- 12 Kasım 2010
- 100
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.
Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...
Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))
Yarın bebegımın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bugun tam 6+2gunluk oldu ama benım daha oncekı tecrubelerım yuzunden hıc hevesım yok hep kalp atısı dıye gıttım kurtaj oldum dondum o yuzden cok korkuyorum Allah ım hayırlısını versın.Bu bekleyısler cok zor gecıcek galıba benım ıcın...
Kızlar mrb. Randevumdan geldim, hemen sizinle paylaşayım istedim. Önce karın daha sonra vajinal ultrasonografşi ile baktı. Allaha şükür bir problem yok. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi, Kağıt üzerinde çizerek benimde algılamamı sağladı sağolsun. Kırmızı renkte olursa normal kanama kabul edilirmiş felan dedi.Çok mutlu oldum kızlar...
Bir de bunu anlatmadan geçmeyeyim, eşim hala çift kese bekliyormuş, Doktora abi tek değil mi? çift felan demez mi:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...
Kızlar mrb. Randevumdan geldim, hemen sizinle paylaşayım istedim. Önce karın daha sonra vajinal ultrasonografşi ile baktı. Allaha şükür bir problem yok. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Doktorum bunların normal olduğunu söyledi, Kağıt üzerinde çizerek benimde algılamamı sağladı sağolsun. Kırmızı renkte olursa normal kanama kabul edilirmiş felan dedi.Çok mutlu oldum kızlar...
Bir de bunu anlatmadan geçmeyeyim, eşim hala çift kese bekliyormuş, Doktora abi tek değil mi? çift felan demez mi:))) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...
günaydın kızlar, umarım herkes iyidir. Ben dün kötü bir gece geçirdim. Akşam 10 gibi kahverengi lekelenmem oldu. 1 saat sonra da devam edince de çok korktum. Eşim doktorumuzu aradı. Her ihtimale karşı doğum acile bir gidin dedi. Gittik allahtan bir jinekolog vardı, ultrasonla baktı. Kese duruyo ve de bebeğin kalp atışlarını görebiliyoruz dedi. O an ki mutluluğumu tahmin edersiniz. Allahıma çok şükür ettim. Çok üzülmüştüm, bir şey olurmu diye, bol bol yatak istirahatı yap dedi. Ki ben zaten çok dikkat ediyorum. hiç iş yapmıyorum. Yardımcı kızımı haftalık alır oldum. Sakınan göze çöp mü batıyor ne? Ben buradan tüm arkadaşlara içinizi ferah tutun diyordum hep, evet tutmak gerekiyor ama insan korkuyor bir kere.
Bugün 13:00 gibi kendi doktorumla randevum var. Kızlar dua edin inşallah bir problem olmaz. İnşallah güzel haberlerle dönerim...
Kendinize iyi bakın kızlar, haşça kalın:))
canim benim cok haklisin tabi korkmakta ,insanin basindan bi olay gecince ,endise etmemek elde degildirYarın bebegımın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bugun tam 6+2gunluk oldu ama benım daha oncekı tecrubelerım yuzunden hıc hevesım yok hep kalp atısı dıye gıttım kurtaj oldum dondum o yuzden cok korkuyorum Allah ım hayırlısını versın.Bu bekleyısler cok zor gecıcek galıba benım ıcın...
Guzel dıklerınız ıcın tsk ederım arkadaslar.Kalp atıslarını duymadık ama gorduk cok sukur Allah ım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah Allah ım kımseyı bos cevırmesın
ay valla ya insan gormeyince duramiyor her an akli onda kaliyor aceba bi problem varmi diyeben buradayım :). Çok şükür iyiyiz biz. 1 hafta önce bebişimi görmüştüm o zaman 2 li teste kadar gitmem demiştim ama şimdi çok istiyorum yine görmeyiiii... İnşallah iyidir meleğim. 10. haftadan gidiyoruz çok şükür ama bende hala iştahsızlık ve katı yeme isteği hariç hiçbir belirtim yok. Bu hafalarda göğüslerde beyaz sivilcemsi şeyler çıkarmış bende tık yok. Keşke bu kadar okuyup araştırmasaymışım o zaman daha rahat olurdum
ay canimya iyi etmisin yazmakla ben iyim sen nasilsin esas ,baya heyecan vardir sende desene :)Merhaba sympathique. Sana mesaj gönderemedimOyüzden sana burdan ulaşmaya karar verdim.
Nasılsın cnm. Bebişin nasıl? Ben tedaviye başladım. Hatta sonuç için 15ini bekliyorum :) p.tesi transferim oldu. 2gün evde dinlendim. Bugünde işime döndüm. Zaten oturarak çalışıyorum. Stresten gerginlikten kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla sonucumda pozitif çıkar inş...
bir dahaki sefer insallah kalp sesini duyarsin heyecandan bebisinle senin kalp sesleriniz karisir :)Guzel dıklerınız ıcın tsk ederım arkadaslar.Kalp atıslarını duymadık ama gorduk cok sukur Allah ım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah Allah ım kımseyı bos cevırmesın
Kizlaar ben yinede arada kaldim ya of ne yapcaksam
bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor
siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam
Kizlaar ben yinede arada kaldim ya of ne yapcaksam
bugun aile doktorumuza gittim ,turkiyedeki doktorumuzun kullan dedigi ilaclari yazdirmaya,oda yazmadi bunlar hamilelikte kesinlikle yasak ben yazamam dedi ,kendi jinekoloj doktoruna soyle diyor, burdaki kendi doktorumda yazmiyor gerek yok kullanamana diye, e turkiyedeki diyor yok kllancaksin onlardan habersiz kullan diye, e tabi eczanede vermiyor bilmem ne yapcam cok zamandir bisey kullanmiyorum ,endisem bir kat daha artiyor
siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ne kadar daha kullancaksiniz bana yazarmisiniz ,icim hic rahat degil
turkiyedeki doktorumun bana gecen hafta dediigi ,progesteron 3 hafta daha ,coraspirin 35.haftaya kadar ve elevit doguma kadar hatta dogumdan sonrada kullan dedi ,sizde bana yazarsaniz artik haftaya burdaki kendi doktoruma yine soylucem yine vermezse bilmiyorum ne yapcam