2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.

Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...

Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))

canım inşallah bı sorun olmaz ve güzel haberler duyarız.korkma bak bebiş senle çok şükür.kendıne cok dıkkat et.

Yarın bebegımın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bugun tam 6+2gunluk oldu ama benım daha oncekı tecrubelerım yuzunden hıc hevesım yok hep kalp atısı dıye gıttım kurtaj oldum dondum o yuzden cok korkuyorum Allah ım hayırlısını versın.Bu bekleyısler cok zor gecıcek galıba benım ıcın...

canım inşallah bu defa kalp atışını duyarsın.dilerim allahtan kucagına da alırsın bu defa.ben de 13 nisan da duymaya gidecem bakalım hayırlısı.ama itiraf edeyim korkuyorum acaba olumsuz bişeyle karşılaşırmıyım diye.yapacak bişey yok bol bol dua etmekten başka hiç bişey yapamayız.hadi bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz.:emir_bebek:

Kızlar mrb. Randevumdan geldim, hemen sizinle paylaşayım istedim. Önce karın daha sonra vajinal ultrasonografşi ile baktı. Allaha şükür bir problem yok. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi, Kağıt üzerinde çizerek benimde algılamamı sağladı sağolsun. Kırmızı renkte olursa normal kanama kabul edilirmiş felan dedi.Çok mutlu oldum kızlar...
Bir de bunu anlatmadan geçmeyeyim, eşim hala çift kese bekliyormuş, Doktora abi tek değil mi? çift felan demez mi:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Kızlar mrb. Randevumdan geldim, hemen sizinle paylaşayım istedim. Önce karın daha sonra vajinal ultrasonografşi ile baktı. Allaha şükür bir problem yok. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi, Kağıt üzerinde çizerek benimde algılamamı sağladı sağolsun. Kırmızı renkte olursa normal kanama kabul edilirmiş felan dedi.Çok mutlu oldum kızlar...
Bir de bunu anlatmadan geçmeyeyim, eşim hala çift kese bekliyormuş, Doktora abi tek değil mi? çift felan demez mi:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Canım aynısı bende de oldu çok korkmuştum ama öğrendimki çok normalmış...Yine olabilir...Sakın korkma soğuk kanlı ol...Çok geçmiş olsun canım...Allahım bizlere bağışlasın evlatlarımızı inş....

Geçmiş olsun. Çok şükür seninleymiş meleğin. İnşallah böyle sağlıkla devam eder.

Teşekkür ederim kızlar... Çok iyisiniz. Allahım hepimize umut versini ki umut ve mutlulukla bebişlerimizi kucaklayalım...

günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.

Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...

Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))

canim benimya cok sevindim hic bisey olmadigina ,insan ister istemez korkuyor ,ben ozellikle vbu gunlerde korkuyorum ,ac eba yasiyormu yasamiyormu diye
randovu 13 de bir hafta daha beklicez ,devamli aklim onda insallah bisey yoktur

benimde cok az varla yok arasi bi lekelenme olmustu ama ,ben bunu suna bagliyorum bikac gun sicak suya oturmustum oyuzden olabilirdi ama kahverengi renk bile degildi ,insallah bisey yoktur
sende iyiki gittin doktora ,simdi ne guzel icin rahat aklinda kalmadi bisey varmi yokmu diye
Rabbim onlari bize bagislasin

Yarın bebegımın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bugun tam 6+2gunluk oldu ama benım daha oncekı tecrubelerım yuzunden hıc hevesım yok hep kalp atısı dıye gıttım kurtaj oldum dondum o yuzden cok korkuyorum Allah ım hayırlısını versın.Bu bekleyısler cok zor gecıcek galıba benım ıcın...
canim benim cok haklisin tabi korkmakta ,insanin basindan bi olay gecince ,endise etmemek elde degildir
ama icini ferah tut ,inallah bunda olucak bebegim benimle de, insallah hic bir problem olmadan bebeginin kalp sesini duyarsinda senin kalbinde kut kut atar ,insallah canim yarin guzel haberini bekliyoruz

ben buradayım :). Çok şükür iyiyiz biz. 1 hafta önce bebişimi görmüştüm o zaman 2 li teste kadar gitmem demiştim ama şimdi çok istiyorum yine görmeyiiii... İnşallah iyidir meleğim. 10. haftadan gidiyoruz çok şükür ama bende hala iştahsızlık ve katı yeme isteği hariç hiçbir belirtim yok. Bu hafalarda göğüslerde beyaz sivilcemsi şeyler çıkarmış bende tık yok. Keşke bu kadar okuyup araştırmasaymışım o zaman daha rahat olurdum :KK36:

Merhaba sympathique. Sana mesaj gönderemedim :KK43: Oyüzden sana burdan ulaşmaya karar verdim.
Nasılsın cnm. Bebişin nasıl? Ben tedaviye başladım. Hatta sonuç için 15ini bekliyorum :) p.tesi transferim oldu. 2gün evde dinlendim. Bugünde işime döndüm. Zaten oturarak çalışıyorum. Stresten gerginlikten kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla sonucumda pozitif çıkar inş... :emir_bebek::KK49:

Guzel dıklerınız ıcın tsk ederım arkadaslar.Kalp atıslarını duymadık ama gorduk cok sukur Allah ım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah Allah ım kımseyı bos cevırmesın :emir_bebek::nazar:

Guzel dıklerınız ıcın tsk ederım arkadaslar.Kalp atıslarını duymadık ama gorduk cok sukur Allah ım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah Allah ım kımseyı bos cevırmesın :emir_bebek::nazar:

Kalp atışlarınıda duyarsın inş. canım :nazar: O çok farklı bir duygu...Ben ilk kalp atışlarını duyduğumda göz yaşlarımı tutamamıştım...Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu:KK16::KK16::KK16:

ben buradayım :). Çok şükür iyiyiz biz. 1 hafta önce bebişimi görmüştüm o zaman 2 li teste kadar gitmem demiştim ama şimdi çok istiyorum yine görmeyiiii... İnşallah iyidir meleğim. 10. haftadan gidiyoruz çok şükür ama bende hala iştahsızlık ve katı yeme isteği hariç hiçbir belirtim yok. Bu hafalarda göğüslerde beyaz sivilcemsi şeyler çıkarmış bende tık yok. Keşke bu kadar okuyup araştırmasaymışım o zaman daha rahat olurdum :KK36:
ay valla ya insan gormeyince duramiyor her an akli onda kaliyor aceba bi problem varmi diye
ozellikle benim bu hafta hafif belim agrisi ve gogsum kasiniyor baska bi belirti yok ,endise icindeyim aceba bisemi olduki diye, insallah bisey yoktur
seninle ayniyiz canim bizde 10. haftaya geldik masallah masallah :)
benim valla yogunluktan oyle cok arastirma zamanim olmuyor, arastirincada her yerde farkli bilgi oluyor ,insan biseyi okudugunda aaa bu niye bende olmadi yoksa sorunmu var diye hemen endise icinde kaliyor ,insallah bisey yoktur hersey yolundadir
benimde randovume bir hafta kaldi heyecan basti ,hemde korkuda var bi problem varmi diye

Merhaba sympathique. Sana mesaj gönderemedim :KK43: Oyüzden sana burdan ulaşmaya karar verdim.
Nasılsın cnm. Bebişin nasıl? Ben tedaviye başladım. Hatta sonuç için 15ini bekliyorum :) p.tesi transferim oldu. 2gün evde dinlendim. Bugünde işime döndüm. Zaten oturarak çalışıyorum. Stresten gerginlikten kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla sonucumda pozitif çıkar inş... :emir_bebek::KK49:
ay canimya iyi etmisin yazmakla ben iyim sen nasilsin esas ,baya heyecan vardir sende desene :)
neden mesaj gonderemedin mesaj kutummu doluydu yine yoksa
cok sevindim canimya senin adina demek transferin oldu haaa simdi zaman gecmekte bilmez ,hatta ben bile heyecanlandim :) masallah sana ,insallah sonuc pozitif olursa hep birlikte oluruz bunu yurekten isterim
ben ise hemlen baslamadim evde 2 hafta kadar kalmistim sinir sitres uzuntu yorgunluk ,herseyi bosver canim insallah bebegin tutunurda hep birlikte kutlariz:nazar:

bir dahaki sefer insallah kalp sesini duyarsin heyecandan bebisinle senin kalp sesleriniz karisir :)

Kizlaar ben yinede arada kaldim ya of ne yapcaksam
bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor :KK43:

siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil :KK43:
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam:KK50:

bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor :KK43:

siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil :KK43:
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam:KK50:

İşin zor canım doktor konusunda. Ben crinone jeli ve folbiolu 12. haftaya kadar eleviti doğuma kadar kullanacağım.

Burada tanıdığın yok mu alıp sana kargoyla yollasa.

X