-
- Konu Sahibi Sympathique
Öyle bir garanti yok canım. Benim 10. gün 125, 12. gün 325 ti ve tek kese göründü. Sağlıkla gelsinde o yeter.
Günaydın kızlar...Nasılsınız ? İnş. iyisinizdir..Beni sorarsanız çok karışığım...Bebeğime bişey olucak korkusu sardı yüreğimi...Eşim yardımcı olsun diye kayın validemi yanımıza çağırdı...Çağırmaz olsaydık...Hamileliğimide yaptığı iylikleride burnumdan getirdi...Dün tartıştık bugünde evine gidicek...Dün o kadar çok gerildimki karnım kas katı kaldı...Zaten düşük riskin var demişti doktor...Çok korkuyorum kızlar...Lütfen benim için dua edin...İnanın çok sıkıntıdayım şuan
hosgeldin canim ,almazmiyiz biz hic aramiza herkese yerimiz bol bol var masallah :)merhaba kızlarrr...bende çok şükür tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım:) benide alırmısınız aranıza:)
sat 7 mart..şuan sanırım 5 haftalık hamişim çok şükür...Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin:):):) doktorum beta hcg değerime göre yüksek ihtimal ikiz dedi:) 15 nisanda keseleri görcez Rabbimin izni ile..çok ama çok heyecanlıyım:) netteki tahmini doğum hesaplama ile 12 aralık gibi duruo ..Rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasib etsin:)
teşekkürler canım..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...canım transferin 9. günü 97 11.günü 205 çıktı..tek gebelik de 12.gün 60 olurmuş..ölee dedi...
Merhaba, ben de gecen hafta pozitif sonucu aldim, simdi 15 nisan'i bekliyorum ultrason muayenesi icin. Sanirim keseyi gormemiz gerekiyor o gun. 3. Tup bebek denememizdi, umudumuzu yitirmek uzereyken pozitif sonucu gormek bizim icin buyuk mutluluk oldu ama kalp atisini duyana kadar tam sevinemiyorum dogrusu. SAT 4 mart, yas 37.
merhaba kızlarrr...bende çok şükür tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım:) benide alırmısınız aranıza:)
sat 7 mart..şuan sanırım 5 haftalık hamişim çok şükür...Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin:):):) doktorum beta hcg değerime göre yüksek ihtimal ikiz dedi:) 15 nisanda keseleri görcez Rabbimin izni ile..çok ama çok heyecanlıyım:) netteki tahmini doğum hesaplama ile 12 aralık gibi duruo ..Rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasib etsin:)
Merhaba, ben de gecen hafta pozitif sonucu aldim, simdi 15 nisan'i bekliyorum ultrason muayenesi icin. Sanirim keseyi gormemiz gerekiyor o gun. 3. Tup bebek denememizdi, umudumuzu yitirmek uzereyken pozitif sonucu gormek bizim icin buyuk mutluluk oldu ama kalp atisini duyana kadar tam sevinemiyorum dogrusu. SAT 4 mart, yas 37.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.31 mart transfer günüm 12 nisan
salı günü test olucam.inşallah bende aralık annesi olarak aranıza katılırım.ilk tüp bebek denemem yaş 37 allah hepimizin yardımcısı olsun.:18::18::18:
Günaydın kızlar...Nasılsınız ? İnş. iyisinizdir..Beni sorarsanız çok karışığım...Bebeğime bişey olucak korkusu sardı yüreğimi...Eşim yardımcı olsun diye kayın validemi yanımıza çağırdı...Çağırmaz olsaydık...Hamileliğimide yaptığı iylikleride burnumdan getirdi...Dün tartıştık bugünde evine gidicek...Dün o kadar çok gerildimki karnım kas katı kaldı...Zaten düşük riskin var demişti doktor...Çok korkuyorum kızlar...Lütfen benim için dua edin...İnanın çok sıkıntıdayım şuan
tabiki öleee sağlıkla kucağımıza alalım yeter Allahın izniyle:)valla ben hiçbilmiorum dr ölee dedi..zaten benim ikiz gibi bi çabam yok..sadece 2 emrio transfer edildiği için olabileceğini düşündük..kısmet artık:)hakkımızda hayırlısı...senin kaç haftalık cnm?
dün usg girdim arkadaslar bebeklerimi gördüm .kalp atıslarınıda duyduk yanlız doktor dedi ki 3 ay kendimize dikkat edelim tehlike gecsin dedi allahım insallah bir aksilik cıkmaz arkadaslar.rabbim meleklerimizi korusun insallah .kac haftalık hamileyim diye sordum 6 haftalık mıs.buarada corospını artık bırak dedi siz kullanıyomusunuz hala....
merhaba kızlarrr...bende çok şükür tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım:) benide alırmısınız aranıza:)
salı günü test olucam.inşallah bende aralık annesi olarak aranıza katılırım.ilk tüp bebek denemem yaş 37 allah hepimizin yardımcısı olsun.:18::18::18:
hosgeldin canim aramiza, bugun iki tane yeni aralik annemiz gelmis cok sevindim ,yavas yavas cogaliyoruz :)
gunler cabucak gecsinde keseyi gorun,icin daha rahat eder, ozellikle kalp sesini duyunca insan daha tohaf oluyor, Rabbim insallah onlarida nasip etsin
3.denemeye kadar baya seyler gecirmisinizdir ama sonunda guzel sonucu gormusun ,kendine cok iyi bak bol bol dinlen ,insallah bebegin hep seninle olur
sata gore hesapladim sanirim dogum 9 aralikta , listeye ekliyorum canim senide, bana kilonuda yazarmisin ,bakalim sonuna kadar ne kadar kilo alcaz
hosgeldin canim ,almazmiyiz biz hic aramiza herkese yerimiz bol bol var masallah :)
artik yavas yavas aralik anneleride geliyor, cok sevindim valla
Hayirli olsun ,gozun aydin olsn, Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah hepimizin ,daha cok yenisin ,simdi kipir kipirdir icin ,insan inanamiyor ben simdi hamileyim diye kibiz suan 10. haftayiz ben hala innamiyorum :) ancak doktora gidince tam inancim yerine geliyor :)
siz daha keseyi gormediniz ,ne guzel bi heyecan cok tohaf bir duygu ,insallah zaman hizla gecsinde bebeginizi gorun biran once
canim yas ve kilonuda yazarsan aralik listesine ekleyim hatta ilk sen ol :)
mehtapin dedigi gibi garantisi yok canim ,ben tek keseyle 12. gun 400 kusur olanlari biliyorum ,hatta kesin ikiz dedigimiz tk cikti, olsunda tek olsun
rabbim hayrli ve saglikli bi bebek nasip etsin insallah bize
Çok şükür 10. haftayı doldurduk 11 e girdik.
Kızlar merhaba. Hafta sonu pek giremedim, bugün yazabiliyorum. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Kızlar bu arada bugün kardeşim askere gidiyor. Biraz buruk gibiyim.
canım benim ewt içim kıpır kıpır:)çok heyecanlıyım..cuma günü bi gelse die bekliorum:)tabiki ölee tek olsun sağlıklı olsun hiç farketmez...canım yaşım 26 kilom 58 .. ilk ben oluyum çoğalsın inşallah listemiz...Rabbim isteyen herkese bu güsel duyguyu nasib etsin:)