2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Öyle bir garanti yok canım. Benim 10. gün 125, 12. gün 325 ti ve tek kese göründü. Sağlıkla gelsinde o yeter.

tabiki öleee sağlıkla kucağımıza alalım yeter Allahın izniyle:)valla ben hiçbilmiorum dr ölee dedi..zaten benim ikiz gibi bi çabam yok..sadece 2 emrio transfer edildiği için olabileceğini düşündük..kısmet artık:)hakkımızda hayırlısı...senin kaç haftalık cnm?

canim benimya dikkat et kendine ah bu knular yokmu ,benim en cok dertli oldugum konular ,ben kendi konumu acsam hic icinden cikamam en iyisi hic baslamayim, suan cok yorulsazmda kafam rahat istedigim gibi yatiyorum kalkiyorum ,canim isterse biraz ev toparliyorum istemezse kaliyor
biraz kotu seyler atlatmisinin sanirim ama ,nasi olsa bugun gitcekmisin ,aman bosver gitcek gozuyle bak, iste adi uzerinde kaynana ,sen ne kadar hamile olursan ol onlar yine yapcagini yapar
sen kendine dikkat et ona kafani takipta bebegini rahatsiz etme, bende bundan 3 hafta once felakettim simdi toparlandim ki simdi bebeklerin daha tehlike doneminddeyiz rabbim onlari korusun ,takmamaya calis, birak isin gucun kalsin,sizde dertsiz basiniza dert getirmisin ,sanki sana yardim etse ne edecek ,ev temizligi yemek, sende ev temizligi cok yapma,yemekleri ise az yap yat hemen idare et ,en azindan kafan rahat olur

hosgeldin canim ,almazmiyiz biz hic aramiza herkese yerimiz bol bol var masallah :)
artik yavas yavas aralik anneleride geliyor, cok sevindim valla
Hayirli olsun ,gozun aydin olsn, Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah hepimizin ,daha cok yenisin ,simdi kipir kipirdir icin ,insan inanamiyor ben simdi hamileyim diye kibiz suan 10. haftayiz ben hala innamiyorum :) ancak doktora gidince tam inancim yerine geliyor :)
siz daha keseyi gormediniz ,ne guzel bi heyecan cok tohaf bir duygu ,insallah zaman hizla gecsinde bebeginizi gorun biran once
canim yas ve kilonuda yazarsan aralik listesine ekleyim hatta ilk sen ol :)

teşekkürler canım..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...canım transferin 9. günü 97 11.günü 205 çıktı..tek gebelik de 12.gün 60 olurmuş..ölee dedi...

mehtapin dedigi gibi garantisi yok canim ,ben tek keseyle 12. gun 400 kusur olanlari biliyorum ,hatta kesin ikiz dedigimiz tk cikti, olsunda tek olsun
rabbim hayrli ve saglikli bi bebek nasip etsin insallah bize

hosgeldin canim aramiza, bugun iki tane yeni aralik annemiz gelmis cok sevindim ,yavas yavas cogaliyoruz :)
gunler cabucak gecsinde keseyi gorun,icin daha rahat eder, ozellikle kalp sesini duyunca insan daha tohaf oluyor, Rabbim insallah onlarida nasip etsin
3.denemeye kadar baya seyler gecirmisinizdir ama sonunda guzel sonucu gormusun ,kendine cok iyi bak bol bol dinlen ,insallah bebegin hep seninle olur
sata gore hesapladim sanirim dogum 9 aralikta , listeye ekliyorum canim senide, bana kilonuda yazarmisin ,bakalim sonuna kadar ne kadar kilo alcaz

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.31 mart transfer günüm 12 nisan
salı günü test olucam.inşallah bende aralık annesi olarak aranıza katılırım.ilk tüp bebek denemem yaş 37 allah hepimizin yardımcısı olsun.:18::18::18:

amin güzelim inşallah. bu arada aramıza hoş geldin. arkadaşların dediği gibi sağlıklı olsunda tek olsun

aramıza hoş geldin canım. allahım hayırlı etsin inşşaallah keseyi gördüğünüz günü, doğum yaptığımız günleride burdan paylaşacağız.

canım benim çok heyecanlı bir bekleyiş inşaallah yarın pozitif sonuç haberini almayı bekliyoruz

canım benim sıkma canını, bir kaç gün sonra unutursun meraketme. bebeğin çok şükür seninle öyle kolay kolay bir yerlere gitmez. ama annesini üzgün görmek istemiyor. neşelen artık, başkaları için üzülmeye değmez. biz bugünleri yaşamak için çok bekledik, çok badireler atlattık şimdi basit meseleler için canını sıkma olur mu?

Çok şükür 10. haftayı doldurduk 11 e girdik.

Tüm anne adaylarımıza günaydııııııııııınnnnnnnn. Yeni gelen tüm arkadaşlarımızada hoşgeldiniz demek istiyorum.

Canım çok sevindim, Allahım yardımcın olsun, kendine ve bebişlerimize iyi bak. Canım bu arada doğumlarımız aynı gün gibi 25 kasım görünüyor listede. Ama benim sat 18 şubat, senin ki niye 10 şubat?

Maicim mrb. Tüm arkadaşların da dediği gibi hiçbir şeyi kafana takma sadece ve sadece bebeğini ve kendini düşün. Dualarımız seninle canım.

Canım sen de bebeğinde hoşdeldiniz. Güzel heyecanlar bunlar, allah yardımcın olsun.

Canım hayırlı olsun öncelikle ve de hoşgeldin aramıza...

Hoşgheldin canım sende aramıza, hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Kızlar merhaba. Hafta sonu pek giremedim, bugün yazabiliyorum. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Kızlar bu arada bugün kardeşim askere gidiyor. Biraz buruk gibiyim.

canım benim ewt içim kıpır kıpır:)çok heyecanlıyım..cuma günü bi gelse die bekliorum:)tabiki ölee tek olsun sağlıklı olsun hiç farketmez...canım yaşım 26 kilom 58 .. ilk ben oluyum çoğalsın inşallah listemiz...Rabbim isteyen herkese bu güsel duyguyu nasib etsin:)

hosgeldin canim aramiza ,insallah bu gelisinle daha hic cikmazsin
sen bugun baya bi heyecanlisindir desene, yarin buyuk gun sizin icin ,bende merakla beklicem sonucu ,insallah alinca hemen buraya yazarsin hep birlikte seviniriz
insallah sonuc pozitif cikar ,bunu cani gonulden isterim
Rabbim herkese nasip eder insallah
sonucu al gel ,senide ekleyelim listeye

Kızlar merhaba. Hafta sonu pek giremedim, bugün yazabiliyorum. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Kızlar bu arada bugün kardeşim askere gidiyor. Biraz buruk gibiyim.

bende giremedim canim haftasonunda
bugunde evdeyim ise gitmedim ,aynen bende bugun rahat rahat yazabilirim, hatta gelene hosgeldin ,gidene gule gule
kardesin insallah hayirlisiyla gider gelir canim ,Rabbim tez zamanda tezkeresini alip gelmesini nasip etsin ,tabii ya insanin akli bundan sonra hep onda olur, Allah onlari korur oan emanet

e ozaman gunler tez zamanda gecsin diyelim artik
benimde carsamba randovum var ,biz nerdeyse 1 ay oncesinde kalp sesini duyduk ,artik yavas yavas hareketlenmeye baslamistir heralde bebisim, rabbim sanada insallah nasip etcek
listeyi duzenledim yas ve kilonu yazmadim hemen simdi eklerim, artik sen basi cektin baya gelen olur insallah arkadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…