- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
- Konu Sahibi Sympathique
benim daha hic bulantim olmadi canim ,olurmu olmazmi bilmiyorumkızlar midem çok kötü benim, 1 haftadır çok kötüyüm...3 gündür hiç bişi yemedim, benim gibi olan varmı? bunun bi çaresi varmı biliyormusunuz? bebeğim sağlıklı olsun inşallahhh...
insallah bebegin sagliklidir, hamilelikte biliyosunki cogu kadin bulantili gecirir bebek zaten anneden besleniyo merak etme, ama yinede sen icini bulandirmayan seyler yemeye dikkat et
benim bi arkadasim tup bebekle hamile kaldi, hamileligin 8. ayina kadar felaket bulantisi oldu ama ,masallah bebegi saglikli dogdu, hatta cok kilo veren oluyor
zor geciyodur biliyorum ama nasil bulduk bunlari onlari aklina getirirsen cabuk atlatirsin insallah
mai cim bende anlamıyorum bulantım neden yok acaba diyenleri :18: keşke benimde olmasa..ben normal hayatta da bulantı ve kusmaktan nefret ederim, öyleki istifra ederken ağlarım..şuanda kusmamak için yemek yemiyorum..bugün koca gün elimde bi kraker paketi onunlayım, onu bile bitiremedim...bugünleri bir an önce atlatmak istiyorum...inşallah tez zamanda sağlığıma kavuşurum..sende tabiki ve bütün sorun yaşayan arkadaşlarımız...
canim bulanti deyince ilk insanin aklina hamilelik gelir biliyosun,e tai bizde bunu zor bulduk ,bulanti olmayinca aceba bisey varmiki diye endise ediyoruz, ama bebegimizin saglikli oldugunu bilince insallah olmaz diyorum
insallah canim tez zamanda atlatirsinda saglikli bi sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza