılmaktan korkuyorum. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah...
ayarlariylami ugrastim ne yaptim pek elim durmazsimdi baktim bilmem oldumu, sana zahmet olmazsa bi daha denermisin gelcekmi,aslinda bikac kisiden msj bekliyorum gelmiyordu demekki buyuzdenmi gelmedi ne yapti neysemmm :)
inssan kendini cok kaptirmak istemese bile cok umutlu goruyor, sanki kesin olmus bunda hamileyim der gibi, insallah icindekji hislerin dogru cikar ,anne ve babasi buyudukce konusurlar bebekleriyle :) canimya insallah cok isterim ,hatta ilk haberi aldiginda bana yaz emiipek merakliyimda bu konuda
insallah sonuc olumlu olur, benim icime sanki olumlu gibi doguyor, bak gor bende hamileyim diye gelceksin
en son regl tarihin kacti senin?
Kizlaar ben yinede arada kaldim ya of ne yapcaksam
bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor
siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam
ben buradayım :). Çok şükür iyiyiz biz. 1 hafta önce bebişimi görmüştüm o zaman 2 li teste kadar gitmem demiştim ama şimdi çok istiyorum yine görmeyiiii... İnşallah iyidir meleğim. 10. haftadan gidiyoruz çok şükür ama bende hala iştahsızlık ve katı yeme isteği hariç hiçbir belirtim yok. Bu hafalarda göğüslerde beyaz sivilcemsi şeyler çıkarmış bende tık yok. Keşke bu kadar okuyup araştırmasaymışım o zaman daha rahat olurdum
Kalp atışlarınıda duyarsın inş. canımO çok farklı bir duygu...Ben ilk kalp atışlarını duyduğumda göz yaşlarımı tutamamıştım...Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
kızlar midem çok kötü benim, 1 haftadır çok kötüyüm...3 gündür hiç bişi yemedim, benim gibi olan varmı? bunun bi çaresi varmı biliyormusunuz?bebeğim sağlıklı olsun inşallahhh...
mai cim bende anlamıyorum bulantım neden yok acaba diyenleri :18: keşke benimde olmasa..ben normal hayatta da bulantı ve kusmaktan nefret ederim, öyleki istifra ederken ağlarım..şuanda kusmamak için yemek yemiyorum..bugün koca gün elimde bi kraker paketi onunlayım, onu bile bitiremedim...bugünleri bir an önce atlatmak istiyorum...inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşurum..sende tabiki ve bütün sorun yaşayan arkadaşlarımız...
Kizlaar ben yinede arada kaldim ya of ne yapcaksam
bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor
siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam
kızlar midem çok kötü benim, 1 haftadır çok kötüyüm...3 gündür hiç bişi yemedim, benim gibi olan varmı? bunun bi çaresi varmı biliyormusunuz?bebeğim sağlıklı olsun inşallahhh...
mai cim bende anlamıyorum bulantım neden yok acaba diyenleri :18: keşke benimde olmasa..ben normal hayatta da bulantı ve kusmaktan nefret ederim, öyleki istifra ederken ağlarım..şuanda kusmamak için yemek yemiyorum..bugün koca gün elimde bi kraker paketi onunlayım, onu bile bitiremedim...bugünleri bir an önce atlatmak istiyorum...inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşurum..sende tabiki ve bütün sorun yaşayan arkadaşlarımız...
Günaydın arkeşim :86:
Özel mesaj gönderemememdeki sorun sende değil bende sanırım. "Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
Şu ana kadar yazmış olduğunuz mesaj sayısı 66 olup şu anda sadece bu kullanıcılara özel mesaj gönderebilirsiniz" diye bi uyarı çıkıyor.
Neyse burdan ulaşabiliyorum sana oda yeter
Haberi alır almaz yazarım merak etmeen son regl tarihim 19 Mart cnm.
folbiolu kullanicammi dedim oda yok zaten eleviitin icinde folikasit var onu kullanmana gerek yok elevit kullan dedi, coraspirinide 35. haftaya kadar dedi, burdaki doktor ooo ben bunu kesinlikle yazamam bu Fransada kanunlara gore hamilelere vermek yasak dedi, elevitide yazmadi ama yinede bi tane vitamin verdi onun gibiymis, ama kullanmadim aklim elevitteCanım bende de crinon jel ve folbiol 12. hafta, elevit doğuma kadar diye biliyorum. bir de coraspin alıyorum ama onun ne kadar süre ile olacağını tam bilmiyorum. Sanırım o da 12. haftaya kadardır. Yalnız benim bir arkadaşım benden 2,5 ay önce tüp bebek yaptırdı, kendisi de doktor. O sadece bir kaç tane coraspin kullandım, bıraktım dedi. Ben de bir kaç doktora sordum bırakayım mı diye daha önceden düşük felan olduysa, kan pıht. gibi sorunlar felan dediler. Onu önlemeye yönelik, bir zararı olmaz dediler. Eşim de bizim sonuçta bu ilk denememiz,ne olacağını bilemeyiz dolayısıyla biz kullanalım dedi. Şimdilik kullanıyorum bakalım artık, hayırlısı. Bu arada problem olmazsa kayınvalidenlerden elevit iste. Sonuçta içeriğini okumuşsundur onun. Kendini de çok strese sokma..
aynen canim bende senin gibiyim ,olmali diyorum ama, benim annemdede hic bulanti olmamis ,sanirim biz annelerimize cektikCanım ben de kusmaktan çok korkarım, dediğin gibi ağlarım. Ama merak etmiyor da değilim. Bu durumda olmalı felan diyorum. Ama bende bulantıdan çok yanma var. Ki son zamanlarda uykumu kaçırıyor. Bu durum ırsi mi bilmem ama annemde de bulantı pek olmazmış.
inşallah rahat atlatırsın bu dönemleri....
Mai'cim sakız alırken dikkat ediyorsun değil mi? İçinde aspartam olanları çiğneme. normalde de zararlı zaten. Eşim eskiden de karşıydı, şimdi tamamen yasak geldi. :))