- 17 Mart 2011
- 271
- 1
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.261
e canim ilk 3 ay yetecek kadar almisinya yetmezmi, bende aldim ama daha tam hastane cantasi olmuyor, birde kendime pijama falan bakicam, cocugun biberonu falan filan ,toplarsam baya var alincak
bende ne orgusu var canim bi battaniye yapiyorum onuda basa cikabilirsem baskada biseyimiz yok, annem diyodu turkiyeye telefon edim ordursun ben bayramda gidince getiririm diyodu, yani baska biseyim yok orgu
iste buralarda arabasiz bi yere gidilmiyor, ehliyete gittim code kazandim direksiyon bi sinava girdim kazanamadim sonrasinda ilgilenemedim derken dosyamin zamani doldu oldu yani ehliyet, yani baslarsam yeniden baslicam,oda buralari az cok bilirsin cok felaket para gidiyo hemde cok zor en onemlisi dil problem oluyo, iste boyle simdilik kocayi bekliyorum
sen ayri oda yapcagin icin zaten dusunme canim ne guzel tatli bi oda yaparsin ,benim yanimda olcagi icin park yatak yada sepet istiyorum, sepetlerin 9 ayliklari var internette cok tatli belki onu alirim
yani ayri eve cikinca herseyini tam takim alirim diye ayriyetten besik almak istemiyorum buyuzden bekliyoruz bakalim ama ,simdide aklim sepetlere dondu allahim ne tatlilar aceba bundanmi alsam
yukardaki 9 aya kadar asagidakida 6 aya kadarmis
yukarıdaki çok güzel, çok beğendim. İlk altı ay için ben de bunun beyazı felan olabilir diye düşünüyorum.