- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.261
e canim ilk 3 ay yetecek kadar almisinya yetmezmi, bende aldim ama daha tam hastane cantasi olmuyor, birde kendime pijama falan bakicam, cocugun biberonu falan filan ,toplarsam baya var alincak
bende ne orgusu var canim bi battaniye yapiyorum onuda basa cikabilirsembaskada biseyimiz yok, annem diyodu turkiyeye telefon edim ordursun ben bayramda gidince getiririm diyodu, yani baska biseyim yok orgu
iste buralarda arabasiz bi yere gidilmiyor, ehliyete gittim code kazandim direksiyon bi sinava girdim kazanamadim sonrasinda ilgilenemedim derken dosyamin zamani doldu oldu yani ehliyet, yani baslarsam yeniden baslicam,oda buralari az cok bilirsin cok felaket para gidiyo hemde cok zor en onemlisi dil problem oluyo, iste boyle simdilik kocayi bekliyorum
sen ayri oda yapcagin icin zaten dusunme canim ne guzel tatli bi oda yaparsin ,benim yanimda olcagi icin park yatak yada sepet istiyorum, sepetlerin 9 ayliklari var internette cok tatli belki onu alirim
yani ayri eve cikinca herseyini tam takim alirim diye ayriyetten besik almak istemiyorum buyuzden bekliyoruz bakalim ama ,simdide aklim sepetlere dondu allahim ne tatlilaraceba bundanmi alsam
yukardaki 9 aya kadar asagidakida 6 aya kadarmis
Eki Görüntüle 228310 Eki Görüntüle 228311
bakalım başarabildim mi
ay eklemişim valla bundan sonra çeker çeker eklerim bunlar ilk aldıklarım
evet kızlar bunlarda yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 228369 Eki Görüntüle 228370 Eki Görüntüle 228371 Eki Görüntüle 228372 Eki Görüntüle 228373 Eki Görüntüle 228374 Eki Görüntüle 228376
battaniyelerimizi annanemiz ördü.daha çok güzel tulumlarımız etek ve elbisemiz var ama onlar annanede.alınca onlarıda eklerim.inş kuzularımız güzel günlerde sağlıkla giyerler cicilerini.
canım ben oda yapsamda beşik istiyorum mutlaka hemen odada yatıramam çünkü bak benimde beğendiğim beşiğe benze bişey buldum netten.Eki Görüntüle 228413
bu nette 299 tl
benim beğendiğim bunun azıcık daha süslüsü oda 330 tl dediler.15 aylık olana kadarmış.bakalım artık kısmet.alabilirsek alıcaz artık.
Arkadaşlar acemi üye olarak size bir sorum olacak mesajların altındaki bebişin haftasını gösteren resimler nasıl ekleniyor?:26:
kendi sallanıyosa o beşik çok iyiymiş canım ya fiyatıda iyiymiş.resmi varmı eklesen
yukarıdaki çok güzel, çok beğendim. İlk altı ay için ben de bunun beyazı felan olabilir diye düşünüyorum.
Bellacım, kızının odası hayırlı olsun şimdiden. Renk çok güzel. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende mobilyaları beyaz, duvarları açık pembe düşünüyorum. Hatta boya mı yapsak yoksa kağıtla mı kaplasak daha karar veremedim. Netten hangi siteden alıyorsun canım. Ben de bakayım.
Eki Görüntüle 228515 Eki Görüntüle 228516 Eki Görüntüle 228517 Eki Görüntüle 228518 Eki Görüntüle 228519 Eki Görüntüle 228520 Eki Görüntüle 228521
bunlarda bizim cicilerimiz :)))))))))
Eki Görüntüle 228515 Eki Görüntüle 228516 Eki Görüntüle 228517 Eki Görüntüle 228518 Eki Görüntüle 228519 Eki Görüntüle 228520 Eki Görüntüle 228521
bunlarda bizim cicilerimiz :)))))))))
ay canim masallah seninkilerde pek bi tatli ,ama su 3. resimdeki yazlik, o kac aylikki aldin
bende senin gibi bikac yazlik aldimindirimden ,altina bisey giydiririm diye
kizin gule gule saglicakla kullansin canim
aslinda bende cok aldim ,resimlerini dioger topige ekledim buraya eklememistim,burayada eklesem bari kimse gormedi burdan :) sadece bi rosesteel gormus
Walla beyazın havası bir başka sanki. Çok beğendim canım:))
evet canim beyazda cok guzel ,hele bide bizim bebis kesin esmer olur, biz ailecek hepimiz esmeriz
bu beyazin icinde daha bi guzel gorunur
Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.
Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.
ay size benziyoruz bizde
çekik göz burun esmerlik inşallah bize benzer diyorum bende