- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.241
Canım lütfen moralini bozma, güzel düşün. İnşallah bir sorun olmayacak. Sağ salim kızını kucağına alacaksın buna inan. Zaten doktorunu değiştirmeyi düşünüyormuşsun. Yeni doktorun daha fazla açıklama yaparak seni rahatlatır. Hem bak bir telefonda bile riskin az olduğunu öğrenmişsin. İnşallah haftaya doktoruna gittiğinde çok güzel haberlerle döneceksin. Dualarımız senin ve güzel kızınla. Allah yar ve yardımcınız olsun.
canim internetten aldigin seyler neler mesela, buyuk esyalarmi yoksa kiyafet felanmi
bende araba surmeyi biliyorum ama ehliyet yokburda ehliyetsiz bir adim atilmiyor yakalanirsan bir daha ehliyet alamazsin ,turkiyede ehliyetsiz cok kullaniyolar sanirim bi sadece para cezasi var
ayyy pudra pembesi cok tatli olurya insanin o odayi hemen doseyesi gelir
resim eklemeyi bak burda anlatiyor bakip yapabilirsin ,anlamazsan yine anlatirim ben
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
çok saol tatlım ya sizlere ne kadar teşekkür etsem az kalır.moral verdiniz bana.yazılanları okudukça daha iyi oluyorum.birbirimizi hiç görmesekte bizi bizden başka daha iyi anlayacak kimse yok heralde.sizleri seviyorum
Kendi adima konusayim tembelim Sympathique, ondan olsa gerek benim daha zaman var ben nerdeyse ilk 3.ay yeticek kadar kiyafet aldim, ama dedim cinsiyetlerini bir ogreeyim ondan sonra hangilerini geri vercem hangileri kalcak ona gore koyarim dedim..... kucuk ihtiyaclar , kiyafet, corap, bataniye, sapkalari, o tarz seylr baya var canim bende, ama seninkiler gibi guzel orgulerim yok, ama olsun artik Turkiye'ye gittikmi ordan teyzemler, annemler mutlaka orgu busuru sey koyar, ben simdi uc bebek dusunuyorum, benimkiler, anneminki ins. dunyaya gelirse...o yuzden guzel indirimde gordumu aliyorum, bende araba olmadan cikamiyorum, araba evde kaldikca firsat bu firsat diyip carsilari geziyorum....
KZialr bende bu park yatklar 'dan bir ara dusundum ama ben ayri oda yapcam yanimda yatirma, yani odada diye birsey soz konusu olmadi icin, bunlarida kisitli bir sure kullanildi icin, ben gittim bire bir inceledim, hic rahat gelmedi banda ortada incecik bir yatak gibi kenarlardan bagli... sarmadi bana fazla burda cok uygun fiyatlarada bulabiliyorusn ama diyorum bir besik alsan, icinin yaagi, yorgani, her seyini ayri ayri aiyosun, birsuru para harccccciyosun ama besik bana daha mantikli geliyor simdilik..... bende buyuk esyalari, kayinvaldemler, gorumcemler filan biseyler alir diye dusundum icin sona birakiyorum...
oki canım bakıcam şimdi :)
ben tam tersi ehliyetim 5 senedir var ama 1 senedir araba kullanmaya başladım bugünleri düşününce tembellik etme artık dedim
internetten genelde küçük şeyleri alıyorum mobilya puset falan görmeden alamam gibi geliyo çünkü
bugün bornoz aldım bebişe bide kendime doğum sonrası için korse
odasının rengi çok tatlı oldu şimdi mobilyaları alıcaz haftaya düz canlı beyaz alıcam desensiz perdeleriyle halıyıda fuşya düşünüyorum bitince eklerim
tabi öğrenirsem eklemeyi
Eki Görüntüle 228310 Eki Görüntüle 228311
bakalım başarabildim mi
ay eklemişim valla bundan sonra çeker çeker eklerim bunlar ilk aldıklarım
bak goruyonmu dklik ismis
iyi artik sen ogrenmisken bizde bekliyoruz bol bol hemde
ay bunlar pek bi tatlida sanki erkek icin gibimi
Eki Görüntüle 228310 Eki Görüntüle 228311
bakalım başarabildim mi
ay eklemişim valla bundan sonra çeker çeker eklerim bunlar ilk aldıklarım
e canim ilk 3 ay yetecek kadar almisinya yetmezmi, bende aldim ama daha tam hastane cantasi olmuyor, birde kendime pijama falan bakicam, cocugun biberonu falan filan ,toplarsam baya var alincak
bende ne orgusu var canim bi battaniye yapiyorum onuda basa cikabilirsembaskada biseyimiz yok, annem diyodu turkiyeye telefon edim ordursun ben bayramda gidince getiririm diyodu, yani baska biseyim yok orgu
iste buralarda arabasiz bi yere gidilmiyor, ehliyete gittim code kazandim direksiyon bi sinava girdim kazanamadim sonrasinda ilgilenemedim derken dosyamin zamani doldu oldu yani ehliyet, yani baslarsam yeniden baslicam,oda buralari az cok bilirsin cok felaket para gidiyo hemde cok zor en onemlisi dil problem oluyo, iste boyle simdilik kocayi bekliyorum
sen ayri oda yapcagin icin zaten dusunme canim ne guzel tatli bi oda yaparsin ,benim yanimda olcagi icin park yatak yada sepet istiyorum, sepetlerin 9 ayliklari var internette cok tatli belki onu alirim
yani ayri eve cikinca herseyini tam takim alirim diye ayriyetten besik almak istemiyorum buyuzden bekliyoruz bakalim ama ,simdide aklim sepetlere dondu allahim ne tatlilaraceba bundanmi alsam
yukardaki 9 aya kadar asagidakida 6 aya kadarmis
ben tam tersi ehliyetim 5 senedir var ama 1 senedir araba kullanmaya başladım bugünleri düşününce tembellik etme artık dedim
internetten genelde küçük şeyleri alıyorum mobilya puset falan görmeden alamam gibi geliyo çünkü
odasının rengi çok tatlı oldu şimdi mobilyaları alıcaz haftaya düz canlı beyaz alıcam desensiz perdeleriyle halıyıda fuşya düşünüyorum bitince eklerim
tabi öğrenirsem eklemeyi
kızlar bende oda yapsam da ilk 3 ay kendi odama beşik alıcam sonra ayırıcam odasına
motherccare de baktım bende beşik 200 küsürdü yanlış hatırlamıyosam hemde kendi sallanıyo :)))))))
tabi öğrenirsem eklemeyi