2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

çok saol tatlım ya sizlere ne kadar teşekkür etsem az kalır.moral verdiniz bana.yazılanları okudukça daha iyi oluyorum.birbirimizi hiç görmesekte bizi bizden başka daha iyi anlayacak kimse yok heralde.sizleri seviyorum

oki canım bakıcam şimdi :)
ben tam tersi ehliyetim 5 senedir var ama 1 senedir araba kullanmaya başladım bugünleri düşününce tembellik etme artık dedim
internetten genelde küçük şeyleri alıyorum mobilya puset falan görmeden alamam gibi geliyo çünkü
bugün bornoz aldım bebişe bide kendime doğum sonrası için korse
odasının rengi çok tatlı oldu şimdi mobilyaları alıcaz haftaya düz canlı beyaz alıcam desensiz perdeleriyle halıyıda fuşya düşünüyorum bitince eklerim
tabi öğrenirsem eklemeyi

e canim ilk 3 ay yetecek kadar almisinya yetmezmi, bende aldim ama daha tam hastane cantasi olmuyor, birde kendime pijama falan bakicam, cocugun biberonu falan filan ,toplarsam baya var alincak
bende ne orgusu var canim bi battaniye yapiyorum onuda basa cikabilirsem baskada biseyimiz yok, annem diyodu turkiyeye telefon edim ordursun ben bayramda gidince getiririm diyodu, yani baska biseyim yok orgu
iste buralarda arabasiz bi yere gidilmiyor, ehliyete gittim code kazandim direksiyon bi sinava girdim kazanamadim sonrasinda ilgilenemedim derken dosyamin zamani doldu oldu yani ehliyet, yani baslarsam yeniden baslicam,oda buralari az cok bilirsin cok felaket para gidiyo hemde cok zor en onemlisi dil problem oluyo, iste boyle simdilik kocayi bekliyorum

sen ayri oda yapcagin icin zaten dusunme canim ne guzel tatli bi oda yaparsin ,benim yanimda olcagi icin park yatak yada sepet istiyorum, sepetlerin 9 ayliklari var internette cok tatli belki onu alirim
yani ayri eve cikinca herseyini tam takim alirim diye ayriyetten besik almak istemiyorum buyuzden bekliyoruz bakalim ama ,simdide aklim sepetlere dondu allahim ne tatlilar aceba bundanmi alsam

yukardaki 9 aya kadar asagidakida 6 aya kadarmis

Son düzenleme:

bakalım başarabildim mi
ay eklemişim valla bundan sonra çeker çeker eklerim bunlar ilk aldıklarım

Son düzenleme:

ben eger oda yaparsam internetten alcam , yani puseti begeniriz gorumcem alirda, sepet yada park yatak olsa bile ine internetten alcam cunku harika modeller var, ben gezmeyle bulamam onlari

masallah simdiden korseyi dusunmusun bile,ne gerek var verirsin kilolari

bende desensiz ve beyaz resk seviyorum bebek mobilyasinda
dort gozle bekliyor olcaz odayi

ilk baştaki çok güzelmiş canım ya bende öyle bir beşik istiyorum.bence park yatak yerine böyle bişey tercih et sen.bende aldım yeni ciciler eklerim inş birazdan.bide beğendiğim bi beşik var bulursam netten onuda ekleyim

odanız çok şeker olucak galiba
bende pudra veya çok acık pembe istiyorum duvarları.mobilyasınıda ya düz beyaz yada özel yaptırabilirsem çok koyu kahve ve pembe kahvesi az pembesi çok işte öyle bişeyler istiyorum.yada siyah ve pembe çok tatlı duruyolar.ama odasını eylülde anca alırım.babamız çok yoğun bu aralar büyük şeyleri hep eylüle bırakcam kıyafette hoşuma gidenleri alıyorum henüz ihtiyaçlara geçmedim.en çok patikli pantolon ve zıbınlar lazım çıtçıtlı badiler.

benimde ehliyetim 9 yıldır var.18ime girer girmez aldım.ama kocamdan bana kalmıyo araba malesef

evet kızlar bunlarda yeni cicilerimiz

battaniyelerimizi annanemiz ördü.daha çok güzel tulumlarımız etek ve elbisemiz var ama onlar annanede.alınca onlarıda eklerim.inş kuzularımız güzel günlerde sağlıkla giyerler cicilerini.

dimi ya bende ustteki besigi daha cok begendim bide 9 aylik zaten alirsam mutlaka 9 aylik olmasi gerek, belki 6 aylik kucuk olur, bide 12 aylik yaziyodu birinde gordum ama nerde unuttum :)

evet park yataktan vazgectim bunlar supermis, fiyat konusuna gelince park yataginkide buda ayni fiyatta ,amann nasil olsa bisey alcam odaya istedigim sevdigim icimizdeki olan bisey olsun, senelerdir pek hosuma giderdi bu sepetler, babamiza bi gosterelimde karra verince hemen siparis ederim

canim ben bunlari ebayden buldum oraninda varya ebay ordan sende bulabilirsin tabi istersen dicem ama sen oda yapcaksin bosver

ayy bu ciciclere ben bayildim ne tatlilar boyle hele ilk bastaki cok tatlymis, battaniyeler icin anneciginin eline saglik hemde iki tane biz daha bi taneyi beceremedik, ancak hazir alcam bende
yeni hamile kaldigimda cesit cesit modellere bakiyorum dedim bikac battaniye orurum baya atmisim eldeki cikarim sukur

canım ben oda yapsamda beşik istiyorum mutlaka hemen odada yatıramam çünkü bak benimde beğendiğim beşiğe benze bişey buldum netten.
bu nette 299 tl
benim beğendiğim bunun azıcık daha süslüsü oda 330 tl dediler.15 aylık olana kadarmış.bakalım artık kısmet.alabilirsek alıcaz artık.

kızlar bende oda yapsam da ilk 3 ay kendi odama beşik alıcam sonra ayırıcam odasına
motherccare de baktım bende beşik 200 küsürdü yanlış hatırlamıyosam hemde kendi sallanıyo :)))))))

sempatikçim bu ebay güvenilir bir sitemi.çok güzel ürünler var.türkiyede asla bulamayacağımız şeyler var.şimdi üyelik yapıyorum oraya ama türkiyeye nasıl gönderiliyor onları tam anlayamadım henüz

kızlar bende oda yapsam da ilk 3 ay kendi odama beşik alıcam sonra ayırıcam odasına
motherccare de baktım bende beşik 200 küsürdü yanlış hatırlamıyosam hemde kendi sallanıyo :)))))))

kendi sallanıyosa o beşik çok iyiymiş canım ya fiyatıda iyiymiş.resmi varmı eklesen

Bellacım, kızının odası hayırlı olsun şimdiden. Renk çok güzel. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende mobilyaları beyaz, duvarları açık pembe düşünüyorum. Hatta boya mı yapsak yoksa kağıtla mı kaplasak daha karar veremedim. Netten hangi siteden alıyorsun canım. Ben de bakayım.

Arkadaşlar acemi üye olarak size bir sorum olacak mesajların altındaki bebişin haftasını gösteren resimler nasıl ekleniyor?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…