2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız.sizlerle yazıştıkça içim biraz rahatladı.dün ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum.dediğin gibi araştırmamak lazım hiç olmuycak şeyler geliyo aklımıza.haftaya başka yere gidicem bakalım zaten değiştirmek istiyodum doktorumu inş hepimizin kuzucukları sağlıkla doğar arkadaşım

hayırlısı olsun arkadaşım
sen elinden gelenin en iyisini yapta için rahat olsun

Kızlar benim bebişlerden sol da olan erkek, sağ da ki kız 2-3 gündür soldakinin kıpırtılarını hissediyorum ama sağdakini henüz hissedemedim.
uf ya ikizler ya sanıyorumki ikisinide aynı anda hissetmem lazım.
erkekler mi kendini önce hissettiriyor bilen var mı?

benim de sağda ki erkek soldaki kız, ilk hissettigim zaman sağ da kıpırtama oldu demek ki erkek daha erken hareket ediyo.
bu arada yağmur yagıyor, hava da esmeye başladı ne güzel....

Son düzenleme:

canim benimya hemen doktorunu degistir cunku her doktor ayni olabiliyo insallah dedikleri gibi degildir
bu durumda doktorun seni iyi aydinlatmasi gerekiyordu, insallah korkulcak bisey olmaz, valla okadar korkuyorumki herkesten bebegimde su varmis diyecekler diye, insallah bisey yoktur canim kafani rahatlatman icin baska doktora git bence,Rabbim bebisi esirgesin ,hepimiz bu ayrintili ulturasona sevincle gitsekte hep bi korku oluyo icimizde

bende en son yuzunu goremedim,yani gozlerini falan bakacakti, simdi icimde aceba bisey varmiki diye,insallah bisey olmaz dualarimiz seninle

canim benimde bildigim kadariyla erkek bebeklerin hareketi daha once hissediliyomus, bikac haftaya daha net hissedersin ,benimki 20. haftadan sonra hissettim,bir haftaya kalmaz onuda hissedersin icini ferah tut

saol canım teşekkür ederim.bende hep hepimizin bebekleri için dua etmeye çalışıyorum.inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.bugün daha iyiyim ben napıyım ne gelirse Allahtan canım ben yinede önlememi alıyım en azından değiştiriyim doktorumu.daha ilerleyen zamanları var bunun daha iyi bir doktorla devam ediyim.bebeğimdede bir sorun varsa da Allah büyük artık yapacak bişey yok.
buarada az önce eşimin babannesini aramıştım bebeğin durumunu anlatınca eşimin amcasının da yeni sayılır bebeği ondada aynısı varmıştı.doğduktan sonra geçmiş.genetikte olabiliyomuş belki öyle bişeydir.annenin hormonlarından genişliyomuş böbrek.yeni gidiceğim doktor nediycek bakalım.önümüzdeki hafta içi alabilirim inş randevuyu.doktor çok dolu.

bende bugun sabah esimle kalktim onunla is yerine gitcektim, Garrefour magazasinda calistigi icin hem icinde hemde disarida her turlu is yerleri var, daha indirimlerde devam ediyodu btmeden bakim bebisime biseyler diye, bi kalktikki yine felaket yagmur yagiyor, yarin gunesli gosteriyodu ,artik bende tekrar yattim insallah yarin sabah gideriz, ben oglene kadar gezerim geri beni getirir eve

al incak okadar cok eksiklerimiz vari, kendime diyorum heralde yetisemicemmi ne diye, burda oyle carsi yok cikim kendim alim diye, illaki arabayla magazaya gitceksin ,e tai koca hergun calisinca ancak hafta sonuna kaliyo,oda keyfi yerindeyse goturcek degilse internetten lmayi dusunuyorum hem daha cesit seyler var

siz ne yaptiniz aliyomusunuz yoksa daha hic baslamadinizmi, okadar dedim ldiklarinizin resmini ekleyin diye,benden baska kimse bisey eklemiyo

Canım lütfen moralini bozma, güzel düşün. İnşallah bir sorun olmayacak. Sağ salim kızını kucağına alacaksın buna inan. Zaten doktorunu değiştirmeyi düşünüyormuşsun. Yeni doktorun daha fazla açıklama yaparak seni rahatlatır. Hem bak bir telefonda bile riskin az olduğunu öğrenmişsin. İnşallah haftaya doktoruna gittiğinde çok güzel haberlerle döneceksin. Dualarımız senin ve güzel kızınla. Allah yar ve yardımcınız olsun.

evet canim bisey olmus olsada artik tabiki bisey yapamazsin ,bizler herseyin onlemini alalim ve genelde hamilelikte cocuk soyle diyipte dogduktan sonra bebisler problemsiz oluyor
bak babaannede demis ,sen doktorunu degistir gidince iyice anlatirsin insallah guzel ilgilenen biri olurda icin rahatlar

Canım ben de bir yandan buraya bakarken bir yandan da senin web sitene bakıyodum. Maşallah marifetlerine. Hakkaten % 100 marifet. Ellerine sağlık. Çok beğendim.

Alınacaklar konusuna gelince ben daha hiçbir şey almadım. Eylül'de düşünüyorum. Biraz yorulcam sona sakladığım için ama artık hayırlısı. Annemin yaptığı ve yaptırdığı örgüler, bir iki arkadaşımın hediyesi dışında henüz bebişimin bir şeyi yok Alınca hemen ekleyeceğim ama. Geçenlerde bir oyun halısı görmüştüm, rengarenk onu çok beğenmiştim. Belki bu hafta onu alırım. Bakalım siz de beğenecek misiniz? Sen de stres yapma dediğin gibi en kötü ihtimalle netten alırsın. Güle güle giyer prensesin...

tesekkur ederim canim aslinda soyleyimmi soylemeyimmi tereddut ettim, biliyosun bide hamileyiz can isteme problemi var, hamilelikten beri cok ilgilenemiyorum ama arada ugruyorum,aslinda eklencek tarifler bekliyor ama suan kendimi bebise verdigim icin canim istemiyo :)

ayy daha hic bisey almadinmi hicmi gidip bakmiyosun ,insan dayanamiyor sunu alim diye ,artik sende basla canim yavastan yavastan ,belki cok kisiye erkendir ama benimki hep problemli gectigi icin ilerde disari cikamam diye almak istiyorum, zaten olmazsada internetten halledicem :)

haliyi cok merak ettim kesin ekle resmini, heralde bebise oda yapcaksin dimi

Canım oda konusunda çok kararsızdım önceleri, ama şimdilerde tam karar verdim. Çalışma odasını bozup bebek odası yapacağım. Aslında geçe kalmamın sebebi ağustosta kira senemiz doluyor. Ev sahibi bir yenilik yapıp satmazsa evimizi işte o zaman çalışma odasını bozup bebek odası yapmayı düşünüyorum. Çalışma odasındaki kitaplık ve masayı oturma odasına taşıyacam, bir de tek kişilik baza yatak var onu da artık annemlere göndereyim diyorum. Bebeğim içinde bir oda takımı beğendim, büyüyen beşikli , 3 kapılı dolap+ şifonyerden oluşuyor. Hani 6-7 yaşına kadar kullanır diyorum. Sonra nasipse değiştiririz. Burada henüz 1-2 mağazaya baktım birde internetten sürekli araştırıyorum. İnşallah hayırlısı artık. İlk altı ay içinde annem bir beşik alacak, yatak odama koyarım diyorum. 6 ay sonra her şey yolunda giderse bebişin odasını ayırırım diyorum. Tabi bunlar benim düşüncelerim. İnşallah her şey yolunda gider de uygulayabilirim.
Sanırım sen evini ayırınca oda hazırlayacaktın demi? Dende şu süslü güzek beşik ya da park yataklar var. İlkin onlardan alırsın. Hayırlısı artık canıö..

ozaman en iyisi agustosu bekleyin ozamana kadar odaya bisey almazsiniz zaten agustosa ne kaldiki surda :)
ayri evi olup, evi musait olanlara kesinlikle oda yapsinlar derim, tamam ilk aylarda bebek yaninda olur ama fazlada yanina alistirmamak gerek kendi odasina alismasi daha iyi olur

evet canim ayrilma isimize gore yapcam, yani kesin yine dogum olur bikac ay kalirizda sonrasini bilmiyorum,zaten simdi kaldigimiz yerde caliscak olursa buraya gelicez, olmazsada yine evden ayrilcam kesin kararliyim devamli soyluyorum artik :)

bende diyorum sepet mi alsam park yatakmi alsam ,park yatak konusunda daha cok dusunceliyim ama burda oyle guzel biseyler yok turkiyede cesit cesit valla gecenlerde bi bebe magazasinda gordum hic begenmedim ne modeli nede rengini, ancak alirsam netten alcam,nettede yine cok cesit yok ama sadece begendigim su model var, buda 250 euro yani 500 tl oluyor, anlicagin heralde dogum yaklasana kadar beklicek bizim ne alcagimiz :) zaten pusetide takim olarak gorumcem alcak, gecen annemler dedi biz alalim arabasini diye bende gorumcemi soyleyince neyse bizde baska bisey aliriz dedi,artik dedim yeni eve cikinca oda yapicam sizde ozaman alirsiniz diye daha kaynim var :) yani buyuk seyleri ben almam alacaklar var

bak netten tek begendigim park yatak bu gorunuste guzel ama kalite nasil bilmiyorum
4

canım erkeği kızı bilmiyorumda bende hep soldayken hissediyorum hareketlerini

ben bayağa bişi aldım hem internetten alıyorum hemde kendim çıktıkça alıyorum
hamilelikten önce yaptığım eniyi şey araba kullanmayı öğrenmek oldu sanırım eşimi beklersem doğumdan sonraya bile yetişemiycez
ben ekliycem ama nasıl yapılıyo bilmiyorum
dünde kızımın odasını pudra pembesine boyattık çok tatlı oldu gidip gelip bakıyorum

Rudi, bende bir hafta once boyle daha net sagdakini hissediyodum, dertleniyorrdum soldaki niye hic oynamiyo diye, cok sukur 3.gundur oda basladi, zaten boyle kus cirpinmasi gibi acccccayip birsey.... bekle hissedersin bende tailmistim ama uyuma zamanlari basladi ya ondan olabilir, sol'dakini ilk gece farkettim zaten,,, oyle degil iste ayni anda ikisini hissettim daha hic olmadi, hep farkli zamanlarda... Erkek diyolar ama bilmiyorum guzelim... bugunumuze cok sukur surda bir ay sonra sagli, sollu tekmeler de baslar...

Kendi adima konusayim tembelim Sympathique, ondan olsa gerek benim daha zaman var ben nerdeyse ilk 3.ay yeticek kadar kiyafet aldim, ama dedim cinsiyetlerini bir ogreeyim ondan sonra hangilerini geri vercem hangileri kalcak ona gore koyarim dedim..... kucuk ihtiyaclar , kiyafet, corap, bataniye, sapkalari, o tarz seylr baya var canim bende, ama seninkiler gibi guzel orgulerim yok, ama olsun artik Turkiye'ye gittikmi ordan teyzemler, annemler mutlaka orgu busuru sey koyar, ben simdi uc bebek dusunuyorum, benimkiler, anneminki ins. dunyaya gelirse...o yuzden guzel indirimde gordumu aliyorum, bende araba olmadan cikamiyorum, araba evde kaldikca firsat bu firsat diyip carsilari geziyorum....

KZialr bende bu park yatklar 'dan bir ara dusundum ama ben ayri oda yapcam yanimda yatirma, yani odada diye birsey soz konusu olmadi icin, bunlarida kisitli bir sure kullanildi icin, ben gittim bire bir inceledim, hic rahat gelmedi banda ortada incecik bir yatak gibi kenarlardan bagli... sarmadi bana fazla burda cok uygun fiyatlarada bulabiliyorusn ama diyorum bir besik alsan, icinin yaagi, yorgani, her seyini ayri ayri aiyosun, birsuru para harccccciyosun ama besik bana daha mantikli geliyor simdilik..... bende buyuk esyalari, kayinvaldemler, gorumcemler filan biseyler alir diye dusundum icin sona birakiyorum...

canim internetten aldigin seyler neler mesela, buyuk esyalarmi yoksa kiyafet felanmi
bende araba surmeyi biliyorum ama ehliyet yok burda ehliyetsiz bir adim atilmiyor yakalanirsan bir daha ehliyet alamazsin ,turkiyede ehliyetsiz cok kullaniyolar sanirim bi sadece para cezasi var

ayyy pudra pembesi cok tatli olurya insanin o odayi hemen doseyesi gelir

resim eklemeyi bak burda anlatiyor bakip yapabilirsin ,anlamazsan yine anlatirim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…