2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

e canim ilk 3 ay yetecek kadar almisinya yetmezmi, bende aldim ama daha tam hastane cantasi olmuyor, birde kendime pijama falan bakicam, cocugun biberonu falan filan ,toplarsam baya var alincak
bende ne orgusu var canim bi battaniye yapiyorum onuda basa cikabilirsem:KK9: baskada biseyimiz yok, annem diyodu turkiyeye telefon edim ordursun ben bayramda gidince getiririm diyodu, yani baska biseyim yok orgu
iste buralarda arabasiz bi yere gidilmiyor, ehliyete gittim code kazandim direksiyon bi sinava girdim kazanamadim sonrasinda ilgilenemedim derken dosyamin zamani doldu oldu yani ehliyet, yani baslarsam yeniden baslicam,oda buralari az cok bilirsin cok felaket para gidiyo hemde cok zor en onemlisi dil problem oluyo, iste boyle simdilik kocayi bekliyorum:KK59:

sen ayri oda yapcagin icin zaten dusunme canim ne guzel tatli bi oda yaparsin ,benim yanimda olcagi icin park yatak yada sepet istiyorum, sepetlerin 9 ayliklari var internette cok tatli belki onu alirim
yani ayri eve cikinca herseyini tam takim alirim diye ayriyetten besik almak istemiyorum buyuzden bekliyoruz bakalim ama ,simdide aklim sepetlere dondu allahim ne tatlilar :KK9:aceba bundanmi alsam

yukardaki 9 aya kadar asagidakida 6 aya kadarmis

yukarıdaki çok güzel, çok beğendim. İlk altı ay için ben de bunun beyazı felan olabilir diye düşünüyorum.

ay ben seni silanazla karistirdim o hollandadaydiya:KK1:

ama ebay yani ibey turkiyedede var zannediyorum ,buranin ebayden turkiyeye inan gelip gelmedigini bilmiyorum ,ama gelmedigini zannediyorum belki bazi urunlerdir
cunku avrupa icinde sorun olmuyor ben ta japonydan bi urun aldim bana gondermislerdi
oda bi far setiydi cok iyidi fiyati, turkiyedeki arkadaslarda almak istiyordu ama siparis yapamiyolardi simdi ondan hatirladim

ebey guvenilir tum avrupanin taninan sitesin devamli olmasada cok ihtiyacim olan biseyi liyorum sorunsuz geliyor

bak burasina neymis :)
Ebay Alveri | Yurtd al veri | Yurtd Alveri Siteleri | Al Veri Siteleri | Ebay Ak Artrma | Ebay Trkiye | Ebay Al veri

evet kızlar bunlarda yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 228369 Eki Görüntüle 228370 Eki Görüntüle 228371 Eki Görüntüle 228372 Eki Görüntüle 228373 Eki Görüntüle 228374 Eki Görüntüle 228376
battaniyelerimizi annanemiz ördü.daha çok güzel tulumlarımız etek ve elbisemiz var ama onlar annanede.alınca onlarıda eklerim.inş kuzularımız güzel günlerde sağlıkla giyerler cicilerini.

ay ay ay, çok güzel ciciler bunlar. Güzel kızın güle güle giysin. İçinde bolca gülücük atsın:)
Battaniyeler de çok güzel. annenin ellerine sağlık.

canım ben oda yapsamda beşik istiyorum mutlaka hemen odada yatıramam çünkü bak benimde beğendiğim beşiğe benze bişey buldum netten.Eki Görüntüle 228413
bu nette 299 tl
benim beğendiğim bunun azıcık daha süslüsü oda 330 tl dediler.15 aylık olana kadarmış.bakalım artık kısmet.alabilirsek alıcaz artık.

İşte benim istediğim de bu tarz beyaz. Benim gördüğüm de daha süslüydü, ama bembeyaz harika bir şeydi. Fiyatı 400 TL idi. Yatak odası için olan beşiği annemler alacak. Ben beğeneyim diyorum önce. Olmazsa bizde netten alırız.

Arkadaşlar acemi üye olarak size bir sorum olacak mesajların altındaki bebişin haftasını gösteren resimler nasıl ekleniyor?:26:

hosgeldin kkye acemi uyemiz :)

canim bak sana link verim sen ordan bakip yapabilirsin ,yapamazsan eger tekrardan sor yardimci olurum
benimkine bakma benimkini herkes ekleyemez, sen diger arkadaslar gibi yapcaksin ok

Takip cizelgesi yapmak icin

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Son düzenleme:
$001.jpg $002.jpg $003.jpg $004.jpg $006.jpg $007.jpg $008.jpg
bunlarda bizim cicilerimiz :)))))))))

yukarıdaki çok güzel, çok beğendim. İlk altı ay için ben de bunun beyazı felan olabilir diye düşünüyorum.

bunun her rengi var canim benimki kiz olunca pembe aldim :) tabi ayni modellerden turkiyede varmi bilmiyorum
sepetin iki boyu oluyo biiri 6 digeri 9 aylik, sepetinin rengi beyaz olan biraz pahali ahsam azicik daha uzun tabi ayina gorede fiyat degisiyo

bak beyazida bu sekilde

Bellacım, kızının odası hayırlı olsun şimdiden. Renk çok güzel. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende mobilyaları beyaz, duvarları açık pembe düşünüyorum. Hatta boya mı yapsak yoksa kağıtla mı kaplasak daha karar veremedim. Netten hangi siteden alıyorsun canım. Ben de bakayım.

teşekkürler canımcım
daha çok unnado yada ebebekten bakıyorum
duvar kağıdı bende düşündüm ama eşim silinebilir olsun diyince boya yaptırdım

bunun her rengi var canim benimki kiz olunca pembe aldim :) tabi ayni modellerden turkiyede varmi bilmiyorum
sepetin iki boyu oluyo biiri 6 digeri 9 aylik, sepetinin rengi beyaz olan biraz pahali ahsam azicik daha uzun tabi ayina gorede fiyat degisiyo

bak beyazida bu sekilde

Walla beyazın havası bir başka sanki. Çok beğendim canım:))

ay canim masallah seninkilerde pek bi tatli ,ama su 3. resimdeki yazlik, o kac aylikki aldin
bende senin gibi bikac yazlik aldimindirimden ,altina bisey giydiririm diye
kizin gule gule saglicakla kullansin canim

aslinda bende cok aldim ,resimlerini dioger topige ekledim buraya eklememistim,burayada eklesem bari kimse gormedi burdan :) sadece bi rosesteel gormus

ay canim masallah seninkilerde pek bi tatli ,ama su 3. resimdeki yazlik, o kac aylikki aldin
bende senin gibi bikac yazlik aldimindirimden ,altina bisey giydiririm diye
kizin gule gule saglicakla kullansin canim

aslinda bende cok aldim ,resimlerini dioger topige ekledim buraya eklememistim,burayada eklesem bari kimse gormedi burdan :) sadece bi rosesteel gormus

canım elbiseler 6 aydan sonrası için yaza 6/7 aylık olmuş olacak inşallah pofuduğum giydiririm artık :)))))

evet canim beyazda cok guzel ,hele bide bizim bebis kesin esmer olur, biz ailecek hepimiz esmeriz:KK1:
bu beyazin icinde daha bi guzel gorunur:KK9::KK9:

Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.

Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.

ay size benziyoruz bizde :KK9:
çekik göz burun esmerlik inşallah bize benzer diyorum bende

iyi ozaman hadi bende beyazini alim bari:KK9:

bu siteden turkiyeye gelmis olsaydi sizde alirsiniz simdi baktim turkiyeye yok :KK43:
birde tabi turkiyeye gore fiyati pahali 450 tl falan oluyor
yani bi besik banada pahaliya gelir ama yinede alcaz biseyler, bi normal besik fiyatina, bosuna suslu dgeil boyle birde kargo parasi ekle :KK37:

ay size benziyoruz bizde :KK9:
çekik göz burun esmerlik inşallah bize benzer diyorum bende

ay bukadar tesaduf olur bizimkide ayni olur:KK60::KK60::KK60: bakalim bi dogsunlar benziceklermi birbirlerine

hele benim esime benzerse tam bi japon olur, ben daha hayatimda hic duymadim esime sen turkmusun diyeni, hep japôn zannederler, hele turkiyede daha bi kisi turkce konusmaz hep ingilizce konusur buna,ozellikle havaalaninda yaw sen turkmuydun bizde japon turist zannettik derler :KK52:

X